Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-20@03:41:50 GMT

وقتی "پای انسان" از مشکلات سلامت خبر می‌دهد

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۶۵۹۶۴

خرداد: احساس درد، گزگز یا بی حسی در پاها می تواند نشانه ای از نوروپاتی دیابتی باشد.همه ما هر از گاهی احساس درد اندک در پاها را تجربه می کنیم که می تواند به دلایل مختلفی مانند زیاد ایستادن یا پیاده‌روی بیش از حد شکل گرفته و به طور کلی دلیلی برای نگرانی محسوب نمی شود.وقتی پا از مشکلات سلامت خبر می‌دهد

به گزارش خرداد به نقل از عصر ایران، در موارد این چنینی با استراحت دادن به پاها و شاید یک ماساژ خوب می توان به تسکین و بهبود درد کمک کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش "ایزی هلث اپشنز"،اما اگر هر روز با احساس درد در پاهای خود مواجه هستید و با اقداماتی مانند استراحت و ماساژ نیز بهبودی در آن حاصل نمی شود، مساله ای جدی‌تر می تواند در جریان باشد. برخی مشکلات سلامت می توانند موجب بروز علائمی در پاها شوند که نباید آنها را نادیده گرفت.

احساس درد، گزگز و بی حسی
احساس درد، گزگز یا بی حسی در پاها می تواند نشانه ای از نوروپاتی دیابتی باشد. این شرایط زمانی شکل می گیرد که سطوح ناسالم قند خون به اعصاب آسیب می رساند و مکانیزم ارسال سیگنال توسط آنها را تحت تاثیر می دهد.در صورت مواجهه با هر یک از این موارد مراجعه به پزشک برای بررسی دقیق شرایط، انجام آزمایش و تلاش برای مدیریت سطوح قند خون اهمیت دارد.در شرایطی که نوروپاتی دیابتی می تواند موجب بی حسی، درد و گزگز در پاها شود، باید توجه داشت که افراد مبتلا به این شرایط ممکن است هیچ دردی را احساس نکنند، حتی زمانی که باید این گونه باشد.پس اگر انگشت پای شما به یک مانع برخورد کرد اما هیچ دردی احساس نکردید، این شرایط را نادیده نگیرید زیرا آسیب دیدن اعصاب می تواند دلیل آن باشد و نه این که برخورد صورت گرفته هیچ دردی نداشته است.

تیرگی قوزک ها
اگر پوست اطراف قوزک پای شما در حال تیره‌تر شدن است (معمولا ابتدا قوزک داخلی با این شرایط مواجه می شود)، این می تواند نشانه ای از عملکرد نادرست سیاهرگ ها در پای شما باشد.این شرایط که به نام نارسایی مزمن سیاهرگی شناخته می شود، زمانی رخ می دهد که دریچه های موجود در سیاهرگ ها دچار مشکل شده و خون موجود در پاها به خوبی به سمت قلب باز نمی گردد. زمانی که خون در پاها جمع می شود پوست در ناحیه قوزک ها تیره‌تر به نظر می رسد.در بلند مدت و عدم درمان مناسب، این شرایط می تواند به بروز زخم های سیاهرگی منجر شود که پارگی پوست و شکل گیری زخم های باز را به همراه دارد.

ترک خوردگی پاشنه پا
خشکی پوست پا ممکن است به معنای آن باشد که به نوشیدن آب بیشتر و استفاده از محصولات مرطوب کننده نیاز دارید. اما بروز ترک های عمیق در پاشنه پا می تواند به بروز مشکل در غده تیروئید انسان اشاره داشته باشد.ترک های پاشنه پا می تواند نشانه ای از کم کاری تیروئید باشد. از دیگر علائم این شرایط می توان به خستگی، افزایش وزن، افسردگی، و حتی تغییرات اجابت مزاج اشاره کرد.در صورت تجربه هر یک از این مسائل، مراجعه به پزشک برای بررسی دقیق شرایط بهترین گزینه است.

تورم قوزک ها
آیا زمانی که در آینه به پاهای خود نگاه می کنید، قسمت پایینی و مچ پاها متورم به نظر می رسند؟ اگر این گونه است بررسی فشار خون اقدام خوبی است.در حقیقت، تورم قوزک ها نشانه ای رایج از فشار خون بالا است زیرا این شرایط عمل پمپاژ خون در سراسر بدن را برای قلب دشوار ساخته و به انباشت مایع در قسمت پایینی بدن منجر می شود.

