Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-25@01:49:23 GMT

۱۰۰ نفر از مدیران بهزیستی استعفا کردند

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۶۶۸۰۹

۱۰۰ نفر از مدیران بهزیستی استعفا کردند

رئیس سازمان بهزیستی کشور به بخشنامه‌ای مبنی بر تعارض منافع مدیران بهزیستی اشاره کرد و گفت: ۱۰۰ مدیر بهزیستی که همزمان با پست مدیریتی خود مرکزی را به صورت خصوصی و یا دولتی اداره می‌کردند، از سمت خود استعفا کردند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، وحید قبادی دانا رئیس سازمان بهزیستی کشور در نشست خبری با موضوع تشریح اقدامات انجام شده در خصوص بخشنامه تعارض منافع، که صبح امروز برگزار شد، گفت: حدود ۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ ماه پیش بهزیستی بخشنامه‌ای مبنی تعارض منافع مدیران بهزیستی صادر کرد که همزمان با پست مدیریتی یکی از مراکز را به صورت خصوصی و دولتی اداره می‌کردند.

وی خاطرنشان کرد: این بخشنامه در خصوص ۴۰ هزار مؤسسه دولتی شامل مهد کودک، مراکز مشاوره، مراکز نگهداری شبانه معلولان و سالمندان، مراکز نگهداری بیماران روانی مزمن، مراکز روزانه که حدود هزار و ۳۰۰ مرکز بود.

قبادی دانا با اشاره به اینکه این بخشنامه درخصوص مدیران بازنشسته یا کارشناسان و یا بستگان مدیرانی که مشغول بودند، صادر شد، گفت: بر این اساس مدیران باید بین وظایف اجرایی و اداره مرکز، یکی را انتخاب کنند و مجوزی برای مدیران فعلی همچنین بستگان آن‌ها صادر نخواهد شد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: در این مدت ۲۷۲ نفر از مدیران و کارشناسان سازمان در مراکز مسؤولیت داشتند که ۱۷۲ نفر انصراف دادند، ۳ نفر از مدیران کل استان ۶ نفر معاون استانی، ۳۱ نفر رئیس اداره استان، ۲۶ نفر کارشناس مسؤول، ۱۰۵ نفر کارشناس ناظر بودند و ۱۰۰ نفر از سمت مدیریتی خود استعفا دادند دو نفر مدیرکل استان، ۸ معاون استان، ۱۲ رئیس اداره استان، ۱۹ کارشناس مسؤول و ۵۹ کارشناس ناظر بودند.

وی با تأکید بر اینکه این کار باعث شفافیت در مدیریت باشد و کسانی که مرکز غیردولتی را اداره می‌کنند می‌توانند رقابت خوبی بین مؤسسات دولتی و غیردولتی باشد ابراز داشت: این کار باعث می‌شود آسیبی به جامعه هدف نرسد.

رئیس سازمان بهزیستی افزود: همچنین مرکزی که مدیر دولتی مدیریت آن را برعهده دارد از مواهب لازم استفاده کرده و عملکرد خوبی نخواهد داشت و یا استفاده خاص از یارانه در مراکز خود دارند.

قبادی دانا افزود: در هفته آینده استعفای این افراد صحت‌سنجی می‌شود.

وی درباره مستمری افراد مجهول‌الهویه گفت: برای نگهداری از این افراد ماهانه یک میلیون و ۱۴۰ هزار تومان به مراکز نگهداری پرداخت می‌کند، افزون بر این برای نگهداری ۲۷ هزار معلول ضایع نخاعی، ۵۵۴ هزار تومان حق پرستاری بر روی کارت خانواده شارژ می‌شود.

رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه از هفته آینده برای ۱۰ هزار خانوار دیگر که دارای معلولیت شدید و خیلی شدیدی که وابسته به بستر هستند علاوه بر ۲۷ هزار خانوار حق پرستاری در نظر گرفته میشود و مبلغ ۲۵۰ هزار تومان کمک هزینه پرستاری پرداخت می‌شود، ادامه داد: در حوزه مسکن مددجویان نیز تفاهم نامه‌های خوبی در حال انعقاد است که در دهه فجر اعلام می‌شود.

