Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان گفت: نمایندگان در آستانه انتخابات جرئت سر دادن شعارهای بی‌سرانجام را به خود می‌دهند؛ زیرا این موضوع ریشه در مبالغه‌گویی و ضعف سیستم‌های نظارتی دارد.

عبدالله ناصری در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، در پاسخ به این پرسش که چرا برخی از نمایندگان مجلس وعده‌هایی را می‌دهند که نمی‌توانند عملی سازند؟ گفت: متأسفانه برخی از نمایندگان مجلس مبتلا به مبالغه‌گویی و اغراق‌گویی هستند و این مسئله پدیده‌ای است که ریشه در اخلاق و تاریخ ایران دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر به کتابه‌های تاریخی و سفرنامه‌های نگاه کنید، این مقوله مورد اشاره بوده و همچنان هم است و تنها در رفتار نمایندگان مجلس مشاهده نمی‌شود و بیشتر مردم ایران به خصوص مسئولان به این نوع رفتار گرفتار هستند.

عضو شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان گفت: دومین دلیل اینکه کاندیداها شعارهایی را سر می‌دهند که از تحقق آن عاجز هستند به شفاف نبودن سیستم‌های نظارتی باز می‌گردد؛ یعنی ضعف سیستم‌های نظارتی و عدم شفافیت کافی در این رابطه سبب شده هیچ نهادی وجود نداشته باشد که پیگیر شعارهای نمایندگان باشد؛ بنابراین به خاطر ضعف این سیستم‌های نظارتی هر فردی به خود این جرئت را می‌دهد تا حرف‌ها و شعارهایی را سر دهد که بعدها به راحتی شعارهایش را کتمان کند.

ناصری با بیان اینکه مبالغه‌گویی یک پدیده عمومی و سلسله‌مراتبی است، یادآور شد: چون مردم از اخلاق مسئولان تبعیت می‌کنند، مبالغه‌گویی به امری فراگیر در جامعه تبدیل شده و این مسئله ضعف بنیان‌های اخلاقی را در پی داشته است.

وی بیان کرد: چون نوع حکومت دینی است، وقتی از سوی مسئولان دولت مبالغه‌گویی صورت می‌گیرد، مردم به تأسی از آنها این رفتار را انجام و ترویج می‌دهند، اما اگر مسئولان باور کنند که حکومت دینی و نظام سیاسی دینی مأموریت اصلی‌اش تکمیل و تکامل اخلاقی جامعه است نه حکمرانی سیاسی صرف، می‌توان به اصلاح وعده‌های نمایندگان و کمرنگ شدن مبالغه‌گویی امیدوار بود.

انتهای پیام/4079/

منبع: آنا

کلیدواژه: عبدالله ناصری مجلس تراز انقلاب شعارهای انتخاباتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۵۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه تیک‌تاک با لایحه ممنوعیت در آمریکا

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، تیک‌تاک نگرانی‌های خود از آزادی بیان درباره لایحه‌ای که توسط مجلس نمایندگان تصویب شده بود، تکرار کرد که اگر مالک چینی، بایت دنس، سهام خود را ظرف یک سال نفروشد، اپلیکیشن محبوب رسانه‌های اجتماعی در ایالات متحده را ممنوع می‌کند.

مجلس نمایندگان آمریکا این قانون را با اختلاف ۳۶۰ رأی موافق در مقابل ۵۸ رای به تصویب رساند. اکنون این قانون به مجلس سنا منتقل می‌شود تا در روز‌های آینده برای رأی‌گیری مورد بررسی قرار گیرد. رئیس جمهور جو بایدن قبلاً گفته بود که قانون تیک‌تاک را امضا خواهد کرد.

بسیاری از قانونگذاران آمریکایی از هر دو حزب جمهوری خواه و دموکرات و دولت بایدن می‌گویند که تیک‌تاک خطرات امنیت ملی را به همراه دارد، زیرا چین می‌تواند این شرکت را مجبور کند داده‌های ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی خود را به اشتراک بگذارد.

تیک‌تاک در بیانیه‌ای گفت: مایه تاسف است که مجلس نمایندگان از پوشش کمک‌های مهم خارجی و بشردوستانه استفاده می‌کند تا یک بار دیگر لایحه ممنوعیتی را که حقوق آزادی بیان ۱۷۰ میلیون آمریکایی را پایمال می‌کند، متوقف کند.

تیک‌تاک در ماه فوریه از لایحه اصلی انتقاد کرده بود که در نهایت در سنا متوقف شد و گفت که میلیون‌ها آمریکایی را سانسور می‌کند. به طور مشابه استدلال کرده بود که ممنوعیت ایالتی تیک‌تاک در مونتانا که سال گذشته تصویب شد، نقض اولین متمم قانون است.

اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا به دلیل آزادی بیان با لایحه مجلس نمایندگان مخالفت کرد.

سناتور دموکرات مارک وارنر، رئیس کمیته اطلاعات سنا، روز یکشنبه گفت که تیک تاک می‌تواند به عنوان یک ابزار تبلیغاتی توسط دولت چین مورد استفاده قرار گیرد و اشاره کرد که بسیاری از جوانان از تیک تاک برای دریافت اخبار استفاده می‌کنند.

او به سی‌بی‌اس نیوز گفت: این ایده که ما به حزب کمونیست این اندازه ابزار تبلیغاتی و همچنین توانایی حذف اطلاعات شخصی ۱۷۰ میلیون آمریکایی را می‌دهیم، یک خطر امنیت ملی است.

برخی از دموکرات‌ها همچنین نگرانی‌های مربوط به آزادی بیان را در مورد این ممنوعیت مطرح کرده‌اند و در عوض خواهان قانون قوی‌تری برای حفظ حریم خصوصی داده‌ها شده‌اند.

رو خانا، نماینده دموکرات‌ها، گفت که ممکن است ممنوعیت تیک تاک از بازرسی قانونی در دادگاه‌ها با استناد به حمایت‌های قانون اساسی از آزادی بیان بازماند.

مجلس نمایندگان در ۱۳ مارس رای داد تا حدود ۶ ماه به بایت دنس مهلت دهد تا دارایی‌های تیک تاک را واگذار کند در غیر این صورت با ممنوعیت مواجه خواهد شد.

قانونی که روز شنبه تصویب شد یک مهلت ۹ ماهه می‌دهد که اگر رئیس جمهور بخواهد پیشرفت به سمت فروش را مشخص کند، می‌تواند سه ماه دیگر تمدید شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هو کردن رئیس مجلس نمایندگان آمریکا توسط دانشجویان
  • حامیان فلسطین رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را هو کردند+ فیلم
  • فیلم/ رئیس مجلس نمایندگان آمریکا هو شد
  • فیلم/ رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را هو شد
  • فیلم| حامیان فلسطین رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را هو کردند
  • دانشجویان، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را «هو» کردند
  • قصه گویی و اجرای نمایش برای کودکان
  • نانسی پلوسی: نتانیاهو باید استعفا کند
  • ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری رفع شد
  • مبارزه تیک‌تاک با لایحه ممنوعیت در آمریکا