تغییر رنگ انگشت های پا
اگر با تغییر رنگ ناگهانی انگشت های پای خود مواجه شده اید و این تغییر رنگ از سفید به آبی و قرمز و سپس بازگشت به رنگ عادی پوست رخ می دهد ممکن است به بیماری رینود مبتلا شده باشد.این اختلال موجب انقباض رگ های خونی، مسدود شدن جریان خون، به ویژه هنگام احساس سرما یا استرس، می شود، از این رو، خون نمی تواند به سطح پوست برسد و به آن تغییر رنگ منجر می شود.در شرایطی که این اختلال می تواند ارثی باشد، اما ممکن است نشانه ای از بیماری های خودایمنی مانند روماتوئید و سندرم سیوگرن و مشکلات تیروئید نیز باشد.


برچسب ها: پای انسان ، سلامت

منبع: خرداد

کلیدواژه: پای انسان سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۵۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک و مشکلات داروخانه ها/ پاسخ بیمه سلامت

اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت، باعث شده روند خدمت به بیماران در سطح داروخانه‌های کشور دچار مشکل شود و همین موضوع، موجبات نارضایتی مردم را به دنبال داشته است.

داروخانه سیزده آبان، یکی از داروخانه‌های شلوغ و پُر مراجعه در پایتخت است.

مدیر داروخانه سیزده آبان گفت: بخشی از سامانه نسخه الکترونیک تأمین اجتماعی و سامانه نسخه الکترونیک بیمه سلامت در روزهای اخیر مشکلات زیادی داشته که موجب ازدحام در داروخانه سیزده آبان به عنوان داروخانه مرجع تهران شده است. پیگیری ما از سازمان بیمه سلامت نشان داد تیم متخصصان فناوری اطلاعات در حال به روز رسانی اجتناب ناپذیر سامانه نسخه الکترونیک هستند که موجب کُندی این سامانه شده است.

فاطمه حاجی علی عسگری، رئیس مرکز فناوری اطلاعات و هوشمندسازی سازمان بیمه سلامت ایران، گفت: علت اختلال در سامانه نسخه نویسی بیمه سلامت، به روز رسانی و ارتقای این سامانه است و تا ۲۴ ساعت آینده این مشکل برطرف خواهد شد و تا آن زمان روند نسخه‌نویسی کاغذی را جایگزین کرده‌ایم.

وی افزود: این سامانه تا قبل از دی ۹۸ ماهانه حدود ۷۰ تا ۸۰ هزار نسخه الکترونیک را ثبت و به پایگاه داده منتقل می‌کرده است که با اجرایی شدن فرآیند توسعه ارائه سرویس، به ماهانه حدود ۱۲ میلیون نسخه افزایش یافته است. همچنین رشد حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ برابری ورودی این سامانه در کنار لزوم ارائه خدمات جدید بیمه‌ای، ضرورت تقویت در زیرساخت و نحوه ارائه خدمت این سامانه را ایجاب کرده است.

حاجی علی عسگری ادامه داد: از این رو در روزهای اخیر و پس از بررسی‌های متعدد صورت گرفته توسط تیم‌های فنی، تصمیم به جابجایی بستر سامانه و ارتقا و بروز رسانی سیستم نسخه نویسی الکترونیکی گرفته شده است.

این در حالی است که پس از گذشت چند روز از توضیحات مدیران سازمان بیمه سلامت ایران در خصوص رفع اختلال سامانه، اما این مشکل هنوز پابرجاست.

محمد اسماعیل کاملی مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: سامانه نسخه الکترونیک به هیچ عنوان قطع نیست بلکه دارای نوسان و کُندی است که علت آن تغییر اطلاعات از زیرساخت اولیه این سامانه به زیرساخت جدید است.

وی افزود: در لحظات کند و نوسان سامانه، در هر ۱۰ ثانیه ۲ هزار نسخه تأیید و ثبت می‌شود، اما پیش از این تغییر زیرساخت در هر ۱۰ ثانیه ۵ هزار نسخه تأیید و ثبت می‌شد؛ این مهاجرت اطلاعات به زیرساخت جدید، امری ضروری بود که از اواخر بهمن ۱۴۰۲ آغاز شده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • این نشانه های بدنی می گوید سلامت تان به خطر افتاده است
  • خونگیری از ۷ هزار راس دام برای تشخیص بیماری مشترک بروسلوز (تب مالت) در تربت حیدریه
  • ماجرای جاذبه صوت قرآنی که امام سجاد (ع) قرائت می‌کردند
  • ساده‌ترین راه برای حفظ سلامتی چیست؟
  • ماجرای جاذبه صوت قرآنی که امام سجاد(ع) قرائت می کردند
  • برای حفظ سلامت بهتر است پیاده روی کنید
  • رفع اختلال سامانه نسخه‌نویسی بیمه سلامت تا پایان هفته جاری
  • تعرفه‌های غیرمنطقی عاملی برای افت کیفیت خدمات سلامت است
  • ادامه اختلال در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک و مشکلات داروخانه ها/ پاسخ بیمه سلامت
  • انتقاد شدید روزنامه اطلاعات از راه‌اندازی دوباره گشت ارشاد