Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@14:17:06 GMT

کمیته مشترک ایران و پاکستان تشکیل می شود

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۸۹۲۴۵

کمیته مشترک ایران و پاکستان تشکیل می شود

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا خامه زر دوشنبه شب در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان اظهارداشت: این کمیته مشترک بین استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان برای گسترش بازارهای مشترک بین ایران و پاکستان و تمرکز بر بازار پاکستان و صادرات و واردات بین دو کشور تشکیل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه با توافق سه استان مقرر شد دبیرخانه مشترک کمیته ایران و پاکستان در استان سیستان و بلوچستان شکل گیرد، افزود: اعضای این کمیته رئیس گروه‌های اتاق‌های بازرگانی، استانداران، نمایندگان وزارت امور خارجه، نواب رئیس مراکز خدمات سرمایه گذاری، معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری‌ها، ادارات کل حمل و نقل، گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی، گمرکات و سازمان‌های صمت، جهاد کشاورزی، دامپزشکی، مرزبانی، مدیران اتحادیه شرکت‌های تعاونی مرزنشینان، راه آهن و مناطق آزاد و ویژه اقتصادی خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون واردات و توسعه صادرات اتاق بازرگانی بیرجند، توسعه مبادلات مرزی، توسعه فعالیت‌ها بازارچه‌های مرزی، افتتاح سریع گذر گاه‌های مرزی رونق ترانزیت و حمل و نقل کالا، رفع موانع و مشکلات تجاری دو کشور را از جمله اهداف تشکیل این کمیته عنوان کرد.

خامه زر اضافه کرد: همچنین بهبود روابط تجاری و اقتصادی، تسهیل تجارت مرزی، تسهیل تعاملات بانکی و سرمایه گذاری بین دو کشور از جمله اهداف و مأموریت‌های این کمیته خواهد بود.

وی با تأکید بر لزوم رفع موانع بانکی بین تجار و بازرگانان دو کشور، بیان داشت: ایجاد بازارچه‌های مرزی و حذف تعرفه‌ها از کالاهایی که در این بازارها عرضه می‌شوند، ایجاد خطوط اعتباری و تسهیل تبادل اسناد و رفع موانع غیر تعرفه‌ای، ایجاد شبکه توزیع محصولات دو کشور، افزایش حضور فعالان بخش خصوصی واقعی در بازار پاکستان و اتصال بازرگانان ایرانی به تجار پاکستانی از جمله راهکارهای توسعه مبادلات تجاری بین دو کشور است.

رئیس کمیسیون واردات و توسعه صادرات اتاق بازرگانی بیرجند همچنین، ایجاد اتاق‌های تجارت منطقه‌ای، تعامل میان مجلس شورای اسلامی ایران و مجلس ملی و سنای پاکستان، برگزاری اجلاس‌های مجالس منطقه‌ای بین رؤسای دو کشور، برگزاری همایش‌ها، کنفرانس‌ها، نمایشگاه‌ها و اعزام هیأت تجاری برای شناسایی فرصت‌های اقتصادی و تجاری دو کشور را از دیگر راهکارهای اجرایی در راستای افزایش تعامل مقامات در سطوح ملی و استانی دانست.

خامه زر همچنین بر لزوم توسعه پیمان پولی برای استفاده از پول‌های محلی در تجارت ایران و پاکستان و حذف دلار از روند معاملات تأکید کرد و گفت: صدور مجوز برای افتتاح شعب بانک‌های پاکستانی در ایران و بالعکس و صدور مجوز برای اتصال سوئیچ کارت‌های بانکی ایرانی با کارت‌های بانکی پاکستانی می‌تواند سبب تسهیل همکاری‌های بین بانکی بین دو کشور شود.

کد خبر 4838083

منبع: مهر

کلیدواژه: اتاق بازرگانی بیرجند بیرجند بارش برف دهه فجر بوشهر گرگان تعطیلی مدارس شیراز سیل سیستان و بلوچستان قزوین شهرکرد ایلام انتخابات 98 خطبه های نماز جمعه بیرجند قاسم سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۹۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم مقام‌های عالی تهران - اسلام‌آباد برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی

رئیس‌جمهوری بر بر عزم مقام‌های عالی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان بر توسعه و ارتقای سطح روابط تجاری و اقتصادی تأکید کرد و حفظ ثبات و امنیت پایدار را از جمله زمینه‌ها و ملزومات تحقق اهداف اقتصادی دانست.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، سیدابراهیم رئیسی عصر امروز (دوشنبه، سوم اردیبهشت) در ادامه برنامه‌های سفر رسمی به پاکستان با «آصف علی زرداری»، رئیس‌جمهوری این کشور، اشتراکات مذهبی، فرهنگی و تمدنی دو ملت ایران و پاکستان را از جمله عوامل مهم در تحکیم پیوندها و زمینه‌ساز توسعه و تعمیق روابط میان دو کشور دانست.

