Web Analytics Made Easy - Statcounter

واحدی بر انجام فعالیت سازمان یافته تاکید کرد و گفت: نهادهای حوزوی باید نقش به سزایی در ساماندهی و انسجام فعالیت ها داشته باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، نشست هماهنگی و سازماندهی نهادهای حوزوی امشب (5 بهمن) با حضور معاون ارتباطات و امور حوزه های علیمه خواهران کشور، مدیر حوزه های علمیه استان کهگیلویه و بویراحمد، مدیر حوزه های علمیه خواهران، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه، مدیرکل تبلیغات اسلامی، نماینده شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان، رئیس مرکز خدمات حوزه های علمیه استان و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در دفتر نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج برگزار شد.

 

حجت الاسلام والمسلمین «سید محمد واحدی» در این نشست، گفت: این نشست به منظور سازماندهی نهادهای حوزوی و اینکه حوزه ها چگونه می توانند در کنار هم فعالیت منسجم داشته باشند، برگزار می شود.

 

معاون ارتباطات و امور حوزه های علمیه خواهران کشور اظهار داشت: دشمنان همه تلاش خود را جهت حذف روحانیت در جامعه اسلامی ایران به کار گرفته اند.

 

وی از تلاش دشمنان برای نفوذ در افکار عمومی مردم کشورمان سخن به میان آورد و یادآور شد: همه تلاش بدخواهان نظام و انقلاب تغییر فرهنگ و هویت دینی و ملی ایران اسلامی است.

 

واحدی اظهار داشت: به لطف خداوند متعال، ائمه اطهار (علیهم السلام)، سربازان ولایت و حضور مردم در همه عرصه ها دشمنان این روز را نخواهند دید.

 

معاون ارتباطات و امور حوزه های علمیه خواهران کشور بر فعالیت سازمان یافته بیشتر تاکید کرد و ادامه داد: نهادهای حوزوی باید نقش به سزایی در ساماندهی و انسجام فعالیت ها داشته باشند.

 

وی ضمن تاکید بر تهیه نظام موضوعات و اولویت بندی آنها، گفت: ارتقاء، سازماندهی حوزوی، ایجاد هم گرایی و بالابرن فعالیت مشترک باید مدنظر قرار گیرد.

 

شایان ذکر است در این نشست، مقرر شد کارگروهی متشکل از کارشناسان نخبه حوزه و صاحب نظران علمی و دانشگاهی در زمینه موضوع های مختلف کار کارشناسی انجام داده و سپس حداقل هر ماه یا 40 روز یکبار، نشستی با حضور مسئولان حوزوی در دفتر نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج برگزار کنند تا در زمینه خروجی کار کارشناسان تصمیم گیری لازم صورت گیرد.

پایان پیام/82

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد فهما کانون های فرهنگی هنری مساجد رویداد ملی فهما نماز جمعه رویداد ملی فهما مسجد انتخابات مساجد حوزه های علیمه کارشناسان ساماندهی هویت دینی فرهنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۹۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد آیت‌الله اعرافی از سبک معماری در ساخت‌وساز‌های جدید قم

آیت الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه کشور در دیدار اعضای شورای اسلامی شهر قم گفت: جا دارد از تلاش‌ها و اقدامات در شهرداری و شورای اسلامی شهر باوجود اختلاف سلایقی که هست، تشکر و قدردانی کنیم، آنچه در مدیریت شهری اهمیت دارد راه و رسم تعامل، همدلی و همراهی برای خدمت هر چه بیشتر به مردم است. البته نقد‌هایی وجود دارد، لذا باید ارزیابی جامع داشته باشیم.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه با اشاره به اهمیت توجه به معماری اسلامی ایرانی در ساخت و ساز‌های جدید افزود: شهر قم باید به عنوان الگوی شهرسازی معماری اسلامی و ایرانی در کشور مطرح شود و این در سایه یک کار و همت جمعی و خرد نخبگانی فنی و علمی میسر خواهد شد.

امام جمعه قم گفت: سبک شهرسازی و معماری روی فرهنگ و آداب هر منطقه‌ای اثر می‌گذارد، شهر قم به عنوان ام القرای جهان اسلام باید در این سبک معماری اسلامی در کشور پیشتاز باشد و این در سایه یک مهندسی و معماری قوی همراه با روح سرشار معنوی و اندیشه معرفتی و اسلامی صورت خواهد پذیرفت، اما در حال حاضر این خلاء وجود دارد و چنین اراده قوی در ساخت و ساز‌های جدید وجود ندارد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به فرهنگ و پیوست فرهنگی نهاد‌ها و سازمان‌ها اشاره و بیان کرد: هر دستگاه و نهادی که ارتباط و تعامل بیشتری با مردم و آحاد جامعه دارد باید دارای یک پیوست فرهنگی و معرفتی باشد؛ اگر خدمت توأم با فرهنگ و اخلاق همراه باشد، ارزش بیشتری دارد.

آیت الله اعرافی، رودخانه قم را نَفَس شهر توصیف و تصریح کرد: بستر رودخانه را باز بگذارید. هسته مرکزی شهر یعنی حرم، بازار، فیضیه و مسجد اعظم تاریخچه قم و اهالی قم است، مدیریت شهری علی رغم تمام تلاش‌هایی که داشته نسبت به تسهیل رفت وآمد زائران و مجاوران شهر کریمه اهل بیت (ع) در هسته مرکزی شهر، کاری از پیش نبرده و شیوه را اصلاح نکرده است.

مدیر حوزه‌های علمیه عنوان کرد: امروز تردد طلاب و اساتید به مدارس علمیه و به ویژه مدرسه فیضیه در هسته مرکزی شهر سه راه بازار، شیخان، حرم مطهر، مدرسه فیضیه با دشواری‌های همراه است، زائران دسترسی مناسبی به اطراف حرم و محیط پیرامونی آن ندارد که ان شاءالله به این نکته توجه شود.

در ابتدای این نشست، محرری، صابری، ملایی از اعضای شورای شهر قم نکاتی را مطرح کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • گشت‌های مشترک برای ساماندهی مشاوران املاک در استان قزوین ادامه دارد
  • تاکید بر توجه به معماری اسلامی ایرانی در ساخت و سازهای جدید
  • انتقاد آیت‌الله اعرافی از سبک معماری در ساخت‌وساز‌های جدید قم
  • آموزش و پرورش با سرعت در حال تغییر نسل است
  • آموزش و پرورش با سرعت درحال تغییر نسل است
  • وکیلی: وعده صادق اولین اقدام جهان اسلام در مقابل تجاوز تاریخی به کنسولگری ایران بود/ منافع ملی حوزه انسجام بخشی ایرانیان است + فیلم
  • وکیلی: وعده صادق اولین اقدام جهان اسلام در مقابل تجاوز تاریخی به کنسولگری ایران بود/ منافع ملی حوزه انسجام بخشی ایرانیان است
  • هدف صهیونیسم از بین بردن اسلام است/ تقویت اتحاد اسلامی؛ وظیفه اصلی امت اسلامی
  • دشمنی با حوزه‌های علمیه نشانه کارآمدی این نهاد مردمی است