Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-23@16:13:25 GMT

گسترش همکاری‌های مشترک پژوهشگاه میراث و اکو

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۸۵۸۸۴

گسترش همکاری‌های مشترک پژوهشگاه میراث و اکو

رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری از گسترش همکاری‌های مشترک با انتصاب رئیس جدید موسسه فرهگی اکو خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، بهروز عمرانی در دیدار با سرور بختی - رئیس جدید موسسه فرهنگی اکو - گفت: ما در این پژوهشگاه آمادگی لازم برای گسترش همکاری‌های مشترک در زمینه‌های گوناگون خصوصا در بحث موزه را داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این‌که امروز موضوع گردشگری یکی از اولویت‌های جهانی محسوب می‌شود که نه تنها باعث شناخت ملت‌ها می‌شود، افزود: از دیدگاه نگهداری محوطه‌های باستانی، موزه‌ها و خانه‌های تاریخی نیز اهمیت زیادی دارد.

او با تاکید بر اینکه پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری آمادگی دارد تا در راستای تفاهم‌نامه‌های قبلی با موسسه فرهنگی اکو برنامه‌های مشترکی اجرا کند، ادامه داد: ما آمادگی داریم تا در موضوع حفاظت پیشگیرانه به صورت مشترک دوره‌هایی را به میزبانی کشورهای عضو این موسسه برگزار کنیم.

عمرانی تصریح کرد: دوره‌های مشترک حفاظت پیشگیرانه باید در راستای برگزاری اولین نشست حفاظت پیشگیرانه توسط این پژوهشگاه و در همکاری با موسسه اکو در دی ماه ۱۳۹۵ تداوم پیدا کند.

رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با بیان اینکه ظرفیت‌های خوبی برای همکاری‌های مشترک دو موسسه در حوزه پرونده مشترک برای میراث ناملموس و انتشارات مشترک وجود دارد، ادامه داد: در همین راستا باید تلاش کرد تا از ظرفیت‌های موسسه اکو برای معرفی کرمانشاه به عنوان پایتخت گردشگری اسلامی در سال ۲۰۲۰ به کشورهای عضو این موسسه استفاده کرد.

این نشست در چهارچوب معارفه برای عملیاتی کردن تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با موسسه فرهنگی اکو در سال ۱۳۹۳ برگزار شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری موسسه اکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۵۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای هجیج جزو روستا‌های کاندیدای ثبت جهانی

داریوش فرمانی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه با اشاره به ارسال پرونده روستا‌های کاندیدای ثبت جهانی به سازمان جهانی گردشگری، گفت : وزارت میراث فرهنگی امسال پرونده هشت روستا را به عنوان روستا‌های گردشگری به سازمان جهانی گردشگری ارسال کرده که متاسفانه بنا به دلایلی نامی از روستا‌های کرمانشاه در این لیست نبود. 

وی تصریح کرد: هر چند در سطح استان تعداد زیادی روستای گردشگری وجود دارد که میزبان گردشگران زیادی از داخل و خارج از استان هستند، اما در بین این روستاها، روستای هجیج ظرفیت‌های بسیاری برای قرار گرفتن در لیست روستا‌های ثبت جهانی شدن دارد. 

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه با اشاره به وجود مشکلات زیرساختی موجود در این روستا برای قرار گرفتن در فهرست روستا‌های ثبت جهانی شده، اظهار کرد: بنابر اعلام سازمان جهانی گردشگری، روستا‌هایی که کاندیدای ثبت جهانی شوند، باید دارای یکسری ویژگی‌ها و شاخص‌ها باشند که روستای هجیج تعدادی از این شاخص‌ها را ندارد و باید در قالب یک پروژه مهم استانی با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی مشکلات آن را برطرف کنیم. 

وی اضافه کرد: برای نمونه در زمان‌های پیک سفر در مسیر‌های منتهی به روستای هجیج به دلیل حجم انبوه خودرو‌های ورودی با ترافیک بسیار شدیدی مواجه هستیم و عملا ورودی این روستا کاملا قفل می‌شود که در این زمینه لازم است دستگاه‌های مربوطه اقداماتی را انجام دهند. 

فرمانی عدم رویدادسازی را یکی دیگر از مشکلات پیش روی هجیج برای ثبت جهانی شدن عنوان کرد و گفت: دراین رابطه نیاز به مشارکت مردم محلی است و آنها باید همکاری لازم را برای برگزاری رویداد‌های گردشگری منظم داشته باشند. 

وی بر لزوم ساماندهی و توسعه مراکز اقامتی این روستا هم تاکید کرد و افزود: متاسفانه علیرغم اقبال بسیار بالای گردشگران به این روستا، به دلیل عدم استقبال سرمایه‌گذاران تاکنون هتلی در آن احداث نشده، لذا باید سرمایه‌گذاران پای کار بیایند تا یک هتل در هجیج احداث شود. ما نیز در بحث صدور مجوز احداث اقامتگاه‌های بوم‌گردی و ساماندهی خانه مسافر‌های غیرمجاز اقداماتی را در دستور کار قرار خواهیم داد. 

مدیرکل میراث فرهنگی کرمانشاه به ناکافی بودن تعداد مراکز پذیرایی در این روستای گردشگرپذیر هم اشاره داشت و گفت: در این زمینه نیز نیاز است که تعداد واحد‌های پذیرایی بیشتری فعال شوند تا بتوانند خدمات‌رسانی مناسبی به گردشگران داشته باشند و از طرفی غذا‌های بومی محلی این منطقه را به خوبی معرفی کنند. 

وی با تاکید براینکه آماده‌سازی هجیج برای قرار گرفتن در لیست روستا‌های کاندیدای جهانی شدن به همکاری و مشارکت خود مردم این روستا و سایر دستگاه‌های اجرایی نیاز دارد، عنوان کرد: برنامه‌ریزی‌هایی را برای حل این مشکلات آغاز کرده‌ایم و قطعا برای سال آینده هجیج را در فهرست روستا‌های کاندیدای ثبت جهانی شده قرار خواهیم داد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری مرزبانان ایران و کویت در مرزهای مشترک دریایی
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری ایران و پاکستان در حوزه انرژی فراهم است
  • سرپرست گروه پژوهشی هنرهای ملی معرفی شد
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی وجود دارد
  • در نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه ایران و پاکستان چه گذشت؟
  • روستای هجیج جزو روستا‌های کاندیدای ثبت جهانی
  • نرم افزار لرستان سفر مترجم چند زبانه در سفر
  • مرمت پیکره گلی محوطه تاریخی کنارصندل جیرفت
  • تعامل شهرداری و میراث فرهنگی به منظور توسعه پایدار گردشگری
  • تعامل شهرداری و میراث در راستای توسعه پایدار گردشگری