Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-24@18:47:26 GMT

ارسال فشرده تصاویر با‌کیفیت ممکن شد

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۸۳۷۱۲

ارسال فشرده تصاویر با‌کیفیت ممکن شد

یک شرکت دانش‌بنیان سخت‌افزارهایی بر اساس نیاز بازار در داخل کشور ساخته است که امکان ارسال محتوای صوتی و تصویری با کیفیت بالا و استفاده از پهنای باند کم را فراهم کرده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یکی از  مشکلات پیش‌رو تولیدات تصویری با کیفیت بالا، حجم بالای آن و در نتیجه استفاده بالای پهنای باند است، و این نخستین چالش در فرآیند توزیع این قبیل محصولات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدکاظم نجفی مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان درباره خصوصیات و ویژگی‌های محصول «فشرده ساز حرفه‌ای spark» این شرکت گفت: با استفاده از این فشرده‌ساز، بالاترین کیفیت ارسال تصویر را در کنار کم‌ترین پهنای باند خواهیم داشت.

به گفته نجفی، پشتیبانی کامل از استانداردهای کدگذاری تصویر و استانداردهای متنوعی برای  کدگذاری صدا نظیر، به کاربر امکان فشرده سازی تصویر با کیفیت مختلف 4k را می‌‌دهد.

این فعال فناور اضافه کرد: ‌‌‌‌‌‌‌فشرده‌ساز SPARK از ورودی تصویر با وضوح ۱۰۸۰p 60FPS را افزون بر استاندارد مخابره تصاویر DVB پشتیبانی کرده تا امکان ارسال خروجی با بهترین کیفیت از طریق تمامی بسترهای ارتباطی کاربردی از جمله ماهواره  (DVB-S/S2)، تلویزیون دیجیتال(DVB-T/T2)، شبکه‌های داخل استودیو(DVB-ASI)  و شبکه جهانی وب (IP)  فراهم شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان بیان کرد: فشرده‌ساز SPARK دارای ورودی تصویر ۳G-SDI  و ورودی صدای داخلی (Embedded) تا ۱۶ کانال بوده و دو خروجی IP و ASI به صورت پیش‌فرض روی این فشرده‌ساز وجود دارند. دو درگاه اترنت به منظور مدیریت و همچنین TSoIP روی دستگاه سوار شده است.

نجفی ادامه داد: فشرده‌ساز SPARK قابلیت ارسال تصویر از طریق IPV4 به هر دو صورت Unicast و Multicast  را به 8 مقصد از پیش تعیین شده به همراه استاندارد ProMPEG FEC، دارد. قابلیت نصب منبع تغذیه اضافی روی این فشرده‌ساز، افزونگی(Redundancy)  و قابلیت اتکای این دستگاه را بالا می‌برد.

وی گفت: با تکیه بر پشتیبانی از پروتکل مدیریتی SNMP امکان مدیریت این سیستم از هر نقطه‌ای فراهم شده است. فشرده‌ساز SPARK تحت هرگونه فشار کاری به صورت ۲۴ ساعته هر روز هفته و سال قابل اتکا خواهد بود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان به دیگر محصولات تولید این شرکت اشاره کرد و گفت:  علاوه بر تجهیزات ارسال و دریافت صدا و تصویر، مبدل‌های شبکه و وامدوله‌سازها، سامانه آنتن مرکزی بر بستر شبکه IP Headend، صداگذار و جداساز صدا، توزیع کننده‌های سیگنال ASI و SDI، سامانه تولید و ارسال راهنمای الکترونیکی برنامه‌ها (EPG)، سامانه مدیریت یکپارچه سر پایانه و بازهمتافتگر جریان های انتقال MPEG در این شرکت تولید می‌شود.

وی به واردات محصولات مشابه به کشور اشاره کرد و گفت: پیش‌تر این قبیل تجهیزات به کشور وارد می‌شد و اکنون نیز واردات صورت می‌گیرد که عمده این تجهیزات ساخت کشورهایی همچون آمریکا، انگلیس، سوئد و چین هستند.

این فعال فناور بیان کرد: محصولات این شرکت قابلیت رقابت با نمونه های مشابه خارجی را دارد و اکنون نیز بسیاری از تجهیزات تولید شده این شرکت به مرور جایگزین تجهیزات قدیمی صدا و سیما و یا سازمان‌های دیگر که عمدتا نیز ساخت کشور فرانسه هستند می‌شود.

به گفته نجفی، قیمت تولیدات این شرکت عموما پایین‌تر از نمونه‌های مشابه خارجی آن است ولی در مواردی نیز وجود داشته که قیمت محصولات به دلیل کیفیت بالای آن از نمونه مشابه خارجی آن بالاتر هم بوده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: در حال حاضر با تولیدات این شرکت به صورت مستقیم برای 10 نفر شغل ایجاد شده است.

