Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدهاشم بطحائی گلپایگانی، عضو مجلس خبرگان رهبری، درباره انتشار ویدئوی آتش‌زدن کتاب «اصول طب داخلی هاریسون» به وسیله عباس تبریزیان با بیان اینکه من هم از طریق رسانه‌ها در جریان این کار قرار گرفتم، گفت: ابتدا باید دید که این فرد روحانی است یا روحانی‌نما. چون اگر فردی روحانی باشد و از وظایف روحانیت آگاهی داشته داشته باشد، هیچ وقت یک کتاب علمی را که مستند و مرجع بسیاری از کتاب‌های طبی است آتش نمی‌زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید این کار مانند کارهایی است که مغول‌ها در آتش زدن کتابخانه شیخ طوسی در بغداد انجام دادند.

او در ادامه افزود: این یک کتاب علمی و منبع است، حتی اگر در کتاب‌هایی هم مسائل و مطالب غیراخلاقی باشد، فرد حق آتش زدن آنها را ندارد. می‌توان این نوع کتاب‌ها را نقد کرد، اما کسی اجازه آتش زدن آنها را ندارد، فرد از نظر حقوقی و معنوی مسئول است و این کار جبهه گرفتن در مقابل علم محسوب می‌شود.

اگر قرآن را آتش زده بود سوژه دست دشمنان می‌افتاد که روحانیت با اسلام مخالف است

بطحایی با بیان اینکه من شناختی نسبت به این فرد ندارم، عنوان کرد: اما با این کار می‌توانم بگویم که این فرد یا دچار اختلال حواس شده یا مامور است. به خصوص در این فضا که دشمن خونخوار آمریکا، اسرائیل، انگلیس و سعودی می‌کوشند به عناوین مختلف سوژه‌ای درست کنند علیه جمهوری اسلامی و روحانیتی که آرم این نظام است به کار گیرند.

عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه تاکید کرد: بنابراین این فرد یا دچار اختلال حواس و مجنون و دیوانه است که دیوانه رفع‌القلم است یا از طرف مربع شوم آمریکایی، اسرائیلی، انگلیسی و سعودی ماموریت دارد، چون دشمن به طرق مختلف کمر بسته با این نظام مقابله کند. او افزود: جنگ تحمیلی و اقتصادی، ترور سردار رشید و همراهان او، ایجاد اغتشاش، ایجاد آدم‌های مساله‌دار و مشکل‌دار و حالا هم به سراغ این فرد رفته‌اند. باز خوب است که قرآن را آتش نزده که اگر آن بود وامصیبتا. اگر قرآن را آتش زده بود یک سوژه به دست اینها می‌افتاد که روحانیت با اسلام مخالف است.

تبریزیان باید تحت پیگرد قرار گیرد تا مشخص شود اختلال حواس داشته یا مامور بوده است

نماینده تهران در مجلس خبرگان تاکید کرد: واقعاً این فرد باید تحت پیگرد قرار گیرد و بررسی شود که آیا اختلال حواس داشته یا مامور بوده است.

آیت‌الله بطحایی با اشاره به توطئه‌های دشمنان عنوان کرد: دشمن از این چیزها در آستین زیاد دارد و ممکن است که فردا شخص دیگری پیدا شود که حتی نسبت به قرآن و اهل‌بیت پیغمبر هم از این بی‌ادبی‌ها و جسارت‌ها داشته باشد.

او با تاکید بر اینکه ملت و دانشمندان روشن هستند و همه می‌دانند که در تاریخ روحانیت تاکنون چنین اتفاقی رخ نداده، گفت: حتی کتاب‌های ضاله را که افکار و اندیشه‌ جوان‌ها را منحرف می‌کند، کسی آتش نمی‌زند بلکه نقدشان می‌کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید مجدد بر اینکه این آدم باید تحت پیگرد قرار گیرد، افزود: باید از نظر روانی و فکری آزمایش و وابستگی آن مشخص شود. باید معلوم شود که این فرد اصلاً روحانی است یا نه. برای اینکه وقتی در تاریخ بهائیت نگاه می‌کنید می‌بینید فردی به نام «دالگورکی» از سفارت روس سابق، با عنوان اینکه مسلمان شده و با لباس روحانیت خود را روحانی معرفی می‌کند اما کارهایی می‌کند که در شأن روحانیت نیست.

دستگاه قضایی باید واکاوی کند تا مشخص شود این موضوع از کجا آب می‌خورد

او تاکید کرد: همه روحانیت، همه حوزه‌های علمیه و همه دانشگاه‌ها این مساله را محکوم می‌کنند. دستگاه قضایی و دستگاه‌های مربوط باید این موضوع را بررسی و واکاوی کنند و ببینند از کجا آب می‌خورد. هیچ دیوانه‌ای یک کتاب طبی را آتش نمی‌زند.

