Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@04:25:20 GMT

فائو نسبت به حمله ملخ ها به شرق آفریقا هشدار داد

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۵۷۰۷۵

فائو نسبت به حمله ملخ ها به شرق آفریقا هشدار داد

به گزارش شبکه الجزیره قطر، این سازمان این پدیده را یکی از آفت های زیست محیطی نادر طی ۲۵ سال اخیر در جهان معرفی و اعلام کرد که این ملخ به دلیل قدرت تخریبی بسیار بالای خود حیات گیاهی و امنیت غذایی کشورهای آفریقایی و خاورمیانه را در معرض خطر جدی قرار داده اند.

فائو در بیانیه  خود ، تغییرات اقلیمی را علت اصلی بروز این حادثه طبیعی اعلام کرد و افزود: از آنجایی که موج جدید ملخ ها در گروه های میلیاردی به مزارع حمله می کنند و همه چیز را در سر راه خود می خورند، پیش بینی می شود طی ۴ ماه آینده تعداد این ملخ ها ۴۰۰ درصد افزایش یافته و نه تنها زندگی نباتی، بلکه حیات جانوری و به ویژه انسانی را نیز در کشورهای سه سوی اقیانوس هند به خطر اندازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش های از برخی کشورهای شرق آفریقا به ویژه در کنیا و تانزانیا حاکی است که تراکم ملخ ها در هر یک کیلومتر مربع تا ۸۰ میلیون ملخ نیز برسد.

گزارش ها از کنیا نشان می دهد حمله گسترده این دسته از ملخ ها در این کشور شرق آفریقا طی ۷۰ سال اخیر سابقه نداشته و حرکت آنها به سمت شمال شرق قاره، یعنی جیبوتی، اریتره، سومالی، سودان و اتیوپی که جزو فقیرترین کشورهای این قاره هستند، ادامه دارد.

فائو پیش بینی کرد که با گسترش حمله این ملخ های صحرایی به مزارع، حدود ۱۹ میلیون نفر از شهروندان آفریقایی در کوتاه مدت با بحران بی غذایی جدی رو به رو شوند.

طبق پیش بینی این سازمان بین المللی، این ملخ ها در مرحله بعدی با حرکت به سمت یمن، عربستان سعودی و کشورهای حاشیه خلیج فارس و حتی ایران و پاکستان و هند، شرایط زیستی را در دیگر مناطق آسیایی نیز در خطر قرار دهند.

برچسب‌ها قاره آفریقا ملخ صحرایی فائو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قاره آفریقا ملخ صحرایی فائو قاره آفریقا ملخ صحرایی فائو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۷۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران دفعه بعد، ۳ هزار موشک و پهپاد به اسرائیل می‌زند، یا ۳۰ هزار؟

به گزارش خبرآنلاین روزنامه کیهان نوشت: با حملۀ سیزدهم ‌آوریل ایران به اسرائیل، روابط دو طرف وارد مرحله و فصل تازه‌ای شد. چنین حملاتی برای کشورهای عرب قابل قبول و قابل تحمل نیست. به‌رغم همۀ اختلافاتشان با اسرائیل بر سر مسئلۀ غزه، همکاری کشورهای عرب به ویژه اردن برای مقابله با حملۀ اخیر بسیار مهم بود. زیرا ایران ثبات کل منطقه و کلیه کشورهای منطقه را به چالش کشید(!؟) وی می‌افزاید: حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل، از هر لحاظ بی سابقه بود. حتی روس‌ها نیز در حملات‌شان به اوکراین، چنین حمله‌ای با چنین شدت و دامنه‌ای انجام ندادند. من نمی‌دانم که آیا جمهوری اسلامی ایران توان پرتاب همزمان ۳ هزار یا ۳۰هزار موشک و پهپاد علیه اسرائیل را داشته باشد و اگر داشته باشد، آیا سامانۀ دفاعی اسرائیل، توان خنثی کردن این سطح از حمله را خواهد داشت یا نه، ولی اگر جمهوری اسلامی چنین توانی را داشته باشد و آن را نیز به اجرا بگذارد، شکی نیست که ما وارد جنگی تمام عیار و بی‌سابقه و پرهزینه برای دو طرف خواهیم شد. وحشت‌زدگی و فرافکنی تحلیلگر صهیونیست در حالی است که وی به ‌هنگام اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در دمشق هیجان زده شده و گفته بود: مهم‌ترین نکته در حملۀ منسوب به اسرائیل در اول ‌آوریل گذشته این است که در نتیجۀ آن عالیترین مقام نیروی قدس سپاه پاسداران آن‌هم در کشور حسّاسی نظیر سوریه کشته شد. این حمله بیش از همه نشان داد که تا کجا اطلاعات اسرائیل دربارۀ محل حمله و حاضران در آن دقیق بوده است. محافل اسرائیلی صریحاً اعلام می‌کنند که باید دیر یا زود با اربابان نیروهای نیابتی ایران، درگیر بشویم. بسیاری معتقدند که اگر اسرائیل زودتر با ایران درافتاده بود،‌ ای‌بسا ایران از حملۀ هفتم اکتبر پشتیبانی نمی‌کرد. 21302 برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899335

دیگر خبرها

  • ایران دفعه بعد، ۳ هزار موشک و پهپاد به اسرائیل می‌زند، یا ۳۰ هزار؟
  • پایان ماجراجویی آمریکا در آفریقا
  • مقامات آرژانتینی از طرح اتهامات بی پایه نسبت به شهروندان کشورهای دیگر پرهیز کنند
  • ظرفیت تجارت ایران و آفریقا به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • «روس‌ها آمدند و ما رفتیم»؛ گزارش پالتیکو از شکست آمریکا در آفریقا
  • حمله پهپاد‌ها از لبنان به هدفی نظامی در ساحل اراضی اشغالی برای اولین بار
  • تعامل با کشورهای آفریقایی اقتصاد استان یزد را تقویت می کند
  • هشدار اورژانس نسبت به افزایش ۲۲ درصدی غرق‌شدگی در فروردین امسال
  • هشدار پلیس فتا نسبت به کلاهبرداری به بهانه فروش سوالات کنکور
  • هشدار صندوق بین‌المللی‌ پول نسبت به مصادره دارایی‌های روسیه