Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از اصفهان، محمد خادم‌الفقرا در نشست خبری افتتاح مرکز درمان و مراقبت در منزل جهاد دانشگاهی واحد اصفهان اظهار داشت: خدماتی مانند نمونه‌گیری، توانبخشی، مراقبت از مادران بعد از زایمان و افراد سالمند در این مرکز در سطح کلانشهر اصفهان ارائه می‌شود و مراقبت از بیماران ترخیص شده از بخش مراقبت‌های ویژه در برنامه‌های آینده قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی راه ارتباط با این مرکز را شماره تلفن ۳۶۹۳۶ اعلام و اضافه کرد: ارائه خدمات درمان و مراقبت در منزل باعث کاهش اضطراب، هزینه‌ها و ترافیک شهری می‌شود.

مدیر مرکز درمان در منزل جهاد دانشگاهی واحد اصفهان عدالت درمانی برای بیماران را از موضوعات اساسی در طرح درمان در منزل جهاد دانشگاهی دانست و افزود: در موارد بسیاری شاهد بستری‌های بی مورد در بیمارستان‌های دولتی هستیم و به همین دلیل وزارت بهداشت به دنبال اجرای این سیاست است که ادامه روند درمان برخی بیماران در منزل انجام شود که این کار برای بیمارستان‌ها مشکلاتی در بخش‌های حقوقی، نیروی انسانی و نظارتی به همراه دارد.

خادم الفقرا ادامه داد: به همین دلیل، تفاهم‌نامه‌هایی توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی با مراکز مراقبت در منزل منعقد شد تا آنها با اعمال نظارت صورت گرفته توسط نهادهای مربوطه در این بخش وارد شوند، سیاست جهاد دانشگاهی نیز ورود به این موضوع بود و در این پیوند، مرکز درمان و مراقبت در منزل جهاد دانشگاهی با اخذ مجوز از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان کار خود را از آبان امسال آغاز کرد.

وی با بیان اینکه محافظت از درخواست کنندگان در برابر درمان‌های غیر قانونی و جلوگیری از هرگونه آزار و اذیت برای ارائه‌دهنده و گیرنده خدمات جزو سیاست‌های این مرکز است، اظهار داشت: از حدود ۴۰۰ درخواستی که در سه ماه گذشته به این مرکز اعلام شده، بیشتر آنها با مشاوره حل و در ۱۵ درصد موارد منجر به ارائه خدمت در منزل شد.

مدیر مرکز درمان در منزل جهاد دانشگاهی واحد اصفهان با تاکید بر اینکه خدمات این مرکز، اورژانسی نیست، خاطرنشان کرد: ما اگر با درخواست اورژانسی مواجه شدیم آن را به واحد مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی گزارش می‌کنیم و از طرفی از اورژانس خواستیم که اگر موارد غیر اورژانسی دارند به ما ارجاع بدهند که این موضوع در حال بررسی است.

خادم الفقرا، تعرفه‌های این مرکز را بین دولتی و خیریه‌ها اعلام کرد و گفت: معاونت پرستاری وزارت بهداشت سال گذشته پیشنهاد کرد که ارایه خدمات درمان و مراقبت در منزل زیر پوشش بیمه قرار بگیرد که با توجه به محدودیت‌های مالی فعلی، ممکن است این کار به تعویق بیفتد اما حمایت از اجرای این طرح‌ها برای دولت به صرفه است زیرا بار کاری آن را کاهش می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه این مرکز دارای بخش تحقیقات و توسعه است، تصریح کرد: این مرکز زیر مجموعه معاونت پژوهشی است و می‌توان از اطلاعات آن برای پژوهش‌ها و رصد مشکلات استفاده کرد.

