Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان مجلس روز گذشته یک فوریت طرحی برای پیگیری حقوق ایرانیان از دولت انگلیس مربوط به زمان قحطی در کشورمان را تصویب کردند. پس‌ازآنکه خبر حضور راب مک ایر، سفیر انگلیس در ناآرامی‌های اخیر تهران جنجال‌ساز شد و موج انتقادات به اقدام مداخلانه سفیر انگلیس افزایش یافت، تعدادی از نمایندگان درصدد برآمدند برای مقابله و پاسخگویی به اقدامات ضد ایرانی انگلیسی‌ها طرح «پیگیری حقوقی دریافت غرامت از انگلیس» را مطرح کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مینا افرازه/

نمایندگان مجلس روز گذشته یک فوریت طرحی برای پیگیری حقوق ایرانیان از دولت انگلیس مربوط به زمان قحطی در کشورمان را تصویب کردند. پس‌ازآنکه خبر حضور راب مک ایر، سفیر انگلیس در ناآرامی‌های اخیر تهران جنجال‌ساز شد و موج انتقادات به اقدام مداخلانه سفیر انگلیس افزایش یافت، تعدادی از نمایندگان درصدد برآمدند برای مقابله و پاسخگویی به اقدامات ضد ایرانی انگلیسی‌ها طرح «پیگیری حقوقی دریافت غرامت از انگلیس» را مطرح کنند.

حسینعلی حاجی دلیگانی، نماینده مردم شاهین‌شهر که طراح این طرح است، درباره ضرورت و جزئیات این طرح در جلسه دیروز مجلس با اشاره به‌ضرورت رسیدگی به این طرح گفت: این طرح بسیار دارای اهمیت بوده، هرچند حدود ۱۰۰ سال از جنایت انگلستان علیه ملت ایران و نسل‌کشی ۹ میلیون نفری مردم ما می‌گذرد، اما قطعاً این مسئله باید مورد بررسی قرارگرفته و غرامت این جنایات دریافت شود.

وی ادامه داد: متأسفانه بخشی از مردم از جنایات انگلستان در مقطع ۱۲۹۶ تا ۱۲۹۸ شمسی آگاه نیستند. نسل‌کشی ۹ میلیون نفری مردم ایران توسط انگلیس از نظر سطح جنایت کمتر از سطح نسل‌کشی در جنگ جهانی اول و دوم نیست. در جنایت انگلیس علیه مردم ایران، این دولت با ایجاد قحطی، دو پنجم جمعیت ایران را از بین برد، از این رو ما در طرح مذکور به دنبال آن هستیم تا از طریق مسیرهای حقوقی خونبهای این عزیزان را بگیریم.

تشکیل کارگروهی برای برآورد خسارات

بر اساس این طرح، دولت مکلف خواهد شد کارگروهی را با حضور مسئولانی چون وزیر امور خارجه، وزرای اطلاعات، کشور، اقتصاد، دفاع و دادگستری، رؤسای کمیسیون‌های امنیت ملی و سیاست خارجی، قضایی و حقوقی، برنامه‌وبودجه و چند تن از حقوقدانان برجسته کشور، به‌منظور جمع‌آوری اسناد، مدارک تکمیلی و برآورد خسارات انسانی و مادی و معنوی اتباع ایرانی تشکیل دهد.

سفیر انگلیس در ماجرای شهادت سردار سلیمانی موضع سکوت داشت و به محکومیت این جنایت نپرداخت، اما در تجمع اعتراضی مردم نزدیک دانشگاه امیرکبیر حاضر شد و به تهیه و انتشار کلیپ و تصاویر آن اقدام کرد. برپایه مفاد کنوانسیون ۱۹۶۱ روابط دیپلماتیک وین، حضور سفرای خارجی در تجمعات غیرقانونی هیچ تناسبی با مسئولیت‌های ایشان به‌عنوان نماینده سیاسی کشور متبوع خود ندارد و مخالف است. با این تفاسیر، می‌توان تبعات حضور غیر دیپلماتیک سفیر انگلیس در تجمعات اعتراضی را برگ دیگری در اقدامات مداخله گرانه انگلیس و همراهی با آمریکا دانست.

