Web Analytics Made Easy - Statcounter

تماس تلفنی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با ولادیمیر زلنسکی رئیس جمهور آمریکا و افشای جزئیات این تماس تلفنی به شدت جو سیاسی آمریکا متشنج کرده است به طوریکه کمتر مسئولی در آمریکا پیدا می‌شود که درگیر این نزاع سیاسی نشده باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛با بالا گرفتن انتقادات از این تماس تلفنی که در تاریخ 25 ژولیه سال جاری میلادی بین دو رئیس جمهور آمریکا و اکراین صورت گرفت، مجلس سنای ایالات متحده با برگزاری یک جلسه استماع از شاهدان این پرونده درخواست کرد تا در این جلسه حاضر شوند و علیه ترامپ شهادت دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این تماس تلفنی ترامپ از زلنسکی خواست تا با تحقیق بر کسب و کار تجاری جو بایدن (نامزد انتخاباتی 2020 آمریک) و پسر وی در اوکراین به ترامپ کمک کند که بایدن در رقابت علیه ترامپ برای انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا شکست بخورد تا زمینه برای پیروزی فراهم شود.

منتقدین بر این باور هستند که با درخواست کمک رئیس جمهور آمریکا از یک مقام سیاسی خارجی برای تحقیق و تحفص علیه یک مقام آمریکایی، امنیت ملی آمریکا به خطر میافتد و این درخواست مصداق جاسوسی از اطلاعات سیاسی آمریکا می‌باشد.

علیرغم ترس هایی که در دل شاهدان عینی پرونده خیانت ترامپ به منافع ملی کشورش وجود داشت و احتمال اینکه موضوع استیضاح ترامپ توسط مسئولین محافظه کار و منفعت طلب سرنوشت سیاسی بازیگران صحنه را به کلی از بین ببرد، عده ای از شاهدان این پرونده در جلسه استماع مجلس سنای آمریکا حاضر شدند و علیه رئیس جمهور این کشور شهادت دادند.

یکی از شاهدان، سرهنگ الکساندر ویندمن از مقامات عالیرتبه پنتاگون و شورای امنیت ملی آمریکا بود که در جریان جزئیات تماس تلفنی ترامپ با زلسنکی بود و در جلسه استماع استیضاح در نوامبر سال گذشته میلادی علیه ترامپ شهادت داد.

شهادت ویندمن علیه ترامپ در جلسه استماع استیضاح ترامپ جو حاکم بر فضای سیاسی داخلی آمریکا را متشنج تر کرد و باعث اعتراضات تند نمایندگان جمهوری خواه و ادامه نزاع های سیاسی بین تنها دو حزب سیاسی حاکم در آمریکا شد.

با شدت گرفتن اعتراضات و تهدیدهای تند بسیاری از نمایندگان جمهوری خواه علیه سرهنگ الکساندر ویندمن، پنتاگون به عنوان وزارت دفاع این کشور وارد عمل شده است و در نامه‌ای خطاب به چارلز شومر رئیس اقلیت های مجلس سنا، علیه هجمه حملات نمایندگان جمهوری خواه تهدید کرد که از هر ابزاری برای حفاظت از ویندمن، دیگر شاهدان و خانواده های آن ها  استفاده خواهد کرد.

در این نامه که توسط خبرگزاری آمریکایی سی ان ان منتشر شده است، دیوید نورکیست معاون وزیر دفاع آمریکا از طرف مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا به نمایندگان جمهوری خواه هشدار داده است که برای امنیت و حفاظت از ویندمن از هر ابزاری استفاده خواهد کرد.

دیوید نورکیست در این نامه با استناده به ماده 714 بند 10 قانون اساسی آمریکا هشدار داده است که پنتاگون مجاز است برای حفظ امنیت شاهدان عینی، منجمله سرهنگ الکساندر ویندمن و لارا کوپر که یکی دیگر از شاهدان است از هر گونه ابزار استفاده کند و پنتاگون برای این مهم با جدیت وارد عمل خواهد شد.

