Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، علی عماری‌اله یاری، دبیر اتحادیه صادرکنندگان تجهیزات پزشکی، اشاره به مشکلاتی که قاچاق تجهیزات پزشکی برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان این اقلام بوجود آورده، بر ضرورت توزیع نظام‌مند تجهیزات پزشکی تاکید کرد و گفت: توزیع تجهیزات پزشکی، فرایندی است که حلقه‌های متعددی دارد و ضروی است نسبت به بهینه سازی آن، بر اساس تجربیاتی که در دنیا وجود دارد، چاره اندیشی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: خوشبختانه مکانیزم نظام‌مند کردن توزیع تجهیزات پزشکی، موضوعی است که در دنیا تجربه شده و شرکت‌های پخش تجهیزات پزشکی بسیار بزرگ در دنیا وجود دارد که بصورت تخصصی کار می‌کنند.

اله‌یاری افزود: نکته مهم و قابل توجه در این میان آن است که در حوزه تجهیزات پزشکی، گستردگی و طیف مختلفی از دستگاه‌ها و تجهیزات وجود دارد، خصوصا در اقلام مصرفی تنوع بسیار زیاد است و بهمین دلیل باید با یک نگاه تخصصی، بحث بازبینی شبکه توزیع تجهیزات پزشکی را دنبال کرد.

به گفته اله یاری، هرچند الگوی توزیع دارو مزیت‌های بسیار زیادی را برای حوزه سلامت داشته است که قابل تامل و توجه است، ولی نکته اساسی این است که ساختار توزیع تجهیزات پزشکی به مانند دارو نیست و باید ماهیت این بازار در نحوه توزیع آن لحاظ شود.

وی تاکید کرد: اگر شرکت‌های پخش سراسری در حوزه تجهیزات پزشکی بصورت رسمی و شناسنامه‌دار فعالیت کنند، اساس کار به گونه‌ای پایه ریزی خواهد شد که ورودی و خروجی سیستم توزیع کاملا مشخص باشد و این موضوع می‌تواند آثار مفیدی در حوزه برنامه ریزی تامین و نیز جلوگیری از کمبود کالا داشته باشد.

وی اضافه کرد: با حرکت به سمت راه اندازی شرکت‌های توزیع رسمی در حوزه تجهیزات پزشکی، علاوه بر اینکه بحث رصد و ردیابی و اصالت کالا‌ها قابل پیگیری و نظارت بیشتر و دقیق‌تر خواهد شد، حتی در بحث صادرات هم می‌توان از پتانسیل این شرکت‌های پخش برای توسعه صادرات بهره‌برداری کرد.

به گفته وی، اگر شرکت‌های پخش رسمی و سراسری در حوزه تجهیزات پزشکی فعال شوند، مسیر دسترسی تولیدکنندگان داخلی که دور از مرکز هستند به بازار مصرف تسهیل می‌شود و این به معنای آن است که توسعه فعالیت‌های تولیدی در حوزه تجهیزات پزشکی در مناطق محروم و دور از مرکز، رونق پیدا می‌کند.

وی تصریح کرد: شرکت‌های پخش تجهیزات پزشکی باید به صورت تخصصی و مبتنی بر ماهیت هر حوزه کالایی از تجهیزات پزشکی به صورت مستقل بوجود بیاید و این موضوع تفاوت اساسی توزیع تجهیزات پزشکی با حوزه دارو است که برای موفقیت این پروژه باید به آن توجه ویژه کرد.

وی افزود: ضمن اینکه ایجاد شبکه توزیع نظام‌مند در حوزه تجهیزات پزشکی که مشتمل بر شرکت‌های پخش رسمی و شفاف است، باید به گونه‌ای ضابطه‌مند و برنامه ریزی شود که با هماهنگی اصناف و کمک آن‌ها پیاده سازی شود.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پلیس فتا تجهیزات پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۸۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت هوشمند بر زنجیره تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، اسحاق عامری سیاهویی، با بیان اینکه بدون داشتن برنامه ریزی و مدیریت استراتژیک هیچ اقدامی پتانسیل نهایی خود را آشکار نمی‌کند و امروزه با ابزارهای دقیق نرم افزاری شاید بتوان آگاهانه و هوشیارتر از پیش در این مسیر گام نهاد، تصریح کرد: در همین راستا اداره کل تجهیزات پزشکی، ضمن ایجاد سامانه‌ای به منظور برنامه‌ریزی و سیاستگذاری اهداف کلان از جمله نظارت بر ارزهای تخصیصی، موارد مشمول تغییر اولویت ارزی، مابه‌التفاوت اقلام بیمه‌ای و…، تلاش خود را بر نظارت هوشمند بر زنجیره تأمین تجهیزات و ملزومات پزشکی متمرکز کرده است.

وی همچنین با اشاره به ارتباط آنلاین و برخط با تأمین کنندگان و تولیدکنندگان تجهیزات و ملزومات پزشکی این اقدام را ارتباط دوسویه مطمئنی برشمرد که در به ثمر رسیدن اهداف با بهره مندی از خرد جمعی و اجتناب از تصمیم گیری و تصمیم سازی یک سویه پیشگیری می‌کند.

معاون فنی کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه در راستای جلوگیری از بروز کمترین تنش به مراکز درمانی سراسر کشور، کمبود و مشکلات تأمین به صورت مدون رسیدگی و پیگیری می‌شود گفت: یکی از جمله اقدامات مهم اجرایی ما در اداره کل، مدیریت توزیع حواله‌ای و طرح توزیع متناسب و عادلانه اقلام استراتژیک و مهم می‌باشد که موجب اتفاقات مطلوبی در رفع دغدغه بیماران شده است.

وی بیان داشت: نظارت هوشمند که علاوه بر تأکیدات رئیس سازمان غذا و دارو بر آن عملاً یک خواسته و مطالبه جدی از سوی مسئولان تراز اول کشور و در همه بخش‌ها است از جمله برنامه‌های استراتژیک ما هم محسوب می‌شود لذا تدوین شاخص‌های رتبه‌بندی تأمین کنندگان تجهیزات و ملزومات پزشکی و پیاده سازی سامانه به این منظور هم از فعالیت‌های جدی ما است.

عامری در پایان با اذعان بر اینکه مدیریت و برنامه ریزی استراتژیک مفهومی کلان‌تر از اقدامات یاد شده ما دارد که ملهم از قوانین بالادستی است، خاطر نشان کرد: ما برای اینکه در چارچوب وظایف اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی بتوانیم رویکردی مشخص داشته باشیم تمام تلاش خود را در مسیر حرکت به برنامه‌های تعریف شده قرار می‌دهیم.

کد خبر 6080562 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ۴۰۰ میلیارد تومان تجهیزات پزشکی وارد استان شد
  • پارک علم و فناوری سلامت سمنان افتتاح شد
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در بزرگترین نمایشگاه پزشکی آسیا
  • ثبت ۱۲ فرآورده دارویی و ۵۰ تجهیز پزشکی شرکت‌های ایرانی در کنیا
  • حضور دانش‌بنیان‌ها در بزرگترین نمایشگاه پزشکی جنوب شرق آسیا
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در نمایشگاه پزشکی و دارویی جنوب شرق آسیا
  • سرمایه‌گذاری‌های قانونی در حوزه استخراج رمز دارایی حمایت می‌شوند
  • حمایت از سرمایه‎ گذاری‌های قانونی در حوزه استخراج رمزدارایی
  • بالگرد‌ها به کمک شناسایی کشت و توزیع مواد مخدر می‌آیند
  • نظارت هوشمند بر زنجیره تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی