Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی رضازاده شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه حماسه حضرت فاطمه (س) اندکی بعد از رحلت پیامبر اکرم (ص) در دفاع از حریم امامت و ولایت حجت را بر همگان تمام کرد، اظهار داشت: حضرت زهرا (س) در دفاع بی نظیر از جانشین پدر بزرگوارشان با اعطاء جان خود و فرزند عزیزشان برای تاریخ بشریت از ازل تا ابد ثابت کردند که در مقام دفاع از کیان ولایت و امامت باید تا سرحد جان ایثار و گذشت نمود تا این جایگاه پابرجا بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی قیام فاطمی را مقدمه قیام عاشورا و ظهور حضرت بقیه الله الاعظم امام زمان (عج) دانست و ابراز داشت: ملت و امت ما و همه شیعیان در سرتاسر گیتی هر چه دارند از لطف حضرت فاطمه (س) است.

رئیس شورای هیئات مذهبی انقلاب اسلامی را هم الهام گرفته از قیام حضرت فاطمه (س) دانست و تصریح کرد: ملت و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در تمام عرصه‌های مقابله با توطئه‌ها و دسیسه‌های دشمن و استکبار جهانی همانند ۸ سال جنگ تحمیلی و دفاع جانانه از حریم آل الله با تاسی از حضرت فاطمه (س) توانست از تمام این سختی‌ها و بحران‌ها با موفقیت عبور کند.

وی با اشاره به ویژگی و رنگ و بوی متفاوت ایام فاطمیه امسال مطرح کرد: مردم ایران اسلامی و همه شیعیان در سرتاسر عالم در حالی به سوگ حضرت زهرای اطهر (س) می‌نشینند که در دلشان آتش و آه ضایعه جانسوز شهادت سیدالشهدای مقاومت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و همرزمانشان را دارند؛ لذا در ایام چهلم این شهدای عزیز محور مقاومت و طبق سنوات گذشته اجتماع عظیم فاطمیون در روز شهادت حضرت فاطمه (س) از ساعت ۱۰ صبح در میدان کمال الملک کاشان برگزار می‌شود.

رضازاده با بیان اینکه شهرستان کاشان دارای بیش از ۷۰۰ هیئت مذهبی است، اذعان داشت: رمز موفقیت ملت و نظام مقدس جمهوری اسلامی در برابر دشمنان در وحدت و یکپارچگی و انسجام تمامی آحاد جامعه است و باید از اختلافات و رواج هرگونه عامل انشقاق جلوگیری شود و بر این اساس هئیت‌های مذهبی به‌عنوان بزرگترین و تاثیرگذارترین جایگاه‌ها و نهادهای مردمی می‌توانند در وحدت جامعه اسلامی نقش بسزایی داشته باشند.

برگزاری ویژه برنامه ۴۱ منبر ۴۱ هیئت انقلابی در کاشان

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری ویژه برنامه ۴۱ منبر ۴۱ هیئت انقلابی در چهل و یکمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و حرکت در مسیر گام دوم انقلاب تاکید کرد: برنامه های مربوط به گرامیداشت دهه فجر از سوی شورای هیئات مذهبی کاشان در ۴۱ مسجد و حسینیه به‌طور ویژه برگزار می‌شود.

رئیس شورای هیئات مذهبی کاشان افزود: همایش تجلیل و تکریم از هیئات مذهبی برتر سال ۹۸ در ایام الله دهه فجر از دیگر برنامه شورای هیئات مذهبی شهرستان کاشان است.

کد خبر 4835073

منبع: مهر

کلیدواژه: گام دوم انقلاب عزاداری شهادت حضرت فاطمه الزهرا س شهادت حضرت فاطمه س بارش برف سیل سیستان و بلوچستان بوشهر تعطیلی مدارس دهه فجر گرگان ایلام شهرکرد قزوین خطبه های نماز جمعه شیراز انتخابات 98 قاسم سلیمانی سیلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۱۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضرت عبدالعظیم (ع) پرچمدار جهاد تبیین بود

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، پانزدهم شوال مصادف با سالروز وفات و یا به روایتی شهادت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) سفیر و راوی حدیث ائمه معصومین (ع) است. این محدث والامقام از نوادگان امام حسن مجتبی (ع) است که از محضر امام جواد (ع) و امام هادی (ع) بهره برده و به عنوان نماینده معتمد حضرت امام هادی (ع) به شهرری مهاجرت کرد.

حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) سال‌ها در شهرری که در آن زمان به قطب حضور شیعیان تبدیل شده بود به ترویج معارف اهل بیت پرداخت و سرانجام در پانزدهم شوال سال ۲۵۲ ه. ق در ۷۹ سالگی درگذشت. مرقد این امامزاده واجب‌التعظیم در طول قرون متمادی به محلی برای تجمع دلدادگان اهل بیت (ع) و بزرگان عالم تشیع تبدیل شد و امروز نیز به عنوان قبله تهران شناخته می‌شود.

به همین بهانه، حجت‌الاسلام محسن عرفاتی معاون امور علمی و فرهنگی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) در گفت‌وگو با آنا عنوان کرد: در برخی اسناد از جمله کتاب «تاریخ طریحی» آمده است که حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به مرگ طبیعی از دنیا نرفته و بلکه به شهادت رسیده است. تعبیری هم که به کاربرده شده این است که کسی که از فرزندان حضرت علی بن ابیطالب (ع) زنده به گور شد حضور حضرت عبدالعظیم (ع) بود.

