Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- محوری گفت: اجرای طرح کاداستر در استان بوشهر در حال انجام است که هدف از آن تعیین محدوده‌های مالکیتی به همراه اطلاعات حقوقی مرتبط به هر ملک است و قضازدایی و کاهش ورودی پرونده‌ها به محاکم قضایی از مهمترین اهداف اجرای طرح کاداستر است. تاریخ انتشار: 10:03 - 06 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۰۳۳۸

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، سعید محوری مدیرکل اداره ثبت اسناد و املاک استان بوشهر با مقاتلی مدیرعامل شرکت عمران عالیشهر و هیات همراه دیدار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محوری عنوان کرد: با اجرای طرح کاداستر می‌توانیم گام‌های موثری برداریم و در استان بوشهر نیز همانند سایر استانها در حال انجام است اما این طرح برای اجرای کامل آن نیاز به اعتبارات لازم دارد. بودجه تعیین شده برای اجرای طرح کاداستر کافی نبوده و باید اعتبار کافی نیز به آن داده شود تا قانون جامع حدنگار(کاداستر) بصورت کامل در استان اجرا شود.

وی بیان کرد: با وجود آنکه ثبت اسناد و املاک به عنوان یکی از دستگاه‌های حاکمیتی و خدمت‌رسان محسوب می‌‌شود که ضمن ارائه بیش از صدها خدمت ثبتی درآمد قابل توجهی را به خزانه کل کشور واریز و از عمده دستگاه‌های وصول کننده درآمد کشور است، اما در شرایط حاضر مشکلات و کمبودهای ثبت اسناد و املاک در ارائه خدمات مطلوب‌تر به ارباب رجوع شرايط خدمت رساني را مشکل کرده است، در حالی که یکی از الزامات اولیه اجرای کاداستر در جامعه، وجود زیرساخت‌های لازم از جمله فضای اداری مناسب ملکی و تجهیزات مرتبط به منظور ارائه خدمات است.

بیشتر بخوانید:

صدور سند کاداستری در استان بوشهر ۲۲ درصد رشد یافت

محوری تصریح کرد: تکمیل کاداستر نیز مطابق برنامه سازمانی از اولویت‌های جدی مطرح شده در استان بوده به ویژه در حوزه اراضی ملی، حریم و بستر رودخانه‌ها که باید تمام اطلاعات ارسالی از مراجع در سامانه منعکس شود.

وی ادامه داد: اجرای طرح کاداستر در استان بوشهر در حال انجام است که هدف از آن تعیین محدوده‌های مالکیتی به همراه اطلاعات حقوقی مرتبط به هر ملک است. قضازدایی، کاهش ورودی پرونده‌ها به محاکم قضایی و کاهش اختلافات حقوقی مردم از مهمترین اهداف اجرای طرح کاداستر است.

در این جلسه موضوعاتی از جمله اخذ اسناد صورت مجلس تفکیکی عرصه و اعیان پروژه‌های مسکن مهر، حل مشکلات ثبتی و مسائل مالکیت دولت و مردم در شهر عالیشهر مورد بحث و بررسی قرارگرفت.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اداره ثبت اسناد و املاک استان بوشهر کاداستر اراضی ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۳۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از ورودی آب سدها در یک ماه اخیر تامین شد

به گزارش خبرنگار مهر، فیروز قاسم‌زاده سخنگوی صنعت آب کشور در نشست خبری گفت: از ابتدای سال آبی جاری ۲۵.۲ میلیارد مترمکعب آب وارد سدهای کشور شده است. همچنین ۱۲ میلیارد متر مکعب ورودی به سدها وجود داشته، یعنی ۵۰ درصد ورودی‌ها مربوط به یک ماه اخیر است.

وی افزود: این ورودی‌ها در مقایسه با سال گذشته ۹ درصد کاهش بارندگی داشته‌ایم. همچنین نسبت به ۵ سال اخیر ۲۴ درصد کاهش ورودی وجود داشته است.

قاسم‌زاده در رابطه با خروجی سدها نیز گفت: خروجی‌ها مشابه سال گذشته بوده و حجم مخازن ۶۳ درصد پر است و ۴ درصد با ۵ ساله فاصله داریم.

افزایش ۱۲ درصدی تراز آب دریاچه ارومیه

قاسم‌زاده در خصوص وضعیت دریاچه ارومیه افزود: دریاچه ارومیه نسبت به سال گذشته ۱۲ درصد افزایش تراز آب دارد. وضعیت تراز آب دریاچه نسبت به ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۲) ۶۰ درصد بهبود یافته است.

سخنگوی صنعت آب وسعت دریاچه ارومیه را یک هزار و ۷۰۰ کیلومتر اعلام کرد و گفت: حدود ۲.۲ میلیارد متر مکعب آب در دریاچه ارومیه وجود دارد.

رهاسازی حقابه هیرمند در دو نوبت از سوی افغانستان

قاسم‌زاده درباره وضعیت هیرمند هم اظهار کرد: حقآبه هیرمند امسال در دو نوبت از سوی افغانستان رهاسازی شده است. در این دو نوبت حدود ۴۰ میلیون مترمکعب آب رهاسازی شده که موجب بهبود اندک وضعیت چاه نیمه‌ها شده است. البته کشورمان همچنان به معاهده فی‌مابین دو کشور درباره حق آبه هیرمند پایبند است.