انتهای پیام/4112/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانش بنیان پهنای باند صوتی و تصویری تصاویر با کیفیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۳۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 استفاده از فناوری هسته‌ای برای افزایش کیفیت محصولات نفتی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، وحیدرضا زیدی‌فرد صبح امروز (دوشنبه، سوم اردیبهشت) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه جامع همکاری مشترک میان سازمان انرژی اتمی ایران و وزارت نفت با بیان اینکه با آغازبه‌کار دولت سیزدهم بحث افزایش همکاری میان این وزارتخانه و سازمان انرژی اتمی ایران بیشتر مورد تأکید قرار گرفت، گفت: امروز با امضای این تفاهم‌نامه همکاری‌ها در مسیر فناورشدن صنعت نفت منسجم‌تر پیش خواهد رفت.

وی با اشاره به ارائه دستاورد‌های بزرگ علمی سازمان انرژی اتمی ایران و شرکت‌های زیرمجموعه آن در حاشیه نمایشگاه پتروتک، ادامه داد: تلاش می‌کنیم از سرریز فناوری‌های به‌دست‌آمده در صنعت هسته‌ای کشور، برای افزایش کیفیت فرایندها، تجهیزات و محصولات نفتی بهره ببریم.

معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری با اشاره به رتبه نخست وزارت نفت در زمینه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: با حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه هسته‌ای می‌توانیم به فناوری‌های جدیدی در زمینه آزمایشگاه‌های مرجع، استاندارد‌های بالاتر، ایمنی و دیگر موارد مرتبط دست یابیم.

ایران به فناوری تولید مستقیم هلیوم از گاز طبیعی دست یافت

محمد قنادی مراغه، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران نیز در این مراسم با تأکید بر اینکه امروز روز خوبی برای دو صنعت بزرگ نفت و هسته‌ای کشور است، گفت: کاربرد‌های فناوری هسته‌ای در صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی آن‌قدر زیاد است که نمی‌توان حتی در چند ساعت نیز همه آنها را شرح داد.

وی با بیان اینکه تاکنون دستاورد‌های خوبی در زمینه استفاده از فناوری هسته‌ای در بخش‌های مختلف صنعت نفت همچون اکتشاف، چاه‌پیمایی، نشت نفت، چگالی‌سنجی، صحت‌سنجی و... انجام شده است، افزود: با امضای این تفاهم‌نامه شاهد رونق بیشتر همکاری‌های عمیق بین سازمان انرژی اتمی ایران و وزارت نفت در آینده نزدیک خواهیم بود.

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران به تأکید‌های وزیر نفت و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران برای تشکیل کارگروه‌های مشترک بین دو نهاد دولتی برای امضای قرارداد‌ها پس از امضای این تفاهم‌نامه اشاره کرد و گفت: تفاهم‌نامه‌ای که امروز امضا شد نقش مهمی در تسریع ساخت تجهیزات ابزار دقیق و افزایش همکار‌های دو طرف خواهد داشت.

قنادی ادامه داد: فعالیتی در صنعت نفت کشور وجود ندارد که نتوان آن را با فناوری هسته‌ای گره زد و این دو صنعت همواره دروازه ورود فناوری‌های نو به کشور بوده‌اند.

وی همکاری با شرکت ملی حفاری ایران، شرکت ای‌آی‌ای‌دی (شرکت طراحی و مهندسی صنایع انرژی)، پتروشیمی آریاساسول، پتروشیمی گچساران و... در زمینه دستگاه‌های ابزار دقیق را از تازه‌ترین نمونه‌های همکاری میان سازمان انرژی اتمی ایران و صنعت نفت برشمرد و گفت: هر دو نهاد تجربه‌های زیادی در زمینه اکتشاف مواد هیدروکربوری و هسته‌ای در زیر زمین دارند که می‌توانند با یکدیگر به اشتراک بگذارند.

تبدیل ضایعات پلاستیکی به سوخت جت و سایر فرآورده‌های هیدروکربوری

معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران از تبدیل ضایعات پلاستیکی به سوخت جت و دیگر فرآورده‌های هیدروکربوری با استفاده از پرتودهی هسته‌ای در مقیاس آزمایشگاهی خبر داد و گفت: این سازمان همچنین دستاورد‌های خوبی در زمینه برداشت هلیوم از گاز طبیعی، بدون تبدیل گاز به گاز طبیعی مایع شده (ال‌ان‌جی) داشته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۰ اردیبهشت آخرین فرصت ارسال اثر به رویداد ملی جوانی جمعیت
  • (تصاویر) «شاهزاده هودونگ» جومونگ ۳ در کلاس فشرده عاشقی!
  • جوجه یک روزه
  • تصاویر دوره فشرده آموزش زبان فارسی اسرائیل!
  • هوای لامرد، امروز ناسالم برای گروه‌های حساس
  • نحوه خرید آنلاین از میادین میوه و تره بار شهرداری تشریح شد | امکان بازگرداندن میوه و سبزیجات بی کیفیت
  • شرکت ۲۸ کشور دنیا در جشنواره بین‌المللی پوپک
  • ارسال تانکر آبرسانی سیار به استان سیستان و بلوچستان از سوی شرکت آبفای یزد
  •  استفاده از فناوری هسته‌ای برای افزایش کیفیت محصولات نفتی
  • کیفیت هوای تهران در سومین روز اردیبهشت