Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-24@12:52:07 GMT

سند توسعه گیلان با آمایش سرزمینی تدوین می‌شود

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۸۰۵۱۸

سند توسعه گیلان با آمایش سرزمینی تدوین می‌شود

کاووسی با اشاره به تدوین سند توسعه گیلان با آمایش سرزمینی گفت: در قالب طرح آمایش سرزمینی برای رشد و توسعه استان، برنامه‌های پنج ساله تهیه و سپس اجرا می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ماسال، «شراره کاووسی» صبح امروز(دوشنبه، 7بهمن) در جلسه تبیین و تدوین سنتد توسعه شهرستان ماسال اظهار کرد: اجرای صحیح طرح‌های توسعه راهبردی، روند تدوین سند آمایش استان را تسهیل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دبیر کارگروه توسعه استان گیلان با اشاره به وضعیت کلان استان گیلان در نظام اجرایی طرح های توسعه راهبردی، افزود: انسان، فعالیت و فضا سه مولفه اساسی است.

 

وی با بیان اینکه در قالب طرح آمایش سرزمینی برای رشد و توسعه استان، برنامه‌های پنج ساله تهیه و سپس اجرا می‌شود گفت: این امر، بدون همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی امکان پذیر نیست.

 

کاووسی با بیان اینکه یک گروه 400 نفره برای طرح آمایش سرزمینی و توسعه ششم در استان تشکیل شده است تصریح کرد: هدف آمایش جانمایی انسان و فعالیت است تا فضا درگیر بحران‌ها و امواج نشود.

 

دبیر کارگروه توسعه استان گیلان با بیان اینکه اهمیت آمایش به قدری زیاد است که در چند سال اخیر مدیریت برنامه‌ریزی درگیر آن بوده است خاطرنشان کرد: در آمایش برای اینکه مطالعات را انجام دهیم وضع موجود را ترسیم کردیم.

 

وی با بیان اینکه با توجه به وضع موجود و ظرفیت‌ها چشم‌اندازی برای استان نوشته شده که به آن وضعیت مطلوب اشاره شده است اظهار کرد: استان گیلان در توسعه سبز_آبی مناطق شمال به مرکزیت کلان شهر جریان‌‌ساز رشت است که با تکیه بر سرمایه‌های طبیعی، انسانی و اجتماعی به شیوه‌های خردمندانه و مبتنی بر ظرفیت زیستی در همبستگی با توسعه ملی و با بهره‌مندی از نظام مدیریت یکپارچه و هم افزایی منطقه‌ای، کیفیت بالای زندگی، بهرورزی و نیک‌بختی فردی و اجتماعی را فراهم کرده است.

 

کاووسی با بیان اینکه نگین سبزرا باید در گیلان حفظ کنیم افزود: از 31 استان کشور، گیلان امید به سبز شدن را دارد که در شهرستان ماسال به سبز شدن باید تاکید شود.

پایان پیام/526

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد رویداد ملی فهما مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد فهما مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد رویداد ملی فهما فهما طرح آمایش سرزمینی سند توسعه استان سند توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۰۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین ۴۰۰ برنامه‌ در هفته کار و کارگر استان مرکزی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی از پیش‌بینی ۴۰۰ برنامه‌ در هفته کار و کارگر در استان مرکزی خبر داد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، جمشید امیدی پیش از ظهر امروز به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به نامگذاری هفته کار و کارگر امسال با عنوان مشارکت کارگر، جهش تولید، ایران قوی اظهار داشت: برگزاری جشنواره امتنان و تجلیل از گروه‌های نمونه استان از جمله برنامه‌های هفته کار و کارگر است. تاکنون 440 نفر کارگر، 59 نفر گروه کار و 121 واحد در استان در سامانه امتنان ثبت نام کردند و 108 مورد ارزیابی توسط کمیته ارزیابی انجام شده است.

وی افزود: اختراع، نوآوری، ارزآوری، بهره‌وری، انتقال تکنولوژی، میزان اشتغال، ایمنی، مسائل زیست محیطی از جمله شاخص‌های ارزیابی سامانه امتنان است که در نهایت براساس ارزیابی‌ها 8 واحد نمونه استانی برتر، سه کارگر و دو گروه کار نمونه انتخاب شدند. امسال برای نخستین بار از استان مرکزی کارگر نخبه ملی و واحد نمونه ملی انتخاب شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی با اشاره به پیش‌بینی 400 برنامه‌ در هفته کار و کارگر، عنوان کرد: دیدار کارگران با مقام معظم رهبری از جمله برنامه‌های شاخص روز کار و کارگر است که سهیمه استان 42 نفر است.گلباران مزار شهدا، همایش پیاده‌روی جامعه کار و تولید، برگزاری میز خدمت، همایش ایمنی و بهداشت، برگزاری دوره آموزشی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، بازدید دانش‌آموزان از شرکت‌ها و واحدهای تولیدی، بازدید از مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای، برگزاری مسابقات ورزشی، برگزاری زنگ ورزش صبحگاهی، بازدید از بیمارستان تأمین اجتماعی، برگزاری مراسم تجلیل از کارگران و واحدهای تولیدی نمونه از جمله برنامه‌های روز کار و کارگر در سطح استان است. 