وی درباره وضعیت بارشی کشور در بهمن‌ماه سال گذشته گفت: وضعیت خوبی در بهمن‌ماه نداشتیم به‌گونه‌ای که ۵۰ درصد کاهش بارش داشتیم. اما وضعیت در اسفندماه تغییر کرد و ۴ سامانه بارشی بر کشور حاکم شد و بارش‌هایی اتفاق افتاد.

سخنگوی صنعت آب کشور افزود: با این وجود هنوز وضعیت بارشی با توجه به ۴ سال خشکسالی خوب نشده و نسبت به سال آبی پارسال (ابتدای مهر ۱۴۰۱ تا آخر شهریور ۱۴۰۲) ۹ درصد کاهش بارش داریم.

این مقام مسؤول وضع بارشی ۴ استان بوشهر، فارس، خراسان جنوبی و خراسان رضوی را نامطلوب ارزیابی کرد و گفت: خراسان جنوبی و خراسان رضوی وضعیت بد بارشی دارند و در خراسان رضوی وضعیت سد دوستی امیدوارکننده نیست، بنابراین انتظار می‌رود شهروندان در استان خراسان رضوی مدیریت بیشتری در مصرف آب داشته باشند تا بتوانیم تابستان را بدون مشکل پشت سر بگذاریم.

وی با بیان اینکه در مجموع وضع ۱۷ استان از نظر بارش نرمال و ۱۴ استان کاهش بارش دارند، درباره وضعیت بارشی تهران خاطرنشان کرد: استان تهران نیز با ۲۸ درصد کاهش بارش همراه است.

قاسم‌زاده گفت: حوضه‌های آبریز ارس، دریاچه ارومیه، کرخه و اترک از نظر بارشی مثبت شده‌اند و سایر حوضه‌ها منفی هستند. حوضه آبریز سد زاینده رود امسال با بیشترین کاهش بارش روبرو است.

یک درصد کشور در ارتفاعات پوشش برفی دارد

سخنگوی صنعت آب در مورد وضعیت ذخیره برفی کشور افزود: سطح پوشش برفی کشور در فصل جاری با کاهش روبرو شده است. بر اساس آخرین بررسی‌ها اکنون تنها یک درصد کشور در ارتفاعات پوشش برفی دارد.

وی به سامانه بارشی که از ۲۸ فروردین در کشور فعال شده، اشاره کرد و گفت: بر این اساس از همان ابتدا ستاد سیلاب وزارت نیرو تشکیل جلسه داد و نسبت به وقوع سیل هشدارهای متعددی صادر کرد.

سخنگوی صنعت آب از مدیریت خوب در سیلاب سیستان و بلوچستان خبر داد که سبب شد سیلاب‌ها کمترین آسیب را داشته باشند.

قاسم‌زاده تاکید کرد: بارش‌های اخیر در کشورمان از شدت بیشتری برخوردار بوده است، با این حال میزان آسیب کمتر از سایر کشورهای منطقه داشت.

به گفته سخنگوی صنعت آب، در یک ایستگاه باران‌سنجی حداکثر بارشی که ثبت شده بود ۳۰۰ میلی‌متر بود که ۲ برابر میزان سالانه بارش در آن ایستگاه بود.

قاسم‌زاده اضافه کرد: ۶۱۵ روستا در سیلاب قطع آب شدند که اکنون ۵۲۰ روستا آب وصل شده و بقیه به دلیل نبود راه دسترسی باقی مانده‌اند.

سدهای تهران ۲۱ درصد پرشدگی دارند

وی درباره آخرین وضعیت سدهای تهران و تأمین آب پایتخت در فصل گرم سال اضافه کرد: سدهای تهران بر مبنای شرایط بد آبی دیده شده و طرح‌های اضطراری که دیده شده بود ادامه دارد و وضعیتی که برای تهران پیش بینی کردیم وضعیت بهتری داریم که امید می‌رود با همکاری مردم عبور ایمنی داشته باشیم.

قاسم زاده گفت: در حال حاضر سدهای تهران ۲۱ درصد پرشدگی دارند اما همچنان حجم آب سدهای پنج‌گانه تهران نسبت به سال گذشته ۱۱ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

کد خبر 6085477 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • همایش حدنگاری برای تسهیل اجرای کاداستر برگزار شد
  • نقش پررنگ سینما در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در شهر تهران
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران
  • آغاز به کار سامانه مشاوره حقوقی ۱۲۹ در بوشهر
  • «آقای قاضی» به شبکه دو می آید
  • «آقای قاضی» به شبکه ۲ می‌آید
  • بسته شدن پرونده ایستگاه خط ۷ مترو تهران
  • لزوم حمایت مقامات قضایی از اهداف مجمع امر به معروف و نهی از منکر
  • نیمی از ورودی آب سدها در یک ماه اخیر تامین شد