* به تمام کسانی که دارای معلولیت بوده و کارت معلولیت داشته باشند ۱۰۰ لیتر سوخت تعلق می‌گیرد

قبادی دانا در پاسخ به سؤالی درباره سهمیه‌بندی بنزین گفت: با توجه به اینکه امکان شارژ کارت بنزین سابق برای معلولان وجود نداشت و ما نگران وضعیت معلولان بودیم، برخی معلولان نیز درخصوص کارت سوخت با مشکل مواجه شدند و از همین با رایزنی‌های که انجام دادیم قرار شد برای معلولان ظرف مدت ۱۰ روز کارت سوخت جدید صادر شود در حال حاضر نیز یک هفته از این زمان می‌گذرد.

وی ادامه داد: به تمام کسانی که دارای معلولیت بوده و کارت معلولیت داشته باشند ۱۰۰ لیتر سوخت تعلق می‌گیرد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: درخصوص افراد ناشنوا نیز از گذشته اختلاف‌نظری بین بهزیستی و پلیس راهور وجود داشت که با توجه به اینکه دارای معلولیت جسمی و حرکتی نیستند همان برچسب کفایت می‌کند یا خیر که در این زمینه با پلیس راهور در حال رایزنی هستیم.

وی یادآور شد: طبق آیین نامه تمام کسانی که دارای معلولیت هستند، چنانچه درخواست دهند ما آن را به پلیس ارائه می‌دهیم و پلیس راهور هم مانعی برای انجام کار ندارد مگر در صورتی که یا معلولیت خفیف باشد و خودرو مشکل داشته باشد.

وی همچنین درباره مراکز آسیب‌های اجتماعی که از طرف شهرداری در اختیار سازمان بهزیستی گفت: طی جلسات مختلف ما از شهرداری و استانداری پیگیر این موضوع بودیم و در منطقه ۵ و ۸ دو مرکز در اختیار سازمان بهزیستی قرار گرفت که فضا‌های در اختیار قرار گرفته کافی نیست؛ و ما معتقدیم باید در هر منطقه حداقل یک مرکز در اختیار ما قرار گیرد.

رئیس سازمان بهزیستی درباره گرمخانه‌های شهرداری گفت: این مراکز در اختیار شهرداری است که نسبت به گذشته ظرفیت بهتری ایجاد شده است.

قبادی‌دانا درباره درمان و پذیرش معتادان متجاهر منع پذیرش گفت: مسؤولیت درمان در کشور با وزارت بهداشت است و موضوع درمان معتادان متجاهر منع پذیرش در کمیته درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر مطرح شده است سازمان بهزیستی نیز مسؤولیتی در درمان این افراد ندارد.

قبادی دانا گفت: در شهر‌های کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان شاهد وقوع سیل بودیم و مددجویان سازمان بهزیستی که جزو گروه‌های آسیب‌پذیر هستند در مراکز شبانه‌روزی و روزانه ما آسیب دیدند.

وی افزود: در هفته اول وقوع سیل، بهزیستی میزان آسیب بررسی کرد که شامل مواردی مانند، آب‌گرفتی منزل تخریب ساختمان، آسیب زمین کشاورزی، آسیب وسایل منزل بود.

رئیس سازمان بهزیستی ادامه داد: برای افرادی که در مناطق سیل زده بودند مبالغی به عنوان کمک هزینه سیل در کارت بانکی آن‌ها شارژ شد و در استان هرمزگان به ۸۵۰ خانوار، در منطقه جنوبی کرمان به ۹۵۰ خانوار و به ۵ هزار ۵۰۰ خانوار در روستا‌های ۶ شهرستان چابهار، کنارک، نیکشهر، فنوج، دلگان در مرحله اول این اقدام صورت گرفت که در مرحله دوم نیز ۲ هزار ۷۵۰ خانوار اضافه شدند.

وی کشور افزود: این مبالغ از ۳۵۰ تومان تا یک میلیون تومان است که در کارت بانکی آن‌ها شارژ می‌شود، همچنین ۲ هزار ۷۵۵ خانوار در مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان که در نوبت بودند تا تحت پوشش بهزیستی قرار گیرند، و تحت پوشش قرار گرفتند و کمک‌های مستمر از دی ماه روی کارت بانکی آن‌ها شارژ می‌شود.

