Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-23@10:41:40 GMT

خسارت ۱۱ هزار میلیاردی سرمازدگی به کشاورزان

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۶۸۰۸۸

خسارت ۱۱ هزار میلیاردی سرمازدگی به کشاورزان

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: عدم اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های مقابله با سرمازدگی سبب شده که سالانه حدود ۱۱ هزار میلیارد تومان به محصولات کشاورزان خسارت وارد شود. ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۲ استانها قزوین نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، معاون باغبانی وزیر جهاد کشاورزی در مراسم تجلیل از کشاورزان نمونه استان قزوین با بیان اینکه سرمازدگی محصولات کشاورزی یکی از بحران‌های مهم این بخش، به ویژه در استان قزوین است، گفت: عدم اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های مقابله با سرمازدگی سبب شده که سالانه حدود 11 هزار میلیارد تومان به محصولات کشاورزان خسارت وارد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدعلی طهماسبی کشت محصولات مناسب و مقاوم به سرما را مهمترین راهکار مقابله با این بحران دانست و افزود:‌ در کنار تغییر ارقام و محصولات قابل کشت، کشاورزان باید از دستگاه‌ها و ماشین‌آلات مقابله با سرمازدگی بهره گیرند که وزارت جهاد کشاورزی برای خرید این دستگاه‌ها به کشاورزان تسهیلات بانکی می‌دهد.

مرکزی| 50 درصد محصولات سردرختی در اثر سرمازدگی کاهش یافت؛ پیگیری جبران خسارت کشاورزان در سازمان مدیریت بحرانهشدار به باغداران و گلخانه داران کهگیلویه و بویراحمد؛ مراقب سرمازدگی باشی

او در ادامه با اشاره به بهره‌وری پایین استفاده از آب و خاک در بخش کشاورزی، یادآور شد: از آنجایی که آب و خاک سرمایه‌های اصلی حوزه کشاورزی به شمار می‌روند، باید تلاش کنیم تا جایی که ممکن است اتلاف آب و فرسایش خاک اتفاق نیفتد تا بتوانیم امنیت غذایی خود را حفظ کنیم و به بیگانگان برای تامین محصولات کشاورزی نیازمند نشویم.

طمهاسبی با تاکید بر ضرورت مکانیزه کردن کشاورزی در تمام نقاط کشور، ادامه داد: باید بکوشیم با استفاده از فناوری‌های مدرن کشاورزی ظرفیت برداشت محصول از زمین‌های کشاورزی را افزایش دهیم و هدررفت آب و فرسایش خاک را کاهش دهیم.

انتهای خبر/ز

R7541/P/S6,63/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۸۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۲۰ میلیاردی باران به زیرساخت‌های برق قشم‌

مدیر برق شهرستان قشم گفت: در نتیجه بارندگی‌های روزهای اخیر ۱۲۰ میلیارد ریال خسارت به زیرساخت‌های برق این شهرستان وارد شد. - اخبار استانها -

اسماعیل سالفی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قشم، اظهار داشت: در بارندگی اخیر بیش از پنج کیلومتر شبکه فشار متوسط و فشار ضعیف ، تاسیسات و تجهیزات توزیع برق در قشم آسیب دید.

وی با بیان اینکه در این بارندگی تلاش بسیاری از سوی نیروهای عملیاتی برای رفع هر چه سریع‌تر خاموشی‌ها در برخی مناطق قشم انجام شد، افزود: بخش عمده قطعی در قشم مربوط به مناطق روستایی بود که ناشی از آسیب شدید باران به تیرهای برق و تجهیزات توزیع بود.

مدیر توزیع برق شهرستان قشم خاطرنشان کرد: در بارندگی اخیر در این شهرستان 120 میلیارد ریال خسارت به زیرساخت‌های توزیع انرژی برق در این جزیره وارد شد.

سالفی شمار مشترکان برق این شرکت را 85 هزار مشترک اعلام کرد و بیان داشت: سرانه مصرف برق در قشم به ازای هر مشترک 16 هزار کیلووات ساعت می‌باشد.

وی با اشاره به تلاش‌های در دست انجام در جهت بهینه‌سازی شبکه‌های توزیع برق در جزیره قشم، گفت: وسعت بالای این جزیره و گستردگی شبکه‌های توزیع، بارندگی‌های شدید، طوفان و دیگر حوادث طبیعی از قبیل تندباد موجب خسارت به شبکه‌های توزیع در طول زمان می‌شوند که ما همه تلاش خود را برای نوسازی این شبکه‌ها انجام می‌دهیم.

مدیر توزیع برق شهرستان قشم تصریح کرد: کارکنان شرکت توزیع برق قشم در بازه‌های زمانی مشخص از شبکه‌های توزیع بازدید کرده و در صورت نیاز آنها را در برنامه ترمیم و اصلاح قرار می‌دهند که این عملیات در سریعترین زمان ممکن و توسط مهندسان و تکنسین‌های متخصص انجام می‌شود.

سالفی با اشاره به پیش‌بینی‌های صورت گرفته مبنی بر افزایش دما در روزهای آینده و با تاکید بر صرفه‌جویی در مصرف برق به منظور پیشگیری از هرگونه خاموشی، گفت: ساعت‌های 11 تا 17 زمان اوج مصرف برق است و از این رو همواره به مشترکان توصیه شده تا استفاده از وسایل پرمصرف برقی مانند اتو، ماشین لباسشویی، دور تند کولرهای آبی و کولرهای گاز را به قبل و یا بعد از این ساعت‌ها موکول کنند.

وی تصریح کرد: برای استفاده از وسایل سرمایشی مانند کولرهای گازی و اسپیلت‌ها نیز تنظیم دمای آسایش یعنی 24 درجه و سرویس به‌موقع آنها می‌تواند در کاهش مصرف برق این دستگاه نقش تاثیرگذاری داشته باشد.

انتهای پیام/7558/

دیگر خبرها

  • خسارت میلیاردی سیل به بخش کشاورزی سیستان‌وبلوچستان
  • سامانه‌ خورشیدی جلوگیری از سرمازدگی درختان ساخته شد
  • خسارت ۲۱۰۰ میلیاردی سیلاب بلوچستان به بخش کشاورزی
  • سیلاب و باران ۲ هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال به کشاورزی قصرقند خسارت زد
  • خسارت میلیاردی به راه‌های جنوب سیستان و بلوچستان
  • خسارت ۱۲۰ میلیاردی باران به زیرساخت‌های برق قشم‌
  • خسارت ۸۷۵ میلیارد ریالی سرمازدگی به محصولات کشاورزی استان همدان
  • خسارت ۸۷۵ میلیارد ریالی سرمازدگی به باغات استان همدان 
  • خسارت ۴۵ هزار میلیارد ریالی حوادث جوی به بخش کشاورزی
  • خسارت میلیاردی سرما به کشاورزان استان همدان