Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-19@06:07:07 GMT

۱۸۰۰طرح در اصفهان به بهره برداری می‌رسد

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۸۱۶۹۵

۱۸۰۰طرح در اصفهان به بهره برداری می‌رسد

اصفهان-معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت:امسال در ایام دهه فجر هزار و ۸۲۶ طرح با اعتبار دو هزار و ۳۷۵ میلیارد تومان به بهره برداری می رسد.

به گزار ش خبرنگارقدس انلاین حجت اله غلامی  پیش ازظهر دوشنبه  درنشست خبری در جمع خبرنگاران  با اشاره به تامین اعتبار بودجه سال ۹۸ از محل ملی، استانی و اعتبارات متوازن که برای استان پیش بینی شده است، تصریح کرد: در سال جاری بالغ بر هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از محل عوارض آلاینده ها و ارزش افزوده مالیات به شهرداری های استان اصفهان برای اجرا پروژه ها به صورت نقدی پرداخت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پروژه های آبی سد کوهرنگ۳، تونل بهشت آباد از محل اعتبارات ویژه هزینه می شود، اضافه کرد: اعتبار ۴۸۰ میلیارد تومان برای پیشرفت طرح سد کوهرنگ ۳ تخصیص یافته است که احداث این سد از محل تبصره ۵۶ استفاده شده است که برای خرید اراضی سطح زیر آب، ۳۰۰ میلیارد تومان و برای احداث تونل ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته است که ۲۳ کیلومتر از تونل به پایان رسیده است و ۱۵ درصد پیشرفت داشته که این تونل آب را از سد زاینده رود منتقل کند و امیدواریم تا سال ۱۴۰۰ آبگیری شود.  

غلامی با اشاره به مشوق های بودجه در کنار اعتبارات تخصیصی با عنوان تبصره های بودجه گفت: عمده ترین استفاده از مشوق های بودجه سال جاری تبصره ۱۹ است که مشارکت بخش خصوصی را در پروژه های عمرانی است که در پروژه های آب و فاضلاب وتصفیه خانه پساب و آب و کشاورزی و بخش گردشگری و ورزش و جوانان به بخش خصوصی واگذار شده است.

وی با بیان اینکه قطار سریع السیر اصفهان تهران به عنوان نخستین تکنولوژی در سیستم ریلی کشور فعال شده است، ابراز داشت: قرارداد این قطار سریع السیر با قرارداد شرکت CREC چینی منعقد شده است و در دو مرحله با اعتبار ۵.۶ میلیارد یوان و در مرحله دوم ۶ میلیارد یوان از فاینانس پیش بینی شده این شرکت خارجی بهره گرفته شده است و پروژه در شش موقعیت ویژه از اصفهان تا قم با ۶ پیمانکار متخصص مراحل زیرساخت آن در حال انجام است که به این قطار با سرعت ۳۰۰ کیلومتر بر ساعت به عنوان نخستین قطار سریع السیر کشور خواهد بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان با اعلام اینکه تا پایان امسال قطعه اول و دوم آزادراه کنار گذر شرقی افتتاح خواهد شد، ادامه داد: این ابرپروژه پس از سالها همزمان با سفر ریاست جمهوری افتتاح خواهد شد.

وی با بیان اینکه آزادراه کنار گذر شرقی با ۷۰ درصد مشارکت بخش خصوصی در حال پیشرفت است، عنوان کرد: با جذب پیمانکار برای قطعه چهارم می توان کریدور شیراز-اصفهان-تهران را تکمیل کرد و در دو سال آینده افتتاح خواهد شد.

وی افزود: ادامه خط دو مترو اصفهان هم با احداث قطار حومه ای خمینی شهر در حال رایزنی برای توافق های اولیه است که خط دو مترو اصفهان تا خمینی شهر امتداد یابد.

غلامی با اعلام اینکه مترو اصفهان تا پایان امسال به بهره برداری برسد، گفت: امتداد این خط به شهر جدید مجلسی ختم می شود.

