Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-20@00:28:35 GMT

گود برج میلاد هر چه سریعتر تعیین تکلیف شود

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۶۱۹۸۱

گود برج میلاد هر چه سریعتر تعیین تکلیف شود

 

 

 زهرا صدراعظم نوری رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری و ناهید خداکرمی رییس کمیته سلامت شورا، مجتبی توسل مدیر عامل برج میلاد به همراه جمعی از کارشناسان این کمیسیون از مجموعه برج میلاد و دلفیناریوم آن بازدید به عمل آوردند.

بازدید از فود کورت، مجموعه نمایشگاهی، قسمت فوقانی برج، دلفیناریوم، ساختمان اداری در حال ساخت و گود برج میلاد بخش های مختلف این بازدید را شامل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صدر اعظم نوری در پایان این بازدید و بعد از ارائه گزارش مدیریت برج گفت: برج میلاد به عنوان نشانه شهر تهران بین مردم شناخته می‌شود. این مجموعه برای شهرداری تهران یک اعتبار است و در کنار آن مراکز فعالیت و تفرجگاهی‌ نیز وجود دارد، اما باید بدانیم که با توجه به ساختار پروژه رویکردمان متناسب با سطح ارزش مجموعه برج میلاد باشد.

 

وی با بیان اینکه در دنیا برج‌های مخابراتی کارکردهای چند جانبه دارند، اضافه کرد: به دلیل گردشگرپذیر بودن برج میلاد باید ملاحظات خاصی برای آن قائل شد و لازم است فعالیت‌های جانبی برای آن تعریف شود که با ماهیت آن سنخیت داشته باشد. ما نباید برای درآمدزایی در برج میلاد به هر اقدامی دست بزنیم به طور مثال اگر در بوستانی فعالیت داریم نمی‌توان آن را در مقیاس برج میلاد انجام داد.

 

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با بیان اینکه باید تمهیداتی فراهم شود که بتوان از ظرفیت‌های برج میلاد استفاده کرد، گفت: لازم است برنامه ای جامع در طرح جامع ارائه شود تا ظرفیت برج میلاد فعال شود. برج میلاد باید مخاطب خاص خود را پیدا کند و اگر خوب برنامه‌ریزی شود هم مخاطب خاص پیدا می‌کند و هم درآمد لازم کسب می‌شود.

صدراعظم نوری اضافه کرد: باید بتوانیم برج میلاد را به طرق مختلف نشان دهیم و به سمتی حرکت کنیم که درآمدهای کسب شده جهت توسعه برج میلاد استفاده شود.

 

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به این نکته که می‌توان المان‌هایی در برج میلاد برای گردشگران ایجاد کرد، گفت: باید به سمتی حرکت کنیم که برج میلاد برای گردشگران جذابیت داشته باشد. باید در طرح جامع برج میلاد پیگیری شود که چگونه می‌توانیم از مساحت 50 هکتاری برج میلاد در زمینه درآمدزایی و فرهنگ سازی استفاده کنیم.

وی درباره درآمد و هزینه‌های برج میلاد هم توضیح داد: باید در حوزه فضای سبز پیگیری‌های لازم انجام شود و کوتاهی‌ها در این قسمت از ضعف سیستم ما است که ساماندهی و نگهداری پارک پردیسان را قبول می‌کنیم اما به برج میلاد توجهی نداریم.

 

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به آخرین وضعیت گود مجاور برج میلاد افزود: در حوزه گود رها شده مجاور برج میلاد باید جلسه‌ای با ذی نفعان داشته باشیم که در آن جلسه وضعیت گود تعیین تکلیف شود؛ در این باره چندین نامه به دست من رسیده که نشان می‌دهد از زمان آقای قالیباف در این حوزه چند مکاتبه انجام شده است.