همچنین احمد رسالت مسئول فنی مرکز درمان و مراقبت در منزل جهاد دانشگاهی اصفهان نیز یکی از اهداف راه‌اندازی این مرکز را کاهش ورود بیماران بدون مورد به بیمارستان‌ها عنوان و تاکید کرد: وقتی پزشکی داخل منزل بر بالین بیمار قرار می‌گیرد می تواند با خیالی آسوده، راهنمایی و مشاوره کند.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اصفهان ترافیک درآمد درمان نیروی انسانی کارگر خدمات درمانی جهاد دانشگاهی اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۳۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشت هزار پرونده ناباروری در خراسان رضوی تشکیل شد

دکتر علی رضازاده گفت:در این راستا طی یک سال گذشته از هشت هزار پرونده تقاضا که در این زمینه تشکیل شده است که سه هزار و ۷۰۰ پرونده به مرحله پرداخت هزینه رسیده است.

وی اضافه کرد:برای درمان این شمار، افزون بر ۲۲۱ میلیارد ریال بابت هزینه های خدمات به بیمه شدگان تامین اجتماعی استان پرداخت شده است.

مدیر درمان اداره‌ کل تامین اجتماعی خراسان رضوی گفت:برای ارائه خدمات به زوج های نابارور طی سال گذشته با هفت مرکز دانشگاهی و خصوصی در استان عقد قرارداد و به بیش از هشت هزار پرونده رسیدگی شده است.

تصویب‌نامه هیات وزیران درباره «قرار گرفتن خدمات نازایی و ناباروری تحت پوشش بیمه‌های پایه» دوم شهریور ۱۴۰۰ ابلاغ شد. براساس این مصوبه، ٩٠ درصد از هزینه‌های درمان ناباروری در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی دولتی براساس تعرفه عمومی غیردولتی پرداخت می‌شود و همه زنان کمتر از ۴۵ سال که یک سال پس از تصمیم به فرزندآوری، نتوانسته باشند باردار شوند می‌توانند از خدمات این حوزه استفاده کنند.

خدمات این حوزه هر ۲ تا سه سال قابل تمدید است و دولت مکلف به پوشش ۹۰ درصدی کل هزینه‌های سه دوره کامل یکی از روش‌های کمک باروری (آی. سی. اِس. آی) و (آی. وی. اِف) برای هر زوج نابارور و پوشش هزینه‌های دارویی و پاراکلینیک و سایر روش‌های درمان ناباروری است.

در استان خراسان رضوی و در حوزه درمان مستقیم، سه بیمارستان فارابی و ۱۷ شهریور در مشهد و بیمارستان رازی در تربت حیدریه دایر است و همچنین ۱۸ مرکز درمانی سرپایی در استان شامل ۶ مرکز در مشهد و ۱۲ مرکز در شهرهای دیگر فعالیت دارند.

هم اکنون بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در خراسان رضوی زیر پوشش تامین اجتماعی استان قرار دارند که خدمات درمانی ارائه شده به آنان در قالب درمان مستقیم از طریق مراکز درمانی ملکی به صورت رایگان و درمان غیر مستقیم از طریق مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه ارائه می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات سلامت در «نمایشگاه سلامت شهرداری»
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت
  • چتر حمایتی پزشکان یزدی برای درمان بیماران صعب العلاج
  • رئیس سندیکای صنعت مخابرات ایران : بی‌کیفیتی مودم های تولید داخل بهانه است؛ به دنبال خرید مودم های ارزان‌قیمت و بنجل چینی اند
  • (ویدئو) سگ‌های درمانگر
  • ارائه خدمات درمانی در راستای برنامه‌های نظام سلامت
  • ارائه رایگان ۳۶ میلیون خدمت آزمایشگاهی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه ۹هزار خدمت درمان سرپائی به بیمه شدگان تامین اجتماعی سمنان
  • هشت هزار پرونده ناباروری در خراسان رضوی تشکیل شد
  • ارتقاء بستر ارتباط پزشک با بیمار حیاتی است/ پلتفرم مناسب نوبت دهی اینترنتی باید ایجاد شود