Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نفت گفت: در صورتی که تجهیزات فناورانه مورد نیاز فاز ۱۱ پارس جنوبی را وارد کنیم پیش بینی می‌شود از این فاز تا پایان سال ۱۴۰۰ تولید اولیه گاز داشته باشیم.

 
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بیژن زنگنه عصر امروز شنبه ۵ دیماه در حاشیه جلسه با رؤسا و اساتید دانشگاه‌های کشور، در جمع خبرنگاران در ارتباط با آخرین وضعیت فاز ۱۱ پارس جنوبی گفت: در این فاز شرکت ایرانی که در این کنسرسیوم حضور داشت فعالیت خود را آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
 جکت مورد استفاده در این فاز در حال اصلاح است. البته این شرکت ایرانی پیش از این جکت این فاز را ساخته است، اما به دلیل تغییر حجم و وضعی که قرار است این جکت متحول شود باید آن را اصلاح می‌کرد.

وی افزود: قرارداد‌های مورد نظر و مناقصات مربوطه در این فاز در حال انجام و پیگیری است. کالا‌های فناورانه مورد استفاده در این پروژه نیز باید از طریق واردات تأمین شود و امیدواریم تا آخر فعالیت دولت کنونی یک تولید اولیه از این فاز تا پایان فعالیت دولت کنونی داشته باشیم، این در حالی است که رقم معهود برای تولید این فاز یک میلیارد فوت مکعب است. البته اگر تجهیزاتی که باید برای این فاز از خارج کشور تأمین کنیم را بتوانیم وارد کنیم.

این مقام مسئول در ارتباط با علت کاهش صادرات ۲۷ درصدی گاز به عراق گفت: علت این کاهش مشکلات فنی بوده و ایران محدودیتی در تأمین گاز برای صادرات به عراق ندارد.

زنگنه درباره اینکه آیا عراقی‌ها هزینه گاز دریافتی از کشور را می‌پردازند، اظهار داشت: خیر، عراقی‌ها تاکنون هزینه‌ای برای گاز دریافتی به ما نپرداخته‌اند.

وزیر نفت با اعلام اینکه رئیس انستیتو نفت دانشگاه تهران خبر‌های خوشی برای افزایش بازیافت میادین نفتی ایران داشته‌اند، توضیح داد: طبق قولی که رئیس این انستیتو به ما داده است قرار است لایه نفتی سروک شاهد افزایش ۱۰ درصدی ضریب بازیافت باشد. این در حالی است که ضریب بازیافت کنون این لایه حدود ۵ تا ۶ درصد است.

رکورد تولید گاز به زودی شکسته می‌شود

زنگنه با بیان اینکه به‌زودی رکورد تولید هزار میلیون مترمکعب گاز در روز را شکسته و به طور رسمی و طی مراسمی آن را اعلام می‌کنیم، گفت: در حال حاضر نیز تولید گاز بالا بوده و رقم قابل توجهی است منتها مصرف نیز بالا است.

این مقام مسؤول میزان مصرف روزانه گاز خانگی را در حال حاضر بیش از ۶۰۰ میلیون مترمکعب دانست و ادامه داد: روزانه بیش از ۸۵۰ میلیون مترمکعب گاز تحویل شبکه سراسری می‌شود. مصرف گاز در کشور بالا است. گاز ادارات دولتی در صورت مصرف بی‌رویه قطع می‌شود، اما طبیعتاً نمی‌توان گاز خانه‌ها را قطع کرد.

به گفته وزیر نفت در طراحی شبکه گاز، اولویت ما این است که بخش خانگی و عمومی دچار مشکل نشوند و صنایع کوچک و عمده و نیروگاه‌ها در اولویت‌های بعدی قرار دارند.

زنگنه گفت: از دوستان وزارت نیرو خواهش کرده‌ایم در شرایط فعلی، نه تنها بر میزان صادرات برق اضافه نکنند، بلکه حتی آن را کاهش دهند، چون انصاف نیست به این منظور از گازوئیل استفاده شود.

وی درباره تخلف جایگاه‌های سوخت نیز گفت: اگر با تخلفی مواجه شدید، حتماً به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منعکس کنید، زیرا علاوه بر جرم کیفری، شرکت پخش نیز شیوه‌هایی برای برخورد با جایگاه‌های متخلف دارد. ضمن اینکه مردم هم باید در سوختگیری دقت کافی داشته باشند.

وزیر نفت درباره برخی مشکلات موجود در تأمین ال‌پی‌جی نیز گفت: مشکل اصلی در این زمینه، افزایش مصارف خودروهاست، زیرا پس از افزایش قیمت بنزین، بسیاری از خودرو‌ها به دلیل کمتر بودن قیمت ال‌پی‌جی نسبت به بنزین به سمت استفاده از ال‌پی‌جی روی آوردند. به این منظور صادرات ال‌پی‌جی را متوقف کرده‌ایم، اما این مشکل با افزایش عرضه هم حل نخواهد شد، زیرا هرچه عرضه شود، مصرف می‌شود.

این مقام مسؤول درباره اینکه آیا نمی‌توان ال پی جی را به صورت سازماندهی شده و رسمی وارد سبد سوخت کرد، توضیح داد: چنین امکانی نیست چرا که حدوداً هم قیمت بنزین می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زنگنه وزیر نفت پارس جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۹۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات تبدیل وضعیت ایثارگران در وزارت نفت


به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، ایثارگران شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی با ارسال نامه‌ای خطاب به روسای سه قوه و مسئولان وزارت نفت، از بی توجهی به موضوع تبدل وضعیتشان گلایه کردند.  