وی اظهار کرد: این حدیث معروف از امام هادی (ع) که فرموده‌اند: «مَن زارَ عَبدالعَظیمِ الحَسَنی (ع) بِرِی، کَمَن زارَ الحُسَین (ع) بِکَربَلا» (هر کس قبر عبدالعظیم در شهر ری را زیارت کند چنان است که گویی امام حسین (ع) را در کربلا زیارت کرده) می‌تواند این گمان را تقویت کند که حضرت عبدالعظیم هم به شهادت رسیده است، چراکه ثواب زیارت مرقد ایشان را همسنگ حضرت سیدالشهدا درنظر گرفته‌اند. این یک بحث تاریخی است که محققان باید درباره آن پژوهش کنند. اما به هر حال هر دو نقل قول، یعنی رحلت و شهادت در این زمینه وجود دارد.

عرفاتی عنوان کرد: حضرت عبدالعظیم (ع) در کنار مبازره سیاسی با خلفای جور عباسی، یک محدث و عالم بود. مرحوم آیت‌الله ری‌شهری در کتاب «شناخت‌نامه حدیث» عنوان کرده‌اند که حضرت سیدالکریم ۱۲۰ روایت معتبر و مستند را بدون واسطه از سه امام معصوم امام رضا (ع)، امام جواد (ع) و امام هادی (ع) نقل کرده‌اند. حضرت عبدالعظیم سال‌ها پیش از سید رضی که نهج‌البلاغه را تدوین کند، کتاب خطبه‌های حضرت امیرالمومنین علی (ع) را جمع‌آوری کردند. بنابر این ایشان در کنار سیره سیاسی حق‌طلبانه و نسب خانوادگی والای و الهی، از حیث علمی و فقهی هم مقام والایی داشته‌اند.

وی افزود: در منابع معتبر شیعه، به نقل از «ابوحماد رازی» آمده که در سامرا بر امام هادی (ع) وارد شدم و از بعضی مسائل حلال و حرام پرسیدم. چون قصد وداع داشتم حضرت فرمود: چنانچه در امور دینی در تشخیص حلال و حرام، مسئله‌ای بر تو دشوار شد، از عبدالعظیم بن عبدالله حسنی سؤال کن و سلام مرا به او برسان.

عرفاتی اظهار کرد: در زمانی که حضرت عبدالعظیم (ع) به ری می‌آیند این منطقه به محل تجمع و فعالیت شیعیان تبدیل شده بود، از سوی‌دیگر پیروان و مروجان سایر فرق اسلامی و غیر اسلامی هم در این منطقه و فلات مرکزی ایران فعالیت داشتند.

معاون امور فرهنگی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم گفت: ایشان به عنوان یک فقیه متبحر ابهامات و پرسش‌های که از سوی بزرگان این فرق مطرح می‌شد پاسخ می‌داد و از کیان مکتب شیعه دفاع می‌‍‌کرد. حضرت امام هادی (ع) مدال اجتهاد و فقاهت را به حضرت عبدالعظیم داده بود و به همین خاطر روایت‌هایی که از ایشان نقل شده از اعتبار بالایی برخوردار است. حضرت عبدالعظیم (ع) در زمانه خودشان پرچمدار جهاد تبیین بودند و نقش ویژه‌ای در ترویج فرهنگ تشیع در ایران ایفا کردند.

وی افزود: در سال‌ها و قرن‌های بعدی هم امامزادگان دیگری که به ایران آمدند این معارف را سینه به سینه نقل کردند. این تلاش‌ها باعث شد خطه ری به یکی از مراکز مهم تشیع تبدیل شود. بعد از آن هم با ایجاد حوزه‌های علمیه عالمان و فقیهان برجسته‌ای از این منطقه به جهان اسلام معرفی شدند که این روند تا به امروز هم ادامه دارد. بسیاری از علمای معاصر تهران مثل آیت‌الله مجتهدی و آقا مجتبی تهرانی از چهره‌هایی بودند که در مدارس و حوزه‌های علمیه مجاور حرم حضرت عبدالعظیم (ع) درس خواندند و به اساتید بزرگ اخلاق و معارف اسلامی تبدیل شدند. امروز هم حرم حضرت عبدالعظیم (ع) به یک قطب فرهنگی تبدیل شده و امسال هم برنامه‌های ویژه‌ای را در سالگرد رحلت حضرت سیدالکریم در آستان مقدس شاهد خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از تولید مسکن تا آخرین وضعیت ابر پروژه باغ راه حضرت فاطمه
  • اجتماع ۲۰ هزار نفری امام رضایی‌ها در کرج
  • حضرت عبدالعظیم (ع) پرچمدار جهاد تبیین بود
  • برنامه‌های دهه کرامت در ورامین تشریح شد
  • آیت‌الله جنتی: کارگران در صف مقدم دفاع از عزت ملی هستند
  • مرتضی اشراقی: اندیشه‌های امام به‌طور هدفمند تحریف می‌شود/ شاخص و ملاک حقیقت اندیشه حضرت امام، رهبر معظم انقلاب هستند/ یکی از وظایف مهم مورخ، جهاد تببین است/ امروز مردم غزه تاریخ ساز یک حماسه عظیم هستند
  • برنامه‌های حرم رضوی به مناسبت شهادت حمزه سیدالشهدا(ع)
  • مسعود ده‌نمکی: با آدم‌های مذهبی‌نما مشکل دارم!
  • شهید زاهدی از عناصر تأثیرگذار در دفاع مقدس و بعد از آن بود
  • هیئات مذهبی بازوی قوی در تدوین برنامه‌های تبلیغات اسلامی است