Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@00:42:57 GMT

ویدئوی ناسا از فجایع طبیعی ویرانگر سال گذشته

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۸۳۱۲۷

ویدئوی ناسا از فجایع طبیعی ویرانگر سال گذشته

ناسا یک ویدئو انیمیشنی از فجایع طبیعی سال گذشته منتشر کرد که فراگیری وقوع آتش‌سوزی در کره زمین را نشان می‌دهد که بدترین آن‌ هم آتش‌سوزی در جنگل‌های استرالیا بوده است.

به گزارش ایسنا و به نقل اسپیس، فاجعه آتش‌سوزی در جنگل‌های استرالیا به اندازه‌ای بزرگ و ویرانگر بود که حتی از فضا هم دیده می‌شد.

حال ناسا یک انیمیشن جدید ساخته که تاثیر این آتش‌سوزی و دیگر فجایع طبیعی که در سال گذشته اتفاق افتادند را به تصویر می‌کشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر آتش‌سوری برزگ استرالیا که در سال ۲۰۱۹ آغاز شد و تا ژانویه ۲۰۲۰ ادامه یافت، در این انیمیشن تاثیر " تندباد دوریان" که از ماه اوت تا سپتامبر سال گذشته ادامه پیدا کرد هم نشان داده شده است.

در همان زمان یک سری آتش‌سوزی بزرگ هم در آمریکای جنوبی و اندونزی رخ داد.

علت اصلی وقوع چنین حوادثی "تغییرات آب‌وهوایی" است که محققان همچنان با استفاده از ماهواره‌های فضایی به مطالعه و نظارت بر آن‌ها می‌پردازند.

نواحی آسیب‌دیده‌ای که در این انیمیشن دیده می‌شود، به دلیل تغییرات آب‌وهوایی و گرم شدن کره زمین اینگونه شده‌اند.

دود منتشر شده از آتش‌سوزی جنگل‌های استرالیا به نحوی بود که با هوای سراسر دنیا مرتبط بوده است و فضانوردان "ایستگاه فضایی بین‌المللی" هم شاهد آن بودند.

دود ناشی از این آتش‌سوزی در سراسر جهان گسترش یافته و به " تروپوسفر"( پایین‌ترین لایه جو زمین) هم رسیده است.

انتقال طولانی مدت این دود، به نحوی است که یک دور کامل در هوای کره زمین می‌زند و پس از آن دوباره به استرالیا می‌رسد.

بر اساس بیانیه ناسا، این دود به ویژه در اقیانوس آرام جنوبی تا آمریکای جنوبی بیشتر است.

در حالی که فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی هم در حال رصد دود ناشی از آتش‌سوزی استرالیا هستند، ماهواره‌های "ناسا" و "آژانس فضایی اروپا" هم به رصد تاثیرات این آتش‌سوزی ادامه می‌دهند.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آتش سوزی استرالیا ماهواره ناسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۳۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث آتش بُر در روستای بیشه لرستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خرم آباد گفت:یک هزار و ۸۰۰ کیلومتر آتش‌بُر تا پایان اردیبهشت امسال در روستای گردشگری بیشه خرم آباد و حوالی آن برای جلوگیری از آتش‌سوزی های احتمالی در روزهای گرم ایجاد می‌شود. 

لطفعلی بیرانوند افزود:همچنین طرح احداث آتش بُر در سپیددشت مسیر راه آهن تا تنگ هفت، روستای گازه، روستای بیشه، خان آباد، صیدنر و زالیاب از طریق شخم زدن مناطق جنگلی و شخم زدن در کنار درختان، مناطق حساس در حال اجرا است.

وی گفت: با توجه به اینکه در مسیر جاده‌ها یکی از عوامل حریق بی‌احتیاطی در پرت کردن فیلتر سیگار است،احداث این آتش‌بُرها از سرایت آتش‌سوزی به داخل مزارع کشاورزی و درختکاری‌ها ومناطق جنگلی جلوگیری می‌کند.

بیرانوند با اشاره به اینکه جنگل‌ها و مراتع از مهم‌ترین و باارزش‌ترین منابع طبیعی هستند و نقش اساسی در تأمین نیازمندی‌های انسان ،اکسیژن، آب، مواد غذایی و دارو دارند، افزود: منابع طبیعی تجدیدشونده جنگل‌ها و مراتع در توسعه ی اقتصادی و اجتماعی جامعه نقش مهمی دارد و باید بیش از پیش مورد توجه سیاست‌گذاران و برنامه‌ریزان کشور قرار گیرد.

 رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خرم آباد از شهروندان و طبیعت‌دوستان خواست در صورت مشاهده ی هر گونه تخریب، تصرف و آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع با شماره تلفن ۱۵۰۴ امداد جنگل و مرتع، نیروهای یگان حفاظت اداره منابع طبیعی استان لرستان را یاری کنند.

دیگر خبرها

  • ناسا یک باکتری جهش‌یافته و خطرناک را در فضا کشف کرد
  • بودجه و شجاعت بازگشت به ماه وجود ندارد!
  • دلایل فرود نیامدن مجدد انسان روی ماه
  • نخستین پرواز فضاپیمای سرنشین‌دار «استارلاینر» انجام می‌شود
  • احداث آتش بُر در روستای بیشه لرستان
  • مواجهه ماهواره روسی و فضاپیمای ناسا از بیخ گوش بشریت گذشت!
  • مواجهه‌ای که همه کارکنان ناسا را ترساند
  • مقابله با فجایع طبیعی زیست محیطی مستلزم همکاری‌های مشترک است
  • کنعانی: مقابله با فجایع طبیعی زیست محیطی مستلزم همکاری‌های مشترک بین‌المللی است
  • ماهواره جاسوسی روسی از بیخ گوش ماهواره ناسا گذشت