Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بسیج حقوقدانان استان کرمانشاه با اشاره به اجرای طرح هر مسجد یک حقوقدان در ۵۰ مسجد استان کرمانشاه گفت: ۱۶۱ حقوقدان بسیجی در این طرح مشارکت می‌کنند. ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۶ استانها کرمانشاه نظرات - اخبار استانها -

رسول بهرامی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه اظهار داشت: در اجرای طرح آموزش همگانی حقوق و هر مسجد یک حقوقدان و به‌منظور ایجاد نهضت حقوق‌آموزی و مقابله با فقر حقوقی مردم 283 جلسه در استان برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: در 9 ماه امسال در 14 شهرستان استان و 50 مسجد 283 جلسه برنامه‌های آموزش همگانی حقوق به‌مدت 363 ساعت برگزار شده است.

بهرامی‌پور گفت: در این برنامه‌های آموزشی در مجموع 4452 نفر شامل  1308 نفر خواهر و 3144 نفر برادر شرکت کردند و از آموزش‌های عمومی حقوقی بهره‌مند شده‌اند. 

کرمانشاه| رسیدگی به مشکلات حقوقی و قضایی مردم هرسین در قالب طرح هر مسجد یک حقوقدان200 نفر از حقوقدانان استان کرمانشاه داوطلب شرکت در طرح «هر مسجد یک حقوقدان» هستنداجرای طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در 85 مسجد استان گلستان‌

رئیس سازمان بسیج حقوقدانان استان کرمانشاه افزود: برای این اقدام نیک از ظرفیت 161 نفر از حقوقدانان بسیجی به طور افتخاری استفاده شده است.

وی از ارائه خدمات مشاوره حقوقی و قضایی رایگان به مردم در 177 جلسه خبر داد و گفت: در اجرای طرح خدمات مشاوره حقوقی و قضایی رایگان به مردم تعداد 735 نفر از خواهران و 897 نفر از برادران و در مجموع 2838 نفر از مشاوره‌های تخصصی حقوقی مربیان و اساتید بسیج حقوقدانان جهت ارشادات حقوقی بهره‌مند شده‌اند.

بهرامی‌پور افزود: حقوقدانان بسیجی در این اقدام فرهنگی اجتماعی و معنوی معادل بیش از 200 میلیون تومان خدمات مشاوره رایگان را تبرعا انجام دادند.

وی بیان کرد: امید داریم با تعاملات خوب مجموعه دادگستری استان و دیگر نهادهای فرهنگی مرتبط با امور مساجد بتوانیم در آینده برای مساجد بیشتری جهت اجرای این طرح برنامه‌ریزی کنیم و روزی برسد که در هر مسجد و روستا یک حقوقدان مستقر و مشاور مردم در امور امور حقوقی و قضایی باشد و این جهاد حقوقی گره‌گشایی از مشکلات مردم را به همراه داشته باشد.

انتهای پیام/832/ح

R41380/P/S6,68/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۶۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمینه زندگی خوب را برای شهروندان فراهم کنیم

استاندار کرمانشاه گفت: ایجاد فضای صلح و آرامش در جامعه نیازمند قرار گرفتن مجموعه‌ای از عوامل در کنار هم است، یکی از این عوامل فراهم کردن زمینه زندگی خوب برای شهروندان است که در این زمینه دستگاه‌های اجرایی و مسئولان باید برنامه‌هایی داشته باشند و وظایف خود را به درستی انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی امروز _ چهارشنبه بیست و نهم فروردین _ در همایش ستاد ملی صبر استان کرمانشاه با بیان اینکه ایجاد فضای صلح و آرامش در جامعه نیازمند قرار گرفتن مجموعه‌ای از عوامل در کنار هم است، اظهار کرد: یکی از این عوامل فراهم کردن زمینه زندگی خوب برای شهروندان است که در این زمینه دستگاه‌های اجرایی و مسئولان باید برنامه‌هایی داشته باشند و وظایف خود را به درستی انجام دهند تا مردم زندگی بهتری را تجربه کنند.

وی ترویج فرهنگ صبر، خویشتنداری و مدارا را از دیگر عوامل ایجاد فضای صلح و سازش در جامعه دانست و افزود: در این زمینه فعالان مردمی می‌توانند نقش مهمی ایفا کنند.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: فعالان مردمی که برای ترویج فرهنگ صبر و صلح در جامعه تلاش می‌کنند، باید در دو حوزه از جمله پیشگیری از اختلاف در بین مردم و حل اختلافات به وجود آمده تلاش داشته باشند.

صحرایی با بیان اینکه قرآن کریم و روایات دینی نیز بارها مردم را به صبور بودن دعوت کرده است، ادامه داد: زمانی که میزان آستانه تحمل و صبر مردم بالا برود، اگر فردی دچار حادثه ناگوار و ناخوشایندی شود، راحت‌تر با آن موضوع کنار می‌آید.

وی تاکید کرد: امروزه در بسیاری از مسائل مانند فرهنگ ترافیک، فرهنگ همسایگی، آپارتمان نشینی، مسائل مربوط به ارث، مالکیت زمین‌های کشاورزی در روستاها رفتارهایی را می‌بینیم که منجر به بروز اختلافات و گاهی تشکیل پرونده‌های قضائی می‌شود که در این زمینه اگر فرهنگ خویشتنداری و مدارا را ترویج دهیم، بسیاری از اختلافات و پرونده‌ها شکل نمی‌گیرد.

استاندار کرمانشاه گفت: در استانی همچون کرمانشاه با وجود تنوع فرهنگی، قومی و مذهبی زیادی که وجود دارد، مقدمات فکری، فرهنگی و اخلاقی خوبی برای زندگی برادرانه فراهم شده است و مفتخر هستیم در سرزمینی زندگی می‌کنیم که مردم آن به پهلوانی و صفات پسندیده دیگر معروف هستند.

صحرایی ادامه داد: باید این خصلت‌ها را حفظ کنیم، آن‌ها را پرورش دهیم و به نحوی رفتار کنیم که زندگی فرزندان ما با این ویژگی‌ها مأنوس شود.

کد خبر 745621

دیگر خبرها

  • کرمانشاه رتبه سوم در طرح عید تا عید را کسب کرد
  • حمایت از تشکل‌های مردم پایه فرهنگی هنری در مازندران
  • افتتاح سامانه تلفنی رایگان مشاوره حقوقی در تبریز
  • افتتاح سامانه تلفنی رایگان مشاوره حقوقی در آذربایجان شرقی
  • فعالیت ۴۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در سلماس
  • کرمانشاه صاحب شهرک فناوری می‌شود
  • تجلیل از هنرمندان بسیجی استان همدان
  • از وطن تا حرم؛ ذاتِ این خاک قهرمان‌پرور است
  • زمینه زندگی خوب را برای شهروندان فراهم کنیم
  • ‌آزادی ۱۴۰ زندانی و صلح و سازش در ۳۶۶ پرونده محکوم به حبس در پویش نذر رهایی