Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌به گزارش خبرگزاری مهر، متن فراخوان چهارمین دوره از جشنواره رسانه‌های شهری از این قرار است:
"این روزها رسانه‌های شهری بخش مهمی از سپهر اطلاع‌رسانی کشور را به خود اختصاص داده‌اند؛ این اهمیت دلایل مختلفی دارد اما به نظر می‌رسد مهم‌ترینِ آن این است که عملکرد رسانه‌ها نسبت به اتفاقات و مسائل حوزه شهر، از یک سو منعکس کننده نیازها و تقاضاها و مطالبات مردم است و از دیگر سو عامل اطلاع‌رسانی فعالیت‌های انجام شده از سوی مدیریت شهری که باعث آگاهی مردم از این فعالیت‌ها، استفاده از خدمات ارائه شده یا مشارکت در آنها می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین رابطه دوسویه هم هست که ارتباط مستقیمی با مقوله توسعه شهری و به تبع آن توسعه همه جانبه جوامع دارد و آنچه نبض این رابطه دوسویه است، خبرنگار است. خبرنگار است که مدیریت شهری را نسبت به اصلاح امور آگاه می‌کند و صدای شهروندان می‌شود، خبرنگار است که مدیریت شهری را نسبت به مسائل، آسیب‌ها و مسائل خرد و کلان شهرها آگاه می‌کند و زمینه‌ای می‌شود برای اداره بهتر شهر، خبرنگار است که می‌تواند زمینه‌ساز اعتماد یا بی‌اعتمادی افکار عمومی نسبت به مدیریت شهری شود و البته این خبرنگار است که می‌تواند فعالیت‌ها و خدمات مدیریت شهری را صادقانه و بی‌کم‌وکاست در اختیار مردم به عنوان شهروندان فعال و مشارکت‌جوی شهرها قرار دهد.

مسئولیت‌پذیر کردن شهروندان در شهر مبتنی بر افزایش مشارکت مردم در مدیریت شهری، افزایش مشارکت شهروندان در تأمین هزینه‌های شهری، پویایی و زنده نگه‌داشتن حیات شهری از طریق اطلاع‌رسانی به موقع موضوعات مبتلابه شهروندان، حل مشکلات زیست‌محیطی شهری نظیر آلودگی هوا به ویژه در شهرهای بزرگ، حل مشکل ترافیک، حل معضلات مربوط به تراکم جمعیت در برخی مراکز خاص شهری، حل چالش‌های مدیریت شهری از طریق ایجاد شهر الکترونیک و… همه و همه از جمله مسائلی است که رسانه‌ها می‌توانند به آنها بپردازند.

با این نگاه و به منظور مشارکت اصحاب رسانه و شهروندان در مدیریت شهری و تقویت ارتباط کارشناسان و مدیران شهری با رسانه‌ها و مسئولیت‌پذیری سه جانبه مدیران، شهروندان و رسانه‌ها در حوزه‌های مختلف شهری، مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران چهارمین جشنواره سراسری رسانه‌های شهری را در زمستان ۱۳۹۸ برگزار می‌کند.

اهداف جشنواره

۱. تقویت نقش آگاهی‌بخش و واسط رسانه‌ها برای افزایش کیفیت مدیریت و خدمات شهری از یک سو، گزارش این خدمات به شهروندان از سوی دیگر و طرح مطالبات مردمی از دیگرسو
۲. ‎ارتقاء زیست شهری و تبیین سبک زندگی بر پایه ارزش‌های بومی
۳. ایجاد بستری عادلانه برای منظور شکوفایی استعدادها و خلاقیت اصحاب رسانه و شهروندان
۴. ‎افزایش انگیزه و مشارکت اصحاب رسانه و شهروندان
۵. ‎ایجاد تعامل و وفاق بین مدیران شهری و اصحاب رسانه و شهروندان
۶. پاسداشت ماهیت و هویت و جایگاه واقعی رسانه‌های شهری
محورهای موضوعی: اقتصاد شهری، سبک زندگی، زیست شهری، اخلاق و حقوق شهروندی، حمل‌ونقل عمومی، ارتقای فرهنگ بهداشت اجتماعی، کاهش آلودگی هوا، بازآفرینی شهری و...

