Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-03-29@15:47:55 GMT

مصرف این مواد غذایی در وعده صبحانه ممنوع!

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۸۱۳۶۵

صراط:

در گزارش زیر بدترین گزینه‌های غذایی که باید از خوردن آن‌ها در وعده صبح پرهیز کنید، معرفی شده اند.

به گزارش آوای سلامت بارها تکرار شده که خوردن صبحانه موجب افزایش توانایی حل مساله و تمرکز بیشتر در فرد می‌شود. اما این جمله معنی این را نمی‌دهد که روز خود را باید با غذاهای پر شده از قند، چربی و کربوهیدرات آغاز کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اینجا بدترین گزینه‌های غذایی که باید از خوردن آن‌ها در وعده صبح پرهیز کنید، معرفی شده اند.

غلات بدون سبوس: این نوع غلات دارای کربوهیدرات و قند فراوان است در حالی که فیبر کمی دارد و باعث افزایش ناگهانی قند خون و افت ناگهانی آن می‌شود. توصیه به انتخاب غلات صبحانه حاوی سبوس است که حداقل ۳ گرم فیبر در هر وعده داشته باشد. شما می‌توانید فیبر اضافه را از طریق مصرف توت ها، جوانه گندم، دانه کتان یا بادام خرد شده در وعده صبحانه به دست بیاورید.

غلات شیرین شده: سازمان غذا و داروی آمریکا متذکر شده است که رنگ‌های مواد غذایی مورد استفاده در این غلات در کودکان منجر به بیش فعالی می‌شود. این نوع مواد غذایی همچنین با شیرین کننده‌های مصنوعی و طعم دهنده‌هایی که می‌تواند باعث چاقی شود، بسته بندی شده است. اگر شما ترجیح می‌دهید که این نوع غلات را برای صبحانه بخورید، سعی کنید که آن‌ها را با فیبر بالا و قند کم امتحان کنید و یا این که به آن‌ها ترکیبات پروتئین و چربی‌های سالم بیفزایید.

ماست بدون چربی: مصرف تنها یک فنجان ماست بدون چربی در هنگام صبح باعث احساس گرسنگی در اواسط روز می‌شود. بسته به سطح فعالیت بدنی و وزن، هر فردی باید حداقل ۲۵۰ تا ۵۰۰ کالری در هنگام صبح دریافت کند؛ بنابراین می‌توانید از مصرف ماست بدون چربی به تنهایی اجتناب کرده و به آن بلغور جو که یک وعده غذایی کامل‌تر است و به انرژی شما اضافه می‌کند، بیفزایید.

یک لیوان آب میوه: برخی از افراد قادر به هضم قند موجود در میوه و سبزیجات نیستند و زمانی که این قندها به صورت مایع نوشیده می‌شوند با سرعت بیشتری به روده می‌رسند. این قندها که فودمپ نامیده می ‎شوند، کربوهیدارت‌های کوچکی هستند که در برخی از مواد غذایی وجود دارند و باعث بروز علائم گوارشی مانند نفخ، درد معده، اسهال و یبوست می‌شوند. بعلاوه هیچ دلیل منطقی یا سندی وجود ندارد که نشان بدهد مایع کردن میوه و سبزیجات از خوردن جامد آن‌ها بهتر است.

قهوه شیرین: یکی از انتخاب‌های محبوب در میان افرادی که میل به خوردن صبحانه کامل ندارند، قهوه است. اما بسیاری از افزودنی‌ها به قهوه از جمله کربوهیدرات و قند، تنها به میزان کالری دریافتی می‌افزاید و بدون فیبر و پروتئین است. این نوع قهوه اگرچه انرژی شما را به طور موقت افزایش می‌دهد به همان میزان نیز می‌تواند آن را سرکوب کند.

دونات: به خاطر داشته باشید که دونات‌ها مملو از قندهای تصفیه شده، چربی‌های ترانس، روغن هیدروژنه و آرد سفید فرآوری شده اند و فایده تغذیه‌ای ندارند.

نان شیرینی حلقوی: از نشاسته سفید و نان شیرینی حلقوی اجتناب کنید؛ چرا که این نوع شیرینی‌ها با آرد گندم تصفیه شده که حاوی هیچ مواد مغذی و فیبر نیستند، درست می‌شوند. اکثر شیرینی‌ها در حال حاضر حاوی مقادیر بالایی از قند و سرشار از پنیر خامه‌ای و کره و چربی‌های اشباع شده هستند و منجر به افزایش قند و سطوح انسولین در بدن می‌شوند.