این اقدام سفیر در حالی بود که پیش‌ازاین نیز اقدامات انگلیسی‌ها و همراهی آنان با آمریکا در اعمال پروژه فشار حداکثری به ایران را شاهد بودیم، چنان‌که چندی پیش نیز محمدجواد جمالی، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار قدس درباره پشت پرده اهداف و اقدامات انگلیسی‌ها علیه ایران اظهار داشت: ما خبرهایی داریم مبنی بر اینکه پروژه «پنج چشم» توسط انگلیس و چهار کشور اروپایی دیگر برای مقابله با ایران کلید زده شده است. این پنج کشور اروپایی درصددند با استفاده از شرایط کشور و برخی نارضایتی‌های موجود به افزایش اعتراضات در داخل ایران دامن بزنند و همچنین برای تنش‌آفرینی بیشتر، اقدامات مستقیم و غیرمستقیمی را در حمایت از دامن زدن به ناآرامی‌ها و اعتراضات انجام دهند. همچنین بر اساس این طرح، قرار است روابط ایران با کشورهای اروپایی نیز به سمت تنش و التهاب روزافزون پیش برود.

سفارت انگلیس جای لانه جاسوسی آمریکا را گرفته است

بااین‌حال، عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس درباره طرح «پیگیری حقوقی دریافت غرامت از انگلیس» و ضرورت مقابله با اقدامات انگلیسی‌ها، به قدس گفت: ارائه و اجرای این طرح در برابر اقداماتی که انگلستان انجام داده و در پی آن خسارت‌های بسیاری از لحاظ مادی، معنوی و قتل‌عام انسان‌های بی‌گناه بر کشور واردشده، ضروری است. دخالت انگلیس در تنش‌آفرینی و همراهی با آمریکا برای اعمال فشارها به کشورمان همین‌ حالا نیز در حال وقوع است، به‌گونه‌ای که شاهد بودید بوریس جانسون آشکارا از اقدام تروریستی ترامپ در شهادت سردار سلیمانی حمایت کرد و این موضوع در واقع نشان‌دهنده رفتار مداخله گرایانه انگلیسی‌هاست.

محمدعلی پورمختار تصریح کرد: دولت با این طرح مکلف خواهد شد تمامی مستندات جنایات دولت انگلیس و تحمیل خسارت‌های جبران‌ناپذیر را جمع‌آوری کند و با استفاده از ظرفیت‌های حقوق بین‌الملل و حقوق داخلی به طرح دعوا علیه دولت انگلیس بپردازد و حقوق ملت ایران را از آنان دریافت کند. درواقع، این طرح حداقل کاری است که دولت پس از نهایی شدن قانون می‌تواند انجام دهد و در برابر دشمنی‌های انگلیس پاسخگویی عملی داشته باشد. وقتی‌که قانون به تصویب برسد، قطعاً اجرای آن برای تمامی دستگاه‌های مربوط الزام‌آور خواهد شد.

نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس ادامه داد: انگلیسی‌ها هولوکاست دروغین را راه انداختند و از طریق آن همچنان در حال گرفتن خسارت از آلمان، هلند و کشورهای همپیمان با آلمان هستند. جنگ جهانی که به وقوع پیوست و در خلال آن انگلیسی‌ها در ایران قحطی عامدانه ایجاد کرده و ۹ میلیون نفر را به کشتن دادند، هنوز مدارک و مستندات آن موجود است. طبیعتاً بر مبنای استانداردهای حقوق بین‌الملل این موضوع قابلیت پیگیری، محکومیت و اخذ خسارت را دارد.

