Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-25@18:14:44 GMT

علل بی اختیاری ادرار چیست؟

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۶۹۴۰۸

علل بی اختیاری ادرار چیست؟

ایران اکونومیست-متخصص زنان گفت: افزایش سن، تعداد زایمان و حاملگی، نوع نژاد و فشارهای مزمن داخل شکمی از مهم ترین علل بروز بی اختیاری ادرار در زنان است.

سودابه درویش، متخصص زنان و فلوشیپ اختلالات کف لگن در آستانه برگزاری سومین کنگره بین‌المللی چالش‌های بالینی در مامایی ،زنان و نازایی که در روزهای ۱۶ الی ۱۸ بهمن ماه در تهران برپا می‌شود،اظهار داشت؛ شیوع اختلالات کف لگن، 50 درصد زنان بالای 50 سال را درگیر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص زنان به علل بروز بی اختیاری ادراری زنان اشاره کرد و گفت: افزایش سن، تعداد زایمان و حاملگی، نوع نژاد، فشارهای مزمن داخل شکمی و...، از مهم ترین علل بروز بی اختیاری ادراری در زنان است.

درویش به درمان‌های محافظه کارانه یا همان درمان‌های دارویی برای کنترل اختلالات کف لگن و بی اختیاری ادراری اشاره کرد و افزود: درمان نوع شدید این اختلالات، نیاز به جراحی دارد.

متخصص زنان به دو نوع بی اختیاری ادراری استرسی و فوریتی در بیماری‌های اختلالات کف لگن در زنان اشاره کرد و افزود: برای کنترل این عارضه‌ها، درمان‌های جراحی و غیر جراحی وجود دارد که درمان غیر جراحی شامل فیزیوتراپی کف لگن و تزریق بوتاکس داخل مثانه است.

به گفته وی کیفیت زندگی زنان گرفتار بی اختیاری ادراری تحت تاثیر قرار می‌گیرد و باعث می‌شود فعالیت‌های اجتماعی و حضور این قبیل زنان در جامعه کم رنگ و محدود شود.

فارس

برچسب ها: ادرار ، حاملگی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ادرار حاملگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۹۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان «سندروم لی» یک زن ۲۳ ساله

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، برای نخستین بار در کشور زنی ۲۳ ساله که از بدو تولد مبتلا به سندرم لی (اختلالی نورولوژیکی) بود برای کاشت الکترود عمقی مغز در بیمارستان شهدای تجریش جراحی شد.

علیرضا زالی جراح مغز و اعصاب و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره وضعیت کلی بیمار، اظهار کرد: بیمار زنی ۲۳ ساله است که به دلیل ابتلا به "سندرم لی" و مشخصا عوارضی مانند اختلالات حرکتی در اندام‌ها که با درمان‌های متعارف هم بهبود پیدا نکرده بود، به بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کرد و بعد از بررسی کاندیدای جراحی شد.

وی با اشاره به بررسی وضعیت این بیمار توسط همکاران بخش اختلالات حرکتی بیمارستان شهدای تجریش، افزود: بعد از بررسی‌های تیم پزشکی تصمیم بر این شد که الکترود در بخش‌های عمقی مغز این بیمار کار گذاشته شود.

به گفته زالی در این جراحی الکترود تحریک مغز در هسته‌های تالاموس قرار داده شد، با کمک این روش اختلالات و مشکلات مقاوم به دارو درمانی در این بیمار به میزان قابل توجهی کنترل می‌شود.

استاد تمام و رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره سندرم لی توضیحاتی داد و گفت: این سندرم نوع بیماری نادر ژنتیکی است که فرد از همان بدو تولد به آن مبتلاست، عمده مشکلات در این بیماران مربوط به بخش میتوکندری یعنی بخش کارخانه درون سلول مغز است.

وی افزود: انواع بیماری‌ها شامل اختلالات عصبی، کاهش شنوایی، مشکلاتی در قوای عقلانی و ضریب هوشی، اختلالات چشمی و مشکلات قلبی، عروقی و تنفسی از جمله عوارض مبتلایان به سندرم لی است.

زالی با اشاره به اینکه نخستین جراحی سندرم لی در کشور توسط متخصصان بیمارستان شهدای تجریش انجام شده است، اظهار کرد: خوشبختانه بیماری که تحت عمل جراحی درمان سندرم لی قرار گرفت، از طول عمر بالاتری در بین مبتلایان برخوردار است.

وی یادآور شد: اولین جراحی سندرم لی در دنیا توسط متخصصان جراحی اعصاب دانشگاه اکلاهما در ایالت اکلاهما آمریکا در بیماری ۱۸ ساله انجام شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مواد غذایی شگفت انگیزی که بوی بد یا عجیب و غریبی به ادرارتان می‌بخشند
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان «سندروم لی» یک زن ۲۳ ساله
  • عفونت‌های ادراری و پروستات از جمله بیماری‌های شایع
  • کوچک‌ترین ایمپلنتی که با تحریک مغز اختلالات عصبی را درمان می‌کند
  • افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی 
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین
  • برپایی کنفرانس آندومتریوز (نابه‌جایی آستر رحم) در بیمارستان امام سجاد(ع)