Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اجتماعی- مدیر روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه جنوب شرق گفت: همزمان با شدت گرفتن بارندگی‌ها و وقوع سیلاب، رزمندگان قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه وارد عمل شده و با حضور در مناطق سیل‌زده، کار امدادرسانی را آغاز کردند.

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، به‌نقل از روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه جنوب شرق کشور، قاسم حسن‌زاده گفت: همزمان با شدت گرفتن بارندگی‌ها و وقوع سیلاب، رزمندگان قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه وارد عمل شده و با حضور در مناطق سیل‌زده، کار امدادرسانی را آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه جنوب شرق ادامه داد: تعداد 4 فروند بالگرد ترابری سپاه به منطقه اعزام شد که هر روز 250 خانوار را تحت پوشش قرار می‌داد و تنها در طول یک هفته، 120 سورتی پرواز انجام دادند.

وی بیان کرد: در این مدت، بیش از یک‌هزار بسته معیشتی شامل برنج، روغن، ماکارونی، رب، نمک و لوازم بهداشتی، ۱۵ هزار تخته پتو و همچنین یک‌هزار سری لوازم خانگی توزیع شده است.

حسن‌زاده با بیان این‌که پنج گروه مهندسی رزمی در منطقه با یک‌صد دستگاه ماشین آلات مشغول خدمت‌رسانی هستند، ادامه داد: یک باب بیمارستان صحرایی تخصصی و فوق تخصصی نیز همراه سی تی اسکن سیار و ام آرای راه اندازی شد.

وی با اشاره به این‌که تعداد ۳۱ راه روستایی توسط مهندسان سپاه بازگشایی شد، افزود: همچنین امکان ارتباط ۸۰ روستای حاشیه مرز که راه‌های دسترسی آن‌ها کاملا از بین رفته بود، فراهم شد.

مدیر روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه جنوب شرق اظهار کرد: تعداد چهار ست بیمارستانی به شهرستان‌های کنارک، نیکشهر، نگور و دمپک و همچنین ۲۸ تیم پزشکی سیار به مناطق مختلف سیل زده اعزام شده است.

وی گفت: هماهنگی با ستاد بازسازی عتبات عالیات استان سیستان و بلوچستان برای سازماندهی و اعزام موکب‌های ستاد‌های استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، تهران، فارس و کهگیلویه و بویراحمد صورت گرفت که این موکب‌ها در مدت ۱۴ روز استقرار، صدها هزار پرس غذای گرم میان سیل‌زدگان توزیع کردند.

حسن‌زاده بیان کرد: توزیع یک‌صد هزار قرص نان گرم، پنج هزار تخته پتو، سه هزار بسته بهداشتی و ۲۵ هزار بسته معیشتی و همچنین ساخت ۳۰ سرویس بهداشتی از دیگر اقدامات سپاه در مناطق سیل‌زده بود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن خبرگزاری بین المللی قرآن سیل سیستان و بلوچستان سپاه پاسداران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۷۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاورد‌های عملیات کربلای ۱۰

طی عملیاتی به نام «کربلای ۱۰» که در غرب کشور به اجرا درآمد، مناطق بسیاری به دست رزمندگان ایرانی آزاد شد. حضور نسبتاً گسترده کرد‌های معارض عراقی در این مناطق باعث شد تا در مرحله نخست گشایش جبهه تازه در غرب کشور، تلاش‌ها عمدتاً به اتصال عقبه مناطق آزاد شده به ایران و بازشدن عقبه نیرو‌های معارض معطوف شود. منطقه عمومی این عملیات در محور بانه‌- سردشت از شمال به رودخانه مرزی «گلاس»، از جنوب به رودخانه «آوسیویل»، از شرق به «سورکوه» و از غرب به ارتفاعات «گرده‌رش» و سپس ارتفاعات عمومی «آسوس» منتهی می‌شد. این منطقه دارای عوارض حساس و ارتفاعات نسبتاً بلند و صعب‌العبور است.

