Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-20@03:29:15 GMT

تحصیل در آلمان

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۶۷۷۴۵

تحصیل در آلمان

امروزه تحصیل در آلمان به‌ویژه در میان دانشجویان و فارغ‌التحصیلان ایرانی در مقاطع مختلف تحصیلی طرفداران بسیاری پیدا کرده است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام لیگال اپلای، هر ساله دانشجویان بسیاری برای تکمیل مقاطع تحصیلی خود از سرتاسر جهان اقدام به دریافت پذیرش در دانشگاه‌های آلمان و ادامه تحصیل درآلمان می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کشور از صنعتی‌ترین کشورهای جهان می‌باشد و نیاز آن به نیروی کار متخصص سبب شده که توجه افراد زیادی را برای مهاجرت جلب کند.

تحصیل رایگان در آلمان در مقطع کارشناسی

تحصیل در این مقطع دوره‌ای ۴ ساله را شامل می‌شود، برای تحصیل در مقطع کارشناسی در دانشگاه‌های آلمان متقاضی باید دارای مدرک حداقل دیپلم و پیش‌دانشگاهی باشد. چنین فردی باید ابتدا یک دوره‌ی ۱ ساله کالج را در کشور آلمان بگذراند تا بدین ترتیب اجازه ورود به دانشگاه‌های آلمان را کسب کند و همچنین نیاز به مدرک زبان آلمانی (بی ۱) می‌باشد.

تحصیل رایگان در آلمان در مقطع کارشناسی ارشد

طول دوره کارشناسی ارشد در کشور آلمان اصولاً ۲ سال است، برای آن که متقاضی بتواند وارد این دوره شود باید مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه‌های معتبر دریافت کرده باشد و برای گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های طراز اول باید رزومه تحصیلی قوی و شاخصی ارائه کند. در دوره کارشناسی ارشد اکثریت رشته‌ها هم به زبان انگلیسی و هم به زبان آلمانی ارائه می‌شود. برای تحصیل در مقطع ارشد به زبان انگلیسی مدرک آیلتس ۶/۵ به بالا و به زبان آلمانی (بی ۱) یا (بی ۲) از شما خواسته می‌شود.

تحصیل رایگان در مقطع دکتری

طول دوره دکتری در کشور آلمان در اکثریت رشته‌ها ۳ تا ۵ سال است و تحصیل هم به زبان آلمانی و انگلیسی است. متقاضی تحصیل در آلمان باید با اساتید دانشگاه‌های مختلف که در حیطه اقدامات پژوهشی او دارای تخصص می‌باشند ارتباط برقرار کند تا استاد با بررسی رزومه شخص و توانایی‌های او بپذیرد که به‌عنوان سوپروایزر شخص، خود را معرفی می‌کند. اینکه در این مقطع به دانشجو حقوقی تعلق بگیرد به نظر استاد بستگی دارد که معمولاً بورس‌ها در حدود ۱۰۰۰ تا ۳۰۰۰ یورو در ماه می‌باشد. مدرک زبان مورد نیاز در رشته‌های ارائه‌شده به زبان انگلیسی آیلتس ۶/۵ و در رشته‌های به زبان آلمانی (بی ۲) می‌باشد.

هزینه زندگی و اجازه کار دانشجویان در آلمان

شخصی که با ویزای دانشجویی وارد کشور آلمان می‌شود اجازه کار پاره‌وقت دارد که این کارها بیشتر کارهای دانشجویی و کار در شرکت‌های خصوصی می‌باشد و درآمد متوسط این‌گونه کارها ۸ تا ۱۰ یورو در ساعت است.

هزینه زندگی در آلمان به عوامل متعددی وابسته است که از جمله آن ایالت محل زندگی دانشجو، سبک زندگی او اشاره کرد. به‌طورکلی می‌توان گفت هزینه‌های متوسط زندگی یک شخص در کشور آلمان حدوداً  ۷۰۰ تا ۸۰۰ یورو به‌صورت ماهیانه می‌باشد.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تحصیل در المان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۷۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحصیل ۳۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه علم و صنعت

منصور انبیاء٬ رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: دانشگاه علم و صنعت برای تمام دانشجویان خود خوابگاه تامین کرده و در اختیار آن ها قرار داده است.

او بیان کرد: کلنگ زنی زمینی را برای ساخت خوابگاه متاهلی برای ۷۰ زوج دانشجو در داخل دانشگاه انجام شده و کار ساخت این پروژه شروع شده است. این احتمال وجود دارد که تعداد واحدهای خوابگاه متاهلی در حال ساخت افزایش پیدا کند.

انبیاء تاکید کرد: دانشگاه علم و صنعت به دلیل جایگاهش هزینه های بیشتری از سایر مراکز آموزش عالی دارد. تامین هزینه های دانشگاه از طریق درآمدهای اختصاصی انجام می شود. دانشگاه علم و صنعت با گرفتن پروژه های مختلف با صنعت درآمد هایی را کسب می کند.

وی تاکید کرد:دانشگاه علم و صنعت ارتباط خوبی با دانشگاه های هم تراز بین المللی دارد و  معتقدم که جایگاه موضوع دیپلماسی علمی بهتر از گذشته باید باشد.

رئیس دانشگاه علم و صنعت افزود: در حال خاضر ۳۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه علم و صنعت در حال تحصیل هستند و این دانشگاه اولین مرکز آموزش عالی از نظر زیر ساخت های مجازی و الکترونیکی است.

رئیس دانشگاه علم و صنعت ادامه داد: دانشگاه علم و صنعت خوابگاه های خود را باز سازی می کند و خدمات رفاهی بهتری در خصوص تغذیه به دانشجویان ارائه می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • جزئیات پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد در دانشگاه پیام نور + سایت ثبت‌ نام
  • جزییات پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد در دانشگاه پیام نور
  • بررسی ادامه تحصیل از کارشناسی به دکتری علوم آزمایشگاهی در کمیته‌های تخصصی
  • نیمی از دانش‌آموزان مقطع متوسطه به سمت تحصیل در هنرستان رفتند
  • تحصیل هنر در غار افلاطون؛ جستاری از توماس هورلیمان
  • ثبت نام بیش از ۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه زنجان
  • ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان ثبت نام کردند
  • ثبت نام ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان
  • اخذ هزینه از دانشجویان در سنین نامتعارف تحصیل
  • تحصیل ۳۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه علم و صنعت