 

وی با اشاره به این که ایمنی از نان شب واجب‌تر است تاکید کرد: زمانی که ایمنی یک محیط به خطر می‌افتد جان آدم‌ها با آن درگیر می‌شود و اگر اتفاقی در برج میلاد رخ دهد کل کشور را دچار مشکل می‌کند.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به وضعیت راه‌های خروج اضطراری برج میلاد هم گفت: در بررسی‌های اولیه مشخص شد تعداد راه‌های خروجی برج میلاد به اندازه نیست و اگر حادثه‌ای رخ دهد دسترسی به آنها محدود است.

 

صدراعظم نوری در ادامه تصریح کرد: همین طور مدیریت برج میلاد باید قراردادهای خود را در سامانه شفافیت قرار دهد زیرا رویکرد شورای پنجم شفافیت است.

 

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۱۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ درصد باقیمانده کالا‌های متروکه در بنادر بوشهر تعیین تکلیف می‌شوند

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، محمد شکیبی‌نسب در نشست هماهنگی ترخیص محدود کالا‌های متروکه سنواتی بنادر استان با حضور تماری معاون دادستان بوشهر، مدیر کل گمرک بوشهر و رییس سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیک، بیان کرد: در جریان سفر رئیس قوه قضاییه به استان بوشهر، نگاهی مثبت و سازنده برای تعیین وضعیت کالا‌های متروکه سنواتی ایجاد شده به‌نحوی که بنادر بوشهر با ترخیص ۹۶ درصد این کالا‌ها در کشور پیشگام هستند.

وی افزود: در زمان انجام سفر رئیس قوه قضاییه ۲ هزار و ۱۲۹ قلم کالای متروکه سنواتی در بنادر این استان وجود داشت که اکنون به ۱۰۰ قلم کاهش پیدا کرده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر ادامه داد: از مجموع ۱۰۰ قلم کالای باقیمانده ۳۰ مورد توقیفی است که فرایند آن در دستگاه قضایی در حال انجام است.

شکیبی‌نسب اظهار کرد: با حجم قابل توجه کالا‌های ورودی به بنادر استان بوشهر می‌طلبد با خروج کالا‌های رسوبی سنواتی فرصت برای رونق و درآمدزایی بنادر استان بوشهر فراهم شود.

وی اظهار کرد: خدمات‌رسانی شایسته به تجار و صاحبان کالا در گرو فضای کامل برای انبار و بارانداز است که با ترخیص کالا‌های رسوبی این مهم به‌خوبی محقق خواهد شد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: حضور موثر دستگاه‌های زیر مجموعه قوه قضاییه استان در بنادر و روند تخلیه و بارگیری کالا‌ها نویدبخش افقی روشن فراروی بنادر است که اداره کل بنادر و دریانوردی استان با تمام توان از ظرفیت ایجاد شده استقبال می‌کند.

وی بیان کرد: با ابلاغ سیاست‌های کلی توسعه دریامحور تحرک و پویایی لازم در بنادر استان ایجاد شده که بدون تردید برای دستیابی به نتیجه نهایی باید تمام دستگاه‌های مرتبط با حوزه دریا و دریانوردی پای کار باشند.

دیگر خبرها

  • ۴ درصد باقیمانده کالا‌های متروکه در بنادر بوشهر تعیین تکلیف می‌شوند
  • جزییات ادامه ساخت بزرگراه یادگار امام در غرب تهران | ۴۲ ملک معارض این ساختمان تعیین تکلیف شدند
  • تعیین تکلیف حدود ۷ هزار چاه کشاورزی در مازندران
  • جلسه سرنوشت‌ساز برای تعیین تکلیف ژاوی
  • تعیین تکلیف طرح‌های مسکن مهر در خوزستان
  • تعیین تکلیف پرونده سلامت ۹۵ درصد از زائران حج
  • پرونده سلامت ۹۵ درصد از زائران حج تعیین تکلیف شد
  • مهلت یک ماهه برای تعیین تکلیف تجاری‌های پردیسان
  • تعیین تکلیف احداث شهرک دام غرب شهرکرد پس از ۱۸ سال
  • مهلت یک ماهه برای تعیین تکلیف تجاری‌های پردیسان قم