Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-03-29@00:05:01 GMT

۳ تکنیک برای مقابله با تنگی نفس

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۵۶۵۵۰

تنگی نفس یکی از مشکلات شایع برای افراد مبتلا به بیماری مزمن انسدادی ریه است و وحشت افراد به هنگام گرفتن نفسشان این وضعیت را دشوارتر نیز می‌کند. اما روش هایی وجود دارد که به شما کمک می‌کند تنفس خود را کنترل کنید و به بدن خود آموزش دهید که کمبود اکسیژن را کمتر احساس کند.

به گزارش ایسنا، متخصصان تنفسی یا فیزیوتراپی‌ها معمولاً تسهیل تنفس را در جلسات توان‌بخشی ریوی انجام می‌دهند اما روش‌های ساده‌ای نیز وجود دارد تا افراد در زمان تنگی نفس بتوانند راحت‌تر با این وضعیت کنار بیایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته متخصصان ریه، تکنیک‌های مناسب می‌تواند به شما کمک کند تا نفس بیشتری داشته باشید، بنابراین بدن شما اکسیژن مورد نیاز خود را حتی در صورت ابتلا به بیماری مزمن انسدادی ریه دریافت می‌کند. زمانی که شما تکنیک‌های تنفسی را بلد باشید، می‌توانید اضطراب ناشی از تنگی نفس را نیز به راحتی کنترل کرده و وضعیت را برای خود تسهیل کنید.

در ادامه سه تکنیک به نقل از پایگاه اینترنتی وب‌ام‌دی برای مقابه با تنگی نفس و تنفس بهتر آورده شده است:

۱) تنفس با لب‌های فشرده شده به هم: این تکنیک مطمئن و آزموده شده برای تنفس در شرایط سخت بسیار مفید است. در حالی که لب‌های خود را روی هم فشار می‌دهید، سریعاََ برای حدود دو ثانیه از طریق بینی خود هوا را فرو دهید. سپس در حالی که لب‌های خود را کمی باز کرده‌اید اما فشار لب‌ها هم‌چنان وجود دارد، به آرامی نفس خود را از دهان بیرون دهید.

این کار در برابر جریان هوا مقاومت ایجاد می‌کند و مجاری هوایی شما را باز نگه می‌دارد. مجاری هوا زمانی که شما سریع و تند تند تنفس می‌کنید، تمایل به بسته شدن دارند. حداقل برای سه بار به این روش تنفس کنید. هر چه این بیشتر به این روش تنفس کنید، کنترل بیشتری بر مجاری هوایی ریه‌های خود خواهید داشت.

۲) تنفس هماهنگ: این روش می‌تواند به شما کمک کند تنفس خود را با ورزش هماهنگ کنید. ابتدا با پزشک خود صحبت کنید و مطمئن شوید که ورزش برای شما مناسب است. سپس سعی کنید تنفس خود را با فعالیت خود مطابقت دهید. برای مثال هماهنگ با گام‌های خود نفستان را فرو داده و هماهنگ با گام‌های بعدی آن را خارج کنید. این روش را با تمرین‌های ساده و راحت آغاز کنید و پس از مدتی می‌توانید آن را هماهنگ با دیگر ورزش‌ها و فعالیت‌های خود انجام دهید.

۳) یادگیری سرفه کردن: ممکن است مخاط اضافی زیادی در مجاری تنفسی خود داشته باشید. سرفه کنترل شده می‌تواند به شما در تنفس کمک کند. سرفه کنترل‌شده از اعماق ریه‌ها با نیروی کافی برای رها شدن و خروج مخاط اضافی از مجاری تنفسی شما می‌تواند به تنفس بهتر کمک کند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: عبدالحسین مجدمی اکبر طبری اجلاس داووس طرح گام کروناویروس سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر لیگ قهرمانان آسیا احمد حمزه تکنیک مقابله تنگی نفس عبدالحسین مجدمی اکبر طبری اجلاس داووس طرح گام کروناویروس سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر لیگ قهرمانان آسیا احمد حمزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۶۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات ایران در سال گذشته برای مقابله با گرد و غبار

