Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد سالاری امروز یکشنبه در نشست شورای اداری استان که با حضور فرمانده قرارگاه رمضان در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: در زلزله سرپلذهاب حدود ۱۰۹۸۲۳ واحد مسکونی تخریب و نیازمند تعمیر بود که این برای افرادی که کار فنی انجام می‌دهند روشن است.

وی افزود: ۶۷ هزار واحد مسکونی نیازمند تعمیر بود که تعمیر شد همچنین ۷۵۰۰ واحد شهری و۱۱۵۰۰ واحد روستایی تخریبی بودند و در نهایت بازسازی ۴۱ هزار واحد مسکونی آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور عمرانی استاندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: با همت مسئولان نتیجه کارهای انجام شده تبدیل تهدید به فرصت بود به گونه‌ای که در یک نقطه ۲۲ هزار واحد مسکونی که تخریب نشده بود اما سازه‌های غیر مقاوم داشتند در این مدت به ابنیه محکم و قابل اعتماد تبدیل شدند.

این مسئول با بیان اینکه در استان کرمانشاه سالانه ۲ هزار واحد مسکونی روستایی بهینه سازی می‌شود، بیان داشت: علاوه بر اینکه طی این دو سال بهینه سازی مدنظر انجام شد ۱۱ سال کار توسعه و مقاوم سازی ساختمان‌ها جلوتر افتاد.

سالاری با اشاره به حضور دائمی نماینده عالی دولت در استان طی روزهای بازسازی، گفت: مشارکت مردم، اتحاد، همبستگی و همکاری موجود بسیار ارزشمند بود هر چند گاهی هم شاهد کم لطفی‌هایی بودیم.

وی ادامه داد: زلزله بزرگ کرمانشاه ۷۸۰۰ پس لرزه داشته که شماری بالای پنج ریشتر و حتی ۶.۴ ریشتر بودند با این حال ساختمان‌های بازسازی شده آسیبی ندیدند و به این معنا است که کار درست و اصولی انجام شده است.

معاون امور عمرانی استاندار کرمانشاه افزود: ۱۰۹۸۲۳ واحد تعمیر، تخریب و بازسازی شدند که برای ساخت و ساز ۴۲۰ از تسهیلات دولتی استفاده شد.

۱۵۰۰ کانکس در مناطق زلزله زده باقی مانده است

این مسئول با بیان اینکه ۱۸۸۰۰ کانکس مستقر و چندین مرحله ساماندهی مردم انجام شد، عنوان کرد: ۱۵۰۰ کانکس باقی مانده که خود مردم هم باید کمک کنند زیرا هم برای افراد مستأجر و هم فاقد مسکن امکاناتی در نظر گرفته شد.

وی افزود: همچنین میانگین طبقات از ۱.۱ به ۳.۹ طبقه تبدیل شده است.

سالاری با بیان اینکه هفته گذشته ساماندهی رودخانه قره سو انجام شد، گفت: برخی سودجویان در بستر رودخانه بدون مجوز ساخت و ساز کردند که به آنها تسهیلات ساخت مسکن داده شد و برای عده‌ای که توانایی نداشتند امتیازاتی در نظر گرفته شد با این حال برای سکونت در محلات در نظر گرفته شده اعتراض کردند.

وی عنوان کرد: با وجود زلزله استان از بحث‌های توسعه‌ای مغفول نماند و حرکت‌های توسعه‌ای خوبی انجام شد تا جایی که در زمینه توسعه روستایی از رتبه ۲۷ به سوم دست یافتیم.

درصدد جذب سرمایه گذار در پروژه بندر خشک استان هستیم

معاون امور عمرانی استاندار کرمانشاه با بیان اینکه مناقصه آزاد راه کربلا در دست انجام است، گفت: علاوه بر اینکه محور زله زرد از رکود خارج شده، زیرساخت‌های ریلی تا مرکز استان افتتاح شد و در حال حاضر محور اسلام آبادغرب ۸۰ درصد و خسروی ۱۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

این مسئول با اعلام اینکه درصدد جذب سرمایه گذار در پروژه بندر خشک استان هستیم، افزود: به دنبال اجرای طرح‌های توسعه‌ای از جمله داشتن محیط زیستی پایدار، منابع آبی و … کارهایی انجام شده است.

