Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-24@23:53:05 GMT

مازیار پشت فرمان اتومبیلرانی طلوع کرد

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۸۲۱۵۳

مازیار پشت فرمان اتومبیلرانی طلوع کرد

خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران در بخش «ورزش‌های پایه» خود این تیتر را زده که :«مازیار ناظمی سرپرست فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی شد»!

به گزارش "ورزش سه"، واقعیت این است که در میان متن و حاشیه های ورزش هایی چون فوتبال و والیبال و کشتی و یا اخبار پر سر و صدای ناگهانی مثل مرگ دلخراش سوپراستاری چون کوبی برایانت، پیگیری خبری در حوزه اتومبیلرانی و موتورسواری چندان محلی از اعراب ندارد اما نوع خبررسانی ایرنا نشانگر غفلتی است که همواره در مورد اتومبیلرانی وجود داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اینکه ورزش های موتوری در دنیا یکی از جذاب ترین، پربیننده ترین و پولسازترین ورزش ها هستند یک امر واضح و مبرهن است و نیازی به توضیح ندارد اما در ایران این ورزش تا به همین درجه تقلیل و تخفیف داده شده که حتی نمی دانند باید آن را در کدام دسته از ورزش ها قرار دهند و «موتورسواری و اتومبیلرانی» در خبرگزاری رسمی کشور می رود ذیل ورزش های پایه...
بگذریم، عصر دیروز خبر سرپرستی مازیار ناظمی مدیر کل ارتباطات وزارت ورزش به عنوان سرپرست فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی معرفی شد و محمود صیدانلو که چند ماهی از دوران چهار ساله مدیریتش بر این فدراسیون گذشته بود، دفتر کار خود را ترک کرد تا احتمالا به زودی در مقام نامزد ریاست فدراسیون برای انتخابات ثبت نام کند و به عرصه بازگردد. در واقع این فعل و انفعال در ادامه ماجراهایی بود که از سال قبل آغاز شد و وزارت ورزش به نوبت سراغ روسایی رفت که دوره شان به اتمام می رسید اما بی سر و صدا به کارشان ادامه می دادند و برای انتقال قدرت منتظر دستور وزارتخانه می ماندند. گفته شده که مازیار ناظمی رئیس موقت است و باید شرایط را برای برگزاری مجمع انتخاباتی فراهم کند و این صرفا یک رفتار اداری و تشریفاتی است و احتمالا نیازی به حضور افراد متخصص در این دوره انتقالی نیست...!


محمود صیدانلو خود در پی برکناری ناگهانی حمید رضا مهرعلی از ریاست فدراسیون در سال 94 به عنوان سرپرست وارد فدراسیون اتومبیلرانی ایران شد و پس از مدتی در مجمع انتخاباتی این فدراسیون رای آورد و رسما رئیس شد. صیدانلو از همان ابتدای حضور در این ورزش به عنوان سرپرست فدراسیون، جلسات زیادی با بزرگان، پیش کسوتان و ورزشکاران این رشته برگزار کرد تا ضمن شنیدن نظرات آنها، با مقوله ورزش های موتوری آشنایی پیدا کند و خود را در این چرخه پیچیده و متفاوت حل کند. همان موقع برخی از کارشناسان از او خواستند که در اولین گام سعی کند موقعیت این رشته ورزشی را در دستگاه رسمی ورزش ارتقا ببخشد و این ذهنیت را که «مگر رانندگی هم ورزش است؟» را چه در جامعه و چه در راس مدیریت ورزش کشور تغییر دهد.