وی با اعلام اینکه پروژه های عمرانی در ایام مبارک دهه فجر توسط سه وزیر و استاندار و معاونان افتتاح خواهد شد، اظهار داشت: هزار و ۸۲۶ پروژه با اعتبار بالغ بر دوهزار ۳۷۵ میلیارد تومان در این ایام افتتاح می شود که ۲۵۲ طرح به پروژه های ملی- استانی با اعتبار ۳۶۹ میلیارد تومان تخصیص یافته است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: افتتاح پروژه پروژه عمرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۱۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار بهره‌برداری از پل چهارم بشار یاسوج ۶ ساله شد

پل چهارم بشار یاسوج به عنوان یکی از مهم‌ترین پروژه‌های شهری نقش موثری در کاهش ترافیک دارد، اما با وجود گذشت شش سال از آغاز عملیات اجرایی آن، مردم همچنان منتظر قیچی شدن روبان این پل هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، شهر یاسوج به عنوان یکی از شهرهای مطرح کشور در موضوع مهاجرپذیری روز به روز در حال گسترش ساخت‌وساز و افزایش جمعیت است.

آب‌وهوا، قرار گرفتن شهر یاسوج در مسیر کریدور شمال به جنوب، ارزانی ملک در حاشیه این شهر را می‌توان از مهم‌ترین عوامل رشد جمعیت در این شهر دانست و البته در کنار این عوامل از مهاجرت روستاییان کهگیلویه و بویراحمد به این شهر به دلیل نبود امکانات رفاهی، نباید چشم‌پوشی کرد.

در کنار همه عوامل مؤثر برای قرار گرفتن شهر یاسوج در کانون توجه برای مهاجرت، باید به معضلات و مشکلات نیز پرداخت، شهر یاسوج را می‌توان تنها مرکز استانی در ایران دانست که از لحاظ زیرساخت‌های لازم در زمینه اشتغال با مشکل جدی مواجه بوده و شهرک‌های صنعتی تعطیل و نیمه‌تعطیل مؤید این موضوع است.

علاوه بر نبود زیرساخت‌های اشتغال، نبود زیرساخت‌های مهم برای زندگی شهری از جمله نبود پارکینگ‌های عمومی، نبود مکان‌های فرهنگی و تفریحی، ضعف شدید در زیرساخت‌های معابر شهری، ترافیک خسته‌کننده شهر را نیز باید به مشکلات اساسی اضافه کرد.

گره کور ترافیک یاسوج و پروژه‌های نیمه‌تمام

ترافیک خسته‌کننده شهر یاسوج هر ساله با آغاز سال تحصیلی و شروع تعطیلات تابستانی موجی از اعتراض را بین شهروندان به‌وجود می‌آورد، به عقیده کارشناسان راه برون‌رفت از ترافیک خسته کننده شهر یاسوج چاره‌اندیشی اساسی برای ایجاد راه فرار از قبیل کمربندی‌های ارتباطی دور شهر است.

از سال‌های گذشته تلاش‌های فراوانی برای ایجاد کمربندی‌های ارتباطی جهت حل معضل ترافیک شده‌است که از جمله آن می‌توان به بلوار آیت‌الله ملک‌حسینی، تعریض خیابان جمهوری، احداث پل‌های سوم و چهارم بشار اشاره کرد که هم‌اکنون به صورت نیمه‌تمام و یا راکد به شهر یاسوج نیشخند تلخ می‌زنند.

در سال ۹۴ با حضور محمدباقر نوبخت، معاون اول رئیس‌جمهور وقت، کلنگ احداث پل چهارم بشار یاسوج به زمین زده شد و هدف از احداث این پل، اتصال شهر یاسوج به بیمارستان امام سجاد (ع) به منطقه سروک و سرابتاوه عنوان شد، پروژه‌ای که قرار بود تا سال ۹۸ به اتمام برسد، اما وعده افتتاح آن از دهه فجر به هفته دولت و از هفته دولت به دهه فجر دیگر پاس داده می‌شود.

این پل دارای چهار دهانه است و در سه دهانه ۳۰، ۳۷ و ۳۳ متری به طول ۱۵۰ متر چهارمین پلی است که روی رودخانه بشار یاسوج احداث در حال احداث است که سازه‌ای اثربخش برای اتصال چند مسیر شهر و خروج شهر از ترافیک به‌شمار می‌رود.

قصه پل چهارم بشار و وعده‌های بی‌سرانجام مسئولان

سید علی احمدزاده استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به توجه ویژه رئیس‌جمهور در سفر نخست به تکمیل پل‌های مهم شهر یاسوج، می‌گوید: اعتبارات لازم برای تکمیل پل چهارم بشار در نظر گرفته شد.

