Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید«علی آقازاده» عصر شنبه در نشست شورای راهبردی توسعه مدیریت استان مرکزی افزود: انتصاب مدیران از درون دستگاه‌ها نشان از پرورش و تربیت نیروها برای مشاغل تخصصی است و این مهم انجام مناسب فعالیت‌ها و خدمت‌رسانی دقیق به مردم را به همراه دارد.

وی از افزایش بهره‌گیری از بانوان در پست‌های مدیریتی دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی در سال‌های اخیر خبر داد و اظهار داشت: با ادامه این روند تا سال یک هزار و ۴۰۰ ، برنامه راهبری کشور مبنی بر واگذاری ۳۰ درصد پست‌های مدیریتی دستگاه‌های اجرایی به بانوان، در این استان محقق می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: بر اساس آمارهای موجود سطح تحصیلات کارمندان دستگاه‌های اجرایی استان به خصوص در رده کارشناسی در سال‌های اخیر روند افزایشی داشته است.

آقازاده از جوان شدن بدنه پرسنلی دستگاه‌های اداری استان مرکزی خبرداد و افزود: اکنون کارمندان با سابقه کاری ۱۰ تا ۲۰ سال در دستگاه‌های اجرایی استان افزایش یافته که این مهم نشان از جوان شدن کارکنان این دستگاه‌ها است.

استاندار مرکزی در خصوص بکارگیری نیروهای کارمعین در پست‌های مدیریتی گفت: اکنون زمینه بکارگیری این نیروها در پست‌های مدیریتی فراهم شده و مدیران می توانند با جانشین پروری از آنها در پست‌های مدیریتی بهره‌مند شوند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، حذف کاغذ و عدم مراجعه ارباب و رجوع به دستگاه‌ها را از جمله مهمترین اهداف ایجاد میزخدمت در دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی دانست و گفت: دستگاه‌های اجرایی استان باید بر اساس میزان مراجعه کننده در راستای تحقق این اهداف تلاش کنند.

بررسی خدمات دستگاه‌های اجرایی

 رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: یک هزار و ۱۲۸ خدمت در ۲۴ دستگاه اجرایی استان توسط این سازمان مورد بررسی قرار گرفته است.

«رقیه یادگاری» افزود: ۲۰۹ خدمت از مجموع این خدمات در میز خدمت حضوری، ۵۰۷ خدمت در میز خدمت الکترونیکی، ۳۰ خدمت به صورت ترکیبی، ۳۳۲ خدمت با مراجعه به واحدهای داخلی و ۴۱ خدمت به صورت تلفنی و غیر حضوری ارایه می‌شود.

وی ادامه داد: ۱۲ دستگاه معادل ۵۲ درصد این دستگاه‌ها ۹ گام میز خدمت را به خوبی رعایت کرده بودند و ۳۳ درصد اهداف میز خدمت حضوری، ۱۴ درصد میز خدمت الکترونیکی و ۴۸ و ۶ دهم درصد میز خدمت ترکیبی در این دستگاه‌ها محقق شده‌است.

یادگاری گفت: در ارزیابی‌های انجام شده از ۷۵ دستگاه اجرایی استانی، ملی و بانک‌های استان، ۳۰ هزار پست در این دستگاه‌ها وجود دارد که ۱۳ درصد این پست‌ها، مدیریتی است.

وی ادامه داد: ۵۴ درصد پست‌های مدیریتی این دستگاه‌ها را پست‌های مدیریت پایه، ۳۴ درصد پست مدیریتی عملیاتی، ۱۲ درصد مدیران میانی و ۱۸ درصد مدیران ارشد هستند.

 رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی گفت: ۹۷ درصد انتصابات در این دستگاه‌ها از درون بدنه و از ظرفیت کارشناسی آنها استفاده شده‌  و بیشترین سنوات مدیران این دستگاه‌ها بین ۲۰ تا ۳۰ سال  قرار دارد.