امیدی با بیان اینکه وضعیت تولید و اشتغال در استان مرکزی از یک روند مطلوب برخوردار است، گفت: آمار شاغلین 15 ساله و بیشتر سال 1401 نسبت به سال 99 به میزان 4.2 درصد رشد داشته است، به طوری که 15 هزار و 720 فرصت شغلی از سال 1401 به جامعه شاغلین استان مرکزی اضافه شده است. نرخ بیکاری از 7.8 درصد در سال 1400به 7 درصد در سال 1402 رسیده است. این در حالی است که نرخ بیکاری استان 8 درصد نسبت به سال 1400 کاهش داشته است.

وی ادامه داد: نرخ مشارکت اقتصادی در سال 1400 نیز 36.6 و سال 1401 ثابت بوده و سال 1402 نیز براساس میانگین‌گیری به 36.3 درصد رسیده است. یکی از علت‌های کاهش نرخ مشارکت اقتصادی این است که به جهت سخت و زیان‌آور بودن محیط شغلی کارگران زودتر از محیط کار خارج می‌شوند. ضریب پوشش بیمه‌ تأمین اجتماعی استان در سال 99 نیز 68.5 درصد و سال 1402 نیز 75.11 درصد رسیده است که 6.56 درصد نسبت به سال 99 ضریب پوشش بیمه تأمین اجتماعی افزایش داشته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی بیان کرد: لیست بیمه شدگان اجباری در پایان بهمن ماه سال 1402 نسبت به 1401 نیز 16هزار و 671 نفر که معادل 7.17 درصد افزایش داشته است و نزدیک به 10 هزار نفر به لیست بازنشستگان اضافه شده است. این در حالی است که 35 هزار و 599 نفر لیست بیمه‌شدگان اجباری در سال 1402 نسبت به سال 99 اضافه شده است. 

امیدی افزود: تعداد کارگاه‌های فعال در پایان بهمن ماه سال 1402 نسبت به بهمن سال 1401 نیز 6.25 درصد  معادل یک هزار و 482 کارگاه افزایش داشته است این در حالی است که نسبت به سال 99 به میزان 8 درصد رشد داشته است. تعداد مقرری‌بگیران بیمه بیکاری از 4 هزار و 564 در سال 99 به 2هزار و 942 نفر در سال 1402 رسیده است که در پایان سال 1402 نسبت به سال 99 نیز  35.5 درصد تعداد مقرری‌بگیران بیمه بیکاری کاهش پیدا کرده است. 

وی بیان کرد: تعهد استان مرکزی برای ایجاد اشتغال در سامانه رصد ملی 10 هزار و 996 تعهد بوده است، در حالی‌که 19 هزار و 607 مورد اشتغال در سامانه رصد ملی به ثبت رسیده است که نشان از تحقق 178 درصدی دارد. همچنین تعداد 4 هزار و 587 مجوز  مشاغل خانگی در استان مرکزی نیز به ثبت رسیده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: براساس نتایج حاصل از پایش ملی محیط کسب و کار ایران در بهار 1402 رقم شاخص ملی 6.05 ثبت شده است، به طوری که نمره بدترین ارزیابی 10 است. استان مرکزی در ارزیابی شاخص استانی محیط کسب‌وکار در بهار سال 1401 نیز رقم 5.50 و رتبه دوم را کسب کرد و در سال 1402 نیز رقم 5.17 و رتبه یک را کسب کرد. استان مرکزی و زنجان و آذربایجان غربی به ترتیب بهترین وضعیت کسب‌وکار را نسبت به سایر استان‌ها در ارزیابی محیط کسب و کار کسب کردند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • شناسنامه باغ‌های شهر قم تدوین می‌شود
  • پیوست فرهنگی برای پیشرفت شهری در سمنان تدوین شود
  • «پرویزخان» به خانه‌ها می‌آید
  • تدوین اولویت‌های مجلس دوازدهم براساس نظرات نخبگان و مردم
  • تدوین ۴۰۰ برنامه‌ در هفته کار و کارگر استان مرکزی
  • سند نقشه راه کشاورزی در استان همدان برای نخستین بار در کشور تدوین شد
  • چشم‌انداز گلستان؛ دروازه اوراسیا
  • طرح جامع گردشگری سردابه تدوین می‌شود
  • ایران نسبت به حاکمیت و یکپارچگی سرزمینی صربستان تأکید دارد
  • ایران نسبت به حاکمیت و یکپارچگی سرزمینی صربستان تاکید دارد