دبیر ستاد ملی‌سیاستگذاری و هماهنگی‌ مدیریت‌ مقابله با پدیده گرد و غبار اهم اقدامات این دفتر در سال ۱۴۰۲ را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، علی محمد طهماسبی بیرگانی در رابطه با اهم اقدامات این دفتر در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: با توجه به اینکه گرد و غبار به طور کلی یک بحران جهانی بوده و بخش زیادی از کانون‌های گرد و غبار تأثیرگذار بر کشور ما نیز در کشورهای همسایه قرار دارند، برگزاری اجلاس بین‌المللی مقابله با توفان‌های ماسه و گردوغبار در شهریور ماه سال ۱۴۰۲ با حضور نمایندگان بیش از ۵۰ کشور و آژانس بین‌المللی، مهم‌ترین اقدام ما بود که در راستای دیپلماسی محیط زیستی دولت سیزدهم انجام گرفت.

وی در ادامه افزود: این اقدام زمانی مهم‌تر شد که «قطعنامه اجلاس تهران» در سازمان ملل تصویب و به الزام جهانی برای اقدام علیه گردوغبار تبدیل شد.

دبیر ستاد ملی‌ سیاستگذاری و هماهنگی‌ مدیریت‌ مقابله با پدیده گرد و غبار بیان کرد: بخش دیگر از وظایف ما مربوط به کنترل کانون‌های گرد و غبار داخلی و در تعامل با سایر دستگاه‌ها بود که در این راستا ۱۰ جلسه ستاد ملی گردوغبار با حضور دستگاه‌های اجرایی عضو این ستاد برگزار شده و نتیجه آن اجرای برنامه‌های تدوین شده مقابله با گردوغبار در ۲۹ استان کشور شامل اجرای ۲۰۹۰۲۶ هکتار حفاظت، قرق و مدیریت چرا، ۱۰۰ کیلومتر تله رسوب‌گیر، ۴۰۴۹۶ هکتار مراقبت و آبیاری، ۴۵۰ هکتار بوته‌کاری، ۶۱۴۲ هکتار مدیریت رواناب‌ها همراه بذرکاری، ۱۳۷۰۰ مترمکعب عملیات لایروبی، راهبری و تعمیر قطعات ۴۳ ایستگاه پایش گردوغبار و ۶۵ نمونه جهت انجام آنالیز ترکیبات ذرات گردوغبار بوده است.

طهماسبی بیرگانی همچنین به طراحی و ساخت ۱۰۰ دستگاه اندازه‌گیری غبار ریزشی از شرکت‌های دانش بنیان ایرانی اشاره کرد.

وی، از تهیه شیوه‌نامه‌های مدیریت شرایط اضطرار وقوع پدیده گردوغبار و ملاحظات زیست محیطی توسعه و بهره‌برداری از معادن از حیث میزان آلایندگی و حساسیت مناطق نسبت به تولید گرد و غبار و ابلاغ آن به استان‌ها و دستگاه‌های مرتبط اجرایی کشور خبر داد.

بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، دبیر ستاد ملی‌ سیاستگذاری و هماهنگی‌ مدیریت‌ مقابله با پدیده گرد و غبار خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۲۷۰۵ میلیارد ریال اعتبارات مربوط به عملیات اجرایی مقابله با گرد و غبار به دستگاه‌های ذیربط توزیع شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پالنگان بهشت پلکانی کردستان
  • راه‌های مقابله با شیطان در کتاب «بررسی تقابل شیطان با نماز»
  • عملیات مقابله با آلودگی نفتی در آب‌های بندر امیرآباد
  • تعلیق دستور مقابله با گران فروشی بلیت هواپیما
  • چگونه هر روز شاد و پر انرژی از خواب بیدار شویم؟
  • آیا توصیه به «شمارش گوسفند» برای بی‌خوابی واقعا مفید است؟
  • تکنیک و نبوغ چاشنی گل اول ایران
  • اضطراب اجتماعی، اضطراب جمعیت و راه‌های مقابله با آن
  • مواد غذایی مفید برای آسم و تنگی نفس
  • اقدامات ایران در سال گذشته برای مقابله با گرد و غبار