Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@09:22:03 GMT

جوسازی‌های اخیر درباره سلامت شیر شک‌برانگیز بود

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۸۶۶۹۱

جوسازی‌های اخیر درباره سلامت شیر شک‌برانگیز بود

به گزارش خبرنگار مهر، رضا رحمانی امروز دوشنبه ۷ بهمن در همایش صنایع لبنی که در سالن همایش‌های صدا و سیما برگزار شد، با بیان اینکه جوسازی اخیر درباره سلامت شیر کشور مشکوک بود، گفت: برخی در شرایط جنگ اقتصادی به دنبال ایجاد جو روانی هستند و می‌خواهند ضمن اینکه اعتماد کشورهای همسایه را به محصولات لبنی ایران از بین برده و میزان تقاضای داخلی را نیز کاهش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمانی با اشاره به اینکه صنایع لبنی و صنعت شیرینی که وضعیت صادراتی بسیار خوبی دارند، توسط این افراد نشانه گرفته شده است، افزود: درباره صنعت شیرینی با جاسازی برخی قرص‌ها چنان جو روانی‌ای را ایجاد کردند و هم‌اکنون در مورد صنایع لبنی نیز با تشویش افکار مبنی بر وجود آفلاتوکسین غیرمجاز نهایت تلاش خود را می‌کنند.

رحمانی گفت: ۱۵ کشور که اکثراً همسایگان هستند، ۲ درصد واردات‌شان را از ما انجام می‌دهند که البته این ۲ درصد بیش از ۵۰ از درصد صادرات غیرنفتی است.

وی با بیان اینکه ظرفیت منطقه اوراسیا هم اضافه شده و پیش‌بینی کرده‌ایم این ظرفیت ۲ درصدی تا پایان سال ۱۴۰۰ به ۴ درصد برسد، گفت: در شرایطی که کشور درگیر جنگ اقتصادی است، اینگونه القائات روانی به عنوان مکمل جنگ اقتصادی استفاده می‌شود و قطعاً هم ادامه خواهد داشت.

رحمانی همچنین به افزایش تولیدات ده ماهه نخست سال جاری نسبت به سال گذشته اشاره کرد و گفت: در تمام رشته‌های صنعت و معدن، نظیر روغن نباتی، فولاد، داروی انسانی، پوشاک، صنایع غذایی، سیمان، کاشی و سرامیک افزایش تولید بوده، به غیر از یکی دو مورد از جمله خودرو که کاهش تولید داشته‌ایم. اما در مورد خودرو الان وضعیت بهتر شده است.

وزیر صمت در ادامه به تکمیل ظرفیت‌های خالی در شرایط جنگ اقتصادی اشاره کرد و گفت: سرمایه‌گذاری‌های زیادی در بخش صنایع لبنی انجام شده و ظرفیت‌های خالی هنوز وجود دارد، اما برخی می‌خواهند اینها را طوری انعکاس بدهند که برای مردم ناامنی القا کنند و باید در این زمینه هوشیار بود.

کد خبر 4837005 زهرا مهدوی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت رضا رحمانی آفلاتوکسین بانک مرکزی ایران قیمت دلار سیل سیستان و بلوچستان ویروس کرونا وزارت صنعت معدن و تجارت وزارت جهاد کشاورزی قیمت نفت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی قیمت یورو بانک مرکزی قیمت سکه بهار آزادی بورس ایالات متحده آمریکا مالیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۶۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران کرد؟

یک مقام مسئول گفت: «وضعیت بارش‌ها در تهران نسبت به نرمال، ۴۰ درصد منفی است. به‌رغم این‌که در موقعیت زمانی پربارشی قرار داریم، اما بارندگی‌ها کمبود آب تهران را جبران نکرده است.»

به گزارش مهر، وی با اشاره به این‌که توان تبخیر در کشور ما بسیار زیاد است، خاطرنشان کرد: استان تهران با ۲۸۰ میلیمتر بارش سالانه ۲۰۰۰ میلیمتر توان تبخیر دارد. در حالی‌که رفتار ما با آب منطقی نیست؛ در نتیجه اگر شرایط بارندگی به حد نرمال هم برسد ما هنوز با شرایط مطلوب خیلی فاصله داریم.

وظیفه وضعیت بارندگی در استان‌های تهران، قزوین، البرز، سمنان و خراسان رضوی را در شرایط کلی کمتر از حد نرمال خواند و اظهار داشت: وضعیت بارش‌ها در تهران نسبت به نرمال ۴۰ درصد منفی است. رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی کشور با بیان اینکه میزان بارش در تهران از ۲۲۰ میلیمتر در سال به ۱۲۰ میلیمتر هم نرسیده است، افزود: علی‌رغم این‌که در موقعیت زمانی پر بارشی قرار داریم، اما حجم ذخایر آبی کل ۵ سد تهران کمتر از ۲۰ درصد است و با کمبود آب قابل توجهی مواجه هستیم.

وظیفه ادامه داد: در تهران تقریباً نیمه اول خرداد به بعد بارش قابل توجهی نداریم و اگر هم باشد به‌صورت رگباری خواهد بود؛ باران‌های تابستانی نیز معمولاً سیل‌آسا و تخریب‌کننده هستند که نمونه‌اش را در سیل سال ۱۴۰۱ در امامزاده داود و فیروزکوه تجربه کردیم.

وی وضعیت بارش‌های تابستانی در برخی مناطق کشور به ویژه جنوب شرق را نسبت به سال گذشته خیلی بهتر دانست و گفت: در جنوب کشور نیز تنها در همین یکی دو هفته آینده بارندگی وجود دارد و بعد به صورت اقلیمی بارندگی قطع می‌شود.

رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشک‌سالی با اشاره به بارندگی‌های خوب رخ داده در برخی مناطق کم بارش کشور، اظهار داشت: در استان‌های هرمزگان، بوشهر، کرمان، خراسان جنوبی، شرق فارس، جنوب اصفهان و جنوب چهارمحال و بختیاری نسبتاً وضعیت بارندگی آنرمالی شدیدی داشت و در استان سیستان و بلوچستان نیز عمدتاً بارندگی‌ها فراتر از حد نرمال بود. هرچند این بارندگی‌ها به ویژه در مناطق ساحلی رگباری بود و منتهی به دریا می‌شد.

وی بیان داشت: تا پیش از این بارندگی‌ها، سد‌های استان هرمزگان وضعیت ناخوشایندی داشت و کمبود بارش در استان هرمزگان به منفی ۵۸ درصد نسبت به نرمال خودش یعنی از آغاز سال آبی تا ۲۸ فروردین سال‌جاری، عقب‌تر بود، اما این حجم از بارش باز هم نتوانست کمبود آب مورد نیاز را جبران کند.

دیگر خبرها

  • سند جامع سلامت، محور کار شورای سلامت باشد
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران کرد؟
  • تفاهم بانک شهر و شرکت ملی صنایع مس در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • بحث برانگیز: لوگوی باشگاه محبوب شما چند ستاره دارد
  • تکلیف انتخاب روز تعطیل آخر هفته مشخص شد؟/مراقب جوسازی مافیای خودرو باشید
  • تفاهم شرکت ملی صنایع مس و بانک شهر در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • افزایش حجم آب ورودی به سد‌های کرمان در بارندگی‌های اخیر
  • شهر خلاق، فرصتی برای مشارکت مردم
  • آمار خوب سپاهان در ۳ بازی اخیر