Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، مهدی فکری در حاشیه بازدید خبرنگاران از واحدهای تولیدی کاشی و سرامیک، اجرای طرح مسکن ملی و صادرات به بازار اوراسیا را دو عامل رونق تولید در سال رونق تولید ملی دانست و گفت: پیوستن ایران به اتحادیه اوراسیا و امضای تفاهم‌نامه تجارت ترجیحی و آزاد با کشورهای عضو این اتحادیه، زمینه رونق تولید ملی در بخش‌های مختلف از جمله صنعت کاشی و سرامیک را فراهم خواهد کرد؛ این در شرایطی است که اجرایی شدن طرح ملی مسکن در سال آینده نیز می‌تواند به حرکت سریع‌تر تولید کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو انجمن تولیدکنندگان کاشی و سرامیک افزود: هم اکنون وضعیت تولید در شرایط مطلوبی به سر می‌برد و این در حالی است که شرکت‌های ایرانی به شرط ارتقای کیفیت تولید، می‌توانند از این شرایط مساعدی که به لحاظ بازار پیش روی ما قرار گرفته، بهره‌برداری کنند.

وی با بیان اینکه با وجود تحریم‌ها و مشکلات داخلی، تولید کاشی و سرامیک مشکل چندانی ندارد و به مدد بازارهای صادراتی، شرایط خوبی را تجربه می‌کند، خاطرنشان کرد: در این صنعت برخلاف بسیاری از صنایع، فروش موضوع اصلی است، چراکه ۱۴۷ کارخانه کوچک، متوسط و بزرگ در این حوزه فعالیت می‌کنند که مجموع تولید سالیانه آنها بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون متر مربع است.

فکری گفت: خاک به عنوان ماده اولیه تولید این محصولات است و شرکت‌هایی که برای تهیه این ماده اولیه از چند منبع تأمین استفاده می‌کنند، با مشکل چندانی مواجه نشده‌اند؛ این در حالی است که لعاب به عنوان دیگر ماده اولیه، مورد استفاده در این هنر- صنعت قرار می‌گیرد که این کالا هم به لحاظ ارزشی، سهم بالایی در تولید کاشی و سرامیک دارد و بین ۶۰ تا ۷۰ درصد هزینه‌های تولید را تشکیل می‌دهد؛ اگرچه در گذشته، حجم زیادی از لعاب مورد استفاده در این صنعت، از خارج وارد می‌شد، اما امروز شرکتهای تولید داخلی، استفاده از لعاب با کیفیت ایرانی را به نمونه‌های مشابه خارجی، ترجیح می‌دهند.

وی با بیان اینکه افزایش نرخ ارز در دو سال گذشته، در تغییر رویکرد تولیدی شرکت‌های ایرانی بی‌تاثیر نبوده است، تصریح کرد: یکی از مشکلات برخی شرکت‌های تولیدکننده، عودت شدن محصولات از سوی خریداران خارجی و داخلی به دلیل کیفیت پایین لعاب مورد استفاده بود، اما رشد نرخ ارز سبب شد تا لعاب سازان داخلی با ارتقای کیفیت محصولات خود، جای تولیدکنندگان خارجی را بگیرند.

فکری در ادامه به اجرایی شدن طرح ملی مسکن در سال آینده اشاره کرد و گفت: این موضوع می‌تواند جهش خوبی در صنعت ساختمان و صنایع تولیدی زنجیره تأمین آن ایجاد کند؛ به نحوی که صنعت کاشی و سرامیک از این رونق بی‌بهره نیست و البته برای پوشش کامل نیازهای این طرح آمادگی دارد.

وی با اشاره به کشورهای رقیب ایران در بازار بین‌المللی کاشی و سرامیک، اظهار داشت: کاشی ایرانی با هزینه تمام‌شده پایین‌تر نسبت به چین، هند و ترکیه، فاصله قیمتی زیادی با محصولات این کشورها دارد و شرکت‌های داخلی به شرط حفظ و ارتقای کیفیت می‌توانند جایگاه خوبی در بازارهای جهانی داشته باشند؛ ضمن اینکه الحاق ایران به اتحادیه اوراسیا در آینده نزدیک و برخورداری از معافیت‌های تعرفه‌ای در واردات محصولات ایرانی به کشورهای عضو، می‌تواند بازارهای جدیدی در اختیار تولیدات ایرانی قرار دهد.

این عضو انجمن تولیدکنندگان کاشی و سرامیک خاطرنشان کرد: ارتقای کیفیت به عنوان رمز اصلی ماندگاری در بازارهای هدف صادراتی مطرح است و این در حالی است که برخی شرکتها با ورود به تولید محصولات لوکس، سهم بیشتری از بازارهای صادراتی به ویژه در اتحادیه اروپا و کشورهای عربی حاشیه جنوبی خلیج فارس را کسب کرده‌اند که این امر، ارزش افزوده بالایی برای آنها رقم زده است.

فکری بازگشت ارز حاصل از صادرات از سوی تولیدکنندگان و صادرکنندگان موفق ایرانی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: ارز حاصل از صادرات به روسیه از طریق بانک‌های عامل به داخل کشور بازگشت داده می‌شود؛ این در حالی است که مطابق بخشنامه صادر شده از سوی بانک مرکزی، ارز حاصل از صادرات به کشور بازگشت داده می‌شود؛ ضمن اینکه در برخی بازارها نیز، کار با عملیات تهاتر، معادل کاشی و سرامیک صادر شده، مواد اولیه، تجهیزات و اجناس مورد نیاز به کشور وارد می‌شود.

