Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مریم بیدخام در جلسه کارگروه تخصصی، فرهنگی و اجتماعی استان که روز یکشنبه در سالن جلسات استانداری برگزار شد اظهار داشت: شادی و نشاط نقش مهمی در تأمین و ارتقای سلامت فرد و جامعه دارد و می‌تواند در کنار حس خرسندی، امید و اعتماد توسعه دهنده رشد و رفاه اجتماعی باشد.

بیدخام با اشاره به ضرورت تقویت نشاط در جامعه افزود: با برنامه ریزی و جلب مشارکت دستگاه‌های مختلف و حضور مردم می‌توان زمینه ایجاد نشاط و شادابی در جامعه را فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: با تبیین کلیات برنامه‌های ارتقای نشاط اجتماعی ابلاغی از سازمان‌های اجتماعی کشور با بیش از ۲۰ عنوان برنامه شرح وظایف دستگاه‌های مسئول مشخص شده و از دستگاه‌ها انتظار می‌رود این برنامه‌ها فقط بر روی کاغذ نباشد و مدیران نسبت به اجرای برنامه‌های نشاط بخش در بین آحاد مردم تلاش کنند.

دبیر کارگروه تخصصی فرهنگی و اجتماعی استان یادآور شد: این برنامه‌ها بایستی مبتنی بر احکام و شئونات اسلامی بوده و با استفاده از ظرفیت‌ها و فرهنگ بومی و محلی انجام پذیرد.

وی گفت: با اجرای این برنامه‌ها می‌توان به ارتقای سرمایه اجتماعی، تقویت روحیه مشارکت پذیری و تقویت سطح رضایتمندی عمومی کمک کرد.

بیدخام تصریح کرد: برنامه‌های نشاط آفرین بایستی در چارچوب موازین شرعی و اخلاقی اجرا و شئونات اسلامی در آن لحاظ شود که در این راستا توجه به فرهنگ بومی و محلی در اجرای این برنامه‌ها ضروری است.

وی اظهار داشت: با ایجاد بانک اطلاعاتی جامع از مناسبت‌ها، آئین‌ها و آداب و رسوم محلی در استان تلاش می‌کنیم تا با توجه به ظرفیت‌های محلی به ارتقا نشاط اجتماعی کمک شود.

بیدخام یادآور شد: زندگی شاد و با نشاط از مهم‌ترین نعمت‌های الهی است و امروزه بیش از هر زمان دیگری جامعه نیازمند شادی و شادمانی است و در صورت بی تجهی به این مسئله، آسیب‌های زیادی خواهیم دید.

وی اظهار داشت: ایجاد ایستگاه‌های غذای خیابانی با استفاده از اتومبیل‌های رستوران شکل، راه اندازی پارک هنرمندان با هدف ایجاد تفرجگاه فرهنگی، اجرای مسابقات ورزشی در محلات حاشیه نشین استان، نذر سلامت منجی و ساماندهی نذورات و خیریه‌ها، جشن پیوندهای با دوام با حضور زوج‌های سالمندی که حداقل ۴۰ سال از ازدواجشان می‌گذرد، کارناوال اتومبیل‌های قدیمی، نقالی و پرده خوانی، نور و آهنگ دفاع مقدس در دهه مبارکه فجر، موزه گردانی و نمایش مجموعه‌های خصوصی از برنامه‌های پیش بینمی شده است.

بیدخام گفت: انتقال پیام‌های نشاط و امید بر روی بیلبوردهای شهری، جشن هدایای مهربانی و جمع آوری و توزیع لوازم خانگی و البسه برای بهره‌مندی نیازمندان، تجلیل از هنرمندان و مشاهیر بومی، راه اندازی باشگاه سالمندان، راه اندازی گذر فرهنگ هنر و تاریخ، ایجاد شکوفه زارهای فصلی در بلوارها و فضاهای سبز، اجرای برنامه‌های شاد در محلات و رنگ پردازی شهرها و مبلمان شهری در برنامه‌ها پیش بینی شده است.

کد خبر 4835985

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری قزوین نشاط اجتماعی بارش برف بوشهر دهه فجر سیل سیستان و بلوچستان گرگان تعطیلی مدارس شهرکرد قزوین ایلام شیراز انتخابات 98 خطبه های نماز جمعه قاسم سلیمانی بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۲۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آسیب‌های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در آیین اختتامیه مسابقه‌های فرهنگی و قرآنی مسطورا شهرستان خواف گفت: پیشگیری مقدم بر درمان است و برای کاهش و یا رفع تبعات آسیب‌های اجتماعی باید هزینه‌های زیادی از بیت المال و بخش‌های مختلف صرف شود ولی با افزایش انس و الفت مردم و خانواده‌ها با قرآن می‌توان با هزینه‌های بسیار کمتر از این آسیب‌ها پیشگیری کرد. حجت الاسلام هادی صاحبقرآنی افزود: طرح ملی «زندگی با آیه ها» با عنوان «مسطورا» در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری با هدف اقامه جهاد تبیین قرآنی، گفتمان‌سازی و تبدیل مفاهیم منتخب قرآنی به مسلمان فکری و رایج‌ترین افکار مشترک بین همه قشر‌های مردم از سال گذشته در سطح کشور و خراسان رضوی آغاز شده و به مدت سه سال در حال اجرا است. وی افزود: طرح مسطورا یعنی سطر به سطر زندگی با آیه‌های قرآنی، به گونه‌ای که آیه‌های قرآن به گفتمان عمومی در جامعه تبدیل شود. در پایان مسابقه‌های فرهنگی و قرآنی مسطورا در خواف که به همت اداره تبلیغات اسلامی و با مشارکت شرکت اپال پارسیان سنگان برگزار شد از ۶۰ نفر از شرکت کنندگان و قاریان برتر با اهدای هدایایی تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • ایجاد نشاط اجتماعی در جوامع محلی با برگزاری مسابقات ورزشی
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • لزوم توجه به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی در تهران
  • کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • اجرای برنامه‌ آموزشی برای دانش آموزان روستای ذغالچال ساری
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • کاهش آسیب‌ های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • رئیسی: پیشرفت‌های نیروهای مسلح تحت مدیریت عالی رهبر انقلاب موجب ایجاد امنیت، اقتدار و امید برای مردم و کشور شده است
  • ازدواج، آسیب‌ها و راه‌حل‌ها در دانشگاه آزاد یاسوج برگزار شد