Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-24@04:12:24 GMT

ارتباط رژیم غذایی با خطر مرگ

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۸۷۹۹۶

ارتباط رژیم غذایی با خطر مرگ

 متخصصان در این بررسی به ارزیابی ارتباط بین نوع رژیم غذایی و مجموع عوامل مرگ و میر پرداختند. به تاکید این گروه از متخصصان در آمریکا، رژیم غذایی نقش حائز اهمیتی در سلامت عمومی و طول عمر افراد دارد.


در این بررسی متخصصان، اطلاعات بیش از ۳۷ هزار نفر را ارزیابی کردند تا وجود هر گونه ارتباط بین انواع رژیم‌های غذایی با میزان خطر مرگ و میر در شرکت کنندگان تعیین گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
همچنین آنان به دنبال آن بودند تا مشخص شود آیا انواع مختلف "رژیم‌های غذاییِ کم چرب و کم کربوهیدرات" می‌تواند با مجموع عوامل مرگ و میر ارتباطی داشته باشد.


اگرچه در مطالعات متعددی ارتباط بین نوع رژیم غذایی با خطر مرگ و میر آشکار شده، اما این متخصصان تاکید کردند که در هیچ یک از این مطالعات تاثیر کیفیت مواد غذاییِ موجود در "رژیم‌های کم چرب و کم کربوهیدرات" بر سلامت افراد بررسی نشده است.


به گفته آن‌ها مصرف کربوهیدرات‌ها از طریق غلات تصفیه شده و مواد قندی افزودنی با پیامد‌های جدی برای سلامتی همراه است درحالیکه مصرف کربوهیدرات‌ها از طریق غلات، سبزیجات غیرنشاسته‌ای و میوه‌ها برای سلامت مفید است. به همین ترتیب، جایگزین کردن چربی‌های اشباع شده با چربی‌های اشباع نشده با کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و مرگ و میر مرتبط است.


بنابر این دلایل، شناسایی و تاکید بر رابطه بین انواع رژیم‌های غذایی، کیفیت آن‌ها و خطر مرگ و میر اهمیت دارد.
در این بررسی متخصصان سوابق پزشکیِ ۳۷ هزار و ۲۳۳ فرد بزرگسال با میانگین سنی ۴۹.۷ سال را در فاصله سال‌های ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۴ ارزیابی کردند. در این بازه زمانی در مجموع ۴۸۶۶ مورد فوتی گزارش شد که ۸۴۹ مورد بر اثر بیماری‌های قلبی و ۱۰۶۸ مورد بر اثر ابتلا به سرطان بوده است.


به گزارش مدیکال نیوز تودی، این مطالعات آشکار ساخت که حتی رژیم‌های غذایی با چربی و کربوهیدرات پایین اگر بی‌کیفیت و نامرغوب باشند در مجموع خطر مرگ و میر زودرس را افزایش می‌دهند.




منبع: پارسینه

کلیدواژه: رژیم غذایی مرگ مرگ زودرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۷۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای کاهش میزان نمک مصرفی روزانه خودتان آشپزی کنید

ایتنا - بر اساس یافته‌های پژوهش جدیدی که افراد مسن با خطر بالای حمله قلبی و انواع سکته‌ها را بررسی کرده، استفاده از جایگزین‌هایی برای نمک معمولی ممکن است با کاهش خطر مرگ، به ویژه مرگ در اثر بیماری‌ قلبی و سکته مرتبط باشد.
این تحقیق بر اساس فراتحلیل (متاآنالیز) چندین پژوهش که عمدتا در آسیا انجام شده‌اند، صورت گرفت. به گفته کارشناسان، آشپزی و فرهنگ غذایی‌ کشورهای آسیایی مصرف جایگزین‌های نمک را آسان‌تر می‌کند.

بنابر اعلام انجمن قلب ایالات متحده، مردم آمریکا حدود ۷۰ درصد سدیم مصرفی خود را از غذاهای بسته‌بندی‌شده و آماده دریافت می‌کنند نه از نمکی که موقع پخت‌وپز به غذا افزوده می‌شود.

بیش از ۹۷ درصد مردم نمی‌دانند چقدر سدیم در رژیم غذایی آن‌ها وجود دارد یا آن را دست‌کم می‌گیرند و متخصصان معتقدند نتایج این تحقیق که در مجله «سالنامه طب داخلی» (Annals of Internal Medicine) منتشر شد، می‌تواند همانند یک یادآوری‌کننده مفید در مورد مصرف سدیم اضافی عمل کند و به مردم کمک کند به جست‌وجوی جایگزین‌های احتمالی بروند. 

طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، رژیم‌های غذایی سرشار از سدیم سالانه به مرگ بیش از دو میلیون نفر در سراسر جهان منجر می‌شود.

البته همه بزرگسالان نباید فورا جایگزینی برای نمک در رژیم غذایی‌شان پیدا کنند. این پژوهش جدید هم به‌طور اختصاصی به افرادی پرداخته است که با خطر بیشتر حمله قلبی و سکته مواجه‌ بودند. این افراد که بیشتر در معرض خطر قرار دارند، باید در مورد روش‌های کاهش نمک در رژیم غذایی با پزشک‌ مشورت کنند، اما اولین قدم برای آن‌ها می‌تواند نگاه کردن به برچسب روی غذاهای بسته‌بندی‌شده باشد.

برای مثال فقط ۱۲ عدد چیپس ترتیلا از نشان تجاری دوریتوس (Doritos) حدود ۲۰۰ میلی‌گرم سدیم دارد. به این ترتیب براورد می‌شود که یک پاکت آن بیش از سه هزار میلی‌گرم سدیم داشته باشد.

کارشناسان پیشنهاد می‌کنند که روزانه به طور منظم غذا بخورید و میزان سدیم مصرفی را طبقه‌بندی یا مقدار آن را مشخص کنید و سپس در پایان روز، ببینید چگونه می‌توانید بهتر عمل کنید.

استفاده از ادویه‌هایی مانند پاپریکا، فلفل آسیاب‌شده، پودر پیاز، دارچین و زنجبیل جایگزین‌هایی هوشمندانه‌ برای نمک به شمار می‌روند.

طبق این متاآنالیز که در آسیا انجام شد، کاهش سدیم به مدت شش ماه خطر بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و بیماری‌های کلیوی را به میزان قابل‌توجهی کاهش داد. بنابراین با کنترل سدیم مصرفی می‌توان خطرات متوجه سلامتی را کم کنید و کیفیت زندگی را با افزایش سن بهبود ببخشید.

دیگر خبرها

  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • با تغییر رژیم غذایی خود زمین را نجات دهید
  • تبرئه مردی که بدنش الکل تولید می‌کند!
  • برای کاهش میزان نمک مصرفی روزانه خودتان آشپزی کنید
  • جایگزین‌های متنوع به جای تخم‌مرغ در غذا‌ها
  • گزارش گاردین درباره اتهام‌زنی مغرضانه تل‌آویو علیه آنروا
  • ارتباط مستمر با سفیر سوئیس برای تبادل پیام با آمریکا
  • ریزپلاستیک‌ها احتمالا به مغز انسان‌ها هم راه پیدا کرده‌اند
  • خودآزاری با برخی رژیم‌های غذایی!
  • دو عادت منفی که فکرش را نمی‌کنید به بدنتان آسیب برساند