Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، اسدالله بادامچیان در پایان نشست دبیران حزب موتلفه اسلامی اظهار داشت: حمله آمریکا به عراق و افغانستان و سوریه میلیاردها دلار هزینه به مردم و دولت آمریکا به ویژه مالیات دهندگان آمریکایی تحمیل کرد بدون آنکه آورده ای برای آنها داشته باشد.

وی تأکید کرد: آنچه که مردم جهان، جمعه گذشته در بغداد مشاهده کردند، یک رفراندوم حقیقی برای خروج آمریکا از عراق بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجلس عراق این خروج را طی مصوبه ای اعلام کرد و ملت عراق نشان داد که یکپارچه از این مصوبه حمایت می کنند.

بادامچیان با اشاره به شهادت شهید سلیمانی و شهید المهندس گفت: آنچه دنیا در رفراندوم عظیم ملت عراق مشاهده کرد، کشف این حقیقت بود که شهید سلیمانی و شهید المهندس همچنان فرماندهی عملیات سخت و نرم علیه آمریکا را به عهده دارند.

وی افزود: با راهپیمایی بزرگ مردم عراق که قطعاً یک یوم الله است، دولتمردان عراق وظیفه‌مند می شوند که ارتش تروریستی و اشغالگر آمریکا را از خاک این کشور بیرون کنند. آمریکا نیز باید بی قید و شرط از عراق خارج شود و اگر تسلیم خواست به حق ملت عراق نشود، هر اقدام جوانان غیور عراقی با اشغالگران آمریکایی، مشروع خواهد بود. امروز ملت عراق عزم آن دارد که ارتش اشغالگر آمریکا را از کشورش اخراج کند. ترامپ چاره‌ای ندارد که صدای ملت عراق را بشنود و به استقلال و حاکمیت ملی در عراق احترام بگذارد وگرنه منتظر پاسخ سخت ملت عراق باشد.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی در ادامه با اشاره به تهدید سه کشور اروپایی مبنی بر فعال کردن مکانیزم ماشه تأکید کرد: دولت‌هایی که به برجام عمل نکرده اند حالا استناد به برجامی می کنند که خودشان قبل از همه، تعهدات خویش را زیر پا گذاشته اند.

وی با تشکر از مسئولین کشور گفت: مسئولان یکصدا و یکپارچه به اروپا و آمریکایی ها پاسخ دادند که اگر مکانیزم ماشه فعال شود، از NPT خارج می شویم. این دولت ها باید بدانند هزینه های این رفتار را تحمل کنند. آنها باید بدانند که ملت ایران را با تهدید نمی توان از حقوق مسلم خود واداشت.

بادامچیان در پاسخ به سوالی درباره انتخابات مجلس و آرایش سیاسی کشور اظهار داشت: مردم می دانند که افزایش میزان مشارکت و حضور در پای صندوق های رأی، فارغ از اینکه به چه کسی می خواهند رأی دهند، نوعی تضمین امنیت و ابراز اقتدار ملی است.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی در ادامه با اشاره به مسئله رد صلاحیت ها و عدم احراز صلاحیت ها گفت: اکنون برای هر کرسی نمایندگی مجلس، ۱۷ نامزد ثبت نام کرده اند. اصلاح طلبان در تهران بیش از ۱۳۰ نامزد تأیید صلاحیت شده دارند که افراد گمنامی هم نیستند. بین آنها فرماندار، استاندار، معاون وزیر، وزیر و مقامات بلندپایه در دولت های گذشته وجود دارد. لذا جوسازی آنهایی که می گویند ما نامزد نداریم، خلاف واقع است. اصلاح طلبان می دانند که عملکرد منفی اصلاح طلبان راست گرا و چپ گرا مردم را ناراضی کرده است و مردم تمایلی برای رأی دادن به آنها ندارند. امیدوارم دنبال بهانه نگردند که مظلوم نمایی کنند.

وی درمورد برخی مواضع رئیس‌جمهور گفت: دولت امانت دار رأی مردم است. دولت در رعایت امانت مردم باید حداکثر بی طرفی را داشته باشد و این طور نباشد که گویی دولت دارد از جناحی طرفداری می کند. بویژه روزنامه ارگان دولت بهتر است رعایت بی طرفی را در انتخابات داشته باشد.