فکری خاطرنشان کرد: نکته‌ای که پیش روی بازارهای صادراتی کشور طی سال‌های گذشته قرار گرفته، از دست رفتن بازار آفریقا است که بعضاً از سوی برخی شرکت‌ها به دلیل نبود نمایندگی قوی، بازار از دست رفته است، اما به هر حال با تلاش انجمن دوستی ایران و آفریقای جنوبی، نفوذ در این کشور مهم قاره سیاه در دستور کار قرار گرفته است که می‌تواند مرکزی برای صادرات کاشی و سرامیک به دیگر کشورهای این قاره باشد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: رونق تولید شرکت شهرکهای صنعتی کاشی و سرامیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۷۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه آزاد یزد ۳۰۰ دانشجوی بورسیه در صنعت کاشی دارد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا دهقانی اشکذری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در جمع تشکل‌های دانشجویی گفت: گروه‌های دانشجویی محلی برای تمرین مدیریت و آماده شدن برای تصدی پست‌های بالاتر است و دانشجویان، جوان و دارای ذهن خلّاق و نقد منصفانه هستند و می‌توانند، ایرادات مجموعه را به مدیریت‌های بالاتر انتقال دهید.

وی، هدف‌ها را در دو نوع بلندمدت و کوتاه‌مدت برشمرد و افزود: از چند سال قبل در چله دوم انقلاب، برنامه پنج ساله با ۳۰۰ شاخص در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی را شروع و سعی داریم امسال این برنامه‌ها را با جدیت بیشتر پیگیری کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، سیاست این دانشگاه را در کاهش تصدی‌گری دانست و متذکر شد: حضور در تشکل‌های دانشجویی فرصت مغتنمی است تا دانشجویان در نوآوری پیشقدم باشند و اگر امسال را مانند سال گذشته فعالیت داشته باشند، مطمئن باشند درجا زده و به جایی نخواهند رسید.

دهقانی اشکذری با اشاره به اهمیت هم‌افزایی بین دانشجویان تبیین کرد: بسیج، هیئت‌ها و انجمن‌های فرهنگی و علمی با ساختار وحدتی که داشتند، بسیار موفق بوده‌اند. مبنا یکی شدن نیست، بلکه کثرت در عین وحدت و وحدت در عین کثرت است و دانشجویان با رقابت سالم می‌توانند حرکت کرده و به جایگاه مطلوبی برسند.

وی افزود: دانشگاهی اثرگذار است که در مسیر رفع مشکلات مجموعه خود، پویا و اثرگذار باشد و تنها با داشتن دانش‌نظری نمی‌توان رسالت خویش را انجام داد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد تبیین کرد: در حوزه تربیت نیروی ماهر توانستیم با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی، در کنار یادگیری دروس تئوری، انتقال مهارت را داشته باشیم. امسال جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویانی که ۷۰ درصد واحد خود را در صنعت گذرانده‌اند در مجتمع کاشی ایفا سرام خواهیم داشت.

کارآفرین برتر استان یزد، حجم فعالیت‌های دانشجویی در سال گذشته را خوب برشمرد و یادآور شد: با فضای سنگین حاکم در کشور، انتخابات و تبلیغات در فضای مجازی، دانشجویان مشارکت خوبی را در انتخابات مجلس شورای اسلامی رقم زدند.

وی افزود: در حوزه درآمدها، دنبال کاهش وابستگی به شهریه دانشجو هستیم و در سال قبل، استخر پرورش ماهی و نیروگاه برق خورشیدی در اشکذر، مجتمع گردشگری علمی در واحد تفت و کارگاه دوخت لباس در دانشگاه آزاد اسلامی خاتم را ایجاد کردیم و طرح‌های درآمدزایی دیگری را در سال پیش رو افتتاح خواهیم کرد.

هادی حیدری‌نیا معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد هم سیاست دانشگاه در دوره معاونت فرهنگی دانشجویی دکتر فرزاد جهان‌بین را کاهش تصدی‌گری و حمایت از تشکل‌های دانشجویی بسیج، انجمن علمی و انجمن دانشجویی و هیئت‌ها دانست و متذکر شد: در دانشگاه آزاد اسلامی، اگر حوزه‌ای خود عملگرا باشد، ضعف برای مجموعه تلقی خواهد شد و باید در بسیاری از موارد کار‌ها را به دانشجویان واگذار کرد.

در ادامه این نشست، جمعی از نمایندگان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی یزد به ارائه نظرات و مطالبات خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونق صادرات در جزیره جهانی قشم| تراز تجاری منطقه آزاد قشم به بیش از 313 میلیون دلار رسید
  • صادرات حدود ۶۷ تن زعفران از افغانستان
  • ۳۰۰ دانشجوی دانشگاه آزاد یزد بورسیه صنعت کاشی شدند
  • اعطای تسهیلات به صنعت داروسازی و اظهار امیدواری معاون وزیر صمت
  • بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت
  • درآمد ۵میلیارد دلاری از صادرات خدمات فنی و مهندسی
  • بررسی مشکلات پایانه صادرات کاشی و سرامیک میبد
  • دانشگاه آزاد یزد ۳۰۰ دانشجوی بورسیه در صنعت کاشی دارد
  • صادرات خدمات فنی مهندسی حوزه آب به ۲۰ کشور در جهان
  • اجرای پروژه های آبی توسط مهندسان ایرانی در ۲۰ کشور جهان