Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-25@16:21:59 GMT

عوارض خطرناک نصف کردن قرص‌ها

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۷۴۷۸۵

عوارض خطرناک نصف کردن قرص‌ها

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، قرص‌ها در دوزها و اندازه های گوناگونی ساخته می‌شوند که برخی از افراد برای راحت بلعیدن آن‌ها بدون مجوز پزشک اقدام به نصف کردن قرص می‌کنند که این امر می تواند تاثیرگذاری این داروها را کم کند و مشکلات جدی را برای فرد به وجود آورد.

عوارض نصف کردن داروهای قلبی

نصف کردن داروهایی مانند: داروهای قلبی بدون مجوز پزشک موجب نامنظمی ریتم ضربان قلب شده و می تواند عوارض جدی را برای بدن به همراه داشته باشد و در بعضی مواقع باعث بی‌تاثیری داروهای قلبی بر بدن ‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته ناگفته نماند که نصف کردن داروهای قلبی و بلعیدن آن‌ها می تواند مشکلات جدی را برای سیستم گوارشی به خصوص معده به وجود آورد.

بیشتر بخوانید: چرا نباید قرص را با نوشابه خورد؟

عوارض نصف کردن قرص‌های روحی و روانی

یکی دیگر از داروهایی که با نصف کردن آسیب شدیدی به بدن می‌رساند و عوارض خطرناکی دارد، داروهای اختلالات روحی و روانی است که این کار اختلالات۲ قطبی را در پی دارد و می تواند آرامش بیمار را به طور کلی بر هم زند.

بروز حساسیت‌های‌ پوستی ارمغان نصف کردن قرص‌ها

از عوارض نصف کردن قرص‌ها می‌توان به حساسیت‌های پوستی اشاره کرد. هنگامی که قرص‌ها را نصف می‌کنیم، ذرات ریز تشکیل دهنده قرص‌ها در هوا منتشر شده و ممکن است با پوست تماس برقرار ‌کند که همین امر باعث التهابات و حساسیت‌های پوستی می‌شود. به گفته متخصصان افرادی که نصف مسکن‌های فاقد خط را مصرف می‌کنند دوز کامل مسکن‌ها به بدنشان نمی‌رسد.

بیشتر بخوانید:  تاثیر عوامل ژنتیکی بر اثربخشی دارو‌ها/ رضایی: ۲۷۰ دارو فارما کوژنتیک دارای تایید FDA است.

داروها را باید با آب ولرم استفاده کرد و استفاده از آب بسیار سرد و یا آب گرم به علت آسیب رساندن به دستگاه گوارشی یا  بالا بردن چربی کبد مناسب نیست.

توصیه می‌شود، افراد پس از مصرف داروها به طور جدی از غذاهایی که فلفل و ادویه فراوانی دارند و همچنین انجام فعالیت‌های بدنی شدید اجتناب کنند تا داروها بتوانند تاثیر زیادی بر بدن داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مشکلات گوارشی بیماری قلبی حساسیت پوستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۴۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای سمی که به راحتی می‌توان از تولیدش جلوگیری کرد

در یک آزمایش اجتماعی از مردم خواسته شد تا نام ماده‌ای خطرناک را حدس بزنند که به راحتی می‌توان از تولید آن جلوگیری کرد. هر میلی‌گرم از این ماده می‌تواند عامل ۱۱۸ نوع بیماری خطرناک از جمله سرطان باشد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • داروهای غیر آنتی‌بیوتیک باکتری‌ها را از بین می‌برند
  • پلمب یک واحد عطاری به دلیل عرضه داروهای مخدر در آبسرد
  • ماده‌ای سمی که به راحتی می‌توان از تولیدش جلوگیری کرد
  • داروی اوزمپیک شخصیت افراد را تغییر می‌دهد؟
  • استطاعت ۹۸ درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد
  • متفورمین و سرماخوردگی بزرگسالان پرمصرف‌ترین داروهای کشور
  • درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟
  • سندرم درس (DRESS) چیست؟ / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟
  • مسکن مجاز در دوران بارداری
  • برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!