Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- وزیر کار در جلسه بررسی مشکلات و مسائل شرکت‌های دانش بنیان بر اختصاص شعب ویژه تامین اجتماعی برای رسیدگی به امور بیمه‌ای شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد.
به گزارش آریا به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمد شریعتمداری در جلسه‌ای که با حضورسورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، برگزار شد، به تصویب بخشنامه‌ای که در راستای بسته اقتصاد مقاومتی و حمایت از کارگاه‌ها و شرکت‌های دانش بنیان در ابتدای امسال برگزار شد، اشاره کرد و افزود: در اجرای این بخشنامه کارگروه مشترکی بین سازمان تامین اجتماعی و شرکت‌های دانش بنیان به منظور رفع ابهام در امور اجرایی شرکت‌های فعال دانش بنیان تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شریعتمداری بر همکاری و تعامل سازمان تامین اجتماعی و مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد.
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی لزوم تغییر نگرش در موضوع آینده کار را مهم دانست و افزود: با توجه به شرایط حال و آینده بازار کار باید اصلاحاتی در این زمینه شکل گیرد.
در این جلسه وزیر تعاو ن، کار و رفاه اجتماعی بر رسیدگی به امور حسابرسی دفاتر شرکت‌های دانش بنیان و استفاده از ظرفیت‌های قانونی در امور پژوهش‌ها در صورتی که مغایرتی با قانون نداشته باشد، تاکید کرد.
در این جلسه سورنا ستاری معاون علمی رئیس جمهور نیز دغدغه‌ها و مشکلات شرکت‌های دانش بنیان از جمله در زمینه مسائل بیمه‌ای و بخشودگی جرایم بیمه‌ای این شرکت‌ها را مطرح و از همکاری و تعامل وزیر تعاون، کار و اجتماعی در زمینه شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپی قدردانی کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: رسیدگی به امور بیمه ای شرکت های دانش بنیان تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۶۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام جزییاتی از بیمه تامین اجتماعی اصحاب فرهنگ و هنر در سال ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی صندوق اعتباری هنر، سید مجید پوراحمدی برخورداری از بیمه پایه تامین اجتماعی را یکی از مهمترین خواسته‌های اهالی فرهنگ و هنر عنوان کرد و افزود: صندوق اعتباری هنر طی این سال‌ها با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود نسبت به ارایه خدمات بیمه تامین اجتماعی به واجدین شرایط در سراسر کشور اقدام نموده است.

وی افزود: در حال حاضر بیش از ۶۱ هزار نفر از اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآن و عترت از سوی صندوق به سازمان تامین اجتماعی معرفی شدند که بیشترین تعداد بیمه‌شدگان به ترتیب به رشته‌های موسیقی، تجسمی، نمایشی و قرآن و عترت مربوط می‌شود.

پوراحمدی درباره نسبت سنی جمعیت تحت پوشش بیمه تامین‌ اجتماعی صندوق هنر اظهار کرد: ۶۸ درصد بیمه‌شدگان کمتر از ۴۴ سال و ۳۱ درصد بین ۴۵ تا ۶۴ سال قرار دارند. کمتر از یک درصد بیمه‌شدگان بالای ۶۴ سال هستند. همچنین ۶۲ درصد بیمه‌شدگان مرد و ۳۸ درصد زن هستند. این در حالی است که نزدیک به ۷ هزار نفر از اعضای صندوق در سال ۱۴۰۲ به سازمان تامین اجتماعی معرفی و تعداد بیمه‌شدگان صندوق با رشد ۱۲ درصدی به ۶۱ هزار نفر رسید.

