Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@10:14:22 GMT

جهرم یکی از قطب‌های تولید گل نرگس است

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۶۸۷۰۰

ایسنا/فارس مدیر جهادکشاورزی شهرستان جهرم گفت: شهرستان جهرم بی تردید یکی از قطب‌های مهم تولید گل نرگس در استان فارس و حتی کشور محسوب می‌شود.

علی جوکار در گفت و گو با ایسنا گفت: جهرم با داشتن بیش از 300 هکتار نرگس‌زار، از قطب‌های تولید گل نرگس در استان فارس است.

او با بیان این‌که برداشت گل نرگس از ابتدای آبان‌ماه در جهرم آغاز می‌شود، افزود: برداشت این گل زیبا و معطر، حدود 3 ماه طول می‌کشد که اشتغال‌زایی خوبی را فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوکار با اشاره به اینکه عمده‌ترین نرگسزارها در خفر قرار دارد که اخیرا به شهرستان تبدیل شده است، افزود: امسال پیش بینی می شود بیش از 1500 تن گل در این شهرستان تولید شود.

مدیر جهاد کشاورزی جهرم با یادآوری اینکه دومین جشنواه گل نرگس دیماه امسال در خفر برگزار و با استقبال خوبی روبرو شد؛ گفت: تولید گل نرگس از فعالیت‌های بخش کشاورزی محسوب می‌شود که منجر به اشتغالزایی خوبی به شکل مستقیم و غیرمستقیم شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی گل نرگس ایسنا شهرستان جهرم استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۸۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد

فرماندار ملایر گفت: ملایر با ظرفیت بالای خود و دو نشان بین‌المللی و جهانی یک ظرفیت بزرگ برای رونق اقتصاد استان و غرب کشور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، سلمان اسماعیلی امروز _سه شنبه چهارم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ورود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی به حوزه میراث فرهنگی و امور گردشگری سبب رونق اقتصادی و تحقق شعار سال مبنی بر مردمی‎سازی امور می‌شود.

وی افزود: ملایر با ظرفیت بالای خود و دو نشان بین‌المللی و جهانی یک ظرفیت بزرگ برای رونق اقتصاد استان و غرب کشور است.

فرماندار ملایر خاطرنشان کرد: در اطلس سرمایه‌گذاری شهرستان یک مرکز تبادلات اقتصادی جهانی طراحی شده است و قلب این مرکز اقتصاد عرضه صنایع‌دستی ملایر خواهد بود که در کنار این اقدام تقویت آنلاین شاپ ها در سکوهای مجازی بسیار پر اهمیت است.

اسماعیلی اضافه کرد: امیدواریم با توجه به عزم شهرداری ملایر و بودجه‌های تزریق شده ملی و استانی در هفته دولت، سال جاری شاهد افتتاح مجموعه مینی‌ورد به صورت رسمی باشیم.

معصوم علیزاده، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان در این دیدار با اشاره به اینکه در شهرستان ملایر با تدبیر فرماندار پرتلاش و حمایت‌های شهردار شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی هستیم، تصریح کرد: شهرستان ملایر نگین درخشان حوزه گردشگری و صنایع دستی در استان است.

وی اضافه کرد: تلاش داریم ضمن حفاظت و مرمت آثار تاریخی، محوطه تاریخی نوشیجان را در فهرست موقت یونسکو ثبت کنیم تا شاهد حفاظت شایسته‌تری از این بنای به یادگار مانده از عصر مادها داشته باشیم.

کد خبر 747110

دیگر خبرها

  • استفاده از هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی‌های بخش کشاورزی
  • خطیر: چه باشم چه نباشم برای استقلال خوشحالم
  • توقیف دستگاه حفاری غیر مجاز در جهرم
  • تولید بیش از ۱۴ ساعت برنامه رادیویی در مرکز خلیج فارس
  • اقلید ، قطب تولید پیاز استان فارس
  • رقابت بیش از سه هزار داوطلب کنکور سراسری در جهرم
  • هدیه تولد، آزادی زندانی در جهرم
  • رکورد تولید ماهانه صبا فولاد خلیج فارس شکسته شد
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • سوخت تخصیصی بخش کشاورزی جهرم رصد می‌شود