Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمزه دستیار در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره تلاش عده‌ای برای تایید صلاحیت خود در انتخابات مجلس اسلامی پیش رو گفت: این رفتارها مختص انتخابات امسال نیست بلکه تمام افرادی که صلاحیت ورود به مجلس یا کرسی‌های دیگر را پیدا نمی‌کنند تمام تلاش خود را برای تایید صلاحیت خود به کار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: فشار عده‌ای در انتخابات پیش رو برای مجاب کردن مسئولان شورای نگهبان است تا تایید صلاحیت شده و به مجلس راه پیدا کنند.

دستیار تاکید کرد: شورای نگهبان از زمان شروع به کار خود با فشارهای زیادی مواجه بوده است. البته اکثر این فشارها از طرف افرادی بوده که در نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات دارای پرونده های فساد اقتصادی و اخلاقی هستند. افرادی که در فتنه 88 پرونده دارند حق ندارند برای نظام تعیین تکلیف کنند زیرا ضدیت خود را قبلا نشان داده‌اند.

وی درباره افراد رد صلاحیت شده در انتخابات پیش رو گفت: مهر نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات بر پرونده این افراد خورده است. چنین اشخاصی با پرونده‌های ملی و اقتصادی در حکم طلبکار، ساختارهای نظام را زیر سوال می برند.

دبیر سیاسی انجمن دانشجویان مستقل در ادامه افزود: شورای نگهبان دلیل رد صلاحیت را بگوید تا مردم با شفافیت درباره افراد مواجه شود. چرا قوه قضائیه به پرونده 90 نماینده رد صلاحیت شده ورود نمی‌کند. نظام نباید برای افرادی حتی از داخل شورای نگهبان هزینه کند.

دستیار با تاکید اینکه مردم همیشه به وظیفه خود عمل کردند، گفت: ملت نتیجه انتخاب قبلی خود را در مجلس و دولت دیده‌اند و اکنون می‌دانند چگونه انتخاب کنند.

وی در ادامه افزود: فضای نخبگانی کشور وظیفه روشنگری اوضاع برای مردم را بر دوش دارد. تشکل‌های دانشجویی در دانشگاهها وظیفه تبیین شرایط انتخابات را برای دانشجویان بر عهده دارند که آن‌ها نیز در این زمینه ضعیف عمل کرده‌اند.

دبیر سیاسی انجمن دانشجویان مستقل با تاکید بر اینکه شورای نگهبان نباید زیر فشار و تهدید افراد را تایید صلاحیت کند، گفت: افراد نباید با عنوان مصلحت سنجی تایید صلاحیت شوند.

وی درباره تحریم انتخابت از سوی عده‌ای در داخل کشور گفت: بدنه رادیکال اصلاح طلب که سابقه محکومیت قضایی در سال 88 دارند به تحریم انتخابات دامن می‌زنند.

دستیار تاکید کرد: مردم و نظام از هم جدا نیستند و ملت در بزنگاه های مهم همواره کشور را همراهی کرده است.

دبیر سیاسی انجمن دانشجویان مستقل با بیان اینکه مردم شاید در تهران مشارکت ضعیفی داشته باشند اظهار کرد: انتخابات امسال شاید کمی نسبت به دوره‌های قبل رونق کمتری داشته باشد که همین امر نیز به دلیل ضعف عملکرد مسئولان است اما همواره مردم در دفاع از کشور همیشه حضور داشته اند.

انتهای پیام/

171 / 320 شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی مردم دانشگاه دانشجو

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی مردم دانشگاه دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۱۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست شورای سیاستگذاری جبهه ایران قوی با نامزدهای دور دوم انتخابات

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست مشترک اعضای شورای سیاستگذاری جبهه مردمی ایران قوی با نامزدهای راه یافته به دور دوم دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی تهران روز یکشنبه دوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با حضور علیرضا افشار ریاست شورای راهبردی جبهه، ناظمی اردکانی دبیرکل جبهه ایران قوی، نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس تهران، اعضای شورای سیاستگذاری جبهه و جمعی از نخبگان سیاسی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه علیرضا افشار رییس شورای راهبردی جبهه مردمی ایران قوی ضمن خوش‌آمدگویی به نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات و نخبگان سیاسی حاضر در جلسه به بیان اهمیت احزاب و کارکرد آنها منطبق با مطالبات مقام معظم رهبری پرداختند و تأکید کردند همدلی و وحدت که خواسته جدی مقام معظم رهبری است باید به صورت حقیقی و ملموس در بین مسوولان نظام علی الخصوص بین مجلس و دولت باید دیده شود.

در ادامه این نشست همچنین نامزدهای حاضر در جلسه به بیان برنامه‌ها و ایده‌های خود در راستای چهار سرفصل دستور جلسه پرداخته و مواردی را مطرح کردند.

نخبگان سیاسی در این جلسه که حدود دو ساعت به طول انجامید، به بیان نظرات و کارشناسی‌های صورت گرفته در مسایل مختلف در جهت رفع مشکلات مردم و قانونگذاری اظهار نظر کرده و همدلی و وحدت را سر از اصلی‌ترین اولویت‌های خود خود قلمداد کردند.

کد خبر 6085632

دیگر خبرها

  • تدوین اولویت‌های مجلس دوازدهم براساس نظرات نخبگان و مردم
  • ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری رفع شد
  • قالیباف: کمتر از نیم درصد مردم مشمول قانون مالیات بر سوداگری می‌شوند
  • نشست شورای سیاستگذاری جبهه ایران قوی با نامزدهای دور دوم انتخابات
  • افشای ۸۵ای کردن طرح دیگر در مجلس انقلابی | تندروها دنبال بررسی محرمانه چه چیزی بودند؟
  • دفاع تمام قد حامی لایحه عفاف و حجاب از بازگشت گشت ارشاد به خیابان ها /نیروی انتظامی پیش‌دستی کرد /با قدرت جلوی کشف حجاب را بگیرید
  • بررسی طرح نظام قانونگذاری و تعیین اختیارات مراجع وضع قوانین
  • حضور پُر شور در دور دوم انتخابات سبب تشکیل «مجلس کارآمد» می‌شود
  • بیگی، نماینده مجلس: اگر ایران پاسخی به اسرائیل نمی‌داد، نظام سلطه ما را رها نمی‌کرد/ من در راستای استیفای حقوق مردم اظهارنظر کردم، شورای نگهبان مرا رد کرد؛ گفتند اظهارات، توییت‌ها و مواضع شما مطلوب ما نبوده/ از نظر احمدی‌نژاد اظهارنظر نمی‌تواند موثر باشد
  • نباید قیمت‌ های سلیقه‌ای خودروسازان ملاک قرار بگیرد