وی بیان کرد: متأسفانه در حال حاضر سفارت انگلیس جای لانه جاسوسی آمریکا را گرفته است و به‌نوعی همان رفتارها و اقدامات سفارتخانه آمریکا را در جاسوسی، دخالت و تنش‌آفرینی ایفا می‌کند. همچنین ما برای برخورد با اقدام اخیر سفیر انگلیس نیز به‌موقع اقدام خواهیم کرد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی انگلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۰۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط مستمر با سفیر سوئیس برای تبادل پیام با آمریکا

آفتاب‌‌نیوز :

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه صبح امروز (دوشنبه) در نشست خبری هفتگی خود با خبرنگاران در خصوص هماهنگی دیپلماسی و میدان در عملیات وعده صادق، اظهارداشت: متعاقب اقدام جنایتکارانه رژیم صهیونیستی علیه مقر دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق که طبیعتا رخدادی غیرقانونی، نقض فاحش مقرارت بین المللی، کنوانسیون‌های وین و البته نقض تمامیت ارضی یک کشور عضو سازمان ملل بود، مورد محکومیت ایران قرار گرفت.

وی گفت: ابران در حوزه دیپلماتیک و در قالب دو و چندجانبه مورد پیگیری قرار داد و دستگاه دیپلماسی به صورت حرفه‌ای پیگیری‌های لازم را انجام داد و اینکه کمتر از ۲۴ ساعت این موضوع در شورای امنیت سازمان ملل به بحث گذاشته شد نتیجه اقدامات دیپلماتیک ایران بود. ایران نیز نشان داد که به سازوکار‌های بین‌المللی احترام می‌گذارد، اما به رغم اقدامات حرفه‌ای ایران، آمریکا، انگلیس و فرانسه با مداخله در وظیفه قانونی شورای امنیت مانع تصویب قطعنامه در محکومیت رژیم صهیونیستی شدند و این حداقل اقدام شورای امنیت می‌توانست باشد.

کنعانی افزود: ایران مصمم بود نقض فاحش کنوانسیون‌های وین را تبیین کند و دستگاه دیپلماسی در دیپلماسی فشرده و سنگین در تماس‌های متعدد و دو سفر وزیر امور خارجه و البته مکاتبات صورت گرفته با مجامع بین‌المللی و اقدامات زیادی که از سوی سفارتخانه‌های ایران صورت گرفته، نشان از تلاش دستگاه دیپلماسی برای تبیین اقدام ناقض قوانین بین‌المللی رژیم صهیونسیتی دارد.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: هماهنگی میان دستگاه دیپلماسی و ستاد کل نیرو‌های مسلح نتیجه بسیار درخشانی را برای دولت ایران در سطح جهانی به ثبت رساند. ایران به عنوان عضوی پایبند به منشور ملل اثبات کرد که می‌خواهد متجاوز به تمامیت ارضی خود را در سازوکار‌های بین‌المللی تنبیه کند، اما متاسفانه با دخالت آمریکا و چند کشور دیگر شورای امنیت از انجام وظیفه خود بازماند.

وی گفت: در نهایت جمهوری اسلامی ایران در اقدامی مشروع و قانونی، دو مقر نظامی رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد تا متجاوز مورد تنبیه قرار گیرد.

کنعانی بیان کرد: عامل بی ثباتی در منطقه وجود رژیم صهیونیستی و جنایات ضدبشری این رژیم است. حمایت از مساله فلسطین یک وظیفه حقوقی برای همه دولت‌ها و کشور‌ها است.

پاداش آمریکا به رژیم جنایت‌کار اسرائیل

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: دولت آمریکا از ابتدای بحران جاری در غزه بخشی از این بحران بوده و هست و اگر حمایت‌های نامحدود آمریکا نبود اساسا رژیم صهیونسیتی امکان حمله علیه مردم فلسطین را حتی برای یک روز هم نداشت. کمک‌های مالی هنگفت آمریکا به رژیم صهیونیستی چیزی جز پاداش به این رژیم جنایتکار نیست. 

