Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر -گروه استان‌ها: سه شهرستان بدره، سیروان و ملکشاهی از جمله مناطق محروم استان به لحاظ داشتن پزشک متخصص هستند، سه شهرستانی که مردم این مناطق برای خدمات درمانی به مرکز استان بیشتر مراجعه می‌کنند.

سالهاست از کمبود پزشک متخصص در این شهرستان‌های می‌گذرد ولی هنوز این مشکل به خوبی در این سه شهرستان تازه تأسیس حل نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر نبود پزشک متخصص، نبود امکانات بهداشتی و درمانی از دیگر مشکلات این سه شهرستان است که وعده‌های سال‌های گذشته مسئولان برای حل آن محقق نشده است.

ملکشاهی در انتظار امکانات و بیمارستان

شهرستان ملکشاهی جزو محروم‌ترین مناطق استان در بخش بهداشتی و پزشکی است چراکه یک درمانگاه متروکه سهم این شهرستان در بخش بهداشت و درمان است.

هنوز بعد از شش سال بیمارستان ۳۲ تختخوابی این شهرستان تکمیل نشده است و مردم همچنان در حسرت یک بیمارستان مجهز هستند.

یکی از شهروندان ملکشاهی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این شهرستان تقریباً هیچ امکانات بهداشت و درمانی ندارد و مردم برای یک مریضی ساده هم مجبور به مراجعه به مرکز استان هستند.

علی اکبر لارتی عنوان کرد: دستگاه‌های پزشکی سونوگرافی، رادیولوژی و…در این شهرستان وجود ندارد و مردم برای نیازهای درمانی خود به مرکز استان مراجعه می‌کنند.

وی افزود: پزشک متخصص هفته‌ای یک بار به این شهرستان سرکشی می‌کند که اصلاً کافی نیست، از مسئولان انتظار داریم هرچه سریع‌تر بیمارستان این شهرستان را تکمیل کنند.

توجه ویژه به شهرستان‌های تازه تأسیس از اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: به شهرستان‌های تازه تأسیس استان شامل بدره، سیروان و ملکشاهی، به واسطه عدم وجود بیمارستان در این مناطق سعی نموده‌ایم که توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

محمد کریمیان اظهار داشت: در سفری که به همراه جمعی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی از شهرستان بدره، ملکشاهی و سیروان داشته‌ای، زیرساخت‌های بهداشتی درمانی این شهرستان‌ها مورد بازدید ارزیابی قرار گرفته و مشکلات و نارسایی‌های آنان توسط مسئولان احصاء شده است.

وی افزود: یکی از مطالبات بحق مردم این شهرستان‌ها، حضور متخصصان برای خدمات تخصصی بود که در این راستا امسال تصمیم گرفته‌ایم که برای شهرستانهای بدره، سیروان و ملکشاهی که فاقد بیمارستان هستند، برای اولین بار متخصصین رشته‌های مختلف در این شهرستانها مستقر می‌شوند و به مردم خدمات دهی خواهند کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ابراز داشت: برای اولین بار نیز در شهرستان بدره متخصص اطفال، متخصص داخلی، متخصص روانپزشکی، متخصص قلب و متخصص رادیولوژی و سونوگرافی اختصاص یافته است.

تجهیز شهرستان‌های تازه تأسیس به تجهیزات پزشکی

وی تصریح کرد: کمبودهایی در سطح شهرستان از جمله تجهیزات پزشکی و درمانی شامل دستگاه‌های تشخیصی سونوگرافی و اکوکاردیوگرافی برای استفاده متخصصان در رشته‌های مختلف مشهود بوده که خوشبختانه با رایزنی‌هایی در سطح وزارت بهداشت؛ توانسته‌ایم آنان را خریداری کنیم.

کریمیان در ادامه این بحث گفت: این دستگاه‌ها برای شهرستانهای بدره، سیروان و ملکشاهی که فاقد بیمارستان هستند، در اختیار شبکه‌های بهداشت مربوطه قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ابراز کرد: یکی از مطالبات مردمی در شهرستان‌های تازه تأسیس استان، مبحث احداث بیمارستان‌های محلی بوده که از سوی دولت در این رابطه برای احداث آن قول‌های مساعدی داد شده است.