مشاور وزیر فرهنگ با اشاره به تخصیص یارانه به خدمات بیمه تامین اجتماعی صندوق هنر تصریح کرد: تلاش می‌کنیم با تخصیص یارانه و تسهیل فرایند، تمامی اهالی فرهنگ، هنر و رسانه که فاقد بیمه هستند بتوانند به سهولت از مزایای بیمه تامین اجتماعی برخوردار شوند.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: صندوق به طور میانگین ۶۰ درصد از حق بیمه تامین اجتماعی سهم اعضا را به سازمان تامین اجتماعی پرداخت می‌کند که در سال ۱۴۰۳ ماهیانه ۷۱۷ هزار تومان به ازای هر بیمه‌شده به عنوان سهم پرداختی صندوق هنر به سازمان تامین اجتماعی پرداخت و پیش‌بینی می‌شود سهم پرداختی صندوق به سازمان تامین اجتماعی برای اعضای بیمه‌شده در سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان باشد.

پوراحمدی با اشاره به نرخ‌های بیمه تامین اجتماعی صندوق هنر گفت: بیمه اعضای صندوق هنر ذیل بیمه حرف و مشاغل آزاد سازمان تامین اجتماعی تعریف می‌شود و بیمه‌شدگان بر اساس نیاز و به اختیار خود یکی از نرخ های۱۴ یا ۱۸ درصدی را انتخاب می‌کنند.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در بخش دیگر سخنان خود به سهم پرداختی بیمه‌شدگان اشاره و اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳ مبلغ ماهیانه حق بیمه تامین اجتماعی (سهم فرد) در نرخ ۱۴ درصد ۲۸۶ هزار و ۶۴۷ تومان و ۱۸ درصد ۵۷۳ هزار و ۲۹۵ تومان از سوی سازمان تامین اجتماعی در ماه‌های ۳۰‌روزه تعیین شده است.

رییس هیات مدیره صندوق اعتباری هنر در خصوص شرایط سنی برخورداری از خدمات بیمه تامین اجتماعی صندوق اعتباری هنر گفت: شرایط سنی متقاضیان این بیمه برای درخواست و عقد قرارداد حداقل ۱۸ و حداکثر ۵۰ سال است. افراد بالای ۵۰ سال سن باید دارای سابقه پرداخت حق بیمه قبلی به میزان برابر مدت مازاد حداکثر سنی باشند.

به گفته وی افرادی که حداقل ۱۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند از اعمال شرط سنی معاف هستند.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در ادامه سخنان خود با اشاره به تسریع در معرفی متقاضیان به سازمان تامین اجتماعی گفت: پیش از این معرفی افراد به صورت شش ماهه و سه ماهه انجام می‌گرفت. طی پیگیری و توافق با سازمان تامین اجتماعی جهت کاهش مدت زمان انتظار برای برقراری بیمه، هم اکنون معرفی افراد در کمترین زمان ممکن یعنی به صورت ماهانه انجام می‌شود.

پوراحمدی در پایان با اشاره به اضافه‌شدن بیمه توافقی ۲۷ درصد به سایر نرخ‌های مصوب، گفت: بر اساس توافق به‌عمل‌آمده، مقرر شد با مهیاشدن زیر ساخت‌های فنی سازمان تامین اجتماعی به‌زودی این نرخ در دسترس اعضای واجد شرایط قرار گیرد.

کد خبر 6085583 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • ۱۰ هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند
  • خبر مدیرعامل تامین اجتماعی درباره سن بازنشستگی
  • اعلام جزییاتی از بیمه تامین اجتماعی اصحاب فرهنگ و هنر در سال ۱۴۰۳
  • سازمان اوقاف از شرکت‌های دانش بنیان و نخبگان جوان حمایت می‌کند
  • تشریح دستاورد‌های وقف در نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف و امور خیریه
  • مدارس و دانش‌بنیان‌ها پلی به سوی شکوفایی استعداد
  • خبر مهم درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی در سال جدید
  • استقبال از محصولات دانش بنیان ایرانی در رویداد نمایشگاهی جنوب شرق آسیا
  • جمعیت زیرپوشش تامین اجتماعی قم به ۸۴۸ هزار و ۳۸۱ نفر رسید