وی با تأکید بر عزم مقام‌های عالی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان بر توسعه و ارتقای سطح روابط تجاری و اقتصادی، حفظ ثبات و امنیت پایدار را از جمله زمینه‌ها و ملزومات تحقق اهداف اقتصادی اعلام کرد و با بیان اینکه ایران اسلامی امنیت پاکستان را امنیت خود می داند، بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت و فرصت مرزهای مشترک میان دو کشور برای انتفاع دو ملت تأکید کرد.

آصف علی زرداری، رئیس‌جمهوری پاکستان هم در این دیدار عشق و دلدادگی دو ملت ایران و پاکستان به اهل بیت علیهم‌السلام به‌ویژه حضرت رضا (ع) را سبب تعمیق برادری میان دو کشور دانست و با تأکید بر علاقمندی کشورش به توسعه و ارتقای روابط با جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه‌ها، بر اراده مسئولان پاکستان برای گشودن فصل تازه‌ای از روابط با ایران تأکید کرد.

اعلام آمادگی ایران برای به اشتراک گذاشتن توانمندی‌های خود در حوزه‌های مختلف

رئیسی همچنین در ادامه برنامه‌های سفر خود در دیدار با «سردار ایاز صادق»، رئیس مجلس ملی پاکستان که در محل اقامت رئیس‌جمهوری این کشور انجام شد، با اظهار امیدواری نسبت به اینکه این سفر گامی برای توسعه روابط باشد، نقش مجالس دو کشور در تسهیل و تسریع ارتقای روابط فیمابین  را مهم و موثر دانست.

وی با بیان اینکه در برابر دشمنی‌های دشمنان دو راه تسلیم یا مقاومت وجود دارد، افزود: در فلسطین نیز عده‌ای راه سازش را در پیش گرفتند و عده‌ای راه مقاومت که هزینه سازش به مراتب از مقاومت بیشتر است. جمهوری اسلامی ایران از سویی دیپلماسی و میز مذاکره را ترک نکرد و از سوی دیگر در برابر فشارها و تحریم‌های آمریکایی‌ها گزینه مقاومت و ایستادگی را برگزید و از حقوق خود کوتاه نیامد، در نتیجه امروز شاهد رشد ۶ درصدی اقتصاد ایران هستیم و مقام‌های رسمی آمریکایی اعتراف می‌کنند که سیاست فشار حداکثری علیه ایران شکست خورده است.

رئیس‌جمهوری با برشمردن برخی توانمندی‌های کشورمان از جمله در حوزه تولید خودرو، فعالیت بیش از ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان و نظایر آن، از آمادگی ایران برای به اشتراک گذاشتن توانمندی‌ها و دستاوردهای خود در حوزه‌های مختلف با کشور دوست و برادر پاکستان و ارتقای روابط در عرصه‌های مختلف خبر داد.

«سردار ایاز صادق» نیز در این دیدار از طرف خود و احزاب مختلف پاکستانی به رئیسی خوش‌آمد گفت و بیان کرد: هیچ‌کدام از احزاب پاکستانی چه احزاب همسوی دولت، چه احزاب اپوزیسیون، مخالف روابط دوستانه با جمهوری اسلامی ایران نیستند.

وی همکاری، تفاهم و اشتراک نظر میان مقام‌های دو کشور را کم‌نظیر توصیف و با بیان اینکه گروه دوستی ایران بیشترین عضو را در مجلس پاکستان دارد، تصریح کرد: پاکستان هم علاقمند به گسترش روابط و هم نیازمند توسعه همکاری‌ها در حوزه‌های انرژی، توسعه بازارچه‌های مرزی، همکاری‌های اقتصادی و تعاملات تجاری با جمهوری اسلامی ایران است و مجلس پاکستان آمادگی دارد به‌منظور رفع هرگونه مانع یا مشکلی در مسیر تقویت روابط فیمابین گام‌های عملی و موثر بردارد.

دیگر خبرها

  • مرز مشترک پاکستان و ایران باید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • هدفگذاری تهران_اسلام آباد برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری 
  • خیز ایران و پاکستان برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری ایران و پاکستان در حوزه انرژی فراهم است
  • عزم مقام‌های عالی تهران - اسلام‌آباد برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی
  • عزم مقام‌های عالی ایران و پاکستان برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی
  • ارتقای سیاست تجاری ایران و پاکستان چگونه ممکن است؟
  • پایانه‌های مرزی و افزایش پرواز‌ها میان ایران و پاکستان توسعه می یابد
  • توسعه پایانه های مرزی و افزایش پروازها میان ایران و پاکستان
  • امضای ۸ سند همکاری بین دو کشور ایران - پاکستان