Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول نیوز - بائوج ‌لاهوتی گفت: «با حرکت معاملات به سمت بورس کالا، تغییر بزرگی در این حوزه آغاز می‌شود و آن شفافیت همه متغیرها و فاکتورهای معامله است.»

به گزارش پول نیوز، مهرداد بائوج ‌لاهوتی با بیان اینکه مسیر توسعه بازار محصولات کشاورزی از سازوکار بورس کالا و ابزارهای مالی می‌گذرد، عنوان کرد: از کارکردهای اصلی بورس کالا کشف قیمت منصفانه، تامین مالی، کنار رفتن واسطه های مخرب، امکان برنامه ریزی جهت خرید و فروش انواع محصولات در قالب قراردادهای مشتقه و همچنین پوشش ریسک‌های مربوط به نوسان قیمت‌هاست که این موارد در رونق تولید و جلوگیری از فساد نقش ویژه‌ای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی افزود: دیگر نمی‌توان از روش‌های سنتی در معاملات محصولات کشاورزی و سایر کالاها استفاده کرد و باید توجه داشت تا زمانی که معاملات این حوزه به شکل سنتی و بدون هیچ گونه شفافیت آماری انجام شود، نمی‌توانیم مشکلات فعلی را برطرف کنیم؛ براین اساس با حرکت معاملات به سمت بورس کالا، تغییر بزرگی در این حوزه آغاز می‌شود و آن شفافیت همه متغیرها و فاکتورهای معامله است.
نماینده مردم لنگرود در مجلس با تاکید بر اینکه همه کشاورزان باید با ابزارهای مالی به زبان ساده آشنا شوند، گفت: کشاورزان و تولیدکنندگان به کمک ابزارهای مالی بورس کالا هر زمان که بخواهند حتی پیش از برداشت محصول می‌توانند تولیداتشان را با قیمت روز در بازارهای مالی بفروشند و نگرانی از نبود خریدار برای محصولات خود نداشته باشند؛ این اتفاق با ورود زعفران و پسته و زیره آغاز شده و باید سرعت بگیرد.
بائوج‌ لاهوتی تصریح کرد: کشاورزان باید بدانند که می‌توانند بدون نگرانی به تولید محصولات خود بپردازند و پیش از تولید، محصولشان را با قیمت روز و به دور از نرخ‌های کاذب دلالان در فصل برداشت بفروشند، بدون شک شاهد رونق تولید و توسعه نقش بورس کالا در اقتصاد کشور خواهیم بود.
وی با تاکید بر اینکه مسیر درست برای ساماندهی به معاملات بخش کشاورزی، استفاده از ابزارهای مالی است، اظهار داشت: استفاده از سازوکار بورس کالا و ابزارهای مالی نوین منجر به استانداردسازی معاملات و مرجعیت قیمتی خواهد شد که امیدواریم با حمایت مسؤولان بخش کشاورزی شاهد پیوند محکم‌تر بخش کشاورزی و بورس کالا با توسعه ابزارهای مالی باشیم.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس افزود: تجربه این سال‌ها و بررسی مشکلات بازار کالاها و محصولات کشاورزی بیانگر آن است که باید با فراهم کردن امکان راه‌اندازی بازارهای معاملات آتی و آپشن و سایر ابزارهای مالی، ریسک بازار و فعالیت‌های سفته‌بازی را از بازار فیزیکی، جذب بازارهای مالی بورس کرد تا اقتصاد کشور از تغییرات شدید قیمت‌ها و آسیب به بازارهای واقعی در امان بماند.
نماینده مردم لنگرود در مجلس بر تقویت بورس کالا و حمایت از این بازار تاکید کرد و گفت: شفافیت یکی از بهترین گزینه‌های برای رشد اقتصادی است که از این رو بورس کالا شفاف‌ترین بستر برای معامله کالاها در کشور است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بورس کالا بخش کشاورزی ورود زعفران مجلس شورای اسلامی پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۳۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس فروردین را با سبزپوشی به پایان رساند

فرارو، شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز بازار سرمایه با افزایش ۶ هزار و ۲۳۱ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۲۰۸ هزار ۲۱۴ واحدی قرار گرفت که برای دومین بار در هفته جاری به رشد رسید و فروردین را با سبزپوشی به پایان رساند.

به گزارش فرارو، در پایان معاملات امروز بازار سرمایه، شاخص کل هم‌وزن بورس، نیز با رشد ۳۷۸ واحدی در در ارتفاع ۷۲۳ هزار و ۵۶۶ واحدی قرار گرفت.

در پایان معاملات امروز بازار سرمایه، ارزش بورس تهران به ۷۶ همت و ۳۲۴ میلیارد تومان رسید و تعداد ۱۷۷ هزار و ۵۴۳ معامله مورد دادوستد قرار گرفت.

در پایان معاملات امروز بازار سرمایه، نماد‌های فملی، فولاد، فارس، شپنا، شستا و نوری بیشترین تاثیر بر رشد و نماد تاپیکو بیشترین تاثیر بر ریزش شاخص کل بورس تهران، داشتند.

شاخص کل فرابورس ایران در پایان معاملات امروز بازار سرمایه با افزایش ۱۱ واحدی در ارتفاع ۲۴ هزار و ۶۱۵ واحدی قرار گرفت؛ ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به ۱۳ همت و ۶۳۰ میلیارد تومان رسید و تعداد ۸۲ هزار و ۶۹۵ معامله مورد دادوستد قرار گرفت.

در پایان معاملات امروز بازار سرمایه، نماد‌های شگویا، هرمز، خاور و وسپهر بیشترین تاثیر بر رشد و نماد‌های آریا، انتخاب و فزر بیشترین تاثیر بر کاهش شاخص کل فرابورس ایران، داشتند.

دیگر خبرها

  • اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی
  • افزایش ۶ هزار و ۲۳۱ واحدی شاخص کل بورس
  • شاخص بورس ۶ هزار واحد رشد کرد
  • شاخص کل بورس تهران در معاملات امروز 6 هزار واحد رشد کرد
  • بورس فروردین را با سبزپوشی به پایان رساند
  • شاخص بورس امروز ۲۹ فروردین/رشد۶ هزار واحدی
  • برنامه ریزی برای پذیرش شرکت‌های کرمانشاه در بازار سرمایه
  • توسعه صنعت فرآوری محصولات کشاورزی در بوشهر اولویت است
  • بورس امروز ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • افزایش ۱۰ برابری تولید و اشتغال با توسعه کشت گلخانه‌ای