قبادی دانا افزود: یک میلیارد تومان برای رفع آسیبی که به مددجویان در مناطق سیل زده وارد شده و هزینه شد و ۲ میلیارد ۷۵۰ میلیون تومان کمک غیر نقدی در سیستان و بلوچستان صورت گرفت.

وی با اشاره به اینکه مددجویان سرپرست خانوار علاوه بر کمک‌های دولت و بنیاد مسکن مبلغ ۱۵ میلیون تومان کمک بلاعوض در منطقه روستایی دریافت می‌کنند که این مبلغ در منطقه شهری ۲۰ میلیون تومان است، گفت: حساب بانکی برای کمک‌های مردمی از رسانه ملی اعلام شد که ۲ میلیارد تومان تا امروز بوده است و به مددجویان بهزیستی که در سیل آسیب دیده‌اند اختصاص پیدا می‌کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان بهزیستی سالمندان معلولان بیمار روانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۶۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه علم و فناوری آنا، محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه دیدارهای سال جدید خود با معاونت‌ها و مراکز سازمان مرکزی، ظهر امروز با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت علمی دیدار و گفت‌وگو کرد.

دکتر طهرانچی در این دیدار با اشاره به اهمیت تحول گفت: مسیر بشر، مسیر تحول است و ما از هر بحثی برای تحول استفاده می‌کنیم. همانطور که خداوند متعال می‌فرماید «كُلِّ شَيْءٍ مَوْعِظَةً»، نظام هستی معلم انسان است و بسیار زیبا موعظه می‌کند.

وی با اشاره به جایگاه مرکز جذب و امور هیئت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: این مرکز قرار است سازمان یادگیرنده را تحقق بخشیده و جلوه‌گر تعالی سازمانی باشد و هوشمندی را القا کند. واقعیت این است که هر فردی با هر سیستمی که زندگی کند، بخشی از تصویر آن خواهد بود و به همین دلیل مناسبات فردی و اجتماعی با یکدیگر مرتبط است. به عنوان مثال؛ کسی که اهل انضباط فردی نباشد، در عرصه اجتماعی هم فرد منضبطی نخواهد بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: ما اگر با دارا بودن سند تحول و تعالی، نسبت به اعضای هیئت علمی خود رفتار هوشمندانه نداشته باشیم، نمی‌توانیم خود را سازمانی یادگیرنده بنامیم. اگر به عنوان سازمان یادگیرنده، رفتار تعالی‎یافته و مناسب نداشته باشیم، چگونه می‌توانیم انتظار داشته باشیم که 45  هزار عضو هیأت علمی و مدرس در کلاس‌ها رفتار متعالی داشته باشند؟

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: واقعیت این است که رضایت شغلی باعث شادابی شغلی شده و شادابی شغلی هم منجر به رشد سازمان خواهد شد. همانطور که در زمستان درختان رشد نمی‌کننده بلکه در بهار شاهد شادابی، طراوت و رشد درختان هستیم. سازمان دانشگاه نیز باید بهار باشد نه زمستان. یکی از ویژگی‌های بهار مراقبت باغبان نسبت به باغ است و باید برای مجموعه خود تدبیر داشته و با درختان زندگی کند.

وی با بیان اینکه مرکز جذب و امور هیئت علمی لبه تماس سازمان دانشگاه با بدنه هیئت علمی است، گفت: فعالیت‌های این مرکز یک امر اداری و مالی نیست؛ بلکه مواجهه سازمان با انسان‌های هوشمند است و این موضوع می‌طلبد که در آن مداقه باشد و عاری از پیچ و خم‌های اداری باشد. در غیر این صورت شادابی از بین می‌رود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان مثالی از فیزیک گفت: نوترون، پروتون و الکترون همه اجسام تشکیل‌دهنده هسته است. جدول مندلیف دارای 114 عنصر است که این عناصر مولکول‌ها را تشکیل داده و مولکول‌ها ترکیبات مختلف در ساختارهای متفاوت ایجاد می‌کنند و ماده درست می‌شود. ماده نسبت به عوامل بیرونی مانند رنگ، میدان مغناطیسی، میدان الکترونیکی، میدان گرانشی، فشار و... تابع پاسخ متفاوتی دارد.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: طبیعت، انسان و سازمان با مفهوم «تابع پاسخ» مواجه است و در سازمان زمانی بروز پیدا می‌کند که تقاضا را پردازش کرده و پاسخ دهیم. در تابع پاسخ، سازمان‌ها از ابزار فناوری استفاده می‌کنند و سوالی که در این رابطه مطرح است، این است که آیا در این روند ما «بر فناوری» هستیم یا «در فناری». برخی فناوری را به محاط گرفتند و به جای آنکه خودشان بر فناوری احاطه داشته باشند، دچار صورت‌گرایی شده و فناوری بر آنها تسلط یافته است. متأسفانه در نظام ارتقای اعضای هیأت علمی نیز به نوعی ماشین (صورت‌گرایی، تعداد مقالات و نمره) حاکم شده است.