وی افزود: آیا ملت آمریکا می‌پذیرد که دولت آمریکا اعتبار خود را اینگونه به رژیم بازنده و جنایتکار صهیونیستی گره بزند؟ اما اتفاقی که اخیرا رخداد ارزش چندانی نداشت و حتی رژیم صهیونسیتی هم بر روی آن کار تبلیغاتی انجام نداد چرا که ارزش این را نداشت. ریزپرنده‌هایی بودند که در صدد عملیات ایذایی برآمدند که مورد هدف سامانه دفاعی ایران قرار گرفت و دشمن نتوانست از این اقدام منفعتی کسب کند.

کنعانی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران اثبات کرده که در تأمین امنیت ملی ملاحظه هیچ طرفی را نخواهد کرد و ایران در راستای تداوم اقدامات خود، کماکان در قالب قوانین و مقررات بین المللی از امنیت ملی دفاع خواهد کرد.

گفتگو‌های رفع تحریم در حاشیه نشست شورای امنیت سازمان ملل

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: اساسا ایران برای تامین حقوق ملت به ویژه در موضوع رفع تحریم‌های ظالمانه آمریکا از همه توان دیپلماتیک خود استفاده کرده و هیچ‌گاه از این روش‌ها کناره‌گیری نکرده است. کسی که زیر میز دیپلماسی زد آمریکا بود و نه ایران و شرکای اروپایی آمریکا هم نتوانستند به تعهدات خود عمل و خلا نبود آمریکا را جبران کنند. ما در مسیر احقاق حقوق ملت در قالب توافق برجام از تمام توان دیپلماتیک خود استفاده کرده و خواهیم کرد و در نشست‌های بین‌المللی نیز همچنان موضوع مذاکرات رفع تحریم‌ها مطرح می‌شود.

وی ادامه داد: این موضوع توسط دیگر طرف‌ها نیز مطرح می‌شود و جمهوری اسلامی ایران نیز مواضع خود را بیان می‌کند و در حاشیه نشست شورای امنیت سازمان ملل نیز این مساله در گفتگو‌هایی که داشتیم مطرح شده است.

کنعانی بیان کرد: امنیت در قفقاز جنوبی از اولویت‌های مهم دستگاه دیپلماسی و دیگر نهاد‌های ذی ربط ایران است و این موضوع بر امنیت منطقه اثرگذار است. حضور نظامی خارجی کمکی به صلح، ثبات و امنیت و تامین منافع کشور‌های منطقه نمی‌کند. رویکردی که منجر به تقویت نظامی گری در منطقه قفقاز شود منجر به پیچیده شدن و آسیب زدن به امنیت آن منطقه می‌شود و ایران با آن مخالف است.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: اگر اقداماتی به منظور تحریم بیشتر ایران انجام گیرد به عنوان پاداشی برای رژیم تجاوزگر صهیونیستی به حساب می‌آید و اقدامی غیرقانونی علیه دولتی است که در چارچوب اقدامی قانونی برای بازدارندگی رژیمی متجاوز عمل کرده است. 

وی ادامه داد: جای تاسف است که اتحادیه اروپا علیه رژیم صهیونیستی که هفت ماه است تجاوزکارانه علیه مردم غزه حمله می‌کند و کشتار و نسل کشی به راه انداخته است، هیچ صحبتی نکردند، ولی بحث تحریم علیه ایران را مطرح می‌کنند که اگر چنین کنند به عنوان اقدامی شرم آور در تاریخ به ثبت می‌رسانند. 

کنعانی افزود: خوشبختانه مجموعه تلاش‌های انجام شده از سوی جمهوری اسلامی ایران ما شاهد نتیجه بخش بودن تلاش‌ها بودیم و از امروز شاهد پرواز حجاج از ایران به عربستان بودیم. اساسا موضوع زیارت عمره مفرده شهروندان ایرانی جزو اولین توافقات اولیه میان ایران و عربستان بود، اما در حوزه تکنیکی و اجرایی طرفین دچار برخی نارسایی‌ها شدند که با مذاکرات صورت گرفته موانع برطرف شد.