به گفته وی پل چهارم بشار رو به اتمام است و ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و از سفر نخست رئیس‌جمهور ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار استانی دارد و ۱۰۰ میلیارد ریال از سفر به آن افزوده شده‌است.

احمدزاده این موضوع را نیز یادآور شد که در سال ۱۴۰۱ به‌رغم اینکه یاسوج شهر نفتی نیست اما از محل اعتبارات نفت ۱۰۰ میلیارد ریال برای پروژه در نظر گرفته شد.

علی‌محمد روستا معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، نیز در این ارتباط می‌گوید: پل چهارم بشار شهر یاسوج به عنوان پروژه‌ای مهم با هدف کاهش بار ترافیکی یاسوج و بهبود وضعیت جاده دسترسی بیمارستان امام سجاد (ع) در سال ۱۳۹۴ کلنگ‌زنی شد.

وی افزود: عملیات اجرایی پل چهارم بشار از نیمه دوم سال ۱۳۹۶ آغاز شد و اکنون پس از حدود ۹ سال در مراحل پایانی بهره‌برداری قرار گرفته است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اعتبار اولیه ساخت این پل بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال برآورد شده بود، تصریح کرد: با بهره‌برداری از پل چهارم بشار بخش زیادی از مشکلات ترافیکی شهر یاسوج برطرف می‌شود.

وی با تاکید بر ضرورت تسریع در عملیات تکمیل این پل، تصریح کرد: با توجه به تردد زیاد دانش‌آموزان و ترافیک بیش از دو کیلومتری در ورودی و خروجی شهر یاسوج در روزهای پایانی هفته افتتاح پل چهارم بشار بار ترافیکی یاسوج را تا حدود زیادی کاهش خواهد داد.

کیوان آشنا شهردار شهر یاسوج با بیان اینکه در سه ماه اخیر با تکمیل جدول‌گذاری، زیرسازی ورودی‌های پل، نصب گاردریل، سنگ‌ریزی و بتن غوطه‌ای پشت پل اقدامات اساسی انجام شده است و در ادامه با عایق‌کاری و آسفالت پل و اتصالات، تکمیل سنگ‌ریزی انتهای پل و روشنایی آن به امید خدا آن را زیر بار ترافیک خواهیم برد، می‌گوید: با افتتاح این پل، شریان‌های شهر آزاد می‌شوند و بسیاری از گره‌های کور ترافیک یاسوج باز خواهد شد.

آشنا می‌افزاید: اقدامات اصلی برای اتصال پل به آن طرف رودخانه انجام شده است و با تکمیل عملیات مخلوط‌ریزی، این اتصال برقرار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه طول این پل ۱۱۵ و عرض آن ۲۰ متر است، تصریح می‌کند: این پل با عرشه فلزی، چهار باند رفت و برگشت دارد و مجهز به کنارگذر و زیرگذر است و تاکنون ۴۵ میلیارد تومان برای احداث آن طی سه قرارداد به پیمانکار پرداخت شده‌است.

شهردار یاسوج کل اعتبار این پروژه را ۶۵ میلیارد تومان می‌داند و می‌گوید: امیدواریم به زودی مردم از برکات این پروژه مهم بهره‌مند شوند و شاهد کاهش ترافیک شهر باشیم.

کد خبر 736502

دیگر خبرها

  • افتتاح خوابگاه دانشجویی پنجاه واحدی پسرانه دانشگاه سمنان
  • بهره برداری از ۱۴ پروژه اجرای طرح هادی در رودسر
  • بهره‌برداری از پست ۶۳ کیلو ولت تاریخانه دامغان
  • افتتاح خوابگاه دانشجویی در سمنان با حضور وزیر علوم
  • بهره برداری از پروژه‌های عمرانی و آغاز عملیات فیبر نوری شهرستان میامی
  • بهره برداری از بیمارستان اسلامشهر ۵۰۰ میلیارد اعتبار نیاز دارد
  • بازدید خبرنگاران از سد «بش قارداش» بجنورد + تصاویر
  • بهره‌برداری از مخزن ذخیره جدید آب آشامیدنی شهر مهرگان
  • انتظار بهره‌برداری از پل چهارم بشار یاسوج ۶ ساله شد
  • اجرای ۱۲۰ پروژه شهری در منطقه ۵ شهرداری شیراز