Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-19@09:52:10 GMT

نفت برنت سقوط کرد

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۹۲۰۳۶

ساعت24-قیمت نفت روز سه‌شنبه تحت تاثیر گسترش سریع اپیدمی کرونا در چین که نگرانیها نسبت به آسیب دیدن رشد اقتصادی و تقاضا برای نفت را برانگیخته است، برای ششمین روز متوالی کاهش پیدا کرد.

بهای معاملات آتی نفت برنت ۳۷ سنت معادل ۰.۶ درصد کاهش پیدا کرد و به ۵۸ دلار و ۹۵ سنت در هر بشکه رسید. نفت برنت روز دوشنبه که شیوع اپیدمی جدید فروش گسترده داراییهای پرریسک در بازارهای جهانی را به دنبال داشت، تا مرز ۵۸ دلار و ۵۰ سنت سقوط کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهای معاملات آتی وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۲۹ سنت معادل ۰.۶ درصد کاهش یافت و به ۵۲ دلار و ۸۵ سنت در هر بشکه رسید.

آمریکا به اتباع خود درباره سفر به چین و کشورهایی که آمار تلفات ناشی از ویروس کرونای جدید در آنجا بالا بوده است، هشدار داد. بیش از ۱۰۰ نفر تاکنون بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند و میلیونها چینی در بزرگترین تعطیلات سال این کشور سرگردان مانده اند.

سرمایه گذاران نفتی نگران توصیه های سفر، محدودیتهای دیگر و تاثیر قابل توجهی این اپیدمی در دومین اقتصاد بزرگ جهان و نقاط دیگر روی تقاضا برای نفت هستند.

ایان برمر، رییس شرکت مشاوره ریسک بازار گروه اوراسیا در این باره گفت: احتمالا تعطیلی کامل سفرهای چین در کوتاه مدت بالا است.

در این بین بانک بارکلیز پیش بینی کرد قیمت نفت دو دلار کمتر از پیش بینی قبلی این بانک خواهد بود و در سال ۲۰۲۰ نفت برنت ۶۲ دلار و وست تگزاس اینترمدیت ۵۷ دلار می شود.

این بانک انتظار دارد گروه اوپک پلاس در نشست مارس خود در صورت مشاهده ضعیف شدن تقاضا، اقدامات بیشتری را برای حمایت از بازار انجام دهد. تحلیلگران بانک بارکلیز اظهار کردند: اگرچه باید منتظر ماند و دید اپیدمی این ویروس چقدر سریع مهار می شود اما تجربه اپیدمی سارس در سال ۲۰۰۳ نشان می دهد که نگرانیهایی که پیرامون تقاضا وجود دارند، احتمالا اغراق آمیز هستند.

بر اساس گزارش رویترز، اوپک تلاش کرده است پیامدهای اپیدمی جدید را کم اهمیت قلمداد کند. شاهزاده عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان سعودی روز دوشنبه اظهار کرد این گروه می تواند به هر گونه تغییری در تقاضا واکنش نشان دهد.

اوپک پلاس که شامل گروهی از تولیدکنندگان اوپک و غیراوپک است، تولیدشان را محدود نگه داشته‌اند و در دسامبر موافقت کردند در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۰ به میزان ۵۰۰ هزار بشکه در روز دیگر به کاهش تولیدشان اضافه کرده و آن را به ۱.۷ میلیون بشکه در روز برسانند. این گروه قرار است در روزهای پنجم و ششم مارس در وین به منظور بازنگری سیاست تولید خود دیدار کنند.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۲۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت دلار با همان شدتی که رشد کرد، به‌زودی سقوط می‌کند

نقدنیه - دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق معتقد است روند افزایش نرخ ارز قطعاً در میان‌مدت متوقف خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، جهانبخش سنجابی شیرازی درباره نوسانات اخیر بازار ارز گفت: نوسانات نرخ ارز تابع دو روند است که اولی انتظارات تورمی و دومی منطق اقتصادی است. منطق اقتصادی تابع قابل پیش‌بینی است و سازوکار‌های مشخص خود را دارد، بنابراین در عمل نرخ ارز در بلندمدت را منطق اقتصادی مشخص خواهد کرد که باید این نرخ را پذیرفت.

وی در مورد تأثیر انتظارات تورمی بر بازار ارز گفت: هر گونه تغییر و تحول فضای سیاسی، اجتماعی، احساس ناامنی، بروز هیجانات، شروع کاری در سال جدید و… بر انتظارات تورمی تأثیرگذار است و این روز‌ها شاهد هستیم که هیجانات لحظه‌ای در نوسانات نرخ ارز با شتاب فزاینده اثر خود را می‌گذارد.