وی ادامه داد: همه دانشگاه‌ها معاونت منابع انسانی و مرکز هیئت علمی دارند اما رضایت یا عدم رضایت از کارآمدی آن وابسته به تابع پاسخ است. در دانشگاه آزاد اسلامی می‌خواهیم تابع پاسخ ما نشاط، بالندگی، رشد، رضایت شغلی، احساس افتخار کار در یک سیستم پیشرفته و حفظ کرامت انسانی را به محیط بدهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه مرکز جذب و امور هیأت علمی جایی است که بین انسان و ماشین در رفت و آمد است، گفت: این مرکز ملاحظات انسانی دارد و بزرگ‌مقیاس بوده و دارای ویژگی انسان‌مداری، پیچیدگی، چندوجهی و یک شبکه متصل است. بنابراین در این مرکز با یک فرد برخورد نداریم؛ بلکه فرد در شبکه متصل است. به همین دلیل، این مرکز دانشگاه آزاد اسلامی را در برخورد با اعضای هیأت علمی نمایندگی می‌کند و لبه تماس سازمان به حساب می‌آید. به همین دلیل باید منعطف‌ترین، آراسته‌ترین، باهوش‌ترین و خوش‌خلق‌ترین افراد سازمان که دارای قدرت پاسخگویی هستند، در این مرکز حضور داشته باشند.

وی با اشاره به نظام پاسخگویی به اعضای هیأت علمی گفت: به زودی سامانه رایانامه در اختیار تمامی اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قرار می‌گیرد و هریک از اعضای هیأت علمی به یک فرد در مرکز جذب و امور هیأت علمی متصل خواهد شد و از این طریق امورات خود را پیگیری می‌کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به پروژه مسکن کارکنان و اعضای هیأت علمی این دانشگاه تصریح کرد: تاکنون 24 قطعه زمین با مساحت بیش از هزار هکتار تعیین تکلیف شده اما حل مسئله زمین و مسائل اداری تغییر کاربری و... زمان‌بر است. با این وجود، با جدیتی که در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد، موضوع مسکن در حد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و وزیر مسکن پیگیری می‌شود و دکتر ملکی تبار رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه نیز جلسات مستمری با معاونان وزیر راه و شهرسازی برگزار می‌کند.

وی افزود: همچنین قرار است نمایشگاه دانش بنیان صنعت مسکن برگزار شود تا فعالان این حوزه طرح‌های خود را برای ساخت مسکن دانشگاه آزاد اسلامی ارائه کنند تا در کمترین زمان مراحل طراحی و ساخت پروژه کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی پیش برود.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی
  • پیام رئیس سازمان بهزیستی کشور به مناسبت روز روانشناس
  • هیچ معلولی پشت نوبت مستمری نیست
  • چرا رئیس سازمان آمان استعفا کرد؟ / «آهارون حالیوا»، قربانی قدرت خواهی نتانیاهو/ جمله مهمی که حالیوا در نامه استعفاء خود نوشت
  • دهن‌کجی منطقه آزاد بوشهر به مردم؟!
  • امنیت صددرصدی در مراکز هسته‌ای کشور برقرار است
  • امنیت مراکز هسته‌ای ایران ۱۰۰ درصد برقرار است
  • اوتیسم؛ بیماری ناشناخته و بدون درمان!
  • آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی
  • اوتیسم؛ اختلالی که ناشناخته ماند