این نامه از اینجا حائز اهمیت است که وزارت دفاع آمریکا به عنوان زیرمجموعه دولت آمریکا، نه تنها از مواضع رئیس دولت یعنی دونالد حمایت کرده است بلکه مواضع خود را در دفاع از شاهدانی قرار داده است که علیه ترامپ شهادت داده اند و در مقابل به نیز به حامیان ترامپ هشدار داده است.

انتهای پیام/م.ک

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۵۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر نفت: پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، جواد اوجی روز دوشنبه (سوم اردیبهشت‌ماه) در حاشیه سفر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری به اسلام‌آباد با بیان اینکه طرف پاکستانی مشتاق است هرچه زودتر تزریق گاز به خط لوله آی‌پی انجام شود، گفت: پاکستان برای تسریع در این کار در حال تنظیم قرارداد با شرکت‌های مختلف است.

وی افزود: با اقدام‌هایی که انجام خواهد شد، امیدواریم طبق قرارداد بین‌المللی که بین ایران و پاکستان امضا شده است، در دوران فعالیت دولت سیزدهم شاهد صادرات گاز به پاکستان باشیم.

وزیر نفت که به همراه رئیس‌جمهوری به پاکستان سفر کرده است دیروز با مصدق مسعود ملک، وزیر نفت پاکستان دیدار و گفت‌وگو کرد؛ تحکیم روابط دو کشور به‌ویژه در بخش انرژی و نفت و گاز از مهم‌ترین محورهای مورد تأکید در این دیدار بود.

توسعه همکاری‌های دوجانبه در حوزه انرژی و صدور خدمات فنی و مهندسی نیز از محورهای مذاکرات روز دوشنبه وزیران نفت ایران و پاکستان به‌شمار می‌آید.

وزیر نفت پاکستان هم پس از این ملاقات در گفت‌وگویی با اشاره به اینکه فرصت‌هایی خیره‌کننده بین دو کشور برای تعمیق همکاری‌های تجاری و اقتصادی وجود دارد، گفت: ما از سفر جناب رئیسی، رئیس‌جمهوری و هیئت ایرانی در پاکستان بسیار خرسندیم و میزبانی از دوستان ایرانی افتخار بزرگی برای ماست.

وی ادامه داد: مرحله نخست مذاکرات ما مرتبط با همه محورها برگزار شد و ما این روند را در مراحل بعدی ادامه خواهیم داد.

وزیر نفت پاکستان تأکید کرد: ایران و پاکستان به همکاری برای رفاه منطقه و تأمین منافع ملت‌های یکدیگر ادامه می‌دهند.

مهم‌ترین پروژه در حوزه انرژی بین دو کشور، احداث خط لوله صادرات گاز از ایران به پاکستان (خط لوله آی‌پی) است، طرح انتقال گاز ایران به پاکستان از حدود ۱۵ سال پیش طراحی و اجرا شده که به دلایل مختلفی تاکنون عملیاتی نشده است؛ هم‌اکنون خط لوله لازم برای صادرات گاز ایران به پاکستان احداث شده و با ساخت خط لوله مورد نیاز در سمت پاکستان امکان صادرات گاز فراهم خواهد بود.

کد خبر 6085698 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا
  • جمهوری‌خواهان اعزام پلیس برای سرکوب دانشجویان را خواستار شدند
  • هشدار پنتاگون به عراق درباره ادامه حملات علیه نیروهای آمریکا
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • مادورو: آمریکا به توافقنامه امضا شده احترام نمی‌گذارد
  • وزیر نفت: پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است
  • ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد
  • آکسیوس: دیدار ترامپ و رئیس‌جمهور آرژانتین، کاخ سفید را خشمگین کرد
  • طرح «عروسِ ترامپ» برای جلوگیری از تقلب در انتخابات
  • طرح «عروسِ ترامپ» برای جلوگیری از تقلّب در انتخابات