این فعال اقتصادی ابراز کرد: هیجانات شتاب‌زده فاقد منطق اقتصادی است، چرا که در دو هفته یا یک ماه گذشته اتفاق محسوسی در اقتصاد و تجارت کشور روی نداده است تا بخواهد نرخ ارز را بنیادی افزایش دهد.

سنجابی با بیان اینکه تغییرات نرخ ارز در هفته‌های اخیر نشان می‌دهد که انتظارات تورمی بر مردم چیره شده است، تأکید کرد: انتظارات تورمی به‌دلیل تنش‌های سیاسی منطقه‌ای موجب شده است نرخ ارز در بازار غیررسمی افزایش یابد.

این فعال اقتصادی تصریح کرد: این موضوع شرایطی را فراهم کرده است تا برخی سفته‌باز‌ها بیشترین استفاده را از این تنش‌ها ببرند، چون آن‌ها بهتر از مردم عادی می‌دانند که افزایش نرخ ارز نمی‌تواند به‌صورت طولانی‌مدت ادامه داشته باشد، بنابراین تلاش می‌کنند در کمترین زمان ممکن بیشترین بهره را از تنش‌های سیاسی ببرند و یا حتی به این تنش‌ها دامن بزنند.

دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق اظهار کرد: به‌نظر بنده، در کوتاه‌مدت باید نرخ ارز را به‌شکل‌های مختلف حفظ کرد، یکی از این اقدامات آگاه کردن مردم است، به‌عنوان نمونه، ترسیم چشم‌اندازی مشخص و اطمینان‌بخش از اینکه روند ناامن‌کننده در ابعاد اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و امنیتی در کشور وجود ندارد، راهگشاست.

وی بیان داشت: اقدام دیگری که می‌توان برای آرام کردن انتظارات مردم انجام داد این است که واقعیت‌های اقتصادی توسط بانک مرکزی و دولت تبیین شود؛ مثلاً اینکه آیا این نوسان نرخ ارز بر اساس منطق و متغیر‌های اقتصادی نیست.

سنجابی اضافه کرد: بهتر است این آمار توسط افراد غیررسمی‌تر و محبوب‌تر و افرادی که سودی در ارائه واقعیت‌ها به‌دست نمی‌آورند مطرح شود تا آرامش به فضای سیاسی، رسانه‌ای و روانی جامعه تزریق شود تا حداقل در کوتاه‌مدت روند شتابان افزایش نرخ ارز کند و کنترل شود.

روند افزایش نرخ ارز متوقف خواهد شد

این تحلیلگر اقتصادی ادامه داد: روند افزایش نرخ ارز قطعاً در میان‌مدت متوقف خواهد شد و با هر شدتی که هیجانات موجب شده است نرخ ارز افزایش یابد، با همان شدت هم تخلیه خواهد شد و نرخ ارز به قیمت‌های قبلی بازمی‌گردد.

وی گفت: بنده به‌عنوان یک کارشناس مستقل عنوان می‌کنم که قطعاً به‌دلیل تورم بالا در کشور نرخ ارز در طول امسال درصدی افزایش می‌یافت، همان‌طور که در سال گذشته افزایش حدود ۲۰ درصدی نرخ ارز به‌دلیل تورم بالا در کشور را تجربه کردیم.

سنجابی در پایان تأکید کرد: به‌طور قطع نوسانات چند هفته اخیر بازار ارز بیش از این که ریشه اقتصادی داشته باشد، ریشه سیاسی ـ امنیتی دارد و با همان شدتی که رشد کرده است با همان شدت نیز سقوط خواهد کرد، بنابراین مردم باید دقت کنند که حتی برای کسب سود در دام سفته‌باز‌ها نیفتند تا آسیبی متوجه سرمایه‌هایشان نشود.

منبع: تسنیم

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • برنت ۸۹ دلار و ۴۲ سنت شد
  • قیمت بیت کوین تا این کانال سقوط کرد
  • سقوط قیمت بیت کوین تا زیر ۶۰ هزار دلار
  • رمزگشایی از مولفه‌های کاهش قیمت دلار
  • رمز گشایی از مولفه‌های کاهش قیمت دلار
  • سقوط بیش از یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • قیمت دلار با همان شدتی که رشد کرد، به‌زودی سقوط می‌کند
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۲۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ | تداوم سقوط قیمت طلا
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۱/۲۹ |برنت ۸۹ دلار و ۶۱ سنت شد
  • قیمت دلار با همان شدتی که رشد کرد، بزودی سقوط می‌کند