سرکنسولگری ایران در پاریس به فعالیت خود ادامه می‌دهد

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: اخیرا اقدام فردی در ورود به بخش کنسولی ایران در پاریس را داشتیم که آن فرد اقدامی نگران کننده انجام داد که گویا این فرد دچار اختلالات روانی بوده و لوازم همراه وی نیز لوازم انفجاری نبوده و با مداخله خود اعضای سفارت و همکاران ما در کنسولگری ایران، این فرد محل را ترک کرد. 

وی گفت: انتظار این بود که نهاد قضایی فرانسوی باتوجه به سابقه‌ای که این فرد داشته نسبت به ایجاد فضای امن به منظور انجام وظایف دیپلماتیک کنسولگری ایران انجام دهد. بلافاصله پس از این حادثه نیز کنسولگری ایران در پاریس به فعالیت خود ادامه داده است.

هدف‌گذاری ایران و پاکستان برای مناسبات تجاری ۱۰ میلیارد دلاری

کنعانی ادامه داد: سفر بسیار مهمی را آقای رئیس جمهور به پاکستان و در ادامه به سریلانکا آغاز کردند که در چارچوب دعوتی رسمی انجام شده از سوی روسای جمهوری دو کشور بوده است و البته در راستای فعالیت‌های ایران در چهارچوب سیاست همسایگی و گسترش مناسبات و همکار‌های با کشور‌های دوست و همسو در سطح منطقه‌ای به حساب می‌آید.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: هر دو کشور جایگاه بالایی در سیاست خارجی ایران دارند، پاکستان از کشور‌های مهم و اثرگذار در همسایگی ایران است که اشتراکات تاریخی، دینی، مذهبی و فرهنگی با ایران دارد و انتظار این است که روابط اقتصادی دو طرف همپای روابط سیاسی توسعه پیدا کند. علاوه بر تعمیق پیوند‌های سیاسی میان دو طرف امیدواریم تحرکی جدی در حوزه تجاری از جمله در زمینه‌های انرژی، نفت و گاز، حمل و نقل و گسترش بازار‌های مرزی دو کشور صورت گیرد.

وی ادامه داد: باتوجه به اهمیت توسعه تجاری برای دولت سیزدهم هدفگذاری ارتقای مناسبات تجاری میان ایران و پاکستان به سقف ۱۰ میلیارد دلار یکی از اولویت‌هایی است که محل توجه دو کشور است. 

کنعانی بیان کرد: اولویت دیگر تحکیم و تقویت امنیت مرز‌های دو کشور است که مورد توجه دو طرف در تبادل نظرات خواهد بود.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: سفر به سریلانکا هم مهم است و آقای رئیس جمهور به دعوت رسمی همتای سریلانکایی خود عازم این کشور خواهد شد. روند همکاری‌های سیاسی میان دو طرف وجود دارد. همچنین زمینه همکاری‌های تجاری خوبی میان دو طرف وجود دارد. علاوه‌بر افتتاح پروژه انتقال آب که توسط نیرو‌های فنی مهندسی ایران انجام شده مذاکرات هیات‌های عالی رتبه دو کشور را خواهیم داشت. در هر دو سفر اسناد و توافقاتی آماده امضا شده است.

ارتباط مستمر با سفیر سوئیس برای تبادل پیام با آمریکا

وی گفت: ارتباط مستمری بین دستگاه دیپلماسی با سفیر سوئیس در تهران برای تبادل پیام‌های به آمریکا وجود داشته است.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: اردن به عنوان یکی از کشور‌های اسلامی و عربی مهم در مجاورت سرزمین‌های اشغالی و کرانه باختری است که در مساله فلسطین مقش داشته و البته مواضع مشترکی که با ایران در خصوص ضرورت توقف حملات نظامی رژیم صهیونیستی دارد. ازابتدای بحران با اردن گفتگو‌های خوبی را در قالب تلفنی و دیدار‌های حضوری در حاشیه نشست‌های ژنو و نیویورک داشتیم.

