Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، فرید سپری اظهار داشت: امسال به دلیل بارندگی مناسب که در پاییز داشتیم جزو سال‌های نادر برای غلات است و سطح ایده‌آل را داریم.

وی با بیان اینکه ۳۲ هزار و ۴۵۰ هکتار سطح زیرکشت گندم استان کاملاً سبز شده است، افزود: سطح زیرکشت کلزا هم در استان یک‌هزار و ۱۱۱ هکتار است و ۳۱۳ نفر بهره‌بردار نیز در این زمینه در سطح استان فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کردستان ادامه داد: یکی از مهمترین اولویت‌ها و رویکرد اصلی سازمان جهاد کشاورزی در استان کردستان کشت گیاهان کم‌آب‌بر علوفه‌ای است.

سپری با بیان اینکه سالانه ۷۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان زیرکشت محصولات کشاورزی می‌رود که در زمینه عملکرد گندم دیم و آبی در کشور حرف برای گفتن داریم، یادآور شد: امسال نسبت به سال ۸۹ یعنی ۱۰ سال قبل ۳۲ درصد در گندم دیم و ۱۲ درصد در گندم آبی رشد داریم.

وی با اشاره به اینکه سطح زیرکشت و تولید سیب‌زمینی، خیار و گوجه فرنگی در استان نیز در شرایط بسیار مطلوبی است، بیان کرد: هشت هزار و ۱۱۹ هکتار از اراضی استان زیر کشت سیب‌زمینی می‌رود که ۳۱۳ هزار و ۳۹۳ تن سیب‌زمینی از این سطح زیرکشت برداشت می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه ۶۴۸ هزار نفر روز در حوزه تولید سیب‌زمینی در سطح استان اشتغالزایی می‌شود، گفت: دو هزار و ۸۵۸ هکتار از اراضی کشاورزی استان هم زیرکشت خیار است که ۸۴ هزار و ۳۱۹ تن از آن برداشت می‌شود ضمن اینکه ۸۰۸ هزار نفر روز اشتغالزایی ایجاد می‌کند.

سپری با اشاره به اینکه سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی استان یک هزار و ۷۹۵ هکتار است و سالانه بیش از ۹۵ هزار تن گوجه فرنگی در استان تولید می‌شود، اظهار داشت: جواز تاسیس ۱۱۸ هزار تن سردخانه در استان داریم و تعداد مجوز ۹۷ واحد صادر شده است.

کد خبر 4838118

منبع: مهر

کلیدواژه: توسعه کشاورزی کشت گندم سیب زمینی بارش برف دهه فجر بوشهر گرگان تعطیلی مدارس شیراز سیل سیستان و بلوچستان قزوین شهرکرد ایلام انتخابات 98 خطبه های نماز جمعه بیرجند قاسم سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۰۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مردم در اقتصاد، تعدیل مصرف است

ایسنا/همدان خطیب نماز جمعه همدان با بیان اینکه یکی از ارکان تقوا، تقوا در مسائل اقتصادی است، گفت: مردم در اقتصاد نقش موثری دارند به طوریکه این نقش در بحث تعدیل مصرف است.

آیت الله حبیب الله شعبانی موثقی جمعه ۱۰ فروردین در خطبه های نمازجمعه همدان ، اظهار کرد: برخی افراد در تقوا و نماز مشکل ندارند اما در مسائل اقتصادی گاهی لغزندگی ایجاد می شود.

وی با بیان اینکه نیازمند رشد اقتصادی هستیم، تصریح کرد:  باید در عرصه جهش رشد هشت درصدی را داشته باشیم که   در مسائل اقتصادی یک نقش را دولت دارد.

وی با تاکید بر اینکه حاکمیت در عرصه  اقتصاد وظیفه دارد، افزود: حاکم اسلامی در حد کفاف باید زندگی مردم را تامین کند.

 امام جمعه همدان با بیان اینکه اقتصاد یک علم است و نیازمند مدیریت است، خاطرنشان کرد: مردم در اقتصاد نقش موثری دارند به طوریکه این نقش در بحث تعدیل  مصرف است. جامعه، مردم و خانواده ها نیاز هایی دارند که این نیاز ها باید برطرف شود اما اسراف و تجملات هم نباشد.

وی با بیان اینکه به گفته سازمان جهانی کشاورزی ۳۵ درصد از محصولات کشاورزی در کشور ما هدر می رود، خاطرنشان کرد: بیش از ۹۰ درصد از آب کشور برای محصولات کشاورزی  استفاده می شود، درحالی که اگر کشاورزی تنظیم می شد و تدابیر لازم صورت می‌گرفت با ۱۰ درصد کاهش مصرف در بخش کشاورزی، مشکل آب از بین می رود.

شعبانی موثقی با بیان اینکه ۳۵ درصد هدر رفت محصولات کشاورزی غذای ۱۵ تا ۱۸ میلیون انسان است، یادآور شد: بخشی از محصولات قبل از رسیدن به دست مصرف کننده از بین می‌رود و در بخش بعدی اسراف است که بیشترین اسراف در بخش میوه، نان و سبزیجات است که میلیون‌ها دلار درآمد تلقی می شود .

امام جمعه همدان اضافه کرد: اسلام به کار آفرینی توصیه می کند چراکه راه حل اولیه این است که مردم ثروت تولید کنند که باید دولت بستر را مهیا کند و مردم بتوانند از دست رنج خود درآمد داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در استان همدان با تاکید بر اینکه توصیه نمی شود که افراد حقوق بگیر باشند اما کشور ما به گونه ای است که فرد تحصیل کرده دانشگاه انتظار دارد که بعد از تحصیلات حقوق بگیر دولت شود که این روش باید اصلاح شود، تصریح کرد : ما نباید سعی کنیم حقوق بگیر بیت المال باشیم بلکه باید با کمک دولت کارآفرینی کرده و با تولیدات خود معاش را تامین کنیم.

وی تأکید کرد: امروز یک انقلابی کسی نیست که اربعین برود کربلا ، نماز بخواند و دفاع کند بلکه علاوه بر اینها، کسی که در این جنگ اقتصادی و تحریم ها وارد عرصه تولید شده و کارآفرینی می کند هم انقلابی است.

شعبانی موثقی در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که باید در مراسم شب‌های قدر جهاد تبیین صورت بگیرد، گفت: این مجالس باید مجالس معرفت افزایی باشد و در این مجالس باید احکام دین گفته شود.

وی اظهار کرد: شهادت حضرت (ع)مصادف است با روز طبیعت و مردم باید مراقبت کنند و حفظ حرمت این ایام را داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقش مردم در اقتصاد، تعدیل مصرف است
  • رشد ۱۵ درصدی صادرات محصولات شیلاتی
  • خرید انواع ویپ و پاد به صورت عمده و تکی با بهترین قیمت
  • ۱۴ هزار هکتار از باغات مازندران شناسنامه دار شد
  • برداشت گندم از مزارع هرمزگان ۷۰ هزار تن پیش‌بینی شد
  • افزایش ۳۱ درصدی ارزش صادرات محصولات تولیدی آذربایجان غربی
  •  صادرات هزار و 489 میلیون دلار محصولات تولیدی آذربایجان‌غربی از گمرکات استان
  • هیچ گونه افزایش قیمتی برای انواع کود نداریم
  • شرط سازمان غذاودارو برای صادرات محصولات کشاورزی
  • اشتغال ۱۲۴۸ نفر از زندانیان در استان کردستان