Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، تا یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی فقط 27 روز دیگر زمان باقی مانده است و دو جناح اصلی کشور مشغول بستن لیست‌های انتخاباتی و رایزنی با مجموعه‌های مختلف هستند.

اصلاح‌طلبان اما می گویند که برای یازدهمین دوره انتخابات مجلس افراد شاخص خود را از دست داده اند و نمی توانند در سطح لایه نخست، کاندیدا معرفی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد شریف دبیرکل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران اسلامی (هدا) و عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان در گفت‌و گو با فارس، در همین باره از رایزنی محمدرضا عارف رئیس شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان با علی لاریجانی رئیس مجلس فعلی، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی رئیس قوه قضاییه و محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور خبر داد.

وی افزود: آقای عارف درباره رد صلاحیت چهره‌های شاخص اصلاح‌طلب به نمایندگی از شورای عالی اصلاح‌طلبان و فراکسیون امید وارد رایزنی شده تا بتوان برای انتخابات 2 اسفند کاری صورت داد چرا که با این شرایط قادر به ارائه لیست انتخاباتی نیستیم.

شریف در پاسخ به این پرسش که آیا کواکبیان و محجوب (دبیران کل حزب مردم سالاری و خانه کارگر) نیز مشغول رایزنی با شورای نگهبان هستند، گفت: خیر، خود شخص آقای عارف ورود پیدا کرده بلکه بتواند کاری کند.

عضو شورای عالی اصلاح‌طلبان تاکید کرد: همه چشم‌ها را به 11 بهمن دوخته‌ایم که نتایج بررسی ها به اعتراضات اعلام و مشخص شود. 

وی یادآور شد: راهبرد اصلی اصلاح‌طلبان  حضور در انتخابات با نیروهای اصلی و شاخص خود بود و در حوزه‌های انتخابیه از افراد شاخص و توانمند خود برای ثبت نام دعوت کردیم تا بتوان در مجلس یازدهم از توانایی و کارآمدی لازم برای تصویب قوانین راهگشا و توانمند در حوزه نظارتی برخوردار باشیم.

شریف ادامه داد: هرچند عده‌ای علی‌رغم این دعوت حاضر به ثبت نام نشدند چون احساس می کردند فضا برای حضور فراهم نیست، اما ما امیدوار بودیم که به اندازه کافی در حوزه های انتخابیه نامزد داشته باشیم. اکنون شرایط به گونه ای پیش رفته که حجم رد صلاحیت‌ اصلاح‌طلبان به گونه‌ای است که قادر به ارائه لیست انتخابات نیستیم و اساسا در این شرایط رقابتی بین دو جناح اصلی کشور شکل نخواهد گرفت

وی با تاکید بر اینکه نفس برگزاری پرشور انتخابات اهمیت بالاتری نسبت به نتایج آن خواهد داشت، افزود: هر دو جریان سیاسی انتخابات باید به صورت گسترده در انتخابات شرکت کنند، اما وقتی شما نامزدی ندارید در نهایت می توانید مردم را به حضور در انتخابات دعوت کنید؛ ما که نمی توانیم برای رقیب خودمان تبلیغ کنیم.

عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان در پایان گفت: انتخابات فرآیندی است که از چندین ماه قبل از برگزاری شروع می‌شود اما با این شوک انگیزه شروع این فرآیند گرفته شده است و هنوز ستادهای ما در خیلی از استان‌ها بلاتکلیف هستند چون کاندیدایی نداریم.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۵۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ۱۰ طرح پیشنهادی چهارمحال و بختیاری در شورای عالی کشور

بهمن میری اظهار داشت: باید شورای اسلامی را نمونه جامعی از دموکراسی در جامعه دانست، زیرا افرادی از دل مردم، با رای مردم و برای مردم انتخاب می‌شوند که کار جهادی و بدون منت را انجام می‌دهند.

وی افزود: در حقیقت شورای اسلامی ساختاری است که پاسخگو بوده، اما اختیاری ندارد که این یک خلأ قانونی به شمار می‌رود.

میری با بیان اینکه طرح‌ها و مصوبات خوبی در استان فراهم و به شورای عالی کشور ارسال شد که تعداد قابل توجهی به تصویب رسیدند، اضافه کرد: ۱۰ طرح در شورای عالی کشور مورد تصویب قرار گرفت و در انتظار تصویب مجلس شورای اسلامی هستند.

وی در خصوص موضع شورای اسلامی در دوره ششم در خصوص طرح‌های غیرقانونی انتقال آب، تصریح کرد: موضع شورای اسلامی استان در این دوره کاملاً روشن است و در کنار مردم قرار دارد.

محمدیعقوب باقری نماینده شهرستان خانمیرزا در شورای اسلامی استان با بیان اینکه شورای اسلامی نهادی است که می‌تواند طرح و لایحه به دولت و مجلس ارائه دهد، گفت: در دوره ششم اندکی از این ظرفیت استفاده شده است.

