Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - حجت الاسلام و المسلمین شهریاری تأکید کرد: سونامی اطلاعات و ارتباطات امروزه باعث شده است جنگ نرم بسیار سخت و پیچیده تر شود.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از  روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، جمعی از فعالان بسیج رسانه ای کشور عصر روز یکشنبه با حجت الاسلام و المسلمین «حمید شهریاری» دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی دیدار و پیرامون اهمیت رسانه در دنیا بحث و گفت‌وگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت الاسلام و المسلمین شهریاری در این دیدار طی سخنانی، اظهار داشت: حضرت امام(ره)  یک اعجوبه تاریخی بود که نمونه و نظیر نداشت. خصوصیت اصلی ایشان که موجب شد ایشان به یک چهره برجسته جهانی در تاریخ معاصر و همین طور در طول تاریخ اسلام تبدیل شود، حس معیت الهی بود.
وی افزود: حضرت امام (ره) عارفی بودند که حضور خدا را در خود احساس می‌کردند و همین باعث شده بود که ایشان از هیچ کس نمی ترسیدند و لذا این حس به دیگران هم منتقل می‌شد.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه سردار سلیمانی چگونه و کجا شهید شد، گفت: در دنیای ما مفهوم مرزها در جنگ سخت تغییر کرده است و به همین علت مرزهای ما به معنای واقعی اش همه جایی است و می‌توان گفت که امروزه ما با مرزهای جدیدی روبه‌رو هستم.
حجت الاسلام و المسلمین شهریاری با تأکید بر این مطلب که سونامی اطلاعات و ارتباطات امروزه باعث شده است جنگ نرم بسیار سخت و پیچیده تر شود، بیان داشت: چون مفهوم مرز در دنیا جابجا شده است رسانه ها سبب شده اند که انسان ها همزمان با هم در ارتباط بوده و بتوانند تمامی اخبار دنیا را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.
وی با بیان اینکه آن زمان که ما رسانه های ارتباط جمعی را وارد ایران کردیم توانستیم پیام بیداری اسلامی امام را به جهانیان صادر کنیم، بیان داشت: ما در فضایی زندگی می‌کنیم که رسانه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، بر همین اساس با قطعیت می توان گفت اگر حکومتی بخواهد پایدار باشد باید بر رسانه حکومت کند و حکومت ها باید با رسانه ها هم افزایی داشته باشند.
در ابتدای این نشست "مسعود بصیری"، رئیس سازمان بسیج رسانه‌ای کشور با اشاره به اینکه مسئولان بسیجی رسانه در 31 استان کشور مستقر است، گفت: بالغ بر 180 کانون و دفتر انجمن رسانه‌ای مختلف در استان های گوناگون وجود دارد که نزدیک به 12 هزار نفر عضو بسیج رسانه هستند.
 وی ادامه داد: بیشتر کار ما همدلی و هم افزایی قلوب مسلمین در زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران است و لذا  بسیج رسانه ظرفیت توزیع اخبار رو دارا است.
مسعود بصیری با اشاره به اینکه مهمترین وظیفه ما شناساندن دشمن به جامعه است گفت: در همین رابطه ما با ائمه جمعه استان ها، صدا و سیمای تهران و مراکز استان‌ها ارتباط تنگاتنگی داریم و از تمامی ظرفیت های موجود برای رسیدن به این هدف بزرگ خود استفاده می کنیم.
رئیس سازمان بسیج رسانه ای کل کشور با اشاره به برگزاری پنجمین دوره جشنواره ابوذر اظهار داشت: بالغ بر 15 هزار اثر به این جشنواره ارسال شده بود که این جشنواره در تمامی استان‌های برگزار می‌شود و افراد برتر حوزه استانی به تهران معرفی شده و در نهایت از آنان تقدیر و تشکر به عمل می آید.
بصیری تاکید کرد: همدلی و هم افزایی یکی از شعارهای این مجموعه است و همه کسانی که قلبشان برای جمهوری اسلامی ایران می تپد و از پیروزی های انقلاب اسلامی خوشحال می شوند از نظر ما بسیجی‌اند.
"علی بیگی"،مسئول بسیج رسانه استان سیستان و بلوچستان در ادامه به اقدامات صورت گرفته در این استان اشاره کرد و گفت: برگزاری جشنواره ابوذر، ایجاد بخش وحدت آفرین در این جشنواره، جشنواره تروریسم و مبارزه با فرقه گرایی، ایجاد خانه مطبوعات، برگزاری کلاس های سواد رسانه ای، تولید مشترکات رسانه ای، شناساندن و معرفی شهدای اهل سنت و برگزاری کمپین هایی علیه عربستان سعودی را می توان از مجموعه اقدامات بسیج رسانه سیستان و بلوچستان نام برد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۳۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد

به گزارش خبرنگار مهر، سجاد صدیقی شامگاه چهارشنبه در نشست تبیینی مسؤولان کانون‌های بسیج فرهنگیان استان کردستان با بیان اینکه بسیجی باید اقتضائات آن را رعایت نماید، بسیج فرهنگیان را توده معلمان عنوان کرد و گفت: ما از حقیقت بسیج خیلی فاصله گرفته‌ایم و باید به این باور برسیم که توده‌های بسیج این انقلاب را حفظ کرده‌اند.