کد خبر 4835550

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه مقاوم سازی مسکن روستایی زلزله کرمانشاه ۹۶ بارش برف بوشهر سیل سیستان و بلوچستان دهه فجر تعطیلی مدارس گرگان ایلام قزوین شهرکرد شیراز خطبه های نماز جمعه انتخابات 98 قاسم سلیمانی بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۶۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه زمانبندی تحویل واحد‌های مسکونی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ استاندار مرکزی در این نشست گفت: عقب افتادگی طرح نهضت ملی مسکن این استان باید با هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول و پیگیری‌های لازم در سال جدید جبران شود.
مخلص الائمه افزود: تعهدی که استان برای ۶۱ هزار واحد مسکونی دارد، قابل تحقق است و زمین بیش از ۵۵ هزار واحد تحویل شده و وارد مرحله صدور پروانه ساختمانی، نقشه و ساخت شده است.
او گفت: ساخت مدرسه و مسجد در سرانه‌هایی که پیش بینی شده، نباید نادیده گرفته شودچرا که افزایش جمعیت نیز در طرح‌های مسکونی اقدام ملی شکل می‌گیرد و زوج‌های جوان با اسکان در واحد‌های طرح اقدام ملی نیاز به فضا‌های آموزش و فرهنگی پیدا می‌کنند و همانطور که تامین زیرساخت‌هایی از قبیل تامین آب، برق، گاز و مخابرات در طرح‌های اقدام ملی مورد توجه است باید زیرساخت‌های آموزشی هم مورد توجه قرار گیرد.
استاندار مرکزی در ادامه به طرح شهید سلیمانی هم اشاره‌ای کرد و افزود: اداره کل اوقاف نیز برای ساخت یک مسجد و مدرسه در طرح هشت هزار و ۱۰۰ واحدی اراک متولی شده و جهاد خانه‌سازی در شهرک شهید سلیمانی اراک نیز در حال ساخت مسجد است.
مخلص الائمه به رفع مشکلات متقاضیان طرح شهید سلیمانی که سال گذشته متقاضیان گلایه‌هایی، داشتند، اشاره کرد و گفت: استان مرکزی، اولین استان است که تامین مالی ویژه برای متقاضیانی که دهک پایین هستند و توان مالی برای تکمیل را ندارند در نظر گرفته و موانع موجود نیز به زودی برطرف خواهد شد.
او افزود: طرح مسکونی یاس فراجا که سال‌ها رها و با افزایش قیمت مواجه بود، به شرط صدور سند تسهیلات لازم پرداخت خواهد شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار هم در این نشست برنامه زمانبندی تحویل واحد‌ها در سال ۱۴۰۳ را از مهمترین مصوبات این نشست اعلام کرد و گفت: براساس برنامه زمانبندی تحویل واحدها، دستگاه‌های خدمات رسان از جمله آب، برق و گاز نیز بایستی برنامه ریزی کنند و هزینه‌ها را برآورد کنند تا همزمان با تحویل واحد‌ها خدمات رسانی نیز انجام شود.
اسدی افزود: بنیاد مسکن حدود هزار و ۳۰۰ واحد را در کل استان به جز شهر‌های اراک و ساوه که توسط راه و شهرسازی انجام می‌شود، تحویل دهد.
او گفت: تعدادی از واحد‌ها در حوزه شهر‌های جدید که هشت هزار واحد می‌باشد و بیشتر با رویکرد گروه‌های ساخت است یعنی زمین را آماده و با تحویل به مردم تسهبیلات نیز پرداخت می‌شود و که مردم تعدادی را انتخاب واحد کردند و به مُرور و با واریز وجه توسط مردم تحویل داده خواهد شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار به پروژه دو هزار واحدی ساوه هم اشاره‌ای کرد و افزود: پیش بینی براین است که ظرف یکی دو ماه اینده این واحد‌ها کامل و تحویل متقاضیان شود که البته مردم انتخاب واحد را انجام دادند و با تحویل اسناد بانکی، دفترچه اقساط بگیرند.
در استان مرکزی ۱۴۱ هزار نفر در طرح اقدام ملی مسکن ثبت نام کردند که از این تعداد ۴۰ هزار نفر از متقاضیان واجد شرایط شناسایی شدند. 

دیگر خبرها

  • سالانه ۲۰ میلیون متر مکعب سیلاب در استان سمنان مهار می‌شود
  • ۳۰۰۰ مأموریت و انتقال ۲۰۰۰ بیمار توسط آمبولانس در ایام نوروز
  • کارآفرینی و سرمایه‌گذاری زودبازده در گلخانه ها
  • مشارکت مردم در بهینه‌سازی مصرف انرژی چگونه به جهش تولید و اقتصاد کمک خواهد کرد؟
  • خطر بیخ گوش ماست
  • بازدید روزانه ۲۰۰۰ گردشگر از قوری قلعه روانسر
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در جاسک
  • ۱۰۰ واحد مسکونی برای محرومین خوی ساخته می‌شود
  • تعهد ساخت ۶۱ هزار واحد مسکونی در استان مرکزی
  • برنامه زمانبندی تحویل واحد‌های مسکونی