Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، حسن خوشخو در خصوص استقرار مرکز قرنطینه بیماران مشکوک به ابتلاء به ویروس کرونا در فرودگاه امام خمینی (ره) اظهار داشت: مقررات وزارت بهداشت این نیست که مسافر وقتی وارد فرودگاه شد، قرنطینه شود؛ اما اگر وزارت بهداشت و مأموران بهداشت مرزی به مسافری مشکوک شود که ممکن است مبتلا به این ویروس باشد، مستقیماً به بیمارستانی که مشخص شده، منتقل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: احیاناً اگر مشکلی در تسهیلات فوریت‌های پزشکی باشد یا آمبولانس در دسترس نباشد، این بیمار در اتاقی به مدت کوتاه نگهداری می‌شود تا آمبولانس خود را به فرودگاه برساند. از این فضاها در فرودگاه امام خمینی (ره) به اندازه کافی داریم.

معاون بهره برداری فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) ادامه داد: نه در مقررات وزارت بهداشت و نه در مقررات بین المللی در فرودگاه‌ها چیزی به اسم قرنطینه وجود داشته باشد؛ اگر شواهدی دال بر وجود بیماری خاص که احتمال سرایت آن بالاست، وجود داشته باشد، باید بلافاصله به بیمارستان منتقل شود؛ در هیچ جای دنیا این فرد را قرنطینه نمی‌کنند؛ ما هم این کار را نمی‌کنیم.

وی اظهار داشت: ما روزانه ۴ پرواز از مبدأ چین به ایران داریم که از روز نخست فراگیر شدن این بیماری، تمهیداتی برای مقابله با آن اندیشیده ایم و همکاران ما ۲۳ ساعته مستقر شده اند و پروازهای ورودی از چین به صورت ۱۰۰ درصد معاینه می‌شوند که پس از تأیید سلامت آنها، اجازه ورود به کشور به آنها داده می‌شود؛ اگر مورد مشکوکی هم دیده شود، بلافاصله به اورژانس اطلاع می‌دهیم تا مسافر مشکوک به کرونا مستقیماً به بیمارستان منتقل شود.

خوشخو گفت: از مسافران سایر کشورهایی که در آنها گزارشهایی دال بر مشاهده بیماری کرونا وجود دارد نیز به صورت تصادفی نسبت به معاینه مسافران ورودی از این کشورها اقدام می‌کنیم، اما در خصوص مسافران ورودی از چین به صورت خاص و ۱۰۰ درصدی و ۲۴ ساعته، معاینه انجام می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: چین ویروس کرونا فرودگاه امام خمینی ره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۸۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل و طوفان امارات نتیجه بارورسازی ابرها بود؟ + عکس

سیل و طوفان در امارات تردد مسافران در فرودگاه بین‌المللی دبی را با مشکل مواجه کرده است. عده‌ای دلیل بروز این بارندگی سیل‌آسا را دخالت‌های انسانی در بارورسازی ابرها می‌دانند اما دانشمندان تغییرات آب و هوایی را دلیل رویدادهای

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، دبی با پیامدهای باران‌های سیل‌آسای بی‌سابقه‌ای دست‌وپنجه نرم می‌کند که این شهر بیابانی را زیر آب برده است. تصاویر رسانه‌ها نشان می‌دهد که ساکنان برای در امان ماندن از سیل، شب را در ماشین‌های خود گذرانده‌اند. صحنه‌های آشفته‌ای از سرگردانی مسافران در بحبوحه آب‌گرفتگی‌ها نیز در فرودگاه‌ها مشاهده می‌شود.

بیش از ۲۵۹.۵ میلی متر (۱۰.۲ اینچ) باران در روز سه‌شنبه در این کشور بارید که بیشترین میزان از زمان شروع رکوردها در ۷۵ سال پیش است. خبرگزاری دولتی امارات WAM بارندگی‌های روز سه‌شنبه را «یک رخداد آب‌وهوای تاریخی» خواند که از «هر رویدادی که از زمان شروع جمع‌آوری داده‌ها در سال ۱۹۴۹ ثبت شده بود» پیشی گرفت.