بادامچیان با اشاره به بودجه سال ۹۹ گفت: همه ساله دیوان محاسبات در آذر یا دی ماه، تفریغ بودجه را به مجلس تسلیم می کرد تا نمایندگان با چشم بازتری بودجه را رسیدگی کنند؛ اما متأسفانه تاکنون تفریغ بودجه به مجلس ارائه نشده است. باید دید دولت با بودجه سال گذشته چه کرده است و چه افقی برای رسیدگی به بودجه سال آینده وجود دارد.

وی همچنین در پاسخ به سؤالی درمورد رسیدگی به مردم مناطق سیل زده اظهار داشت: از همه نیروها اعم از دستگاه های دولتی و سپاه و ارتش و نیروهای مردمی در خدمت رسانی به سیل زدگان، تشکر و قدردانی می شود؛ اما باید توجه داشت سیل در سال گذشته و امسال بیانگر پایان خشکسالی و آغاز دهه ترسالی است. این واقعه بزرگی است که هم می‌تواند تهدید باشد، هم فرصت. تهدید که ما باید با پیش‌بینی های لازم از خسارات سیل جلوگیری و پیشگیری کنیم. به خصوص سیلاب های بهاری که در آغاز سال جدید یک آماده باش صددرصد را می طلبد. «فرصت» هم هست که ان شاءالله زیرساخت‌های تولید غذایی کشور را برای ۲۰۰ میلیون نفر تأمین تضمینی کنیم. این امر نیاز به یک کار جهادی و فکر جهادی و عزم جهادی دارد.

بادامچیان در پایان گفت: از سپاه می‌خواهم همراه با تجربیات بدست آمده در خدمت رسانی به سیل‌زدگان در طول امسال، از هم اکنون ستادی تشکیل دهند که اگر در بهار آینده سیلاب‌ها تشدید شد، قبلاً پیشگیری به عمل آید.

وی با یادآوری خدمات و جهاد مرحوم محمدنبی حبیبی دبیرکل سابق مؤتلفه اسلامی، در ایام سالگرد درگذشتش برای آن فقید سعید علو درجات مسئلت نمود.

کد خبر 4836315

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد نبی حبیبی حزب موتلفه اسلامی مجلس اسدالله بادامچیان دولت آمریکا اصلاح طلبان برجام انتخابات 98 مجلس شورای اسلامی قاسم سلیمانی شورای نگهبان انتخابات 98 محمد جواد ظریف محمدجواد ظریف ایالات متحده آمریکا ایران حسن روحانی مقام معظم رهبری وزارت امور خارجه عباسعلی کدخدایی هیئت دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۸۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، کاخ سفید اعلام کرده است که ما نسبت به هرگونه تهدید علیه نیروهای خود به ویژه در عراق و سوریه آگاه هستیم.

وزارت دفاع آمریکا موسوم به پنتاگون نیز اعلام کرده است که گروه‌‎های متحد با ایران روز گذشته برای اولین بار از ۴ فوریه دو حمله به نیروهای ما در عراق و سوریه انجام دادند. پنتاگون ادعا کرده که این حملات نافرجام بوده است.

پنتاگون همچنین افزود: ما از دولت عراق می‌خواهیم تمام اقدامات را برای تضمین امنیت نیروهای آمریکایی در برابر حملات گروه‌های مسلح انجام دهد.

ادعاهای پنتاگون در حالی مطرح شده است که دو روز پیش، نیروهای مقاومت عراق اعلام کردند که عملیات‌های خود علیه نیروهای آمریکایی را باردیگر آغاز می‌کنند.

در همین ارتباط نیز گردان‌های حزب‌الله عراق در بیانیه‌ای اعلام کردند که گروه‌های مسلح عراق به دلیل عدم پیشرفت در زمینه خروج آمریکا، عملیات خود را علیه نیروهای آمریکایی از سر خواهند گرفت.

به گفته گردان‌های حزب الله عراق، از سرگیری عملیات علیه آمریکایی‌ها در نتیجه عدم پیشرفت مذاکرات در زمینه خروج نیروهای آمریکایی از عراق در سفر «شیاع السودانی»، نخست وزیر به واشنگتن صورت می‌گیرد.

هفته گذشته محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر عراق در جریان سفر خود به ایالات متحده با «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید دیدار کرده بود. در این دیدار السودانی با اشاره به مساله خروج نیروهای آمریکایی از عراق گفته بود: ما پیرامون مشارکت پایدار بر اساس توافق چارچوب راهبردی رایزنی خواهیم کرد. ما به مصوبات کمیته عالی هماهنگی میان عراق و آمریکا پایبند خواهیم بود. دولت من در اجرای این توافق جدیت دارد.

چند ماه پیش نیز، یک رسانه شاخص آمریکایی در تحلیلی با اشاره به حملات فزاینده گروه‌های مقاومت عراقی به پایگاه نظامیان آمریکایی در پی تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه نوشت: افزایش تلفات نظامی و شمار بالای مجروحان آمریکایی در عراق، واشنگتن را بر آن داشته که درباره چالش پرمخاطره حضور نظامی نیروهایش در خاک عراق وارد مذاکرات اولیه با مقامات عراقی شود.

روزنامه واشنگتن تایمز با اشاره به زمزمه آغاز مذاکرات میان مقامات بغداد و واشنگتن درباره خروج احتمالی دست‌کم ۲۵۰۰ نظامی آمریکایی از خاک عراق افزود: با شدت گرفتن جنگ در غزه و حملات پی‌درپی گروه‌های مقاومت عراقی به پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه طی ۳ ماه گذشته، اکنون در پارلمان عراق نیز مطالبات برای خروج آمریکا از خاک این کشور افزایش یافته است.

این گزارش افزوده بود: «طبق اظهارات مقامات وزارت خارجه آمریکا، مذاکرات برای کاهش تدریجی و حساب شده مستشاران نظامی آمریکا و هم‌پیمانانش در عراق با هدف پایان دادن به مأموریت نظامی نیروهای ائتلاف بین المللی در عراق به زودی آغاز خواهد شد.»

به نوشته واشنگتن تایمز، مقامات آمریکایی با اذعان به ده‌ها مجروح و آسیب مغزی نیروهای نظامی تحت امر خود به دنبال حملات گروه‌های مقاومت عراقی به محل استقرار نظامیانش فاش ساختند که از زمان آغاز حملات از سه ماه گذشته تاکنون، برخی از نیروها نیز دارای جراحت عمیق و وضعیت وخیمی دارند.

از سوی دیگر، «سابرینا سینگ»، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در بهمن ماه گذشته در سخنانی با اذعان به شدت یافتن دامنه حملات به نیروهای آمریکایی مستقر در عراق طی ماه‌های جاری در مقایسه با ۱۰ سال گذشته با فرافکنی آشکار درباره موضوع کاهش حضور نیروهای این کشور در عراق مدعی شده بود که مسئله خروج آمریکا به میزان آمادگی نیروهای نظامی عراق در دفاع از حاکمیت ملی و سرزمینی در برابر تهدیدها بستگی دارد.

این روزنامه مطرح آمریکایی در بخش دیگری از گزارش خود درباره چالش آینده حضور نظامی آمریکا در عراق با استناد به ادعاهای دولتمردان آمریکایی که تاکنون درخواست رسمی از سوی بغداد برای ترک این کشور دریافت نکرده‌اند؛ افزود: «اما نیروهای آمریکایی احتمالاً در اقلیم نیمه خودمختار شمال کردستان که دولت آن روابط نزدیک‌تری با واشنگتن دارد، باقی خواهند ماند.»

کد خبر 6087135

دیگر خبرها

  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • جمع‌شدن برخی شیرخوارگاه‌های تهران پس از اصلاح دستورالعمل فرزندخواندگی
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • جایزه قلم آمریکا با حمایت نویسندگان از مردم غزه لغو شد
  • جایزه قلم آمریکا در پی حمایت نویسندگان از مردم غزه لغو شد
  • جایزه آمریکایی که با حمایت نویسندگان از مردم غزه لغو شد
  • آزادی بیان به سبک غرب / جایزه آمریکایی که با حمایت نویسندگان از مردم غزه لغو شد
  • نسخه جدید گروهک نهضت آزادی برای اصلاح طلبان
  • استارت انتخاباتی حجاریان!