کنعانی بیان داشت: سازمان همکاری اسلامی و دیگر کشور‌های اسلامی وظیفه دارند برای توقف جنگ غزه از همه امکانات خود استفاده کنند و اگر چنین می‌کردند اساسا رژیم صهیونسیتی قادر به تداوم جنگ نبود. برای ما رایزنی با کشور‌های اسلامی در جهت تنبیه متجاوز و بازدارندگی این رژیم متجاوز اولویت دارد.

رژیم صهیونیستی تهدیدی برای تمام منطقه است

وی تصریح کرد: رژیم صهیونیستی مایل است با دامن زدن به فضای ناامنی میان کشور‌های اسلامی و منطقه برای خود فضایی جهت تنفس و ادامه حیات ایجاد کند. رژیم صهیونیستی تهدیدی برای تمام منطقه است. ما موضوعات اختلافی خود را با کشور‌های اسلامی و منطقه در چارچوب روابط دو جانبه حل و فصل می‌کنیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: دکترین هسته‌ای ایران شفاف روشن است و استفاده صلح آمیز هسته‌ای را حق مسلم خود می‌دانیم. ما فعالیت‌های هسته‌ای خود را در قالب همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دنبال می‌کنیم و موضوع استفاده از سلاح هسته‌ای هیچ جایگاهی در دکترین هسته‌ای و دفاعی کشور ندارد.

کنعانی ادامه داد: مواضع کشور‌ها در ارتباط با اقدام مشروع ایران گسترده بود، بسیاری از کشور‌ها در چه در مواضع رسمی و چه در گفتگو‌های دوجانبه موضع تاییدی خود را اعلام کردند و اغلب کشور‌هایی که ما را به خویشتنداری دعوت کردند کسانی هستند که بجای دعوت به خویشتنداری رژیم صهیونیستی از این رژیم متجاوز حمایت کردند و این رویکرد دوگانه عادلانه و مبتنی بر قوانین بین‌المللی نیست.

وی گفت: ایران با انجام اقدام خود به هدفی که لازم بود دست پیدا کند رسیده است، آنچه شاهد بودیم رژیم صهیونیستی تمامیت خواه است و هیچی حقی برای ملت فلسطین قائل نیست و جز به کوچاندن اجباری مردم فلسطین و نسل کشی آن‌ها فکر نمی‌کند و پایان دادن به اشغالگری تنها راهکار حل مساله فلسطین است.

سیاست تحریم شکسته خورده است

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: ایران به اقدام غیرقانونی رژیم صهیونیستی علیه مقر دیپلماتیک خود در دمشق پاسخی مشروع و قانونی داد و اعلام کرد که از نطر ما عملیات خاتمه یافته است، اما اگر رژیم صهیونیستی اقدام دیگری کند پاسخ سخت‌تری خواهیم داد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: سیاست تحریم شکسته خورده است، برای ما اذیت و آزار‌هایی دارد، اما برای تحریم کننده هم هیچ منفعتی نخواهد داشت و نتایج این اقدامات را دیده‌اند. آن‌ها که از تحریم‌های فلج کننده صحبت می‌کردند امروز از پیشرفت‌های ایران در حوزه‌های فناورانه حیرت کرده‌اند و باید از تجارب گذشته درس بگیرند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • وزیر امور خارجه انگلیس در نقش آشپز (فیلم)
  • عملیات وعده صادق، بدون دخالت متحدان منطقه‌ای بود
  • عملیات وعده صادق ، بدون دخالت متحدان منطقه‌ای انجام شد
  • سفیر ایران در کنگو با وزیر خارجه این کشور دیدار کرد
  • اولین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت
  • انگلیس طرح اخراج پناهجویان به رواندا را تصویب کرد
  • نخستین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت
  • ارتباط مستمر با سفیر سوئیس برای تبادل پیام با آمریکا
  • احضار سفیر سوئیس به سپاه؟ | پاسخ سخنگوی وزارت خارجه
  • حمله نژاد پرستان انگلیسی به زنان محجبه