تردد در این مناطق به خاطر نبود راه بسیار دشوار بود، اما به دلیل وجود درختان مرتفع در پایین ارتفاعات، وضعیت برای اختفای نیرو‌های عمل کننده و حتی تحرک و جابه‌جایی آنها در روز، کاملاً مناسب تشخیص داده شد. استعداد نیرو و گسترش دشمن در این منطقه تا قبل از عملیات «والفجر ۹» که در پاییز سال ۱۳۶۴ توسط نیروی زمینی سپاه صورت گرفته بود قابل توجه نبود، اما پس از آن و بویژه پس از دو عملیات «فتح‌۱ و۲» دشمن مجدداً حساس شد و تلاش‌های نسبتاً وسیعی را به منظور تصرف مناطق تحت تسلط کرد‌ها و مسدود کردن معابر وصولی به عمق خاک عراق انجام داد. چنان که تیپ‌های کماندویی سپاه هفتم و سوم و چند تیپ و گردان مستقل دیگر با نظارت شخص صدام طی ۱۰۰ روز، بسیاری از ارتفاعات را به تصرف درآوردند.

تحرکات دشمن بعد از عملیات «فتح ۱» بر پایه این تحلیل انجام می‌گرفت که در صورت عدم مقابله جدی، قوای نظامی ایران با تقویت نیرو به سمت «ازمر» و سپس سلیمانیه پیشروی خواهند کرد، اما با وجود همه تلاش‌های دشمن، سرانجام در روز ۳۰ فروردین ۱۳۶۶ عملیات کربلای ۱۰ با «رمز یا صاحب‌الزمان (عج) ادرکنی» توسط نیروی زمینی سپاه در منطقه‌ای به وسعت ۲۵۰ کیلومترمربع آغاز شد.

این عملیات که نخستین عملیات گسترده در غرب کشور پس از انتقال میدان اصلی جنگ از جنوب به شمال بود، هماهنگ با تک نیرو‌های منظم در جبهه «ماووت» و عملیات نامنظم قرارگاه «رمضان» و اتحادیه میهنی کردستان عراق در شمال سلیمانیه انجام گرفت.

طی این حمله آزادسازی ۵۰ روستای منطقه، ارتفاعات سرلگو، بردهوش، قشن، اسبیدار، کلان و چند ارتفاع دیگر میسر شد. همچنین ۲۰ کیلومتر از جاده ماووت‌- سلیمانیه تحت کنترل رزمندگان ایرانی درآمد. تجهیزات منهدم شده دشمن شامل یک فروند هلی‌کوپتر، ده‌ها دستگاه تانک و نفربر، چندین قبضه خمپاره‌انداز، مقداری سلاح سبک و نیمه سنگین است. همچنین ۱۳ گردان و تیپ مستقل دشمن آسیب دیده، تعداد کشته و زخمی‌ها و اسرای دشمن به ۴۲۳۵ نفر رسید.

در این عملیات هشت دستگاه تانک و نفربر، چندین دستگاه خودرو و مقداری سلاح و مهمات به غنیمت رزمندگان اسلام درآمد. از جمله شهیدان شاخص عملیات کربلای می‌توان ۱۰ «حسن شفیع‌زاده» فرمانده توپخانه نیروی زمینی سپاه اشاره کرد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • تداوم خدمت‌رسانی سپاه به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
  • ‌اقدامات ‌سپاه در کمک به سیل زدگان ‌سیستان و بلوچستان
  • رئیسی پیگیر وضعیت ‌سیل‌زدگان‌ سیستان‌ و بلوچستان شد
  • پیگیری آخرین وضعیت وقوع سیل در سیستان و بلوچستان از سوی رئیس‌جمهور
  • خدمات رسانی گروه جهادی حیدریون در مناطق کم برخوردار
  • تشریح امدادرسانی نیروی زمینی سپاه به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • امدادرسانی سپاه به سیل‌زدگان بلوچستان+ فیلم
  • آماده باش ارتش و سپاه در مناطق سیل زده /۳ سیل‌زده نجات یافتند
  • دستاورد‌های عملیات کربلای ۱۰
  • اقدامات نیروی زمینی سپاه جهت کمک به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان