Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-25@03:56:33 GMT

مواد اولیه برای تولید دارو در کشور موجود است

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۸۰۱۸۲

به گزارش ایلنا، سعید نمکی در اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، ضمن تسلیت به مناسبت ایّام فاطمیه (س) و تقدیر از خدمات روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور، اظهار کرد: روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور سال سختی را آغاز کردند، از روزهای ابتدایی سال جاری با وقوع سیلاب گسترده در بسیاری از استان های کشور، کار مضاعفی به دانشگاه ها وارد شد و روسای دانشگاه ها این بحران را به خوبی مدیریت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کادر بهداشت و درمان در موضوع سیل، عملکرد بسیار خوبی داشتند به گونه ای که موجب حیرت سازمان جهانی بهداشت شد، چراکه در بحرانی با این وسعت، هیچ اپیدمی یا بیماری واگیرداری شایع نشد.

نمکی درخصوص برگزاری بسیج ملی کنترل فشار خون در کشور، عنوان کرد: بسیج ملی کنترل فشار خون را شما، روسای دانشگاه ها در اقصی نقاط کشور اداره کردید، در این برنامه انتظار داشتیم که ۵٠ درصد افراد ٣٠ تا ٧٠ ساله کشور یعنی جمعیتی حدود ٢٠ میلیون نفر، مورد سنجش فشار خون قرار گیرند، اما با همت نیروهای خدوم و پرتلاش بهداشت و درمان کشور و اعتماد و استقبال بی نظیر مردم، ٣٠ میلیون و ٧٠٠ هزار نفر در این طرح، غربالگری شدند که رکورد بینظیری در تاریخ نظام سلامت در جهان محسوب می شود.

وزیر بهداشت با بیان اینکه روسای دانشگاه ها در مدیریت بی نظمی ها و ناآرامی های اجتماعی اخیر نیز بسیار موفق عمل کردند، خاطرنشان کرد: روسای دانشگاه ها تمام آسیب دیدگان در اغتشاشات اخیر را مدیریت کرده و اجازه ندادند مصدومان حادثه، فارغ از هر گرایشی که دارند، بلاتکلیف بمانند.

وی با اشاره به شیوع آنفلوآنزای فصلی در کشور، بیان کرد: آنفلوآنزای H1N1 که مقارن با برخی حوادث دیگر در کشور شد نیز با همت کادر بهداشت و درمان به خوبی مدیریت شد.

وی گفت: در کشور چین تاکنون ٢٧٠٠ نفر به کرونا ویروس مبتلا شده اند، اما گزارشات حاکی از آن است که سیستم بهداشتی و درمانی چین دچار بحران شده است. در حالیکه ما در موضوع آنفلوآنزا حداقل ١٣ هزار و ٢٠٠ مورد مراجعه به مراکز بهداشتی درمانی کشور داشتیم که البته همگی موارد H1N1 نبودند، اما به هرحال عفونت های حاد تنفسی داشتند که به خوبی مدیریت شدند. شرمساری ما از این بود که وقتی به مراکز درمانی سر می زدیم، مشاهده می کردیم که برخی نیروهای درمانی هنوز کارانه چندماه خود را به دلیل مطالبات ما به سازمان های بیمه گر، دریافت نکرده اند، اما درحال خدمت رسانی به بیماران H1N1 مثبت بوده و لحظه ای از خدمت غفلت نکرده اند.

نمکی درخصوص مدیریت زائرین اربعین حسینی، گفت: در موضوع اربعین، ٣.۵ میلیون زائر اباعبدالله حسین (ع) را به خوبی اداره کردیم به گونه ای که کوچکترین مشکلی پیش نیامد؛ امسال آسیب دیدگان و مصدومان اربعین حسینی را تا درب منزل شان همراهی کردیم که ثبت یک حرکت بسیار بزرگ تاریخی در ارائه خدمت به این عزیزان محسوب میشود.

وزیر بهداشت خطاب به روسای دانشگاه ها، بیان کرد: امسال سال بسیار سختی را از لحاظ منابع مالی گذراندید و علیرغم ضیق منابع افتخارات بزرگی را افریدید، زحمات شما در تاریخ زرین نظام سلامت کشور ثبت خواهد شد، چراکه هنر ما این است که در شرایط سخت بتوانیم کشور را به بهترین نحو مدیریت کنیم، وگرنه مدیریت عالی در شرایط مالی عالی، کاری ندارد و هنری نمی طلبد.

نمکی یادآور شد: امسال، علیرغم فشار آمریکایی‌ها در به زانو در آوردن مردم صبور ایران، با توکل بر خدا و به برکت خون شهدا و تلاش همکاران خدوم مان در سراسر کشور، از این فشار‌ها سربلند بیرون آمده ایم و در حال حاضر بهترین وضعیت را در طول سال های گذشته داریم و برای ۷ تا ۸ ماه آینده دارو و تجهیزات پزشکی در سراسر کشور و دورترین داروخانه ها ذخیره داریم. همچنین، کارخانه های داروسازی ما تا ۶ ماه آینده مواد اولیه دارویی دارند و هیچ کارخانه ای برای تولید دارو تعطیل نخواهد شد.

وزیر بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه تاثیر اجرای طرح پرونده الکترونیک سلامت را در سال‌های آینده خواهیم دید، گفت: پرونده الکترونیک سلامت به عنوان یک ریل گذاری در نظام خدمات سلامت محسوب می‌شود. این طرح را در کشور آغاز کردیم که باعث منطقی‌تر شدن هزینه‌ ها در نظام ارجاع و اجرای مطلوب تر طرح پزشک خانواده و سیستم ارجاع خواهد شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران تجهیزات پزشکی دارو دانشگاه های علوم پزشکی ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۰۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: یک‌هزار نیروی انسانی کمبود داریم که شامل ۴۰۰ پرستار، ۴۹۰ نیروی حوزه سلامت خانواده، ۲۰۹ کارشناس اورژانس و تعدادی نیز در حوزه بهداشت می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مهدی مصری در نشست خبری که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم همزمان با هفته سلامت برگزار شد، گفت: سلامت خانواده در دولت سیزدهم به‌صورت ویژه مورد تأکید است که شاخص‌های سلامت مورد توجه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: طرح سلامت خانواده ثبت جهانی شده است و سال گذشته طرح سلامت خانواده از پردیسان شروع شده و تا پایان تیر تا 200 هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار خواهند کرد.

وی بیان کرد: در طرح سلامت خانواده نگاه مشارکتی و مردمی‌سازی سلامت است که باید پیاده شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: یکپارچه‌سازی سلامت مورد نظر طرح سلامت خانواده است؛ بستر هوشمندسازی و الکترونیکی شدن نسخ باعث شده بتوانیم به یکپارچه‌سازی در بحث سلامت برسیم و در موضوع سرطان نیز یکپارچه‌سازی در دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه طرح سراج با توجه به ارتقای سلامت اجتماعی و روانی جامعه سرمایه اجرا می‌شود، گفت: امید آفرینی، نشاط اجتماعی، بهداشت روان، تعامل اجتماعی و سلامت اجتماعی و افزایش کیفیت درمان و ایمنی بیماران مدنظر طرح سلامت خانواده است.

مصری بیان کرد: در استان قم با کمبود متخصص درمانی مواجه هستیم که باید برنامه‌ریزی‌های برای افزایش این متخصص صورت بگیرد که کارهایی انجام شده است و در برخی از تخصص‌ها در یک سال اخیر اتفاقات خوبی در استان قم رخ‌داده است.

وی خاطرنشان کرد: بین 23 تا 27 رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقای سلامت در شهر شود. اکنون 300 هیأت علمی در دانشگاه علوم پزشکی استان قم وجود دارد که برنامه‌ریزی صورت‌گرفته  ظرف دو سال آینده به 400 نفر هیأت علمی برسد.

وی افزود: همچنین یک‌هزار نیروی انسانی کمبود داریم که شامل 400 پرستار، 490 نیروی حوزه سلامت خانواده، 209 کارشناس اورژانس و تعدادی نیز در حوزه بهداشت می‌شود.

مصری در ادامه گفت: در سرانه تخت، قم بین استان‌های آخر قرار دارد و تلاش داریم با جایگزینی تخت‌های قدیمی و ایجاد تخت‌های جدید این کمبود را جبران کنیم. در این راستا 250 تخت مادر و کودک در مجموعه بیمارستانی شهید بهشتی احداث خواهد شد.

وی با اشاره به این‌که به زودی 12 خودرو وارد ناوگان اورژانس 115 می‌شود، اضافه کرد: 35 هزار مترمربع فضای آموزشی کمبود داریم؛ از سوی دیگر نیاز است دانشکده توانبخشی و داروسازی در استان احداث شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان اینکه در حوزه پسماند هم برنامه‌ریزی صورت‌گرفته و برنامه مدونی تهیه تدوین شده است، ادامه داد: در جوانی جمعیت نیز دانشگاه علوم پزشکی قم شاخص‌های خوبی کسب کرده است‌.

مصری با اشاره به سیاست جوانی جمعیت، گفت: با تلاش مسوولان، شاخص فرزندآوری در سال جاری نسبت به پارسال،‌ نیم‌ واحد در استان قم ارتقا یافت و دلیل آن زیست بوم فرهنگی و مذهبی استان است؛ این رشد شاخص خوبی است و باید ارتقا یابد.

وی تاکید کرد: جوانی جمعیت سلامت‌ساز است و باعث بالندگی اجتماعی می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • مدعی العموم از کارخانجات رب گوجه بازدید کرد
  • اجرای طرح تشدید کنترل کیفی آب و کیفیت مواد غذایی در اهواز
  • طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • امحاء بیش از یک تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در بوکان
  • بازسازی اورژانس‌ها در اولویت قرار گرفت
  • آغاز به کار دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در وزارت بهداشت
  • جهاد تبیین و امید آفرینی یکی از رسالت های وزارت بهداشت است
  • کشف و معدوم سازی بیش از ۴ تن مواد غذایی فاسد در پارس آباد