صدیقی کارهای مهم انجام شده در کشور را بر پایه تلاش عموم مردم توصیف کرد و گفت: باید قدری جدی‌تر به مسأله بسیج نگاه کنیم.

وی افتخار امام و رهبری را بسیجی بودن دانست و آن را نصب‌العین عموم مردم عنوان کرد.

مسؤول سازمان بسیج فرهنگیان کشور با ورود به حوزه بسیج فرهنگیان و بیان اینکه باید بسیج نسبت خود را با مسائل مشخص کند، اظهار کرد: مسأله ما مطالبات محوری رهبری در خصوص فرهنگیان است.

صدیقی، این مطالبه را خواسته هرساله رهبری عنوان کرد و گفت: انقلاب در تعلیم و تربیت، محور اساسی خواسته رهبری است.

تحول در آموزش و پرورش باید از ریشه اتفاق بیفتد

وی با طرح این سوال که آیا طراحی ما در سازمان بسیج فرهنگیان هم‌سو با دغدغه رهبری است، عنوان کرد: تحول در آموزش و پرورش باید از ریشه اتفاق بیفتد.

وی شناسایی میدان کار را ابتدایی‌ترین کار در حل مسأله تحول دانست و با خاطرنشان کردن داستان سند ۲۰۳۰ گفت: طرح‌های عملیاتی دشمنان تعلیم و تربیت باید تبیین شود.

این مقام مسؤول در سازمان بسیج فرهنگیان با یادآوری موضع رهبری در خصوص سند ۲۰۳۰، حساسیت ایشان را نشان از اهمیت موضوع بیان کرد و گفت: در سال‌های اخیر تلاش ویژه‌ای در اجرای سند تحول بنیادین به انجام نرسیده است.

مسؤول سازمان بسیج فرهنگیان، مأموریت بسیج فرهنگیان را پاسخ به دغدغه رهبری دانست و با بیان اینکه بسیج باید قاعده بد مانع در برابر تحول را بر هم بزند، عنوان کرد: موضع‌گیری بسیج فرهنگیان در برابر کج‌روی‌های دولت در آموزش و پرورش باید بدون اغماض باشد.

بسیج فرهنگیان مأموریت‌های خود را در آموزش و پرورش مساله محور کند

صدیقی با بیان اینکه بسیج فرهنگیان باید شانه‌های خود را زیر بار مسؤولیت آموزش و پرورش ببرد، تلاش این توده را در راستای تحول در آموزش و پرورش ضروری خواند و گفت: این قشر باید مأموریت‌های خود در آموزش و پرورش را مسأله‌محور نماید.

وی با اشاره به موضوع جذب در آموزش و پرورش و تحولات رقم خورده در این زمینه، آن را محصول تلاش انقلابی فرهنگیان جوان بسیجی عنوان کرد و گفت: ریل جذب آموزش و پرورش بعد از ۸۰ سال توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرمایش رهبری در خصوص جنگ در عرصه تعلیم و تربیت، جذب در بسیج فرهنگیان را از مهم‌ترین فعالیت در این سازمان عنوان کرد و اظهار داشت: عمق نفوذ انقلاب اسلامی از این طریق باید در مسأله‌ها صورت گیرد.

مسؤول سازمان بسیج فرهنگیان مکانیزم تربیت نسل توسط دشمن را قاعده‌ای باطل دانست که باید به دست انقلابی‌ها از بین برود و افزود: اصل بازی دشمن باید به هم زده شود و در غیر این صورت نتیجه مؤثری به دست نمی‌آید.

صدیقی در ادامه سخنان خود در خصوص عملکرد دشمن، موجودیت دشمن را خط قرمز او عنوان کرد و با بیان اینکه در این عرصه اگر کسی بخواهد با او مقابله کند، طرف مقابل را حذف می‌کند، اظهار داشت: بر هم زدن قاعده دشمن در عرصه تعلیم و تربیت لازم و ضروری است.

وی افزود: بسیج فرهنگیان باید آمادگی لازم را برای پیاده‌کردن موضوع تقابل با نقشه دشمن در تعلیم و تربیت را به دست آورد.
صدیقی پایه اساسی هویت بسیج را مردم و حضور آنان دانست و گفت: باید مکانیزم‌ها را برای حضور گسترده و عملی مردم فراهم نمائیم.

وی در پایان سخنان خود وجود نیروهای دغدغه‌مند در بسیج فرهنگیان را منبع انسانی ارزشمندی برای کمک به تحول در آموزش و پرورش عنوان کرد و اظهار داشت: پیدا کردن جوانان فعال و سپردن مسؤولیت به آنان لازم و ضروری است.

کد خبر 6088274

دیگر خبرها

  • ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد
  • معرفی برگزیدگان جشنواره آب و رسانه در سمنان
  • بی‌سابقه، تحقیرکننده و تغییر دهنده محاسبات
  • قانون نانوشته!
  • انتصاب دبیر بیست و دومین جشنواره ملی رسانه‌های ایران
  • دبیر بیست‌ودومین جشنواره ملی رسانه منصوب شد
  • نقش مهم سپاه در امنیت منطقه مهم است/ میدان‎داری برای خدمت به مردم
  • نقش مهم سپاه در امنیت منطقه مهم است/ میدانداری برای خدمت به مردم
  • همایش فصلی اوج هنر برگزار شد
  • دبیر بیست‌ودومین جشنواره ملی رسانه‌های ایران منصوب شد