متن نامه به این شرح است: 
سلام علیکم

احتراماً به استحضار می‌رساند وضعیت روند تبدیل وضعیت نیرو‌های ایثارگر رسمی در زیر مجموعه وزارت نفت در شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی بسیار ناامید کننده و نامطلوب بوده و با توجه به بزرگی شرکت باید دیدگاه ویژه‌ای نسبت به این مهم شکل می‌گرفت ولی متأسفانه روند کار در این شرکت به صورتی پیش می‌رود که همچین به نظر می‌آید که شاید واقعاً هدف از این کار ایجاد نارضایتی و بی‌احترامی به خانواده بزرگ و عزیز ایثارگران شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی باشد...

از طرفی همه‌ی ما باید مدیون جامعه ایثارگران باشیم و باید از این را در نظر داشته باشیم که این قانون ذره‌ای از زحمات بی‌پایان پدران ما را که از جان عزیز خود در ایامی که خیلی‌ها از معرکه گریختند، نمی‌تواند جبران کند و سازمان نمی‌تواند بر جامعه بزرگ ایثارگران منت بگذارد، بلکه این ما هستیم که باید در باب مردانگی و ایثار پدران خود در دفاع از خاک و ناموس وطن سربلند باشیم.


 این اهم مشکلاتی است که بعد از گذشت سه سال تا امروز و بعد از دوری از خانواده، آلودگی هوا، فشار‌های کاری و... کماکان پابرجاست خدمتتان گزارش می‌گردد، باشد که آن مدیریت محترم گامی در رفع مشکلات بردارد:

۱- رفع محدودیت ارتقاء شغلی، پایه سازمانی، انتصاب سازمانی.
۲- عدم صدور کد‌های ۰۱ بعد از گذشت سه سال... (با توجه به متن صریح قانون باید پس از سه ماه این مهم انجام می‌گرفت...)
۳- عدم تخصیص کمپ و مشکلات ایاب وذهاب، نامشخص بودن این وضعیت.
۴- عدم اعمال سوابق و مبحث مالی و بروزرسانی پایه‌های حقوقی با توجه به پایه بسیار پایین، مشکلات، فشار اقتصادی و معیشتی...
۵- پرداخت نشدن معوقات، خدمات رفاهی، بک پی گاز کارت و بک پی حقوق و بی ارزش شدن این مبالغ.
۶- دسته بندی و جداسازی نیرو‌های رسمی ایثارگران از مابقی نیرو‌های رسمی در نامه‌های اداری و برخورد‌های سازمانی به بند دال و بند واو و نیروی رسمی...
۷- تعدیل مدرک تحصیلی...
۸- تعیین وضعیت جایگاه شغلی، چارت سازمانی...
۹- رفع محدودیت‌های ارتقا شغلی، و انتقالی.
۱۰- شرایط بسیار نامناسب تسهیلات.
۱۱- تسهیلات و امتیازات منازل سازمانی...
۱۲- عدم محاسبه سوابق در بازنشستگی و انتقال...
۱۳- حذف بیشتر سوابق در بررسی کمیسیون سوابق...

(در صورتی که وقتی همه‌ی همکاران کد پرسنلی گرفتند و استخدام سازمان می‌باشند، هیچ فرقی بین نیرو‌های قدیم و جدید و ایثارگر نیست و بیان این الفاظ بند دال و واو و رسمی جز برای جداسازی و فشار‌های روانی هدفی ندارد؛ لذا خواهشمند هست که این مهم به جد به معاونت‌های شرکت تذکر داده شود که رعایت شود.)

اجرکم عندالله...

خدایا ما را شرمنده خون شهدا نکن...

رونوشت:
دفترمحترم مقام معظم رهبری
دفترمحترم ریاست جمهوری
ریاست محترم دیوان عدالت اداری
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی
نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی استان بوشهر
بازرسی و حراست شرکت ملی گاز
جناب آقای باهوش_ مدیرعامل محترم شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی
جناب آقای حیدری_ سرپرست محترم منابع انسانی
جناب آقای تکلو_ سرپرست محترم امور ایثارگران
جناب آقای عمرانی خو_ سرپرست محترم تأمین نیرو

جهت پیگیری مطالبه حقوق و مزایای نیرو‌های ایثارگر شرکت ملی نفت و گاز و مجتمع جنوبی ما را حمایت کنید.

دیگر خبرها

  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • اهمیت «دور دوم انتخابات مجلس» نباید کمتر از دور اول تلقی شود
  • مشکلات تبدیل وضعیت ایثارگران در وزارت نفت
  • مالیات عایدی بر سرمایه در بازار خودرو چه اثری دارد؟
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • امضای قرارداد فشار افزایی با ابهامات باقی مانده
  • حمله تند دولت به ایران خودرو به خاطر فیلم جنجالی پژو پارس
  • روزنامه دولت علیه ایران خودرو : اشک مردم را درآورده اید
  • روزنامه دولت علیه ایران خودرو: اشک مردم را درآورده اید
  • یک استقلالی آب پاکی را روی دست خطیر ریخت | افسوس برای جدایی هایی که نزدیک است