بیکن و سوسیس: گوشت‌های فراوری شده مضرترین نوع گوشت هستند و متخصصان دانشگاه هاروارد اعلام کرده اند که هر ۱.۸ اونس گوشت فراوری شده، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را تا ۴۲ درصد بالا میبرد. بعلاوه سدیم بیش از حد موجود در این گوشت‌ها می‌تواند باعث یک افزایش ناگهانی در فشار خون شود و آن همچنین ممکن است احتمال سکته مغزی در افراد مبتلا به فشار خون بالا را افزایش دهد.

پن کیک: پن کیک‌ها مواد غذایی محبوبی برای صبحانه محسوب می‌شوند و امروزه با مخلوط‌های آماده در فروشگاه‌ها موجود هستند که حتی راحت‌تر درست می‌شوند. پن کیک‌ها غنی از کربوهیدرات‌ها هستند که بطور حتم معده شما را پر می‌کند، اما به سرعت نیز میل به خوردن غذا را به بعلت گرسنگی زودرس تشدید می‌کند. به علاوه انتخاب چاشنی‌های روی غذا، مانند شربت، پودر شکر و ... منجر به چاقی و اضافه وزن می‌شود.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۱۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش تلخ سازمان ملل: روزانه یک میلیارد وعده غذایی دور ریخته می‌شود

براساس گزارش سازمان ملل با این حجم از مواد غذایی که روزانه دور ریخته می‌شود، می‌توان تمام گرسنگان جهان را روزی یک وعده غذا داد.

به گزارش یورو نیوز، برآورد‌های سازمان ملل نشان می‌دهد که روزانه در سراسر جهان معادل یک میلیارد وعده غذایی دور ریخته می‌شود.

نویسندگان گزارش شاخص ضایعات غذایی برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد (UNEP) معتقدند که «مقدار واقعی وعده غذایی دور ریخته شده می‌تواند بسیار بیشتر از این رقم باشد.

اینگر اندرسن، مدیر اجرایی «UNEP» در این‌باره گفت: این یک تراژدی است. میلیون‌ها نفر در سراسر جهان گرسنه هستند در حالی که روزانه مقدار زیادی مواد غذا دور ریخته می‌شود.

ریچارد سوانل که از سازمان غیردولتی «WRAP»، در نگارش این گزارش مشارکت داشته است، نیز گفته که با این حجم از مواد غذایی که به صورت روزانه هدر می‌رود می‌توان تمام افرادی که در جهان از گرسنگی رنج می‌برند را سیر کرد و به آن‌ها روزی یک وعده غذا داد.

براساس گزارش سازمان ملل، حدود ۶۰ درصد (معادل ۶۳۱ میلیون تن) از هدر رفتن مواد غذایی در خانه‌ها، ۲۸ درصد در رستوران‌ها و ۱۲ درصد در فروشگاه‌ها، قصابی‌ها و خواربار فروشی‌ها، روی می‌دهد. این حجم از هدر رفت مواد غذایی در سال معادل هزار میلیارد دلار است.

دیگر خبرها

  • کدام پنیرها برای کاهش وزن مفید است؟
  • هدررفت روزانه یک میلیارد وعده غذایی در جهان + آمار
  • چی بخوریم که لاغر شویم؟ / بهترین مواد غذایی برای کاهش وزن
  • گزارش تلخ سازمان ملل: روزانه یک میلیارد وعده غذایی دور ریخته می‌شود
  • روش بسیار آسان برای جلوگیری از خواب آلودگی در هنگام رانندگی
  • تغذیه صحیح به هنگام سحر و افطار
  • روش تخلیه قند اضافه از بدن در ۳ روز
  • چالش‌هایی که در روزه‌ داری با آنها مواجه می‌شویم/ چگونه مشکلات گوارشی را کاهش دهیم؟/ دلایل بروز یبوست و نحوه پیشگیری از آن در افراد روزه‌ دار
  • چالش‌هایی که با روزه‌داری مواجه می‌شویم/ چگونه مشکلات گوارشی را کاهش دهیم؟
  • میزان ویتامین E موردنیاز بدن در سنین مختلف