یادگاری خاطرنشان کرد: زنان ۲۲ درصد پست‌های مدیریتی در این دستگاه‌ها را برعهده دارند که تعداد این مدیران نسبت به سال گذشته که ۱۸ درصد بود، روند افزایشی داشته است.

وی ادامه داد: ۹۵ درصد مدیران زن دستگاه‌ها اجرای استان مرکزی دارای تحصیلات کارشناسی به بالا بوده و بیشتر آنان در سنوات خدمتی ۱۰ تا ۲۰ سال قرار دارند.

استان مرکزی با دارا بودن ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است.

برچسب‌ها سند راهبردی توانمند سازی زنان استان مرکزی استانداری مرکزی جوانگرایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان مرکزی استانداری مرکزی جوانگرایی استان مرکزی استانداری مرکزی جوانگرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۶۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار بوشهر ۲ بانو را در عرصه مدیریتی منصوب کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری بوشهر، احمد محمدی زاده استاندار بوشهر در حکم انتصاب یاسمن حیدری به عنوان مشاور استاندار در امور جوانان و اجرای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ابراز داشت: انتظار می‌رود در زمینه مشاوره در خصوص استفاده از ظرفیت‌های عظیم جوانان در عرصه‌های مختلف، مشارکت در آسیب شناسی حوزه جوانان و ارائه راهکارهای مناسب برای کاهش آسیب‌های اجتماعی، دمیدن روح جوانی و نشاط در سطح مدیریت استان و جذب و نگاهداشت جوانان نخبه و مستعد اهتمام لازم را داشته باشید.

استاندار بوشهر همچنین در حکم انتصاب لک به عنوان نماینده استاندار و مدیر راهبردی استقرار و توسعه منطقه ویژه علم و فناوری خلیج فارس تاکید کرد: با عنایت به نقش فزاینده حوزه‌های علم و فناوری در توسعه همه جانبه و در اجرای مصوبه مورخ ۱۵ فروردین ۸۹ هیأت محترم وزیران موضوع نحوه تأسیس و توسعه مناطق ویژه علم و فناوری کشور، نظر به تجارب و شایستگی علمی جنابعالی و به موجب این حکم به عنوان نماینده استاندار و مدیر راهبردی استقرار و توسعه منطقه ویژه علم و فناوری خلیج فارس منصوب می‌شوید.

بر اساس این گزارش، اسماً لک با مدرک دکترای تخصصی مهندسی برق مخابرات، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی از سال ۹۰ تاکنون بوده و در سوابق اجرایی وی نیز، ریاست باشگاه پژوهشگران جوان گناوه، مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد بوشهر، مسئول امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد، دبیر علمی کنگره ملی بانوان اثرگذار ۱۴۰۲ و مسئول دبیرخانه دومین جشنواره ملی مشاعره علوی ذکر شده است.

همچنین یاسمن حیدری نیز از فعالان فرهنگی و اجتماعی استان است که سابقه فعالیت در حوزه زنان و خانواده و امور جوانان را دارد.

کد خبر 6083870

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست شورای هماهنگی ستاد مرکزی راهیان نور
  • آماده باش کامل دستگاه‌های اداری، اجرایی و خدمت رسان در زرند
  • سد ایالو آماده بهره‌برداری است
  • بودجه ویژه‌ای برای فرهنگ قزوین لحاظ کردیم
  • بیش از ۵ هزار عنوان خدمت در دستگاه‌های اجرایی ارائه می‌شود
  • ملاقات عمومی استاندار چهارمحال و بختیاری با مردم
  • بخشنامه بانک مرکزی برای پرداخت بدهی به دستگاه های اجرایی
  • برای ورود مردم به اقتصاد راه پیدا کنید
  • دستگاه‌های اجرایی خسارات سیلاب به زیرساخت‌های سیستان و بلوچستان را به طور دقیق برآورد کنند
  • استاندار بوشهر ۲ بانو را در عرصه مدیریتی منصوب کرد