Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اعتمادآنلاین، پژوهشکده خاورمیانه، شمال آفریقا و اروپا در گزارش سالانه خود تحت عنوان شاخص تروریسم جهانی سال 2019 خبر داد کشورهای افغانستان، عراق، نیجریه، سوریه، پاکستان، سومالی، هند، یمن، فیلیپین و جمهوری دموکراتیک کنگو 10 کشور اول تحت تاثیر تروریسم در سال گذشته بودند.

سرگئی ستروبانتس، مدیر این پژوهشکده، طی نشستی مطبوعاتی که در باشگاه خبرنگاران در ابوظبی امارات برگزار شد تاکید کرد این شاخص 163 کشور جهان را از لحاظ قرار گرفتن در معرض تروریسم و آسیب‌های آن رتبه‌بندی و پایش کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در عین حال خبر داد سال 2019 تلفات جانی عملیات تروریستی نسبت به سال 2018 کاهش 15 درصدی یافت، در حالی که 98 کشور توانستند تدابیر امنیتی خود را بهبود بخشند و 40 کشور نیز نسبت به سال قبل از آن، از لحاظ اقدامات تروریستی، شرایط بدتری پیدا کردند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۹۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرفه‌جویی ناشی از تاثیر «پیگیری بیمار» بر شاخص‌های «بستری مجدد» بررسی می‌شود

معاون پرستاری وزارت بهداشت با اشاره به طرحی تحقیقاتی با مرکز تحقیقات بیمه سلامت گفت: هدف از انجام این طرح تحقیقاتی، تعیین میزان صرفه جویی ریالی ناشی از تاثیر مداخله واحدهای آموزش و پیگیری بیمار بر شاخص‌های بستری مجدد، رضایتمندی بیماران و مراجعات غیرضروری به اورژانس بیمارستان است.

به گزارش ایسنا، دکتر عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت در نشست امضای این تفاهم نامه، گفت: افزایش بار بیماری‌های مزمن و صعب العلاج و عدم تبعیت بیماران از درمان پس از ترخیص، از جمله چالش‌های نظام سلامت در ایران است که علاوه بر پیامدهایی نظیر بستری مجدد و مراجعات برنامه ریزی نشده به اورژانس ها، هزینه هنگفتی را به بیمار و نظام سلامت تحمیل می‌کند.

وی افزود: معاونت پرستاری در راستای پاسخ به این نیاز، واحدهای آموزش و پیگیری بیمار را پس از یک دوره طرح آزمایشی، در سال ۱۴۰۱ در بیمارستان های سراسر کشور راه اندازی کرد که در حال حاضر، به پیگیری پس از ترخیص بیماران مبتلا به ۱۱ بیماری مزمن و صعب العلاج می پردازند.

عبادی در خصوص هدف از واگذاری طرح تحقیقاتی به مرکز تحقیقات بیمه سلامت بیان کرد: هدف از انجام این طرح تحقیقاتی، تعیین میزان صرفه جویی ریالی ناشی از تاثیر مداخله واحدهای آموزش و پیگیری بیمار بر شاخص‌های بستری مجدد، رضایتمندی بیماران و مراجعات غیرضروری به اورژانس بیمارستان است.

 وی اظهار امیدواری کرد که با اجرای این طرح، شاهد صرفه جویی قابل توجهی در هزینه‌های پرداختی توسط بیمه‌ها باشیم.

معاون پرستاری وزارت بهداشت امضای این تفاهم‌نامه را گامی مهم در جهت ارتقای کیفیت خدمات پرستاری و بهینه‌سازی نظام سلامت در ایران بر شمرد و گفت: در این تفاهم‌نامه، همکاری در زمینه‌های مختلفی از جمله طراحی و اجرای طرح‌های تحقیقاتی، تبادل اطلاعات و یافته‌های علمی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی و همایش‌های علمی پیش‌بینی شده است.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، این تفاهم نامه با هدف ارتقای کیفیت خدمات پرستاری و بهینه‌سازی نظام سلامت به امضای دکتر عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت و دکتر محمد عفت پناه سرپرست مرکز ملی تحقیقات بیمه سلامت رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افت ۴۹۹۹ واحدی شاخص بورس +نقشه
  • شاخص بورس در سطح دو میلیون و ۲۰۰ هزار واحد ماند
  • کدام کشورها بیشترین میزان جرایم سایبری در جهان را دارند؟ (+ اینفوگرافی)
  • کدام مواد غذایی در زیبایی جنین تاثیر دارد؟ (فیلم)
  • کدام مواد غذایی در زیبایی جنین تاثیر دارد؟
  • شاخص بورس سطح دو میلیون و ۲۰۰ هزار واحد را پس گرفت
  • بازار سهام اروپا تحت تاثیر پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی قرار گرفت؟
  • پیاده روی یا دویدن، کدام برای لاغری و کاهش وزن بهتر است؟
  • صرفه‌جویی ناشی از تاثیر «پیگیری بیمار» بر شاخص‌های «بستری مجدد» بررسی می‌شود
  • تروریستی خواندن لشکر زینبیون به امنیت پاکستان آسیب می‌زند/ از لشکر زینبیون باید تقدیر کرد