وی عنوان کر: اگرچه احداث این پروژه‌ها به دلیل مشکلات اعتباری متوقف شده، اما با پیگیری‌های به عمل آمده توانسته‌ایم قول مساعد مجدد مسئولان را برای احداث آنان اخذ کنیم و در صورت وجود زمین برای احداث آنان سعی خواهیم کرد که در سفر ریاست محترم جمهوری به استان این مطالبه به حق مردم شهرستان‌های بدره، سیروان و ملکشاهی تحقق یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام یادآور شد: یکی از روستاهای شهرستان بدره به نام روستای گله‌دار فاقد خانه بهداشت اختصاصی است و به صورت اجاره‌ای فعالیت می‌کند لذا اگر از سوی مردم شریف این روستا زمین جهت احداث خانه بهداشت در اختیار دانشگاه قرار گیرد، عملیات احداث یک خانه بهداشت مناسب و درخور شأن و منزلت آنان را آغاز خواهیم کرد.

آنچه که امروز مطالبه مردم شهرستان‌های بدره، سیروان و ملکشاهی است وجود امکانات، احداث یک بیمارستان مجهز و استقرار پزشک متخصص است.

متأسفانه طی این سال‌ها مردم این شهرستان علاوه بر هزینه‌های پزشکی باید هزینه‌های زیادی برای رفت و آمدها به مرکز استان پرداخت کنند تا از امکانات درمانی استفاده کنند.

سالهاست رنج درمانی با مسافت‌های طولانی بیشتر شده است، گاهی اوقات نبود امکانات باعث می‌شود مردم شبانه در جاده‌های پر پیچ خم راهی مرکز استان شود که خطری مضاعف است.

نبود خدمات تخصصی، نبود دستگاه سی تی اسکن، آزمایشگاه مجهز از مشکلات بزرگ دیگر این سه شهرستان است که مردم انتظار دارند مسئولان به این مسئله توجه کنند.

کد خبر 4836118

منبع: مهر

کلیدواژه: پزشک متخصص ایلام دانشگاه های علوم پزشکی بارش برف دهه فجر بوشهر سیل سیستان و بلوچستان تعطیلی مدارس گرگان قزوین شهرکرد ایلام شیراز انتخابات 98 خطبه های نماز جمعه قاسم سلیمانی بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۶۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی چقدر در پزشکی قابل اعتماد است؟

به گزارش خبرنگار علم و فناوری ایسکانیوز؛ به گفته اداره ملی آمار بریتانیا،‌ تقریبا یک سوم (۳۱ درصد) از آمریکایی‌ها امیدوارند که هوش مصنوعی بتواند دسترسی آنها را به مراقبت‌های بهداشتی بهبود بخشد. این در حالی است که هوش مصنوعی به لطف توانایی‌های بی‌بدیلش در تشخیص الگو -مثل اسکن اشعه ایکس- نقش بزرگی در تشخیص بیماری‌ها ایفا کرده و از این رو، دولت آمریکا میلیون‌ها دلار روی این فناوری برای خدمات ملی سلامت سرمایه‌گذاری کرده است. اما سوالی که در اینجا مطرح می‌شود این است که آیا واقعا می‌توان برای پاسخ به سوالات پزشکی به یک مدل بزرگ زبان (LLM) مثل ChatGPT اتکا کنیم؟

تحقیقات قبلی نشان داده است که تا ۳۹/۵ درصد از متخصصان و پزشکان امیدوارند که به زودی بتوانند از مدل‌های بزرگ زبان برای تصمیم‌گیری‌های پزشکی خود استفاده کنند، اما از سوی دیگر، تحقیقات جدید نشان می‌دهد که کاربران باید در اتکا به هوش مصنوعی برای تصمیم‌گیری‌ها و تشخیص‌های حساس مراقب باشند و جانب احتیاط را رعایت کنند.

مطالعه جدید چه می‌گویند؟

مطالعه محققان نشان می‌دهد که نرم‌افزارهای هوش مصنوعی مانند ChatGPT و «بارد» شرکت گوگل هنوز بالقوه نادرست هستند. حال ۲ پزشک با طرح ۵۶ سوال رایج پزشکی برای چت‌بات‌ها میزان صحت و سقم جواب آنها را بررسی کردند و متوجه شدند که پاسخ ارائه شده آنها اغلب یا نادرست است یا ناقص. در واقع بیش از نیمی از پاسخ‌های بارد دقیق (۵۳/۶ درصد) و ۱۷/۸ درصد نادرست و ۲۸/۶ درصد تا حدی دقیق بود. جواب‌های چت‌جی‌پی‌تی نیز کمی بیش از یک چهارم دقیق (۲۸/۶ درصد)، ۲۸/۶ درصد نادرست و ۴۲/۸ درصد تا حدی دقیق بود.