در واقع این تغییر ذهنیت می توانست مسیر را برای رشد و بلوغ این ورزش در کشور باز کند و آنگاه بدنه فعال در ورزش های موتوری ایران می توانست به صورت طبیعی شرایط پیشرفت و توسعه را به وجود بیاورد. نکته مهم این است که بسیاری از نهادهای فعال در حوزه ورزش های موتوری مثل فرمول یک، موتو جی پی، مسابقات لومان، ناسکار و دیتونا اساسا نهادهایی خصوصی و غیردولتی اما جهانی هستند و فدراسیون جهانی اتومبیلرانی (FIA) و موتورسواری (FIM) نیز وابستگی به هیچ دولتی ندارند. در ایران اما همه چیز به دولت ختم می شود و در این ورزش با اینکه تمام مسابقات و هزینه های آن عموما از طریق ورزشکاران تامین می شود اما تصمیم گیری های مهم و حیاتی به عهده رئیس فدراسیون است که مکانیسم انتخاب آن دولتی است.


شاید به همین خاطر است که بعضا تغییر رفتار در مدیریت فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی رخ می دهد و روسای آن به این دلیل که این رشته چندان از سوی مدیریت کلان ورزش شناخته نشده و یا جدی گرفته نمی شود، عرصه فعالیت خود را به مرور تبدیل به حیات خلوتی می کنند که نظارتی بر روی آن صورت نمی گیرد و معیاری برای قضاوت آن وجود ندارد. اتومبیلرانی و موتورسواری از معدود ورزش های دنیاست که تیم ملی در آن معنایی ندارد و کمپانی ها، تیم های ورزشی و قهرمانان به رقابت ورزشی معنا می بخشند. بنابراین مسابقات ورزش های موتوری نه در المپیک تعریف شده اند و نه در زمره مسابقات جهانی تیمی و انفرادی مثل جام جهانی فوتبال قرار می گیرند. علاوه بر این مسابقات ورزش های موتوری به دلیل درآمیختن با صنعت ساخت خودرو و موتورسیکلت، بسیار فنی هستند و زیر لایه پرهیجان و ساده بیرونی آن که نسبتا عامه فهم و پرطرفدار است، هزاران نکته پیچیده و حقوقی پنهان است.
این موضوعی است که باعث شده در ایران با وجود طرفداران پرتعداد و انگیزه های عمومی بسیار قوی برای تماشا یا فعالیت در ورزش های موتوری، تلاش جدی و کارسازی برای پیشبرد و پیشرفت این اَبَرورزش صورت نپذیرد.


* آرش راهبر

 

مازیار ناظمی وزارت ورزش و جوانان اتومبیل رانی

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: مازیار ناظمی وزارت ورزش و جوانان اتومبیل رانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۲۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل فدراسیون کبدی مشخص شد

به گزارش “ورزش سه”، در بخشی از این حکم آمده است:

نظر به تخصص، تجربیات و سوابق جنابعالی به موجب این حکم به سمت دبیر کل فدراسیون کبدی جمهوری اسلامی ایران منصوب می شوید. امید است با تلاش و جدیتی که در جنابعالی سراغ است، اهتمام خود را در راستای سیاست های کلی وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون کبدی بعمل آورید.

رشیدی دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی بوده و پیش از این به مدت ۷ سال مسولیت روابط عمومی و بین الملل فدراسیون را در کارنامه خود داشته است.

دیگر خبرها

  • ورزش ایران بهترین های خود را شناخت
  • رسولی: به اندازه فوتسالیست‌ها به ورزش‌های دیگر که پرچم ایران را بالا می‌برند توجه شود +فیلم
  • یک انتصاب جدید‌ و مهم در فدراسیون والیبال ایران
  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره «قهرمان ایران»
  • رئیس FIA: می‌دانم چه کسی پشت اتهامات علیه من است
  • دبیرکل فدراسیون کبدی مشخص شد
  • دو ایرانی بالاترین مدرک جهانی اتومبیلرانی را به دست آوردند
  • خیرخواه:اینچه درگاهی برای ژیمناستیک ایران کم نگذاشت
  • قدردانی حیدر فرمان از وزیر ورزش برای مسابقات کوراش پوریا ولی
  • زمان دقیق طلوع ماه صورتی در ایران؛ این ماه را از دست ندهید!