در فرودگاه دبی، یکی از شلوغ‌ترین فرودگاه‌های جهان برای سفرهای بین‌المللی، تقریباً همه پروازها به طور مکرر به تأخیر می‌افتد و مسافران به نشانه اعتراض دست و سوت می‌زنند. مسافران هنگام مصاحبه در مورد وضعیت با خبرگزاری‌ها بسیار محتاط عمل می‌کنند زیرا باور دارند که این کشور قوانین سختگیرانه‌ای برای صحبت‌های انتقادی دارد و ممکن است جرم تلقی شود.

زیرساخت‌های امارات اکنون با مشکلات اساسی مواجه شده است و مدارس در دبی تا هفته آینده تعطیل خواهند بود. دولت امارات متحده عربی اعلام کرد که کار از راه دور برای اکثر کارمندان دولت یک روز دیگر تمدید شده است. مقامات تانکرهای خدماتی را به خیابان‌ها و بزرگراه‌ها فرستادند تا آب را تخلیه کنند.

سیل بی‌سابقه این گمانه‌زنی را برانگیخته است که بارور کردن انسانی ابرها (پرواز هواپیماهای کوچک از میان ابرها که مواد شیمیایی را با هدف بارش باران پراکنده می‌کنند) ممکن است در ایجاد سیل نقش داشته باشد. اما کارشناسان گفتند که سیستم‌های طوفانی که این باران را به وجود آوردند از قبل پیش‌بینی شده بودند و بارور شدن ابرها به تنهایی باعث ایجاد چنین سیل‌هایی نمی‌شود.

چندین گزارش به نقل از هواشناسان در مرکز ملی هواشناسی نشان می‌دهد که آنها قبل از بارندگی شش یا هفت پرواز بارورکننده ابرها را انجام داده‌اند. داده‌های ردیابی پرواز که توسط آسوشیتدپرس تجزیه و تحلیل شد نشان داد که یک هواپیمای مرتبط با تلاش‌های بارورسازی امارات متحده عربی روز دوشنبه در سراسر این کشور پرواز کرد.

امارات متحده عربی که برای تأمین آب به شدت به نیروگاه‌های آب شیرین‌کن متکی است، تا حدودی برای افزایش آب‌های زیرزمینی رو به کاهش و محدود خود، بارورسازی ابرها را انجام می‌دهد. دانشمندان همچنین می‌گویند که تغییرات آب و هوایی به طور کلی مسئول طوفان‌های شدید، خشکسالی‌ها، سیل‌ها و آتش‌سوزی‌های جنگلی در سراسر جهان است.

کد خبر 745676

دیگر خبرها

  • وضعیت فرودگاه دبی پس از هجوم مسافران برای ترک این شهر | ویدئو
  • سیل و طوفان امارات نتیجه بارورسازی ابرها بود؟ + عکس
  • کاهش زمان معطلی مسافران خط 7 مترو با افتتاح ایستگاه ورزشگاه تختی
  • معطلی مسافران در خط ۷ مترو کاهش پیدا می‌کند
  • بازدید مشترک و پایش مرکز معاینه فنی خودروهای سبک شهرستان چایپاره
  • کاهش زمان معطلی مسافران خط ۷ مترو با افتتاح ایستگاه ورزشگاه تختی
  • مردم آمریکا در حمایت از غزه ورودی فرودگاه شیکاگو را مسدود کردند + فیلم
  • مردم آمریکا در حمایت از غزه ورودی فرودگاه شیکاگو را مسدود کردند+ فیلم
  • مردم آمریکا در حمایت از غزه ورودی فرودگاه شیکاگو را مسدود کردند
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛ سه شنبه ۲۸ فروردین