Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@07:22:47 GMT

درخواست مجدد گریفیث برای کاهش تنش در یمن

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۹۱۶۸۸

درخواست مجدد گریفیث برای کاهش تنش در یمن

فرستاده سازمان ملل به یمن از طرف‌های درگیر در این کشور خواست تا خشونت‌ها را کاهش داده و به دست‌یابی به راه حلی مسالمت آمیز درخصوص درگیری‌ها در این کشور پایبند باشند.

به گزارش ایسنا، به نقل از العربیه، گریفیث در توئیتی نوشت: از بیش از یک سال قبل، طرف‌های درگیر در یمن عهدی با خودشان در مقابل ملت یمن بستند که الحدیده امن بماند و از درآمدهای این بندر برای پرداخت حقوق استفاده شود و افراد بازداشت شده به نزدیکانشان تحویل داده شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرف‌های درگیر باید به آن وعده‌ها و ایجاد فضایی مناسبت برای روند صلح، پایبند باشند.

گریفیث تصریح کرد که یمنی‌ها شایسته شرایط بهتری برای زندگی نه در سایه جنگی که تمامی ندارد، هستند.

قرار است که شورای امنیت امروز (سه شنبه) جلسه غیرعلنی در مورد یمن برگزار کند و منابع احتمال می‌دهند که بیانیه‌ای بعد از این جلسه منتشر شود.

همزمان، مایکل آرون، سفیر انگلیس در یمن در مصاحبه‌ای تصریح کرد که اعضای شورای امنیت در جلسه امروزشان به سه مساله توجه دارند که مساله نخست توقف تنش اخیر در نهم و مساله دوم برقراری آرامش میان عربستان و انصارالله و مساله سوم اجرای توافق ریاض است.

آرون تاکید کرد که نیاز مبرمی برای مذاکرات جامع در یمن وجود دارد.

این درخواست‌ها پس از آن مطرح شده که درگیری‌ها میان نیروهای دولت مستعفی با انصارالله در چندین جبهه شرق صنعاء و استان‌های مأرب، الجوف و البیضاء شدت گرفته و دولت مستعفی به صورت ضمنی به این مساله اشاره کرده که توافق استکهلم را که پیش از یک سال قبل امضا شد، ملغی می‌کند.

از سوی دیگر، ترکی المالکی، سخنگوی نیروهای ائتلاف عربی ضد یمن تصریح کرد که در راستای طرح انسانی این ائتلاف که در تاریخ ۱۴ مه ۲۰۱۸ آن را کلید زد، با همکاری با سازمان بهداشت جهانی، ساخت پلی هوایی ( از طریق هواپیما) برای خارج کردن بیماران از یمن و انتقال آنها به مصر و اردن را آغاز خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: یمن گریفیث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۱۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست سوئد برای تحریم جدید علیه انرژی روسیه

وزیر خارجه سوئد خواستار تحریم ناوگان نفتکش‌های سایه روسیه و ممنوعیت گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) این کشور به تلافی جنگ در اوکراین شد.

به گزارش ایسنا به نقل از اویل پرایس، توبیاس بیلستروم، وزیر خارجه سوئد، هنگام ورود به نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ گفت: تصویب بسته چهاردهم تحریم‌ها، یکی از مهم‌ترین موارد است. ما می‌خواهیم که این بسته، شامل ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی و اقداماتی برای محدود کردن ناوگان نفتکش‌های سایه روسیه باشد.

اتحادیه اروپا به تازگی مذاکرات خود را در خصوص بسته چهاردهم تحریم‌ها آغاز کرده است و انتظار نمی‌رود به این زودی، این بسته را تصویب کند.

کشور‌های عضو اتحادیه اروپا در مورد ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی روسیه، اختلاف نظر دارند. سوئد و کشور‌های حوزه بالتیک برای اعمال این ممنوعیت فشار می‌آورند، اما سایر کشور‌های عضو و رگولاتور انرژی اتحادیه اروپا می‌گویند اروپا، وابستگی بیشتری به ال‌ان‌جی روسیه پیدا کرده و قادر به ممنوعیت فوری آن نیست.

آژانس همکاری رگولاتور‌های انرژی اتحادیه اروپا (ACER)، هفته گذشته در گزارشی اعلام کرد اتحادیه اروپا باید در تلاش‌های خود برای حذف ال‌ان‌جی روسیه مراقب باشد، زیرا باید از امنیت تامین گاز خود محافظت کند.

از آنجایی که اتحادیه اروپا قصد دارد تا سال ۲۰۲۷، به وابستگی خود به سوخت‌های فسیلی روسیه به طور کامل پایان دهد، کاهش واردات ال‌ان‌جی روسیه باید در گام‌های تدریجی صورت گرفته و با ممنوعیت واردات محموله‌های تک ال‌ان‌جی روسیه آغاز شود.

رگولاتور اتحادیه اروپا گفت: در حالی که چنین اقداماتی ممکن است کاهش وابستگی به گاز روسیه را هدف قرار دهد، مهم است که توجه داشته باشیم، حجم قابل توجهی گاز، تحت قرارداد‌های بلندمدت ال‌ان‌جی که قبل از حمله روسیه به اوکراین منعقد شده اند، خریداری شده است. بنابراین، کاهش واردات ال‌ان‌جی روسیه باید با احتیاط انجام شود، به خصوص با توجه به این که قرارداد ترانزیت گاز روسیه به اروپا از طریق خاک اوکراین، در پایان سال ۲۰۲۴ منقضی می‌شود.

دیگر خبرها

  • سومین درخواست دولت برای رفع فیلتر گوگل پلی
  • افتتاح شبکه بازچرخانی آب یک شرکت خودرویی
  • اقدامات شهرهای موفق برای تحقق مفهوم زباله‌صفر
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • درخواست مجدد برای بازگشایی گوگل پلی توسط وزارت ارتباطات
  • افزایش ۵۷ درصدی دستمزد ۱۴۰۱ بیکاری را ۸ درصد کاهش داد
  • درخواست سوئد برای تحریم جدید علیه انرژی روسیه
  • ‌درخواست «بورل»برای کاهش تنش در منطقه
  • حضور مجدد استاندار سیستان و بلوچستان از مناطق سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان
  • درخواست مجدد برای ذکر نام مادر در کارت ملی