جایزه ویژه جشنواره به بهترین اثر رسانه‌ای با موضوع «حق بر شهر» تعلق خواهد گرفت.

رشته‌های جشنواره

مطبوعات: روزنامه‌ها، مجلات، ویژه‌نامه‌ها و نشریات علمی–تخصصی
خبر
گزارش
گفت‌وگو
مقاله
یادداشت و سرمقاله
روایت‌های مستند
عکس
طرح و کاریکاتور
داده‌نما
چندرسانه‌ای

خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری-تحلیلی:
خبر
گزارش
گفت‌وگو
یادداشت
چندرسانه‌ای
عکس
چندرسانه‌ای

رسانه‌های دیداری (تلویزیون):
مستند
مجله‌ای (ترکیبی)
گفت‌وگو محور
گزارش
نماهنگ و تیزر

رسانه‌های شنیداری (رادیو):
مستند
مجله‌ای (ترکیبی)
گفت‌وگو محور
گزارش
آنونس

شبکه‌های اجتماعی:
تلگرام
اینستاگرام
توئیتر
پیام‌رسان‌های داخلی

گستره جشنواره
قلمرو جغرافیای چهارمین جشنواره رسانه‌های شهری، سراسر ایران است.

مقررات

آثاری می‌توانند در جشنواره شرکت کنند که از تاریخ ۹۷/۰۹/۰۱ لغایت ۹۸/۱۰/۰۱ تولید و منتشر شده باشند.

تکمیل فرم ثبت‌نام در سامانه و یا ارسال به دبیرخانه جشنواره برای هر شرکت‌کننده الزامی است.

هر شرکت‌کننده تنها می‌تواند در ۲ بخش، حداکثر ۳ اثر را به سامانه جشنواره ارسال کند.

پس از داوری مقدماتی از سوی هیأت انتخاب، آثار راه‌یافته به هیأت داوران در سامانه جشنواره اطلاع‌رسانی خواهد شد.

فایل‌های عکس، کاریکاتور و داده‌نما با پسوند TIFF یا JPG و با وضوح 300DPI و حداقل در ابعاد ۲۵*۲۰ در سامانه بارگذاری شود. پس از اعلام راه‌یابی به مرحله داوری، ارائه نسخه اصل و چاپی اثر ضروریست.

برای آثار بدون نام صاحب اثر، یا آثاری که با نام مستعار چاپ شده باشند، در مرحله نهایی داوری، ارسال تاییده به امضای مدیر مسئول و مدیر رسانه الزامی است.

نسخه با کیفیت آثار صوتی و تصویری بایستی بر روی لوح فشرده، به نشانی دبیرخانه جشنواره ارسال شود.

نحوه ارسال آثار

علاقمندان به شرکت در جشنواره می‌توانند با مراجعه به سایت SHAHRNEVESHT.TEHRAN.IR آثار خود را ارسال کنند.

آدرس دبیرخانه جشنواره رسانه‌های شهری: تهران، پارک گفتگو، نگارستان شهر، دبیرخانه جشنواره رسانه‌های شهر

مهلت ارسال آثار: ۳۰/‏۱۱/‏۹۸

جوایز

نفر اول هر بخش ۵ میلیون تومان (+تندیس)
نفر دوم هر بخش ۳ میلیون تومان
نفر سوم هر بخش ۲ میلیون تومان
(هر بخش یک برگزیده شایسته تقدیر خواهد داشت با لوح تقدیر)
جایزه ویژه جشنواره: ۵ میلیون تومان
تقدیر ویژه: در دوره چهارم جشنواره، از یک چهره‌ی پیشکسوت حوزه رسانه‌های شهری تقدیر خواهد شد. "