دکتر «آندری براتیانو»، از بنیاد کلینیک کلیولند در آمریکا، می‌گوید: این مطالعه نشان داد که ابزارهای هوش مصنوعی نباید به عنوان جایگزینی برای پزشکان استفاده شوند. آنها می‌توانند به عنوان منابع اضافی در نظر گرفته شوند که وقتی با تخصص انسانی ترکیب شوند، کیفیت کلی اطلاعات ارائه شده را افزایش می‌دهند.

هوش مصنوعی چگونه می‌تواند به بیماران کمک کند؟

ابزارهای هوش مصنوعی دیگری به ‌جای LLM‌هایی مانند ChatGPT ساخته شده‌اند تا پزشکان از آنها برای تسریع تشخیص بیماری استفاده کنند و این ابزارها به تنهایی نمی‌توانند جایگزین پزشکان شوند. بسیاری امیدوارند که توانایی هوش مصنوعی در غربال کردن مجموعه داده‌های عظیم با سرعت بتواند به تشخیص سریع، کشف داروهای جدید و حتی خالی شدن تخت‌های بیمارستان کمک کند.

به گفته طرفداران، توانایی هوش مصنوعی در تشخیص الگوها می‌تواند به تریاژ بیماران یا پیش‌بینی زمان در دسترس بودن تخت‌های مراقبت‌های ویژه نیز کمک کند.

در بریتانیا، دولت ۲۱ میلیون پوند برای کمک به کارکنان مرکز بهداشت ملی در تشخیص و درمان سریع‌تر بیماران مبتلا به سکته، سرطان و بیماری‌های قلبی سرمایه‌گذاری کرده است. کارکنان به ابزارهای تصمیم‌گیری مجهز می‌شوند که از فناوری هوش مصنوعی برای بهبود تشخیص استفاده می‌کنند.

ابزار دیگری از هوش مصنوعی برای تجزیه و تحلیل اشعه ایکس قفسه سینه استفاده می‌کند، ابزاری که بیشتر برای تشخیص سرطان ریه استفاده می‌شود. این ابزار به پزشکان کمک می‌کند تا دیگر نیازی به ۶۰۰ هزار عکسبرداری از قفسه سینه که هر ماه در انگلستان انجام می‌شود، نداشته باشند.

دولت بریتانیا قبلاً گفته بود: هوش مصنوعی در حال حاضر روش ارائه مراقبت‌های بهداشتی را تغییر می‌دهد و ابزارهای هوش مصنوعی در حال حاضر تأثیر قابل توجهی در پزشکی و تشخیص زودهنگام بیماری‌ها دارند، به این معنی که افراد می‌توانند سریع‌تر درمان شوند.

انتهای پیام/

نسترن صائبی صفت کد خبر: 1227416 برچسب‌ها هوش مصنوعی

دیگر خبرها

  • کمیسیون پزشکی حج تمتع ۱۴۰۳ در گلستان تشکیل شد
  • ۷۰ درصد تشخیص پزشکان وابسته به آزمایشگاه است
  • گمشده‌ای به نام پزشک عمومی روی تابلوی مطب‌ها
  • فرار مالیاتی با پوزهای نمایشی
  • چرا ایرانی‌ها، پزشک عمومی را قبول ندارند؟ | گمشده‌ای به نام پزشک عمومی روی تابلوی مطب‌ ها
  • بیماری هموفیلی قابل کنترل است
  • هوش مصنوعی چقدر در پزشکی قابل اعتماد است؟
  • استاندار ایلام: تصفیه‌خانه آب ملکشاهی تا خرداد تکمیل شود
  • جزییات افزایش ویزیت پزشکان اعلام شد/ پزشک متخصص ۱۸۹ هزار تومان
  • سلامت مردم و محیط زیست در رأس دغدغه‌ها و نیاز جامعه