۲۷۲۱۵

کد خبر 1346355

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مجلس خبرگان روحانیت روحانیون طلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۷۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض

همزمان با تشدید جنگ اسرائیل در غزه و ناکامی در اجرای قطعنامه آتش بس و مذاکرات سیاسی برای دستیابی به توافق میان اسرائیل و حماس، آنتونی بلینکن وزیر خارجه امریکا پس از سفر به چین به عربستان سعودی می رود.

به گزارش ایرنا، رسانه آمریکایی اکسیوس روز سه شنبه به وقت محلی به نقل از دو مقام آمریکایی و یک مقام عرب گزارش داد که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا پس از سفرش به چین، این هفته قصد دارد به عربستان سعودی سفر کند.

به گفته این منابع، انتظار می رود بلینکن در نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد که ۲۸ تا ۲۹ آوریل (۹ و ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳)  در ریاض برگزار می شود، شرکت کند.

بلینکن همچنین با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی و دیگر رهبران منطقه ای دیدار خواهد کرد.

دولت بایدن به کار به سمت یک توافق بالقوه که می تواند راه را برای عادی سازی روابط عربستان با اسرائیل هموار کند، ادامه می دهد، اما اکثر مقامات آمریکایی آن را یک رویا تلقی می کنند.

مقامات آمریکایی می گویند بلینکن همچنین در نظر دارد با سفر به سرزمین های اشغالی,  با بنیامین نتانیاهو  نخست وزیر اسرائیل  و دیگر مقامات ارشد این رژیم دیدار کند.

بلینکن هفته گذشته در دیدار با رهبران یهودی-آمریکایی گفت که امیدوار است در اواخر آوریل یا اوایل ماه می در اسرائیل باشد. جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، سفر برنامه ریزی شده خود به عربستان سعودی را سه هفته پیش به دلیل آسیب به قفسه سینه و شکسته شدن یک دنده اش، به تعویق انداخت.

انتظار می رفت سالیوان با ولیعهد عربستان دیدار کند تا پیش نویس معاهده دفاعی آمریکا و عربستان سعودی و تفاهمات مربوط به حمایت واشنگتن از برنامه هسته ای غیرنظامی عربستان را مورد بحث قرار دهد.

مقامات آمریکایی  امیدوارند این توافقنامه ها بتواند راه را برای عادی سازی روابط با اسرائیل هموار کند و به توافقی دوجانبه با سعودی ها برسند و به طور بالقوه آن را به نتانیاهو ارائه کنند، که یکی از شرایط توافق، تعهد به راهکار دو کشوری باشد.

در این صورت، نتانیاهو با یک انتخاب روبرو می شود: اگر موافقت کند، می تواند یک توافق صلح  با عربستان سعودی را به دست آورد. اگر او نه بگوید، ممکن است به عنوان یک مرد  مخالف جلوه کند و حمایت باقی مانده از سوی آمریکا را  از دست بدهد.

با ادامه جنگ اسرائیل و حماس و چند ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، مقامات کاخ سفید و وزارت امور خارجه آمریکا اذعان می کنند که شانس بسیار کمی برای دستیابی به توافقنامه عادی سازی روابط میان عربستان و اسرائیل وجود دارد.

موانع پیش روی این توافق شامل جنگ در غزه، وابستگی نتانیاهو به شرکای ائتلاف راست افراطی خود و سیاست داخلی آمریکا است. سعودی‌ها به صراحت اعلام کرده‌اند که برای پیشبرد عادی‌سازی روابط با اسرائیل، جنگ غزه باید پایان یابد و دولت اسرائیل باید به یک مسیر غیر قابل بازگشت به سمت راه کاردو کشور متعهد شود.

به نظر نمی رسد نتانیاهو به سمت پایان دادن به جنگ حرکت کند و او نه تنها با راهکار  دو کشوری مخالف است، بلکه صرفاً ایده اجازه دادن به تشکیلات خودگردان فلسطین در اداره غزه پس از جنگ را رد می کند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بلینکن : سعودی ها همچنان مایل به عادی سازی روابط با اسرائیل هستند بلینکن باز هم راهیِ اسرائیل می شود

دیگر خبرها

  • چه کسانی کاندیدای رهبری نظام بعد از امام بودند و چند رأی بدست آوردند؟ /وقتی متمم قاون اساسی با حکم ۲ رهبر به تصویب رسید!
  • بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض
  • «قرآن مجید»کتاب خدا مهجور نماند
  • حکم دو رهبر پای متمم قانون اساسی ایران
  •   همۀ دوستان و دشمنانِ خاورمیانه در روایت نیویورک تایمز
  • واکنش متفاوت هنگامه قاضیانی به بازی سحر دولتشاهی
  • وسط آتش سوزان خاورمیانه؛ عربستان و اسرائیل یک گام تا عادی‌سازی؟
  • روایت حسن روحانی از گلایه سید احمد خمینی از رأی مخالف ۹۹ نماینده به میرحسین موسوی
  • عربستان و اسرائیل یک گام تا عادی‌سازی؛ بایدن چه خوابی برای ریاض دید؟
  • (عکس) استوری متفاوت دیوید تیلور در واکنش به حذف از المپیک