کد خبر 4834967

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری تهران خبرنگاران مدیریت شهری جشنواره مطبوعات شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش شورای شهر تهران شهر تهران بارش برف مناطق سیل زده کشور محسن هاشمی دستگیری سارق سقوط هواپیمای اوکراینی کمیته امداد امام خمینی سیل سیستان و بلوچستان قوه قضاییه محسن حاجی میرزایی محمد سالاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۷۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ۲۸ کشور دنیا در جشنواره بین‌المللی پوپک

کمال حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اصفهان صاحب برندهای مختلف در صنایع‌دستی، میراث فرهنگی و داشته‌های تاریخی است، زیبنده است، اصفهان که شهر دوست‌دار کودک و نوجوان است این فرصت را فراهم کند تا کودکان آثار خود را ارسال کنند و دنیا را بارنگ و نقاشی زیباتر کنند، عالم کودکان زیبا و دلچسب است و این عالم زیبا دنیای همه را شادتر و زیباتر می‌کند.

وی ادامه داد: بر این اساس در شهرداری اصفهان رویداد مهمی به نام جشنواره بین‌المللی نقاشی کودکان و نوجوانان (پوپک) طراحی و در نظر گرفته شد، که امسال سومین دوره این جشنواره برگزار شد و قرار است اختتامیه آن ۹ اردیبهشت‌ماه در تالار هنر اصفهان برگزار شود.

معاون فرهنگی شهردار اصفهان تصریح کرد: محور دوره سوم این مسابقه زیبایی‌های شهر من است، اینکه کودکان با فهم و درک خودشان چگونه شهر را تحلیل می‌کنند و زیبایی‌های شهرشان را به تصویر بکشند یکی از مواردی است که در ایجاد تعلق شهری و هویت شهری برای ما مؤثر است و تلاش شد تا در دوره سوم این ظرفیت فراهم شد.

وی گفت: در این دوره از جشنواره نه هزار و ۹۳۳ نفر شرکت کردند که نزدیک به هزار و ۲۱۱ اثر از ۲۸ کشور دنیا برای این جشنواره ارسال‌شده است که هشت هزار و ۱۲۱ اثر از ۲۹۴ شهر داخلی به جشنواره آثار خودشان را فرستادند که آمار قابل‌توجهی به شمار می‌آید.

حیدری گفت: از ۲۸ کشوری که آثار خودشان را فرستادند ۵ کشور بالاترین ارسال آثار را به خود اختصاص دادند که بر این اساس کشورهای بلاروس با ۳۲۷ اثر، روسیه ۲۴۴ اثر، ارمنستان ۲۱۸ اثر، کویت ۱۲۹ اثر و ترکمنستان ۹۱ اثر را به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند که البته کشورهای چین، هند، پرتغال، بوسنی و هرزه‌گوین و تعدادی دیگر در این جشنواره حضور فعال داشتند.

وی اظهار کرد: در این دور از جشنواره تلاش شد که ظرفیت‌های داخل کشورمان را در دوره سوم مسابقه بین‌المللی نقاشی اصفهان هم فعال کنیم. همچنین امسال رایزنی‌های خوبی با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور داشتیم تا بتوانیم از ظرفیت کانون در سطح سایر کشورها و حضور در رویدادهای نقاشی نوجوانان و کودکان بتوانیم استفاده کنیم.

کد خبر 6086117

دیگر خبرها

  • انتشار فراخوان ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب»
  • فراخوان ارسال آثار «عملیات تنبیهی وعده صادق» به جشنواره پژواک اعلام شد
  • ببینید | فراخوان ارسال آثار عملیات تنبیهی وعده صادق به جشنواره پژواک اعلام شد
  • فراخوان دوسالانه «کارتون کتاب» منتشر شد
  • فراخوان ششمین جشنواره دو سالانه بین المللی «کارتون کتاب»
  • نخستین دوره جایزه داستان و بازآفرینی فراخوان داد
  • فراخوان ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب» منتشر شد
  • ششمین دوسالانه بین‌المللی «کارتون کتاب» فراخوان داد
  • فراخوان چهل‌ودومین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران منتشر شد
  • شرکت ۲۸ کشور دنیا در جشنواره بین‌المللی پوپک