وی افزود: به واسطه شرایط توپوگرافی در چهارمحال و بختیاری پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های استان دیده نشده و با نگاه محروم بودن، در زمره استان‌های کم برخوردار قرار گرفته است که اگر دید ما تغییر کند و مطالبه‌گری صورت گیرد می‌توان انتظار داشت که در این راستا اندکی مشکلات رفع شود.

باقری بیان داشت: ۱۰ طرحی که در شورای عالی استان‌ها مطرح شد شامل توزیع عادلانه آب، تبدیل وضعیت کارکنان شهرداری‌ها، عضویت شورای اسلامی در شورای تامین و برنامه‌ریزی شهرستان‌ها، اصلاح قانون شورای حفظ حقوق بیت المال، اصلاح قانون حریم رودخانه‌ها، حقآبه‌ها و اصلاح ماده ۱۰۱ از جمله مهم‌ترین طرح‌ها بود.

به گفته وی دو هزار جامعه شورایی در سطح استان وجود دارد.

باقری بیان کرد: از ۳۲ طرحی که در شورای عالی استان‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت ۱۲ طرح مربوط به چهارمحال و بختیاری بود، اما امسال طرح‌هایی در دست بررسی است که یکی از مهم‌ترین آنها اصلاح ماده ۱۰۱ است.

احمد هاشمی ننماینده شهرستان فارسان در شورای اسلامی استان، افزود: با توجه به اینکه شورا و رسانه دو بازوی اصلی امر مطالبه‌گری هستند با این تفاوت که قلم رسانه پرقدرت‌تر از شوراست.

بیشتر بخوانید

ایجاد تحول در شهرکرد نیازمند هم افزایی بین دستگاه‌های اجرایی است

وی گفت: مهمترین مشکل استان و شهرستان فارسان موضوع پسماند بوده که موجب ضربه به آینده استان شده است، در حقیقت موضوع پسماند در شهر‌ها به مهم‌ترین آیتم بیماری سرطان تبدیل شده است.

مهری امینی رئیس شورای اسلامی شهرستان فارسان با بیان اینکه در سطح استان ۱۰۱ نقطه غیر اصولی دفن پسماند وجود دارد، گفت: این نقاط در حال آلوده کردن منابع آبی و خاکی هستند، این نقاط در بالا دست منابع آب شرب شهر‌ها و روستا‌ها قرار گرفته‌اند.

به گفته وی، انجام پروژه‌های عمرانی و خیرین در حوزه‌های ورزشی فرهنگی و... خوب است، اما سلامت مردم شوخی بردار نیست و مردم باید آگاه شوند تا طرح تفکیک از مبدا در همه مناطق استان به خوبی اتفاق بیفتد.

غلامرضا چهلگردی سامانی نماینده شهرستان سامان در شورای اسلامی استان، افزود: از بدو تاسیس ششمین دوره شورای اسلامی استان، اعضا کاملا متحد و یکدل پیگیر مسائل استان از جمله بحث آب، راه‌ها، راه آهن، فرودگاه و.. بودند.

وی افزود: در بحث انتقال آب موضع شورا کاملاً مشخص و مخالفت خود را به صورت صریح با هرگونه طرح غیرقانونی اعلام کرده و می‌کند، در حقیقت اگر قرار است انتقالی انجام شود باید نیاز‌های مبدا دیده شود و کاملاً علمی این اتفاق بیفتد.

جعفر عسگری حسنوند نماینده شهرستان کوهرنگ در شورای اسلامی استان، خاطرنشان کرد: در استان‌های صنعتی و نفت‌خیز درصدی از درآمد نفتی به پروژه‌های عمرانی آن استان اختصاص می‌یابد با توجه به اینکه استان‌هایی در بحث صنایع و سایر بخش‌ها از منابع آبی استان استفاده می‌کنند، باید درصدی از درآمد آن استان‌ها به چهارمحال و بختیاری تخصیص داده شود که این امر می‌تواند موجب ایجاد زیرساخت‌های بهداشتی، عمرانی و. در استان شود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان تایید شد
  • تایید اصلاح قانون بیمه‌کارگران ساختمانی توسط شورای نگهبان
  • طرح ساماندهی اجاره بهای املاک اصلاح شد
  • اصلاح طرح کنترل و سامان‌دهی اجاره بهای املاک مسکونی در مجلس
  • طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی اصلاح شد/ آغاز جلسه علنی مجلس شورای اسلامی
  • طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی اصلاح شد
  • تصویب ۱۰ طرح پیشنهادی چهارمحال و بختیاری در شورای عالی کشور
  • پلاک گذاری تاکسی های برقی
  • پس از تنبیه رژیم صهیونیستی حالا وقت احیای برجام است! / اصلاح‌طلبان برای دور دوم انتخابات چه برنامه‌ای دارند؟
  • تصاویری از سعید جلیلی، محسن رضایی و وزیر رئیسی در مراسم ترحیم معاون اول احمدی نژاد /لاریجانی هم آمد